|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
25.12.2011 11:01:03   
ona
Dobro jutro!

Seveda vam najprej želim srečen in miren Božič, vam in vaši družini!

Jaz sem tudi ok, predvsem,ker sem v miru in smo lepo sami...ni božičnega kosila letos,ker ga vedno jaz delam in letos sem bla lepo tiho,če se bo kdo drugi spomnil na kosilo...ma ja, lahko jaz čakam,ja :):)
Ah,saj mi niti toliko ni pomembno...bomo lepo pojedli kalamare na žaru in šli malo pohajat,pa bo glih tako lepo.
Me je pa včeraj klicala naša lady iz LJ in me je vprašala,če imam namen kaj naredit,pa sem rekla,da ne,ker se nisem imela s kom zmenit,saj je bil tast jezen cel teden,pa jo sploh ni dosti zanimalo zakaj in kako...ah, vsi so isti...briga njo,če je kaj narobe...se dela lepo slinasta in je še rekla,da bosta verjetno prišla dol jutri,da bosta dala otrokom darila...pol sva se tudi z mojim menila,da sem jaz prav mona včasih,ker za vse skrbim in na koncu kaj dobim...nič...brezveze...se bom mogla malo spremenit in se ne sekirat za druge,ker zame se ne nobeden user posted image se mi je zdelo prav za malo,da me je sploh klicala in se delala,kot,da je vse ok,ma ji bom ob priliki lepo povedala,kako se tast obnaša do mene in,da mi to ni všeč,pa me prav zanim,če bo kaj komentirala....ma očitno njej to ni pomembno user posted image

Joj, sem vas zamorila glih na Božič,samo je pol lažje,ko tej škatli malo poveš user posted image

ONOUR,ja smo se vidle v ambulanti in moram priznat,da je Vid pravi korenjak...sem mislila,da je še dojenček,pa je že cel fant user posted image
Pa super za piškote!! Evo,jaz nisem niti piškotov pekla oz. sploh nisem nič pekla,ker ni volje od nikjer user posted image

APRILČICA, saj tudi meni ne dosti pomenijo tej prazniki...edino kar je dobro,da imajo otroci počitnice in ni treba zjutraj vstajat zgodaj user posted image
Za bruhanje,pa vem,da ni fajn,samo,če je šlo ven,pol je pa ok...joj, če ni kaj hujšega kot bruhanjeuser posted image
Samo,da si zdaj boljše!

Ala, grem počasi kalamare delat!
Imejte se lepo,pa smo seveda na vezi user posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 25.12.2011 11:02:11 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: mamice iz Krasa
25.12.2011 16:39:16   
trixi
ojla,
lep pozdrav iz doline in mirne praznike vsem, ki praznujete.
Sem rekla ja, da se bom bolj redno oglašala, ma ja, kdaj sem se nazadnje, deset_, štirinajst dni nazaj...je pestro in skoz neki dogaja, jaz sama sebe ne dohitevam več...zdaj ta teden bomo vsi doma, en dopust, eni počitnice in pa po sili razmer. Mali bo šel en dan sankat, to imajo v zvezi z dodatnimi urami športne vzgoje, en dan nam mogoče uspe it družinsko pohajat, potem bo pa že novo leto. Gremo spet silvestrovat tle v vasi, klapa in bo kar fajn.
ONA, jaz ti dam prav, kaj se majo tastari tolko za vtikat in komandirat, ma jaz si ne morem predstavljat, da bi "zetu" neki težila. Drugače imamo pa mi tudi lejdi, samo se ne neki ful družimo in je prav za vse. Samo resnici na ljubo je tast dosti manj tečen odkar je tako, buhndejdbimojzdejtoprebral.
aprilčica, ma kaj prav vse dni delaš? Naj ti hitro mine. 
onur, ste šli pogledat lučke v ljubljano?
Mi smo šli pa do stare gorice in je res lepo okrašena, pa en kup umetnega snega je na travniku, se sankajo. Ena smešna- spada v rubriko "pride kmet v mesto". Se zagleda naš tamali v goriški grad, lepo osvetljen in pravi "ma kaj dela ljubljansku grad v gorici?" Revež, na ljubljanskem gradu je že bil in ga pozna, za tega v gorici pa še ve ne.


< Sporočilo je popravil trixi -- 25.12.2011 16:44:04 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: mamice iz Krasa
28.12.2011 8:46:06   
onur
Se zagleda naš tamali v goriški grad, lepo osvetljen in pravi "ma kaj dela ljubljansku grad v gorici?" Revež, na ljubljanskem gradu je že bil in ga pozna, za tega v gorici pa še ve ne.


faca


Ekola, še malo od nas. Praznike deloma preživeli doma, deloma pri naših starših. Na božični večer smo imeli večerjo skupaj s taščo in tastom v zgornjem štuku, na božič pa smo bili pri moji sestri, nato šli s tavečjo v Ljubljano gledat lučke. V ponedeljek smo šle s tavečjo gledat jaslice v Postojnsko jamo, moj je šel delat in mi trije smo se še cartali pri mojih starših. Včeraj pa smo z Vidom prišli domov, tavečja pa je ostala pri mojih. Upam, da vam je božič prinesel obilico zdravja, blaženosti, miru in ljubezni ter da ste to kar ste.
Januarja pa s Petjo začnemo hoditi na tečaj plavanja. Jupppiiiiiiii.

Kako pa druge za novo leto? Moj dela nočno, tako, da bomo šli mi trije k mojim.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   RE: mamice iz Krasa
28.12.2011 23:25:29   
trixi
ojla,
aleluja, spesnila ono zadevo za otroški dodatek in štipendijo, jutri pošljem, pol bojo pa soldi leteli na kup- bomo bogati...
jutri gremo pa mi pohajat, nekam k morju, vreme bo kar bo, me ne moti niti megla, dež, rabim morski sprehod in da se nadiham slanega zraka. Pa nekam na pico. ČE, bo mali vredu, danes zvečer je namreč jamral, da ga boli zob. Upam, da je samo malo nadražena- opraskana dlesen, ker je jedel pečeno polento, pa je bila malo trda- to pomeni da je moj pozabil nanjo in se je predolgo pekla v pečici. No, ma pohrustali smo jo vseeno. 
onur, kam greš plavat? Ma, jaz bi šla tudi, samo ne grem sama, čakam mojga za kompanijo, pa je revež stalno neki po operacijah in pol čakamo da se zaceli pa spet od začetka, mah, kaj čem jamrat. Potem pa varstva za malega ne bom več imela, ker ostanemo sami v hiši, plavat bi hodili pa zvečer. 
ONA, kakšna je situacija?
aprilčica- zdravje?
Ala čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   RE: mamice iz Krasa
1.1.2012 10:29:43   
ona
Srečno, zdravo in veselo 2012 želim vsem vam in vašim bližnjim!!!
Pa naj bo to leto še naprej uspešno z našimi debatami user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   RE: mamice iz Krasa
1.1.2012 13:27:30   
aprilčica07
Babe žabe, vse dobro vam in vsem vašim v letu 2012 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Predvsem na bo zdravja za vse, za vse ostalo bomo že poskrbeli, a ne?

V novo leto smo zakorakali skupaj z kolegi v mestu. Je blo lepo, sploh ker nism nič pričakovala. Ampak je blo res lušno, sem rahlo mačkasta, po dolgem času sem neki več popila, ker mi ni blo treba vozit. Aleluja..user posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo počasi k našim, pa k noni in stricu. Jutri bomo bolj na off, v torek pa itak delat. Zdaj pa čakam na zimski dopust, še 4 tedne in gremo smučat. Naj nam bo zdravje naklonjeno.user posted image

Lepo bodite.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
   RE: mamice iz Krasa
1.1.2012 17:24:20   
onur
a

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   RE: mamice iz Krasa
1.1.2012 20:15:46   
onur
Provam neki napisat, da bi me vrglo na zadnjo stran pa nič. Ko skušam odpret našo debato, mi sploh ne pokaže zadnje strani tako, da sem se zdaj pomikala od 176 strani pa do zadnje. Kakšen predlog?

No pa naj vam voščim. Predvsem zdravja polno leto 2012, drugo pa že pride. Noj je silvestrovo delal, mi trije pa smo bili pri naših. Pojedli smo večerjo, tamali so šli nato spat, mi smo še malo TV pogledali, nato smo šli pa še mi tako, da sem prespala. Danes pa je k mojim prišla na kosilo še sestra z družino, moj je pa prišel zjutraj iz službe in odšle spančkat. Zdaj pa smo doma. Otroci spijo, midva pa pred računalniki, pa pred TV.
Pa še malo pojamram, me zadnje čase kar neki želodec poboleva ko kaj pojem. Ne vem, kaj me je zdaj to začelo martrat.

Trixi, s tavečjo bova hodile v Ajdovščino na tečaj plavanja.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
   RE: mamice iz Krasa
2.1.2012 14:03:56   
ona
Ojla!
Še malo moje malenkosti...sem ratala tako lena te dni,da se mi niti pisat ne ljubi,potem pa me še zdej čaka en kup dela po novem letu,da me že zdej glava boli user posted image Imam za naredit odločbe za dopuste za delavce,pa še neke papirje,pa iso standard začet na novo z novim letom,pa zaloge materijala poštimat...ufff...jaz pa kar odlašam user posted image
Ah,saj,bo,le lotit se je treba user posted image

Drugače smo pa mi kar pohajali te dni,najprej smo bli v petek malo po LJ,pa na grad smo šli,pa v city park glih na kafe in domov...je prav pašalo it malo ven.Na silvestrovo smo šli pa že dopoldne proti Rijeki (Hrvaška) obiskat enega našega delavca,ker ima tržnico,od tam na otok Krk,po vseh teh plažah,ki so poleti polne-Njivice,pa do Baške in nazaj proti domu.Vmes smo šli na pizzo kjer vozi trajekt na Cres...nimam pojma kako se kraj kliče...v glavnem taka tuga,kot,da bi vsi pomrli in so to mesta duhov...nikjer nobene gostilne odpre,zato smo tudi šli tja proti trajektu,ker se mi je zdelod,a tam bi mogli najt kaj za pojest,ker trajekt itak vozi tudi pozimi...ma svašta user posted image
Taka razlika je,če greš poleti dol ali pa zdej...na Njivicah ni blo enega kafiča odprtega niti za kave,nič...kot,da so vsi ušli in smo bli mi edini živi na tem otoku user posted image
No,ma mi smo se vseeno imeli lepo,ker smo se hecali v avtu,bli skupaj,to je najlepšeuser posted image
Domov smo prišli okrog 21 ure in lepo dočakali novo leto na kavču,prav super je blo,če mene vprašate. So pa prišli dol iz LJ tast in njegova lady,ma se držita kar dol.Za novo leto sta prišla čestitat, bla pri nas 5 minut in to je blo vse. Se držita bolj zase in jaz se ne bom zdej nekaj vtikala in se delala lepo...meni še paše tako,zaenkrat...sej je lepo,da se vidiš,kakšno rečeš,da gre tamala dol k njim, samo,da imam jaz mir user posted image
Bomo vidli kaj bo drug teden,če bo tast sam tukaj,me prav zanima kako bo....jaz ne bom silila v njega če bo jedel,zdej pa naj kaj reče,če hoče jest...bo kar bo !

ONOUR,ma kam to voziš v Ajdovščino plavat?
Glede trebuha...moja kolegica je imela take bolečine vsakič ko je kaj pojedla in so ji našli,da ima povečan žolč in mora zdej pazit,da se ne prenajeda in da je lahko hrano,potem nima težav.Lahko pa da imaš kakšno trebušno virozico.Boš vidla kako bo,če ne pa k dohtarju!

TRIXI,kako je šlo silvestrovanje?Ste se imeli lepo?

APRILČICA, ma je prav,da si se imela lepo!!Ti kar zavidam user posted image

Ala, grem kaj delat...joj, jutri je že šolauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
   RE: mamice iz Krasa
2.1.2012 14:05:39   
ona
ONOUR, sem pozabla,meni tudi tako dela RR,me vrže nekam na sredino,pa itak imam jaz skozi neke težave,tako,da se ne ukvarjam več z njimi,pač čakam,da mi odpre in ni druge....zdej bo verjetno treba počakat,da se kaj samo od sebe uredi,če ne pa odpri post na forum o portalu,mogoč bojo kaj poštimali.
da pa prideš na tvoj zadnji post,pejdi tam kjer so številke strani na une dve puščici,ki sta skupaj,da te vrže na zadno stran,ni treba it eno po eno naprej user posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 2.1.2012 14:06:41 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
   RE: mamice iz Krasa
3.1.2012 12:11:37   
onur
Ona, super za pohajanje. Lady pa tasta pa kar pusti, se bo že ohaldil. S Petjo bomo hodile v Ajdovščino v Police, organizira Zavod za šport Ajdovščina tečaje za plavanje za malčke in dojenčke. Bomo videli kako bo.

Drugač pa vse po starem. Vreme za se skrit. Naj bo že sonce, da gremo ven, ker v hiši pa res nimam kaj delat, pa še tamali je včeraj in danes tečen kot strela. Petja je šla po počitnicah v vrtec.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   RE: mamice iz Krasa
4.1.2012 9:07:58   
aprilčica07
Grrrrr, ma šteka ta RR. sploh me ne vrže na pravo stran...

Drgači po starem, Jakob v vrtcu, mi2 na šihtih, Julija pri noni. Zaenkrat zdravje je (trkam). Komaj čakam smučanje, jeeej, upam, da bomo vsi zdravi in da se bomo meli lepo.

Onur: jst sem tudi hotla hodti z Jakobom plavat, pa mi pol ni zneslo..user posted image

Ona: ah, se bo že skuliral tast.. se jima bo skadilo user posted image

Sicer na šihtu gužva in kaos, ma bo že bolše. Danes je sreda, se prav veselim user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri gre Jakob na en rd od vrtičkarja in je ves ponosen hodil okoli in kazal vabilo. Mulček..user posted image user posted image user posted image user posted image  Julija je pa itak asica, na trenutke bi jo pojedla od sladkobe, čez dve sekundi bi jo pa zmlela...user posted image

Grem delat.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   RE: mamice iz Krasa
4.1.2012 22:54:48   
onur
na trenutke bi jo pojedla od sladkobe, čez dve sekundi bi jo pa zmlela...


Ko da bi poslušala sebe pri Petji.

No, danes sva plavale. Bila je zadovoljna, meni pa organiziranost nekako ni bila v redu. Bomo videli kako bo drugič. Zvečer je tožila, da jo boli trebušček, sumim zelje, ki so ga jedli v vrtcu. Videk pa je spet pričel kašljati in upam, da čim prej mine. Drugače pa nič kaj novega. Edinole, da z mojim načrtujeva v petek, da greva na večerjo pa na bowling, pa da vidimo, če nama bo misija uspela. Eno varuško smo že aktivirali. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
   RE: mamice iz Krasa
5.1.2012 19:03:02   
ona
Ojla!

ja tale RR je pravi kažin...včeraj sem brala,da so uporabnice javile to napako,ki očitno vsem dela sive lase in nas premetava gor in dol po forumu in straneh in baje,da urejajo...ja,me prav zanima,če urejajo :(
Drugače sem se pa jaz že navadla,da nič ne dela tukaj,kot je trebuser posted image

Ma grejo tej dnevi,kot,da je blo včeraj novo leto,kajne?
Mi smo fajn in oh in sploh,ker smo sami in neverjetno kako se imamo lepo,ko se tastari(tast) ne mota pod nogami....je ostal kar v LJ pri šjori in meni je kar prav tako...saj ne da sem zdej žleht,ma doma itak nima kaj delat in potem hodi gor in dol okrog nas,še posebej,je 24 ur z mojim možem user posted image user posted image ...zanimivo pa je,da pri taki bajti,kot jo imamo ne najde in ne vidi nobenega dela user posted image
Jaz ne vem kaj se prej lotit,on pa se dolgočasi....sploh ne razumem user posted image
ma glavno,da smo sami,ker je res vse drugo user posted image user posted image
Otroci so ok,tečni itak vsak dan...tamala skoz nekaj cvili in piska,tako,da bi jo tudi jaz zmlela kakšen dan user posted image

ONOUR, ma imaš pa voljo hodit na plavanje,bravo!!Jaz bom naše peljala v soboto v Žusterno z poskokcem,ker spet organizirajo plavanje,samo se mi zdi kar drago...za 3 ure z malico je na enega nekaj čez 8€,tako,da bomo šli glih ene parkrat.
A,ja ONOUR, Vse najboljše za rojstni dan še enkrat!!!

APRILČICA, bomo mislile nate ob sredah,ok user posted image Ti bo čas hitreje šel user posted image
Kdaj že greste smučat?

Ala,bom končala,ker imam slab občutek,da me bo ven vrglo user posted image
lepo se imejte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
   RE: mamice iz Krasa
6.1.2012 17:07:50   
onur
Ekola poročilo. Tamala ponoči začela bruhat tako, da sem bila celo noč pri njej. Zjutraj bila še slaba, nato boljša, zdaj pa je malo slaba. Klicala v vrtec, da je ne bo, pa pove, saj je 3/4 vrtca doma (halo, lahko bi povedali, da naj pričakujemo trebušno virozo). Upam, da Vid kaj ne ulovi, drugače pa še občasno kašlja in malo pohrope, je pa ok drugače. Tako z najinim izhodom ne bo nič. Varuška je vseeno prišla. Mogoče greva jutri, če nama bo usojeno.
Mele boli hrbet, če se napačno postavim, sumim, da sem se ponoči zaležala na Petjini postelji.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   RE: mamice iz Krasa
8.1.2012 8:05:16   
aprilčica07
A bojo ta RR poštimali ali pač ne? Non stop me meče nekam nazaj, v leto 2009, ko sem čakala Julijo.. Grrrrr...

Sicer po starem. Tamala dva gledata risanke, moj je šel delat drva, jst pa visim tle gori.. Danes gremo na Kras, jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onur: kaj te je motlo pri organizaciji? Nas pa v vrtcu vedno obvestijo, če se kaj pripravlja, da sumijo, da bo več otročkov zbolelo. Moram prav pohvalit naš vrtec, res je super. user posted image user posted image user posted image

Ona: kako ste?

Danes tri tedne pa gremo. Če bomo le vsi zdravi in ok. Z kuferčkom Julijinih zdravil, pa z inhlatarjem, ampak nič za to.. Da gremo le vsi skupaj.

Jutri pa delat. Ni volje, sploh se ne morem spravit k sebi, da bi hodila z veseljem delat. Saj vem, HB imam službo, redno plačo (ki je sicer bolj slaba), lahko grem na dopust, na bolovanje.. ampak vseeno me tako mori, da je groza. Ta sistem, ki sploh ni logičen.. Mislim, kr neki.. Ma ne bom tle gori, ker nevem kdo vse to bere,,

Grem previt usranko malo...user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   RE: mamice iz Krasa
9.1.2012 20:16:43   
onur
Ojla. No takole je moje poročilo. Petja je bila v soboto že kot rožica. Včeraj je malo driskala tašča, danes ponoči moja mami, mojega je danes tiščal želodec, pa še prehlajen je (sem mu rekla, da naj ostane čez noč kar na kavču, ker Videk sinjor se preseli na sredo postelje ponoči). Upam, da je to to in je konec ter ne ulovi še kaj nas ostalih.
Drugač pa smo bili danes po kosilu dve urci zunaj s tamalim, zvečer pa smo šle s Petjo na en giro s kolesom po naši ulici.
Včeraj pa sva bila z mojim na pizzi. To nama je uspelo. Najprej sva spravila tamale spat, nato pa švignila, tašča pa jih je ta cajt pogledala.

Aprilčica07, predvsem me je motilo to, da vaje v bazenu niso bolj organizirane in da jih je več ter da sta tudi vaditeljici bolj v vodi, ne pa da naju gledata z roba bazena. Pa bazen je samo en in na drugi polovici je bilo še miljon mulčkov ter tako hrup.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
   RE: mamice iz Krasa
10.1.2012 17:40:40   
ona
Ojla!

No,pa sem spet odprla novo temo glede slabega delovanja RR,če katera želi še kaj dopisat,mogoče se nas bo kdo uslišal...je pa na strani o portali z naslovom-Počasi mi je že dovolj oz. nekaj takega...zdej ne najdem linka, ma saj je na prvi strani,provajte kej dodat,če imate voljo user posted image

Drugače smo po strarem,lepo sami doma,tast je še vedno v LJ,prejšnji teden se je kujal tam gori,zdej pa čaka,da ga moj mož pošlje po nek kos v eno trgovino v LJ, da ga potem čimprej prinese dol,tako,da menda da pride jutri. Bomo vidli,če se je kaj skalmiral user posted image
Jaz bom lepo tiho,ne bom se dosti silila vanj in bom počakala,če bo rekel,da bi magari tudi on kaj jedel...me prav zanima,če bo prišlo do tega.
Saj sem mogoče žleht,ma po meni ne bo noben hodil,je blo že preveč za nazaj vsega,saj ni od včeraj tole kreganje...zdej pa da skozi jaz popuščam,se mi zdi tudi za malo user posted image

Joj, je smešna naša tamala,zdej sedi za mizo in se sama uči dneve v tednu in gleda v zvezek kao da bere,ker ne zna še brat user posted image
No sicer krajše besede prebere,daljše so pa malo problem,ma ji kar gre lepo!!

APRILČICA, saj jo menda ni službe,da bi bilo vse lepo in prav,samo nimaš kajuser posted image Mogoče pa dobiš enkrat kakšno priliko, da greš stran,nikoli se ne ve:)
Pa super za smučanje,moraš mislit pozitivno,pa bo vse ok in boste vsi zdraviuser posted image

ONOUR, samo,da ste boljšeuser posted image

Ala,se grem učit dneve v tednu user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
   RE: mamice iz Krasa
10.1.2012 17:44:15   
ona
Evo,tukaj je debata o nedelovanju RR:
http://www.ringaraja.net/forum/zdaj-mi-je-pa-pocasi-ze-dovolj/m_5857406/tm.htm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
   RE: mamice iz Krasa
12.1.2012 9:23:43   
aprilčica07
Bemu mast ta RR... Me mineva volja do javljanja tle gori, ker me kr ne spusti dalje...user posted image user posted image user posted image  Malo prej sem pršla delat, sem peljala Jakoba k zobotu. Bil spet ful priden, jst pa vsa ponosna. Tokrat mu je risala notri bakugana in on  je veselo odpiral usta.user posted image  Julija hoče bit neki prehlajena, upam, da ne bo hudobije.. Drgači pa pos tarem. Sva kupla smučke, ugodno, znižane iz več kot 500 eur na slabih 250. Zdaj pa živim v pričakovanju 29, in molim k unemu tam gori, da bomo zdravi.

Onur: ste šli še kaj plavat? Kako je blo?

Ona: hecni so tile naši otročički, res... naša Julija tudi kao bere, pa ima knjigo obrnjeno narobe, in itak zna vse pravljice na pamet in pol tam modruje.. In govori Lulija beje...user posted image

Grem delat.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   RE: mamice iz Krasa
12.1.2012 10:07:13   
onur
Aprilčica07, držim pesti, da vam uspe smučanje in se imate lepo.

Ona, z branjem je isto pri nas. Tamala obožuje knjigice Enci benci na kamenci in ko vidi sliko, zna povedat napamet, ma se včasih dela ko da bere. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa gre. Danes zjutraj sem bila pri zobarju. Videk zdaj še spi, čakam, da se zbudi, ga nahranim in greva ven. Včeraj smo bile s Petjo na plavanju, so bile vaje malo bolj organizirane in mi je dopadlo. Pasa pa tako hitro, da lih kar prideš v bazen in že moraš it. V soboto računave, da greva na predstavo v Kosovelov dom, z mojim pa mogoče zvečer ven, če nama uspe.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   RE: mamice iz Krasa
13.1.2012 11:21:45   
aprilčica07
HB, da je petek. Danes bova z Julijo same, bova meli babji dan. Fanta prideta jutri, grejo danes še neki delat. user posted image  Sicer vse po starem. Na šihtu gužva, doma norija, stalno nek gas, od jutra do večera.. Kr neki, sploh se mi zdi, da se ne dohajam.

Danes grem malo pokukat če je po razprodajah ostalo še kej zame. Da se malo pocrtam.user posted image  Pol pa domov.

Onur: super, da je blo bolše. Mogoče se tudi vaditeljice še  lovijo.  A gresta danes ven? sama?

Bodite lepo.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
   RE: mamice iz Krasa
13.1.2012 21:09:04   
onur
A gresta danes ven? sama?


Jutri ponoviva misijo od prejšnjega vikenda. Miza v Guštu v Izoli je rezervirana, potlej pa še do kina v Planet tuš, greva pa jutri. Držite pesti, da uspe.

Petja je malo smrkava, upam, da samo pri tem ostane. Videk zaenkrat ok, ne vem pa ali imam prisluhe, ko kaj počne in se zadiha, se mi zdi, kot da bi malo piskal. Sem že prav paranoična. Sem šla pa danes po literaturo k sodelavki za Zup, ne vem pa kdaj se ga bom lotila. Me kar malo mori, čeprav ga zaenkrat še ne potrebujem.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   RE: mamice iz Krasa
14.1.2012 8:31:33   
aprilčica07
Jutro

onur: uživajta danes....user posted image user posted image user posted image Če se ti zdi, da Videk res piska, ga pelji do P. Naj ga fanj posluša in pregleda. Ne da plašim ali težim, ampak na tak način se lahko tudi astma pokaže. Je pa res, da če bi mel res astmo bi piskal tudi med spanjem. Naša Julija je mela eno obodbje ko je non stop piskala. Če je malo poskalala je blo že piskanje. In mi je rekel pulmolog, da se pljučka počasi počasi celijo (je blo po pljučnici in po prvi dihalni stiski, tam enkrat v maju lani) . Opazuj ga še malo in če se ti bo še zdelo da piskala, ga pelji do P.

Midve sva sami, babji vikend. Včeraj sva šli na dolg sprehod, pa vse sva počistili, prav pridni sva bli. Zvečer je omagala že ob 19 30 in je spala do 7 zjutraj. Jst sem pa knjigo brala, mi je prav pašalo. Fanta sta v dolini. Prideta ali danes ali jutri. Bomo vidli. user posted image

Grem Julijo popedenat, pol pa kavica, pa trgovina in tako dalje. Skratka ne bo nama hudega. user posted image

V pondeljek pa imava kontrolo urina in ledvičk in mehurja, naj bo vse ok, da se za vedno rešimo Primotrena.

Lepo bodite.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
   RE: mamice iz Krasa
14.1.2012 9:20:32   
onur
Če se ti zdi, da Videk res piska, ga pelji do P. Naj ga fanj posluša in pregleda. Ne da plašim ali težim, ampak na tak način se lahko tudi astma pokaže. Je pa res, da če bi mel res astmo bi piskal tudi med spanjem. Naša Julija je mela eno obodbje ko je non stop piskala. Če je malo poskalala je blo že piskanje. In mi je rekel pulmolog, da se pljučka počasi počasi celijo (je blo po pljučnici in po prvi dihalni stiski, tam enkrat v maju lani) . Opazuj ga še malo in če se ti bo še zdelo da piskala, ga pelji do P.


Sumim, da je to posledica bronhiolitisa. Bom pa videla še drugi teden, drugače pokličem P.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?