polonca78
|
dober dan čveke in staaaaaari! (uf, kje so že časi, ko smo se obkladali z stari in stara ) kar se pa statistike tiče, pa le glej anadrej, da poveš koliko si se zredil odkar je draga noseča. če se slučajno nisi, si resnično eden redkih. ne poznam para, ko se dec ni zraven redil. meti, ni kej luškana nevesta in luškana nosečka! kokr sem enkrat brala pušenjaka pravi, da dokler ti je prijetno ležati na hrbtu ni nobenega problema. baje te bo že telo samo opozorilo, ko ne bo več primerno. dolenjka, uf kaj boš ti uživala! sicer pa tako prav glede na to, da se z dragim tako po redno vidita! kot bi rekel tomi iz siddharte: "naj se trese, naj se trese!!" mah ne vem kaj mi je danes. ful me tesnoba daje. kar ne morem se znebit tega občutka. najverjetneje zato, ker mi je bilo čez vikend res luštn, ta teden bo pa spet ubijalski. najraje bi se skrila v en kot in se delala nevidno. neprestanoma me daje nek občutek krivde, najprej ker še vedno nisem končala faksa, potem ker imam občutek, da ne dajem 100% od sebe v službi, potem se počutim krivo, ker bi morala biti zaradi dojenčka sproščena in nasmejana in tako dalje...karakterno pa res upam, da bo mali po očetu in ne meni. dragi je vedno nasmejan! ko ravno govorim o dragem, prejšnji teden sem ga klincala, da nič ne dela, ta vikend sem mu morala pa težit, da naj že neha, ker je skoz nekaj pospravljal. še preveč priden je bil.
|