Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. A pa si dobila injekcijo??? Mene je moj zadnjič komaj spravil v avto, da sva šla v ZD, pa mi je dr. rekla, da mi zaradi dojenja ne more nič dati. Dons me je SPET kresnl (četrtič v enem mesecu), tko da grem pol na masažo, da bom jutri vsaj vstala lahko. Hvala vsem za dobre želje. Jst tud iskreno upam, da se tole sr... v kratkem konča.
? Cel dan smo prespal, po obrokih seveda. Domov smo prišli ob 4.30. Jaz packa sem pa že tam od 2.30-3.30 zraven Lane spala. Smo bili pri enem paru na obisku, vseh skupaj nas je bilo 8 + 2 pridna otroka. Lana se je zbudila zarad pokanja okrog 23ih, potem pa še mal čez polnoč, ampak je hitr nazaj zaspala, ni bilo problemov.
. no potem smo se pa še malo sankal z Matevžem in pol mal na vročega čajčka, pojest malo in hop počasi proti večeru domov.
. No, pa kak drug prosti vikend. Je pa res kar toplo tam, ampak pozimi je meni to všeč. Nas je v Atlantisu kar malce zeblo, če ni bilo sonca, da bi pogrel zrak.
.
In je bila brez neoprenk.
.
Kakšne temperature imate v stanovanjih čez dan in kakšne ponoči.
za Katjo, da se boščika pocajta. Joj, tole se vam res vleče, Putka? A Vesna je pa ok?