tejč
|
MA, ne vem, kar cela leva stran hrbta me boli. Ampak še lahko hodim. To je dobro. Po moje jim bom še v krsti migala. Danes sva z Ajšo spekli še domače kornspitze za darilo (no, polnozrnat pirin, ržen kruh). Pa zavili sva paketke za otroke in ko se Ajša zbudi-mala rikverca po tleh , gremo v savinjski konec. MAjchi, , pa ne tebi , LANI!!!!! KOk je napredna! MAša se trudi, a ima tudi gibalne spretnosti bolj po mamici kot po tatiju. On je namreč bil lep čas v gibalnem teatru in obvlada, Maša pa , zaenkrat po mamici, trda. Se ne vseda sama, samo plazi nazaj in to je to. K sreči vem, kako je z napredovanjem v sposobnostih, tako da me niti malo ne skrbi. Moram pa jo pohvalit v čebljanju, saj razločno tvori že veliko zlogov; ma-ma-ma, ta-ta, ga-ga, dej-dej, go-go,... MAjchi, seveda pa tebi za pridnost pri delu (inventura), te občudujem, kako se kar naprej trudiš. Všeč mi je, ker si trmasta in vztrajna. Na takih svet stoji. Feliška, ti me pogosto spravljaš v smeh. Tole s psom... No, evo, se hočem razpisat, pa me moj ganja dol...