|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
5.12.2011 17:26:48   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Onur: tista pravljična dežela je takoj ven iz vasice Olimje, par ovinkov in si gori. Ne desni strani je velik parking, čez cesto je pa ta deželica. Je ful lepo, se splača it videt.


imaš kakšen link oz. kako se kliče ta deželica




našla. Koliko časa pa kaj traja ogled?

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
   RE: mamice iz Krasa
6.12.2011 0:28:28   
trixi
ojla,
aprilčica, bravo za izlet, ste pa face, en dan do salzburgauser posted image . Koliko je bilo pa mraz? Jaz si ful želim- no, takrat, ko je moj dobil diagnozo sem si ful želela nekam it, tako, malo praznično, salzburg, dunaj, praga, kot da bi hotela zbežat pred usodo. Pa saj ne morem, otroka tamalega bi pogrešala- ker velika itak pohaja že sama, Tako da bo letos ok tudi gorica. Me mika, da bi šla jutri na miklavža, sem brala spored in mi je všeč napovedano dogajanje na zimski plaži. A bi se zmenile en dan!?!
Drugače pa nič, nesla sem delat eno krilce, sem imela doma eno blago, zdaj pa da vidim, kaj bo nastalo. Če bom zadovoljna imam pa še eno blago na zalogi pa bi še to spravila v nuc.
Zunaj piha in je slišat malo noter, pa mi je všeč, ta občutek biti noter na toplem, zunaj mraz- no, če je 7 stopinj mrazuser posted image
ona, te vidim, dej, napiši kajuser posted image
onur, vse dobro do konca tedna, da jo brez skrbi mahnete v toplice in še malo počofotate za nas

< Sporočilo je popravil trixi -- 6.12.2011 0:31:17 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
   RE: mamice iz Krasa
6.12.2011 7:11:22   
aprilčica07
Jutro

Onur: mislim, da smo bli notri dobre pol urce, oziroma še kaj več. Smo šli res počasi, da so tamali vse pregledali in prešlatali. Je blo pa toplo, zdaj ko je bolj hladno, verjetno ni takega užitka. Imena se pa ne spomnim, ali je Dežela čarovnic in še neki zraven... V glavnem res je lušno. user posted image

Trixi: ja, en dan do Salzburga in nazaj. Je res lepo mesto, vse nakrancljano, v lučkah, vse je čisto, nikjer nobenih smeti.. Skratka vredno ogleda.  
Lahko bi se tudi tle dobile, ja. Nimam nič proti. user posted image ,

Včeraj bla z Juli pri P. Rahlo vneto uho (od tle vročina in zvišan CRP). V dogovoru z P se nismo odločlile za AB. Bomo provali zgurat brez. Ker itak jemlje že Primotren in Singulair. Upam, da nam rata. V najslabšem primeru pa gremo nazaj in vzamemo AB.

Naštimala Miklavža za tamale. Ma sem šla prej delat, ko sta tamala vstala. Me zanima reakcija. V četrtek pa predstava v vrtcu in potem tržnica oziroma dobrodelni bazar. Komaj čakamo.user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   RE: mamice iz Krasa
6.12.2011 18:20:32   
onur
Živjo. Za kafe, mene od petka pa cel naslednji teden ni, ker odjadramo proti toplicam. Upam, da ne zbolimo. Drugače smo ok, nagajivi, ... A ja, pa še nekaj. Mi je dragi kupil prenosnika in smo ga zdaj poštimali (največ svak, ki je naložil programe).
Jutri moram vložit vlogo za znižano plačilo vrtca. Sem rekla, da bom šla kar do CSD, ker je vloga tako ubitačna in nič ne zastopim.


_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
   RE: mamice iz Krasa
7.12.2011 15:16:21   
trixi
ojla,
kaj zdaj onur, bova z aprilčico imeli domačo nalogo se tle javljat, ko te ne bouser posted image  kaj boš prenosnika vzela s sabo, da nas boš sproti kontroliralauser posted image mal se hecam.
aprilčica, ma kaj ste bolani al kaj je zdaj z uhicami? Pa kje ste, v dolini al na hribu? Včeraj sva bila z malim v gorici, ma je blo bolj dolgčas, bi rabila družbouser posted image
Jaz rabim malo držanja pesti, neki je v igri, ma, bo, kar bo. Zdaj pa po malega v šolo, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
   RE: mamice iz Krasa
7.12.2011 15:47:38   
aprilčica07
Trixi: mi smo trenutno v dolini.  Bomo še cel drug teden tle dol.  Ja, kdaj si bla v GO? Bi lahko kr mimo moje službe prišla, če si bila dopoldan..user posted image  Pa tudi popoldan bi mela cajt, ker smo bli itak sami. Škoda, da se nisi javila.  Bomo močno držali pesti, da se izteče tako kot si ti želiš.

Danes se mi tako nič ne da. Prav neka tuga me je uhvatila. in volja za delat me je že zdavnaj zapustila. Prav tečna sem sama sebi. In danes še do 18.

Bolše, da grem in neham težačit. user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
   RE: mamice iz Krasa
7.12.2011 21:55:24   
trixi
ojla,
ma, ne bo nič, gremo dalje.
aprilčica, ne, nisem včeraj bila dopoldne okoli, ma se bomo že zmenili en dan.
Jaz tudi nimam nobene volje za nič, ena zoprnija me še čaka za naredit- in bom še malo težila eni tvoji sodelavkiuser posted image , potem se dam pa na off, ker ne zmorem več. Po novem letu pa v boj, saj kaj drugega ne morem reči.
jutri grem pa na obalo, službeno, ampak malo pa tudi pohajat, tako, da bo vsaj kaj dobrega iz te situacije. Videt morje in zadihat slan zrak, mi prav manjka.
Danes bom pa pridna in grem že zdaj spat, čau, čau

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
   RE: mamice iz Krasa
8.12.2011 15:00:37   
onur
Trixi, držim pesti.

Avto napakiran. Popoldan pičimo do naših, možek gre še delat, jutri pa via dalje. Drugač nič posebnega. Petja je bila danes smo do kosila v vrtcu, se pa jim je sedaj v veselem decembru že kar nekaj dogajalo (predstave, ...). 20.12. pa imamo igralni večer v vrtcu.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
   RE: mamice iz Krasa
9.12.2011 8:06:25   
ona
Oj!
Sem pa prav žalostna...vas lepo preberem,potem hočem oddat post,pa me ven vrže,pa mi ne okna odpre za tole pisat,pa me kar nekaj odjavlja in prijavlja...skratkauser posted image user posted image
Res sem jezna,ker ta RR je prav res za ne vem kam ga poslat....če vas ne bi blo tukaj,me sploh ne bi bilo sem user posted image
Bom pa provala spet kaj urgirat,ker ne vem kaj meljejo,da ne znajo porihtat...vse mi dela ok,samo RR neuser posted image
Ah,bomo že....tako,da veste zakaj sem bolj redka,ker prej obupam,kot kaj napišem user posted image

Na hitro kot sem vas prebrala,vidim,da je vse ok....ONOUR, ti lepo uživaj toplicah, APRILČICA, ste zdravi?TRIXI, nekoč bo posijalo sonce,ne sekiraj se user posted image

Kavica pa itak,da bo enkrat,samo kdaj in kje user posted image

Mi smo po starem,tamala ima nastop z baletom v nedeljo, danes prodajajo v šoli njihove okrake,tako,da jih moram it kupit, otroci so pridni, tavečji je fasal ta teden 2 pri geografijo in je še zdaj slabe volje,ker se je res učil,ma njega ga testi zafrknejo,ker ne zna in ne zna navodil prebrat in tako brezveze dobi slabo oceno.Ker je bolj pri pridnih,ga kar iz tira spravi dvojkauser posted image .Tamala je zanekrat pridna,nimam kaj rečt,se vidi,da je že malo večja in se da z njo lepo pomenit user posted image
Delo laufa kot je treba, zdej na koncu leta imam malo več dela z zalogami materijala za poštimat,ma počasi bom tudi to...
Ala, se beremo,upam,da kaj prej kot sedaj user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
   RE: mamice iz Krasa
11.12.2011 8:47:58   
aprilčica07
Jutro

za nami naporen večer. Smo bli pri kolegih in se je zavleklo pozno v noč oz jutro. Posledice so vidne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak je blo vredno. HB danes ne kuhamo kosila, ker gremo z mojim bratom in njegovo pupo, pa seveda z starši ven jest. Sem vesela. user posted image user posted image

Ona: (trkam) zaenkrat smo ok, vsi. Naj tako ostane.

Onur: verjetno že uživate na lepšem. user posted image

Trixi: si se še kaj potepala po NG?

Sicer po starem. Jutri je nov delovni teden, v petek imamo službeno večerjo za novo leto. Ni volje it, ampak nekako vem, da "moram it" Bom preživela.

Nič, lepo bodite. Moj je šel drva cepit, tamala dva še v pižamah, jst se pa vlečem kot ena starka danes. user posted image user posted image user posted image user posted image Preveč raznoraznih substanc...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   RE: mamice iz Krasa
11.12.2011 23:59:14   
trixi
ojla,
čisto na hitro.
Mi smo tudi včeraj malo zažurali pri prijateljih- rd, ampak razen dolgega jutranjega spanja nič posebej pretresljivih posledic.
Šli smo tudi pozdravit in spoznat dvojčici, ki sem vam že pisala tle gor. Kokole itak.
Jutri spet na romanje od enga urada do drugega- bljak, tako da ja, aprilčica, grem "pohajat" v ng. Komi čakam, da se te reči rešijo.
Včeraj sva šle tudi s taveliko malo po italijanski gorici, je ful lepo, čisto drugo vzdušje kot pri nas, se mi zdi tako bolj praznično, pri nas ena sama žalost. Bomo šli še, tudi da gremo še s tamalim. Pa upam, da en dan v ljubljano.
V petek imam tudi jaz kao službeno zabavo, si lahko predstavljate, kako se je "veselim".
Ala, nočko

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
   RE: mamice iz Krasa
14.12.2011 9:09:53   
ona
Ojla!

Itak imam spet težave prit do sem,ma nimam kaj,kot se lepo sprijaznit in ne obupat,kajne?
Imamo lepo vreme,kajne? Meni prav paše malo dežja,baje,da bo ohladilo čez vikend in bo potem naprej kar pod ničlo user posted image
Ah,kaj čemo,saj je zima:)
Moram vam povedat,da sem dobila ponudbo za službo in še zdaj ne vem kaj naredit,ker doma mi nič ne fali,po eni strani bi pa šla delat,ker sem štufa bit doma...jutri grem na razgovor in bom videla kaj mi sploh ponujajo in če mi bo delo všeč...je pa v pisarni,isti šmorn kot ga imam doma...joj, nisem pametna kaj naredit user posted image Najraje bi da ostane tako kot je,ampak vseeno če gledam za naprej,bom enkrat mogla it delat,predvsem zaradi sebe,da nisem samo tukaj doma...saj ne rečem,da počivam,saj mojemu pomagam z temi papirji,ma če gledam,da so otroci večji in samostojni,lahko delo za mojega moža tudi v prostem času opravim...kaj ve pravite?
Jutri grem vseeno pogledat,pa bom potem videla kako se bom odločila:)

Sem prav fouš naši ONOUR...jo prav vidim,kako se namaka v bazenu user posted image
APRILČICA, si prišla k sebi od fešte?
TRIXI, kam greste vi v soboto?

Jaz grem tudi to soboto na maturantski žur user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne me narobe razumet...smo se zmenili z enimi sošolci,s katerimi smo zdej hodili v šolo,da se vsako tolko dobimo in se zdej v soboto dobimo v Portorožu, da se malo poveselimo...komaj čakamuser posted image
Ima pa v soboto še tast žurko doma,ker je imel RD,ma še zdaj ne vem ali sploh bo imel kaj ali ne,ker je v LJ pri njegovi lady,tako,da brezveze,da se sekiram,jaz grem na fešto in pika...pa naj kdo pravočasno kaj pove...ma konec koncev,saj ima šjoro,da mu pomaga vse zrihtat:)

Ala,zdej grem malo peglat,pa še kaj se bo našlo za naredituser posted image
Uživajte!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
   RE: mamice iz Krasa
14.12.2011 10:02:20   
aprilčica07
Vesela, vesela. Dobila karte za koncert Cetinskega v LJ, komaj čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer smo ok, tamala dva šmrkava, ampak to je itak stalnica. user posted image  Jst na šihtu, volje za delat ni. Se je izgubila po poti  iz hriba v dolino.

Ona: ja, sem pršla k sebi. Ma kaj ko je bla še nedelja pestra. Najprej kosilo, pol obisk prijateljev in njihovega dojenčka.. Lušno smo se meli, res. Glede tvoje dileme: kaj vem, če sklepam po sebi, bi verjetno šla delat. Ampak jst sem jst in govorim zame. Meni paše, da imam neki svojega, da sem med svojimi, kjer sem pač jst. In ni vd moža zraven. Nevem no, sem mogoče narobe razložila. Ampak sem rada nekako samostojna.user posted image

Trixi: te bom po riti, če boš tle v naši stavbi in ne prideš mimo. user posted image

Danes naj bi šle z sodelavkami po šihtu na kuhančka. Nevem kdaj bom domov prikolovratla, glede na to, da delamo do 18. he he. Sem začela spet malo bolj pohajat. Mi ustreza.

Lepo bodite.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
   RE: mamice iz Krasa
14.12.2011 22:24:09   
trixi
ojla,
ona, fanj ga žuraj v soboto, jaz bom pa v petekuser posted image .
Zdaj neki prepričujem mojga, da bi prišel v petek popoldne s tamalim v ljubljano, bi ostali pol cel vikend gor in malo pohajali, potem bi pa jaz pustila naši frajli avto v ljubljani in se pustila lepo peljat domou. saj če bi doma kaj rabila avto, bi si pa moj prejšnji sposodila, ampak računam, da ga itak ne bom. Ima pa naša frajla naslednji teden en razgovor za službouser posted image user posted image user posted image , in dosti verjetno je, da jo bo tudi dobila, sicer študentsko, ma ok, ker je njena smer.
Za službo pa- kaj naj ti rečem, jaz bi verjetno šla, čeprav meni bi bilo idealno, da je polovični čas.
aprilčica, user posted image user posted image user posted image , ti si trenutno edina svetla točka vaše službe, meni je tako tečno te karte rihtat, da ni za povedat. Zdaj sem neki spackala skupi, ma dovolj imam. Če sem kaj falila, grem sedet, ma bom vsaj počivala.
aaa, vam moram povedat, da sem celo neki spravla skupi za otroški dodatek, in celo v eda centru sem bila. Sej una teta tam notri v pisarni je bla kar prijazna, ampak ni pa imela pojma. Da ne vejo, ne delajo programi, niso imeli izobraževanja, ...Bom poslala po pošti pa kar bo, bo. Je bil pa ponedeljek fulltimejob opravki po uradih, kjub vsemu, da bi večino stvari lahko uredila po spletu, ne, oni te morajo itak sprehajat sem in tja.
Zdaj grem pa eno prijavo spisat za eno službo, glih tako, za poskus kaj bo.
ala, se tipkamo, čau, čau

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
   RE: mamice iz Krasa
15.12.2011 13:27:02   
ona
Oj!

Ja, sem bla na razgovoru in sem prav razočarana...delavnik imajo od 7-15,ja,samo kaj,ko je treba velikokrat podaljševat do 17 ure in potem imajo še vedno tečaj nemščine tja do 17,ker je treba kar jezike znat user posted image
No,saj mi ni problem jezikov se učit,niti delat mi ni težko, nasprotno,bi kar rada šla,predvsem da grem malo ven..no ma vseeno nisem nobenega ubila,da moram delat do 17 ure...mi res ni potreba zaenkrat user posted image
To me je najbolj odbilo,tako,da potihem upam,da me ne sprejmejo...je pa plača tako uštimana,da ti oni vsak mesec plačujejo nadure,četudi nimaš nobene ure,tako,da te potem lahko kajlajo na temu, da moraš podaljševat,to mi je prav butasto,da ti vnaprej plačajo,ker te dobesedno prisilijo v nadure user posted image
Nič, bom menda še kar malo doma...ajoj, pa na razgovoru sem se mogla pogovarjat italijansko in angleško,pa knjižit račune peški,kot se je delalo pred 30 leti user posted image Saj vse zastopim,da provajo,če znaš knjižit,ma tako se pa res ne dela več,ker so programi za računovodstvo že tako enostavni in uporabni za vsakega posameznika,tako,da če se ti malo sanja o knjiženju,je kar enostavno.
Ne vem,prav mimo je bil ta razgovor user posted image

APRILČICA, se popolnoma strinjam s tabo,da je lepo bit samostojen,samo jaz v bistvu delam pri mojemu, imam plačo,katero si zaslužim,ker nekaj vseeno naredim,tako,da imam občutek neke samostojnosti.je pa res,da sem od mojega odvisna za vse ostalo,ma glede tega nimam problemov,sva kar usklajena in še nikoli nisva prišla v konflikt kar se tiče denarja in dela,tako,da sem res zadovoljna.
Kot sem že prej rekla,delat bi šla predvsem zaradi tega,da grem ven iz hiše,ker tole za mojega pa lahko popoldne naredim,ni problema.

Joj,imam jaz probleme sama s sabo,kaj pravite user posted image user posted image

Nič, grem dat plače in še kaj naredit,pa bo konec dnevauser posted image
Aja, me zanima kako ste z temi novoletnimi darili,se kaj obdarujete med sabo ali samo otrokom kaj pripravite? Jaz letos študiram,da bi žlahto obdarila le z malenkostmi,ker ponavadi kar dam nekaj na darila....letos prav nimam neke težke volje za darila user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
   RE: mamice iz Krasa
16.12.2011 18:45:20   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeer

mi trije smo doma na toplem. Vd mož je šel pa proti Lj po tatu, ki se vrača iz Nemčije. Jst bi mogla it na službeno fešto danes, pa sem zbolela. Me je v sredo zagrabila trebušna viroza in sem bla kr zanič. Sem pa danes že čisto ok, ampak za pohajat mi pa še ni.

Jutri se gremo z tamalimi postrižt, popoldan grem pomerit krilo, ki mi ga šiva sestrična, proti večeru bomo pa smrekco postavljali. Bo pestro.

Ravnokar smo se fanj najedli, zdaj še malo crtanja in pol v pančo land. user posted image user posted image user posted image

Ona: hja, to so pa malo drgačni pogoji... Kako si se odločla? So te pa namtrali na razgovoru.. a je to privat firma?

Trixi: kako kaže pr tebi? O ja tam na CSD-ju so zdaj prav boge. Je ko pri nas, nobenga izobraževanja, enostavno se sistem spremeni, ti se pa znajdi. Za bruhat. user posted image

Grem k tamalima. Bodite lepo.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
   RE: mamice iz Krasa
17.12.2011 14:14:50   
onur
Živjo babe žabe. user posted image user posted image user posted image user posted image We are back. Bilo je luštno in pestro, predvsem s Petjo. Prekipevala od energije, še bazeni je niso utrudili. Je pa mrknila že ob sedmih, ker je popoldan nismo dali spat. Uživala je v plavanju in čofotanju. Bila ljubosumna na Vida do amena. Ne me vprašat, če ga je z dojenčkom po glavi udarila. Se mi je kar stemnilo pred očmi. Vida preventivno zaradi bakterij, ki jih je imel v urinu nismo kopali. Gužve ni bilo, pa fajn je bilo, ker imajo v bazenih otroški kotiček tako, da smo s Petjo tudi ustvarjali.
Je pa naša gospodična prespala včeraj prvič pri naših. Za domov iz toplic smo se tam ustavili na kosilu in ona potem, da ne gre domov, da bo pri noni spala. In bilo je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa če bo hotela, jo bom še peljala, pa bova midva z mojim izkoristila kak večer zase, ker če dam obadva z Videkom v varstvo tašči, se ji lih odpele. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07, upam, da je zdravje ok.

Ona, kaj pa vem, jaz bi verjetno ponudbo, če bi bila dobra vzela in šla ven delat. Ma kaj bi mogla vsak dan delat do 17?

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   RE: mamice iz Krasa
19.12.2011 16:14:08   
aprilčica07
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, za nami pester vikend. Iz sobote na nedelje je Julija začela težko dihat, ma smo nekako pregurali. In da ne bi blo le to, je Jakob začel še bruhat. Sva z vd možem dežurala vsak pri enemu. Jakob je bil včeraj čisto ok in je šel danes tudi v vrtec. No, Julija pa ne . Težko dihanje se je nadaljevalo iz včeraj na danes in danes smo seveda šle k P (moj jo bi peljal že ponoči k dežurnemu, ker je blo res hudo). Tam pa vse ok, dihala normalno, saturacije 98 kar je super, pljučka skoraj čista... Ne zastopim več nič. Zdaj jo moram opazovat in v četrtek imamo spet kontrolo. Sem na negi. V službi vsi veseli.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidite, da nam ni dolgcajt. Upam, da nam v sredo rata it na koncert.

Smreko smo pa vseeno naredili, v soboto. Je čisto taka, kot sta jo tamala dva poštimala. Lepa, po svoje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Onur: dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, trixi: kako situacija?

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
   RE: mamice iz Krasa
19.12.2011 18:52:53   
ona
Joj,ne vem al je luna danes al kaj user posted image
Jezna sem ko pes...sem se skregala z tastom...spet!!!Jaz ga prav ne razumem,ko ima šjoro tle,je čisto ok,prav drugi človek,ko je pa sam je tečen ko sto user posted image user posted image Prej sem naredila za jest,ker on je z nami,ko je sam in sem mu samo predlagala,naj mi pove kdaj pride iz LJ in kdaj bo jedel,ker se dostikrat zgodi,da pride kar domov,enkrat v ponedeljek,enkrat torek,sreda....in potem valda jaz nimam nič za njega pripravljeno in potem se takoj užali...sem mu rekla,samo,če mi pove kdaj bo jedel in kdaj ne,pa je prav ponorel,da kaj mislim,da bo on črtice delal na koledar,kdaj bo jedel in kdaj ne...jao,jao,je prav znorel,ker sem mu samo to omenila in pol sva se kar primla,ker začne prav kričat in seveda si tega ne dovolim,vse do svoje meje,name ne bo nobeden kričal,pa četudi je papežuser posted image In ker nisem bla tiho,sem mu rekla,da je žleht in da naj neha zjat,pa se je pobral dol,pustil hrano na mizi in šel user posted image user posted image
jebela,no,samo ne vem,kaj naj se pustim,da kriči name...ne,to pa ne!!!!Mater,sem prav res jezna...sem se mogla malo spihatuser posted image user posted image Se mi zdi prav za malo,skrbim,da bo jedel,ga postrežem in na koncu nori brezveze user posted image user posted image
Moj se ni utikal,ker bogi ni niti vedel kaj naj naredi...je pa nerodna situacija za mojega moža,ker je vmes med nama,samo na koncu potegne z mano in se gre zmenit z tastom,vsaj to !!
Sem vseeno mislila,da so samo z taščami težave,ma pri nas je obratno user posted image
Zna bit res žleht tast,se mi zdi,da je zmeraj bolj čuden...ja.leta so,leta user posted image
Kaj ve imate tudi take težave,da ne bom mislila,da sem samo jaz čudna user posted image Pa sploh nisem nič slabega hotela,samo da mi prej pove če bo jedel ali ne,da vem za koliko ljudi skuhat....HALo,kaj je pa to kaj takšnega...se pa vidi,da je po stari šoli,da se mora žena podrejat možu in da bi ga kao jaz mogla vprašat,če bo jedel ali ne...ma kaj naj ga pokličem vsak dan sproti al kaj si misliuser posted image
Tolko pa res nisem ničvredna,da se mu bom klanjala,no!!
No,pa je šlo božično kosilo po gobe...zdej bo jezen name en teden,tako, da bom težko speljala kosilo za božič v nekem lepem vzdušju...ponavadi vedno jaz naredim za božič kosilo,samo,letos ga verjetno ne bo user posted image
Ok, dovolj o temu,da ne bom še bolj slabe volje,kot sem user posted image user posted image

Glede službe...me niso še klicali,ma sem se odločila,da ne bo šla,ker se cirka 3 tedne v mesecu dela do 17 ure in tega si ne morem privoščit,ker ne morem računat na mojega moža,da bo skrbel za otroke,ker je pri njemu zelo nepredvidljivo delo in če mu še to naložim...se nam ne splača zaenkrat...Mogoče se pa še kje kaj odpre,bom počakala na kakšno drugo možnostuser posted image

ONOUR,lepo,da ste nazaj in,da ste uredu!
APRILČICA, ma spet boga tamičkena bolana...ma dej,se bo,počasi bo ja šlo na bolje user posted image
Na kakšen koncert jo spet mahaš v sredo?
TRIXI,kaj novega?

Ala,lepo se imejte,danes boste imele kaj za brat od mene,a user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   RE: mamice iz Krasa
20.12.2011 7:37:23   
aprilčica07
Jutro

midve pokonci. Spali kr dobro. Zdaj sicer mene matrajo očke (imam vnete), ampak sem najdla en Tobrex in si bo kr kapljice sama notri dala. Morajo pomagat.

Ona: gremo na Cetinskega jutri, komaj čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image Glede tasta: po moje nisi nič takega naredila oz rekla, da bi lahko nate kričal. Oziroma tako bom rekla: nobeden nima pravice, da se nate dere. Bi ti lahko drugače povedal. Jst bi bla na tvojem mestu tudi užaljena in jezna. user posted image Moja tašča in tast sta fanj človeka in se dobro štekamo. Je pa tudi moj tast iz stare šole (tašča bla vedno doma in še zdaj je tako, on pa non stop na terenu), ampak zaradi tega meni ne soli pameti, da bi tudi jst mogla tako in tako... Jst se sama zavedam, da nisem glih super truper nevesta user posted image user posted image user posted image user posted image Včasih je pač treba kaj preslišat in zamižat, ma če je volja na obeh straneh se da prav lepo funkcionirat. user posted image Nekako tako jst razmišljam, bo še katera druga povedala svoje mnenje.

Zdaj grem pod tuš, tamala se igra, Jakob v vrtcu... user posted image

Lepo bodite.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
   RE: mamice iz Krasa
20.12.2011 8:38:25   
onur
Dobro jutro, no dober dan. Smo že od šestih pokonci, mi trije, možek pa je malo prej vstal. Sem ga včeraj zapodila v drugo sobo spat, ker je imel vročino. No danes je ok. Tavečja je šla v vrtec, jo sedaj po novem nono vozi, tamali pa se kotali po tleh in jamra. Jaz pa za računalnikom. Danes popoldan gremo v vrtec na igralni popoldan, pa še ena igrica je. Bo zanimivo. Jutri imava z Vidom sistematiko, v četrtek pa s tavečjo zobarja. Pestro. Pa še kakšne piškote mormo speč, da jih bo tavečja nesla v vrtec za božiča vzgojiteljicama.

Aprilčica07, kako pa da tako težko diha, če je imela saturacijo ok. Kaj je na to rekla P?

Ona, prav si postopala. Če že je pri tebi, lahko vsaj pove, kdaj pride, da mu lahko pripraviš, drugač pa naj s v uh piš. Drugače pa se jaz s tastom in taščo dobro zastopim in ne solijo mi pameti.



_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
   RE: mamice iz Krasa
20.12.2011 10:02:02   
ona
No, sem mislila,da sem jaz čudna,samo res se mi ne zdi prav,da je kričal name...to pa res ne,se je prav drluser posted image user posted image user posted image In najboljše,da sem tiho,ja pa ja!!!
Zanimivo,ko je njegova šjora tukja je prav uredu,ima dva obraza user posted image Če je pa sam,si me kar privošči,ker misli,da bo z mano delal kot bo hotel...in kaj še,on se bo z mano lepo obnašal user posted image pa četudi se kregam vsak dan...včasih imam občutek,da me ima za manjvredno in je prav smotan,res!!!Pa tudi žleht zna bot,kot včeraj naprimer....in moj mož je ob vsemu temu tiho,ma ga skoraj razumem,ker je tudi njemu težko,ker ne ve kako naj reagira....sva se včeraj zvečer pogovarjala in je rekel,da sva bila oba kriva za to kreganje...jaz ker nisem nehala,ker seveda nisem dobila odgovora in on,ker je popizdil,ker ni hotel povedat kdaj bo jedel...ma res ne razumem več nič,saj če bi kaj takega naredila ali rekla,samo predlagala sem mu,da mi pove kdaj bo jedel...ma drek,zdej pa naj skrbi sam zase,me prav boli...
Sem še jezna,ja user posted image Jaz bom skrbela za mojo družino in konec...pa tudi ne razumem,če je lahko pri šjori v LJ,kaj sploh pride sem,ker itak tukaj gleda televizijo in se dolgočasi in mene jezi user posted image
Ah,pustimo to,ker je brezveze...nikoli se ne bova razumela,ker sva oba ebergična karakterja in oba hitre jeze in potem je kar jeuser posted image
Jaz se v glavnem ne bom njemu opravičevala,ker nimam za kaj,pa naj bo tako...tiho in lepo user posted image
Bom vsaj imela mir kakšen teden ali dva user posted image

APRILČICA, sej to je to,ker meni tast stalno soli pamet,ker bi hotel,da delam po njegovov in jaz seveda se upiram in to mu ni všeč in potem pride do jeze in kreganja...logično...Saj sva se že dostikrat skregala,tudi ni govoril po cel mesec z mano,ma se ne bom sekirala...po mojem se on nikakor ne more sprijaznit,da z mano ne more pometat...se je malo uštel...joj, če bi bla namesto mene tukaj kakšna duša od neveste,bi naskrala ko sto hudičev...stavim glavo:)
In to je res,da če je volja na obeh straneh,se da lepo funkcionirat,samo če ena stran hoče delat po svoje,potem pa ne gre in ne gre...je škoda,da se jaz nekaj trudim in ka koncu sem deležna še kričanja,breveze...

Dejmo menjat temo,ker bom spet jezna....kako boste kej za praznike,doma,pohajale?
Kaj pa darila,jih daste pod jelko ali kako drugače?

APRILČICA, kako je pa s tamalo,sploh te nisem vprašala?
ONOUR, joj, biškoti,tudi mi jih bomo menda delali z otroci...je prav eno doživetje biškote pečt,kajneuser posted image

Ala, grem kaj delat in kaj pojest,ker mi že pošteno kruli...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
   RE: mamice iz Krasa
20.12.2011 11:40:43   
aprilčica07
onur: saturacija je bla takrat ok, ker je blo tudi dihanje do obiska P normalno.. zjutraj je bla kriza, pol se je pa umirjalo.. ampak za zihr smo se šle pokazat.. pojma nimam kaj bi lahko blo....user posted image če bi vedla, da bo ob 11 tamala skoraj normalna, je ne bi niti vozila.. ma mi je P rekla, da Julija je tak primerek, da jo MORAM pokazat, kadar je tako....

ona: ja, nimaš kaj.. če ne gresta skupaj, pač ne gresta... mogoče se mu bo pa jeza skadila in se bo skuliral..user posted image

Grem, danes se z tamalo hecamo.. sem ji dala dol pleničko in tamala veselo lula vse naokrog..user posted image user posted image

So me pa prej policaji ustavili, sem šla v trgovino in v Komnu.. bu policaji pri Cirju..user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
   RE: mamice iz Krasa
21.12.2011 21:08:36   
onur
Mi smo danes imeli posvetovalnico, bili cepljeni. Kakšne hujše reakcije zaenkrat ni, razen malo tečkast je bil popoldan. Pa še z ono sva se srečale pri dohtarju. Drugač pa sem danes pisala voščilnice. Nisva jih izdelovali s Petjo, ker je pomanjkanje časa. Bova pa jutri spekli kekse, da jih bo dala za darilo vzgojiteljica, pa še kakšno čokolado zraven, vse skupaj bova dale v kozarec in zavile s pentljico.
Če bo vse po sreči. Naredimo v soboto s taščo božično večerjo, v nedeljo gremo k sestri in nato s Petjo pogledat lučke do Ljubljane (Vid ostane pri moji mami), nato prespimo pri naših. Verjetno pa bo Petja drugi teden doma in ne bo šla v vrtec, pa še kakšen dan jo bom k našim peljala na počitnice, če bo želela it.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
   RE: mamice iz Krasa
25.12.2011 7:57:25   
aprilčica07
Dobro jutro,

VESEL IN SREČEN BOŽIČ VSEM VAM IN VSEM VAŠIM! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer smo kr dobro. Z Jakobom sva pršla včeraj na Kras, da sva šla k maši, je blo lepo. Julijo smo pustili v dolini. Trenutno Jakob gleda risanke, jst blodim tle gori, pol gremo pa vsi dol. Tud moja dva, ker imamo vsi kosilo pri taščici. Bosta kuhala moj in svak, verjamem, da bo pestro. user posted image user posted image user posted image

Zdravje: nevem kaj mi je, ampak iz petka na soboto sem celo noč bruhala. Sem jedla en sumljiv salam, in evo, reakcija je bla takoj. Sem mislila, da umrem. Ampak ko sem vse vrgla ven, sem bla kot nova. Tamala dva se držita. Julija je po novem na preventivni zaščiti Z Flixotidom, vsaj do februarja. Upam, da ji bo pomagalo.

Jst delam itak cel teden, tako, da ni nekega občutka, da so prazniki. Se bolj veselim konca januarja, ko gremo smučat. Upam, da bomo zdravi vsi štirje in da gremo res vsi smučat. Lani je Julija namreč ostala doma, zbolela na dan odhoda. user posted image

Onur:
super, da je Vid cepljenje fanj prenesel.

Ostale kako ste?

Mejte se.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?