dolenjka
|
Sej to je problem bamby, ne v roke, ne v noge na zetekam. No ja, zvečer včasih opazim malo, ampak res malo na nogah. Še preden sem zanosila sem včasih več zatekala Kar se prebave tiče pa sem šla včeraj in danes malo, ampak že to, da sem šla 2 dni zapored na veliko potrebo, brez dodatnih pripomočkov (beri žal cigaret m- edini pomagal, pol pa tut to ne več). Zdaj sem najbolj važna. Se bom pa jutri doma zjutraj zvagala, ker se zdaj vsak četrtek in me zanima če bo že spet kaj + ali bo končno vsaj enako, kot je bilo Če se ne bo nič spremenilo, bom mojmu naročila, da mi pošlje Portalak, ker je v nosečnosti dovoljen (Pušenjak). Ne, spola vam ne bom pozabila povedat, upam samo, da ni čist po mami in ima nogice skupaj Z mojim sva se zmenila, da vseeno vprašava al je al , poveva pa ne nikomur, ker je edini razlog ta, kda bi rada kaj res lepega kupila, pa je problem ker spola ne veva. Mogla sem nujno prisežt, da nobenmu ne povem kaj sem izvedela, potem pa sem se spogajala, da povem vsaj vam, ker ste "le" virtualne prijateljice in sorodnikom ne boste povedale. Kar naj bodo firbčni. Midva bova glumila do 22.2. (al kdaj že bo )