|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.1.2008 5:35:03   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo danes?
Tudi jaz sem danes malo bolj zgodnja kot ponavadi, ampak smo čisto dobro spali... teh par ur, ko smo user posted image . Sem čisto fuč od te MŠ (kdo si je zmislil, da moramo 4 ure tam sedet user posted image ) - se pa tolažim, da samo še danes, pa konec! user posted image
Res se približujemo koncu... kar ne morem verjet - komaj že čakam!!!
Je pa danes zunaj tako mrzlo, da si kar ne upam na sprehod... no ja, saj grem ob 7h, ampak ponavadi se do takrat temperatura še malo spusti user posted image ... smo se čisto odvadili zime, zdaj, ko so bili tako topli dnevi - vsaj jaz.
Pridne bodite punce, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Marčevke
24.1.2008 6:53:33   
janet
Gaya24- pol sem sam jaz optimist, da bom šla mal prej, je blo prvič dost čakanja ( 9 dni čez rok).user posted image

Od kod si, če ni skrivnost?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Marčevke
24.1.2008 7:05:23   
janet
No dobro jutro vsem!

Zopet neprespana noč z 5x zbujanjem, zopet bedim od pol petih, mam čist zmešan ritem, zdaj sem pa ful zaspana in bom šla nadoknadit za ponoči do 9h oz. 10h,potem pride sestrica -danes bo še doma,čeprav je že 3.dan brez vročine, hvalabogu da je moj zjutraj v službi, bi itak mislil da sem nora kako spim, ponoči me tk ne čuje spi kot top, se vidi da hodi v službo, mi mamo pa čas, a ne? Vsaj do marca oz. prihoda novega člana. user posted image
Najbolj me jezi, ker zdaj ko mam čas, ne morm spat, pol ga tak ne bo. To zbujanje se mi vleče že od ponedeljka in mislim da je vikend kriv, ko smo bol malo spali ponoči. user posted image
Zgleda da je res ful mrzlo zunaj, saj majo sosedi zmrznjen avto. Je pa čez dan bolj luštno, upam,da danes nebo vetra,pa da bo sonček, si bom še jaz privoščila sprehod -kar je bolj redko, sam mam že polno glavo bit skoz v hiši.
Ma kako sem zafilozofirala, se vidi da sem zaspana.user posted image

Grem zdaj probat nadoknadit spanec, čeprav mi mali nagaja, je začel brcat.user posted image

Se javim kasneje. Lep dopoldan vsem.     user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:13:54   
Dinki
Dobro jutro user posted image ,
torej prvo vsem še enkrat hvala za dobre predloge in prijazne besede.

Jagoga, predvsem hvala tebi...napisala si mi prijazen in smiselen post katerega bom v celoti upoštevala. Torej včeraj sem se odločila, da se ne udeležim pogreba, bo pa šel moj dragi in bo izrekel sožalje tudi v mojem imenu in bo tudi zastopal "naše barve", torej se postavil v bran meni in najinemu user posted image . Bom ji pa nekaj napisala in jo vsekakor kmalu tudi poklicala in jo obiskala, da se malo pogovoriva, tudi glede stvari, ki mi jih je posodila za user posted image . Še mami mi je včeraj rekla, da je brala, da je tak pogreb lahko tako stresen, da lahko v najslabšem primeru tudi zgubim user posted image  ????user posted image user posted image  Ni ga za srat, že tko mi je tko težko, je ni minute v dnevu, da ne bi mislila na to.....no, zdej bom pa to poskusila vrčt čez ramo in nadaljevati kot srečka nosečka.....moram....

Perp, ja tista pred tabo sem bila v MŠ user posted image ....kako vem, da si bila ti??? Pojma nimam, sej nisem bila sigurna, ampak se mi je kar nekako zdelo...ženski instinkt? user posted image  no, zdej vsaj veš katera sem user posted image . Mogoče se pa še kaj vidiva, je pa res, da sem bila le na tistih dveh predavanjih v 3. skupini, drugače hodim v 4.

Danes zjutraj nas je pa res pričakal mrrrrrazzzzz....pa sej je prav tako, da malo ubije vse viruse, ki veselo skačejo po zraku....sem pa danes po dolgem času spala čisto celo noč, brez obiska WC-ja, tolk sva bila zmatrana user posted image  in jaz user posted image ....sej še jutri pa je vikend user posted image  in tokrat sva si z mojim lubijem obljubila, da bova počela nekaj kar naju bo razvedrilo po tem težkem tednu....

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:27:46   
Sonnja
jagoga na csd mi je rekla da naj ne nosim papirjev prej nazaj ko po 15.2. ko dobim zadnjo plačo rok mam 23.3. tk da porodniško nastopim 23.2. bom danes šla na firmo si me prestrašla jutri pa na csd. za paket mam urejeno pa za očetovstvo vse pairje mam doma sam mi je rekla da jih takrat prinesem.

gaya js tud pridem v sg rodit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:30:36   
Špela100
Pozdravljene ženske, se bom tudi jaz malo oglasila po dooooolgem času.

Vidim, da ste pridne klepetate o hrani, opremi za dojenčka. No mi smo do zdaj nabavili voziček, pa posteljico, pa par cunjic...ja ful nam še manjka in ne vem kaj čakam. Moram it s seznamčkom v soboto do baby centra pa po vrsti kupit še tiste nepogrešljive malenkosti.

Joj ta novica o ubogem 16- mesečniku je pa tudi mene spravila iz tira...groza...bogi starši.

Drugače smo mi kar ok, jaz spim celo noč, sam zaspim mal težje. Nič ne hodim vmes na wc. Tako, da to je super.

Koliko pa vas bo rodilo v Postojni?? Jaz sem že ena, pa baje bomo tudi prej kot 20.3.

uživajte pa čeprav je tako mrzlo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:32:04   
perp
Dobro jutro punce

Dinki dober ženski instinkt imaš. No če se pa ne bove videle več v MŠ, pa morda bova skupaj sopihali v porodni sobi??! Bog si ga vedi. Kdaj imaš rok? Se mi zdi, da samo par dni za mano.

No čeprav sem se jaz odločila, da bom rodila 14.marca (PDP je 24.marec) - ha ha. Ko bi lahko vplivali na to, a ne? Baje, da pomaga user posted image user posted image  (sex)? Al so to tudi samo ene nosečniške zgodbice ...

Ja tale mraz naj kar ubije vse viruse user posted image user posted image user posted image , so vsi okoli mene nekaj bolni. Jaz se samo čudim, da se prejšnji teden nisem nič nalezla od mojega user posted image user posted image , ker je bil cel teden bolan - vročina, je kašljal, kihal ... Sicer je spal na kavču, ampak pri našem majhnem stanovanju se te bacilčki razlezejo vsepovsod.

Zadnjič se spomnim, da je ena napisala, da bodo tudi pri njih zidali hiško. A ima mogoče katera izkušnje s tem?
Ej ne moreš verjeti, al je samo naša občina tolk v k...... user posted image user posted image user posted image , ker za spremembo papirjev (hiša je že narejena, vendar prijavljeno je samo pritličje pa še to bolj kot neka gospodarska lopa). Načrt smo narisali že v decembru 2006, zdej pa ne vem kakšne papirje še vse rabijo. Pa vse povsod čakamo po 3-4 mesece. Da ne govorim o drugi parceli, kateri moramo spremeniti samo namembnost (iz njive v zazidljivo parcelo) - to traja tudi skoraj že 2. leti?????

Kako si naj potem mlada družinica zrihta stanovanje? Na vse čakaš, potem je pa še vse tako sv..... drago. Mislim, groza. user posted image

No zdej sem se mlo razjezila, mah ko veš, da bi lahko že delali pa nič. Vse stoji!

No punce uživajte. Upajmo, da bno danes kaj sončka. user posted image user posted image user posted image

Aja danes sem pa na DOPUSTU. jUPI

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:36:26   
perp
Mi imamo za dojenčka do sedaj kupljen voziček, en kup cunjc, ap nekaj kozmetike inm nekaj pripomočkov (duda, flaška, glavniček, priponka za duduico, .... )lupinco in zibko  dobim od kolegice - ko bom rekla, pa gremo iskat.
previjalno komodo imam naročeno. Glejte spodaj - kakšna se vam zdi?



Upam, da bo dobro služila svojemu namenu.


(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:36:55   
perp
Slikca

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:38:21   
perp
Zakaj je pa ni? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:45:50   
jagoga
Dinki, to si se pa lepo odločila in sem vesela da sem ti pomagala pri odločitvi. Taki žalostni trenutki res niso za nosečnice, ampak včasih se jim ne moremo izogniti. Ko gledam vse te pripetljaje in smrti, ki se dogajajo, me najbolj bolijo razne izgube otrok in mladostnikov, ki so imeli še vse pred seboj. Jaz sem se v teh stresnih dneh tolažila s tem, da je bila to ena preiskušnja v življenju, ki jo moramo preboleti in seveda posloviti se od človeka, ki si ga imel rad ni lahko. Se mi pa za samo nosečnost zdi še bolj stresno, če bi se neprestano prepirala s partnerjem, da ti ne stoji ob strani, da ne veš iz dneva v dan, kako boš preživel in s kom, če ti grozi zdravstveno stanje tebe in še nerojenega otroka,... To je lahko stanje, ki se vleče skozi vso nosečnost in s tem nimaš zagotovljene prav nobene prihodnosti ne zase in ne za otroka.

Naslednjič napišem kaj bolj veselega.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: Marčevke
24.1.2008 8:57:02   
jagoga
Sonnja, nisem te hotela prestrašiti, ampak se mi zdi zelo čudno. Če ti pa je socialna delavka tako rekla, potem že ve da bo v dveh dneh napisala odločbo za porodniški dopust.

Špela100, no do zdaj smo za Postojno prijavljene Vilma ti in jaz. Kako to da si se odločila za Postojno ali si v bližini tudi doma, ali se boš od kje daleč pripeljala? Pa midve imava na isti dan rok - 20.3.

Perp, danes, ko si na dopustu, pa glej da se boš pogosto javljala. Ja slikice pa ni, kam si jo pa dala.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:01:59   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Jaz sem se danes ponoči zbudila samo enkrat za WC. Učeraj smo oddali papirje za porodniško, imela pa sem tudi G. Najprej sem čakala 2 uri, ker je imela G kolegij. Sem že skoraj šla, ker ima ob sredah UZ samo do 14:30, no in je zadnji moment prišla. Sva naredili UZ in pravi da je še vedno user posted image in da ima dobre mere. Nakar mi pove, da tehta že 2 kg. Da je velika. Da bo očitno po meni. Saj sin je bil tudi velik ko se je rodil 55 cm in 4 kg ampak me je skor na rit vrglo ko je povedala da povprečje je pa 1,8 kg. No kaj čmo, zdaj vsaj vem, zakaj imam tako velik trebuha user posted image . In potiho upam, da mogoče bo pa kakšen dan prej in ne bo zamujala. Morala sem še v laboratorij dati kri in vodo, upam, da zadnjič, dovorlj imam že teh igel.
Še 15 krat pridem v službo potem pa dopust in porodniška!!! So mi rekli v službi da obo moje nadomeščanje prišlo 28.01., pa ne bo, so dali frajerji šele sedaj razpis ven. Tako da bom očitno uvajala zadnji teden. user posted image Komaj čakam da bom doma, ker se mi zjutraj ne da več vstajati. Tudi v službi že malo težje sedim, pa vsak ki pride mimo se spotakne ob mene kaj še delam tukaj, in če me bo razneslo,... Mi grejo vsi že na živce s temi pripombami. Madoniša kot da sem jaz kriva da mam tak trebuh.
Pridne bodite!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:02:59   
Arabela
Jutro!

Midve s Katarino sva danes izmenično spali.. jaz ona jaz ona... user posted image user posted image user posted image ... noč je bila pestra... sem spila kar dve kavi da sem k sebi prišla, mala pa že nori po stanovanju...

Pri nas tudi mraz, ampak glavno da je sonček...user posted image user posted image


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:06:15   
Nasy
Dobro jutro, dober dan! Ja, danes je pa zima pokazala, da se še ni poslovila, tle je bilo -5, jaz še ne dam nosa venuser posted image
Spala sem jaz ponoči dokaj OK, le 2x je bilo treba it na WC.
Jaz grem danes na obisk v LJ h kolegici in na prejšnji naslov pobrat pošto, pol pa s kolegico na kak mini šoping, ker prav velik ne bo mogu bit, ker mi plače še niso nakazaliuser posted image je že tako, da ker ne vejo, kako mi nagajat v moji službi, mi tako. Odkar sem v bolniški, sploh zadnje mesece, je vsakič slabše. No, vsaj zob. ščetko in pasto za v porodnišnico pa šampon si morm kupituser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:12:09   
Sonnja
jagoga sej prav da si me prestrašla bom  šla kr juter da mi ne bo treba dans in juter laufat okol pa bom oboje uredila.upam

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:42:33   
jagoga
Nasy, stopi do pošte in si naredi preusmeritev pošte, da ti ne bo potrebno hoditi na stari naslov gledat, če imaš kaj pošte. Na pošti poveš, da si se preselila in plačaš nekaj evrov (nimam pojma koliko je) in ti za obdobje enega leta vso pošto, ki je naslovljena na stari naslov v Lj pošiljajo v Ribnico na novi.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:53:30   
Dinki
Kdaj imaš rok? Se mi zdi, da samo par dni za mano.


Perp, jaz imam rok 28. marca....pa tudi jaz nekako mislim, da bo prej...se mi že zdej zdi tako velik, da si ne znam predstavljati, da bo še 2 meseca notri počakal user posted image ....si pa nekako nisem še točnega datuma v glavi zastavila.....

Lona76...si skoraj na istem glede službe kot jaz, le da imam jaz že zamenjavo, vendar je še zmeraj 80% dela na meni, ker gre sodelavec naslednji teden smučati in je seveda predal vse meni...katastrofa!....moje misli so čist nekje drugje, delo pa kar ne gre stran do mene....user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:55:13   
san
dobro jutro souser posted image ,
včeraj semhotela zvečer mal klepetat, pa sploh nisem mogla odgovarjat, a se to tudi vam dogaja kdajuser posted image . okenček se je odprl, ampak je ostal bel.

no, jaz začuda še nisem dol padla, ker več kot pol noči zadnje dva tedna kar prebedim.

dinki, prav si se odločila glede pogreba.

perp, pa poskusi še enkrat slikco prilepit, al pa link pripopat. zdej sem firbecuser posted image

no, jaz se pa kar še ne spravim, da bi šla na veliko kupovat za bejbija, se mi zdi da imam še toliko časa, ker sem bolj na koncu seznama. glede datuma poroda bi bila pa jaz prav vesela, če bi me to dete presenetilo in se odločilo priti ven prej, tam v 37. tednu bi bilo čist ok. čeprav dragi prav, da moram zdržat do roka, ker sta oba otroka do sedaj rojena po 20. v mesecu in bi bi bilo ravno po mesec razlike med njihovimi rojstnimi datumi. no, mene to nič ne gane, lahko so tudi bolj nakupu, ker jaz res nočem spet čez rok! tko da se moram zdej začet dogovarjat s tem malim miškom, da komot prej na svet priveka, pa še ime si lahko sam izbere, ker to izbiranje je že nočna morauser posted image .

pridne bodite



(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:58:08   
Nasy
Jagoga, je že ok, sej je verjetno samo še ta položnica od interneta, zdaj verjetno ne bo več nič, ker sva uredila že vse v zvezi z novim naslovom. Vem za to možnost na pošti ampak sva že urejala na pošti pa ne mislim več, ker se vse samo zaplete, ker očitno sami ne vejo, kaj se lahko in kaj ne. Saj tam,kjer sva živela, ni problema, zgoraj živi starejši par, itak pobirata njuno pošto, kaslc sva jima pustila, smo imeli skupnega in ko je kaj takega, me pokličeta, smo v dobrih odnosih. Bom šla pač še mal na kavico in čvek, sej me bosta veselauser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: Marčevke
24.1.2008 9:58:35   
perp
Evo mene nazaj. Sem že bila na enem krajšem sprehodu. Sem šla peš do pekarnice, Tuš drogerije in Mercatorja. Je prov luštno vzunaj (ni tolk mrzlo, ker sije sonček).

Tudi pozajtrkovala sem že, sedaj moram pospraviti stanovanje, nato pa grem počasi v Ljubljano na MŠ, saj jo imamo danes ene 3,5 ure, tko da bo kar pestro. user posted image

No jaz imam točno čez 2. meseca rok. Ne morem pa verjeti da imamš Nasy ti čez 3 dni rok že čez 1. mesec. Joj, kva gre hitro. kako pa to, da si se dala med marčevke, ko imaš PDP še v februarju?

Ja za slikco pa kar nevem kje je. Jo prilepim, potem pa izgine,ko pogledam na forum. In katera kaj spremlja februarčice. Jih je že dosti rodilo?


(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:00:27   
Nasy
Izbira datuma?user posted image Edino, kar si želim je to, da ne bo na 29.2, ker me že vsak vpraša, če bo na ta datumuser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:03:06   
Nasy
Perp, dala sem se med marčevke, ker so mi najprej dali PDP 1.3., potem pa je moja G rekla, da bo kr na 27.2. Potem se pa nisem več prestavljala, ko sem se tle z vami spoznalauser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:08:11   
Sonnja
moja mami ima 26.3. r. dan tašča pa 30.3. če bo šel čez rok mam raje 26.3. ali 25.3. ko je materinski danuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:30:17   
perp
ja tudi jaz imam okoli mojega PDP ogromno znancev, prijateljev in družinskih članov, ki imajo rojstni dan. Pa materinski dan, pa od prijateljice sinko je lanskoletni marček.
Od vseh si pa še najbolj želi moj ati, da bi rodila na njegov rojstni dan 25. Sploh še zato, ker bo punčka (nevem zakaj ima v glavi tako predstavo, da nas je punc že zdej preveč v bajti).
Bomo videl dedi, ko te bo naša mala pogledala s tistimi okicami, kolk se ji boš lahko uprl. user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?