|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.1.2008 17:54:35   
san
še to...

dinki, jaz imam nekako isto razporeditev v glavi kot ti, tako sem imela tudi pri prejšnjih dveh. tvoja previjalna se pa ”zelo dobro sliši”!user posted image

vilma, držim pesti, da bo mali hitro ok. pri sinu v vrtcu so imeli nekateri otroci prejšnji teden bruhanje, ki je trajalo en dan, potem pa je bilo dva dni ok, potem je nastopila pa visoka vročina, tko da je šlo za neko čudno virozo. in to kar ena cela skupina je imela isto zadevo, driskanja pa ni bilo. in ta ista skupina ima ta teden ušiuser posted image . ma so revčki

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: Marčevke
24.1.2008 18:45:47   
perp
joj, jaz baba štorasta. Hodiva midva danes po pločniku proti Ljubljsanki porodnišnici in pazi ti mene. Mi zdrsne na robu pločnika in se nisem mogla ujeti in sem padla na tla. Sicer skoraj nisem padla na trebuščka, ker sem se ujela z rokami in na kolena, vendar vseeno sva se tolk ustrašla. Ja, zgleda da je res treba tudi na to paziti. user posted image user posted image user posted image  Ampak je potem naša user posted image  zelo pridno brcala, tko da zgleda da je vse ok. 

Tejka387 a ti si tudi enkrat padla, a ne?  V kopalnici, če se ne motim? 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:00:12   
Katy13
mergetka - hvala za informacijo. Upam, da bom dobila kar iščem.

nika_z - dobrodošla, občasno se še pa najde kakšna marčevka, ki se opogumi in se nam čvekicam pridruži. user posted image user posted image

Janet - sama hodim k dr. Krištofelcu.

Bellaluna - po moje velja več plasti, če greš z user posted image  ven, če pa si v prostoru je pa predvsem odvisno od toplote. Je pa res, da jih moramo na začetku malo bolj obleči, ker se še en grejejo sami. Predvidevam, ker bo to tudi moj prvi user posted image . Velja pa, da user posted image  oblečeš eno plast več kot sebi, npr. če imaš ti eno tanko majico, daš user posted image  dve.

Kakšna pa je razlika med mako in tetra majicami? A mako so iz bombaža, tetra pa iz materiala kot plenice user posted image  Sama imam za na začetku haljičke in bodije in ne mislim kaj dodatno kupovati.  

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:08:02   
Katy13
Glede smrčanja, tudi jaz srčno upam, da ne bom imela v sobi akkšne, ki bi smrčala oz. upam, da res ne bom slišala. Ker imava že sedaj z user posted image  probleme, ker on smrči, mene pa to zelo moti user posted image . Pa raje spiva v ločenih spalnicah in je problem rešen. Na srečo imava to možnost in se tako oba naspiva. user posted image  Zpam, da po porodu ne bom tako občutljiva. predvidevam, da ne bom, ker mi bo primanjkovalo spanca in ne bom tako spočita kot sem sedaj.

Izkušene mamice, ali bom jaz svojega user posted image  preveč oblega za iz porodnišnice. V palnu imam namreč naslednje nogavičke, žabice, hlačke (ki imajo podplate) in copatke. Zgoraj pa haljičko, bodi in jopico od kompletka. Če vse to pa pajacek (iz flisa). Na glavi pa to bombažno kapico (tisto belo) in tisto od kompletka. A je to prevečuser posted image  PDP imam 29.3., saj vem, da je predvsem odvisno od vremena, sam na začetku se še ne grejejo sami. Kako dolgo pa traja to obdobje?

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:08:30   
san
joj, perp, še dobr, da si se uspela ujet. verjamem, da si se prestrašila, moramo biti res bolj pazljive.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:14:12   
san
katy, verjetno bo takrat še mrzlo in je po moje čist ok. mogoče ni ravno nujno še žabice pod hlačke, če bo še pajacek čez. čeprav je vseeno prvič ko gre ven mal preveč kot premal

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:22:36   
Katy13
Ja, po moje je tudi bolje, da je oblečen malo bolj, kot pa premalo, vsaj za iz porodnišnice, ker bo le prvič na zraku. Je pa res, da je čisto odvisno kakšno bo vreme.

A bi naslednja tabla bila pravilna?





Starost

Običajne št.


nedonošenčki

 do 50


0-1 mesec

56


1-2 meseca

62


3-4 meseci

68


5-6 mesecev

74


6-9 mesecev

80


9-12 mesecev

86

Ne vem, če poznate naslednjo stran, vendar je kr uporabna (vsaj meni) http://otrocarije.googlepages.com/

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:23:54   
Katy13
O.K. sedaj grem pa večerjat (solato) in potem še na sprehod, da se malo zluftam. Se kasneje še kaj slišimo. user posted image

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:41:23   
san
glede tabele... ja mere so ok, samo to je zdej čisto za povprečnega dojenčka. moja hči je recimo bila povprečne velikosti ob rojstvu in so te mere za njo držale. sin je bil pa velikan ob rojstvuuser posted image in prve pol leta je pa še dodatno hitro rasel, pa zanj npr. to sploh ne bi držalo. no, ampak za večino otrok kar veljajo te mere.

pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:42:56   
san
aja, pa hvala za link.

jaz sme pa tole danes dobilauser posted image
http://www.c00lstuff.com/1133/Do_s_and_don_ts_with_babies/

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
   RE: Marčevke
24.1.2008 19:47:39   
Sonnja
http://shrani.si/f/2Y/Iy/1ZTxrMlG/littleangels.ppt

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:06:47   
san
user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:22:34   
ursi84
Sonnja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:35:31   
Dinki
Perp...še dobro, da se je res vse končalo tako, da si se ujela na roke.....se pa tudi meni to rado dogaja, predvsem spotikanje na ravnem user posted image ...jaz sem bolj med ta štorastimi po naravi....

He, he San, si me nasmejala ko si napisala, da boš videla v P če se boš zbudila s papirčki okoli sebe user posted image ...hvala za mizico, tudi sama mislim, da bo izpadla super, je pa res, da je poleg vozička bila previjalna miza cel projekt...moj je že kar živce zgubljal z mano, ker nisem hotela odstopiti od želja glede previjalne...
Joj kakšen je pa to link, San user posted image ...ideje pa take.....

No, danes sem se pa tudi jaz ostrigla, sem šla po dolgem času k moji frizerki (sem se mogla it malo pocrklat)....me je malo posvetlila in skrajšala in sem prav zadovoljna šla od nje user posted image ....mojega pa še zmeraj ni doma in samevam user posted image ...so še zmeraj cela družba skupaj po današnjem pogrebu...pa sej je prav tako.....



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:36:54   
Zofy
Joj punce, tako ste bile pridne dans in toliko načvekale, da sem vas brala eno uro!!user posted image user posted image
Mene pa je gripa v posteljo spravila, tako da sem od ponedeljka ležala, le tu pa tam sem prišla za računalnik, da vas preberem. Danes pa je že malo boljše in upam, da bom jutri že za na sprehod. Se prav bojim, da se bom zaležala, pa bi mogla zdaj vsak dan hoditi na dolge sprehode, da bom v formi za porod... Sem pa vesela, ker mi je zdravnica dala kar 14 dni bolniške, heheuser posted image . Je rekla, da sem že tako pridna, ker sem do sedaj pridno delala, tako da naj si kar odpočijem. Pa še dopust imam prvi teden februarja, tako da delam samo še 10 dni. Yeeeeeeeee!!

Perp, ja, jaz bom tudi v Lj rodila, tako da upam, da bomo skupaj v sobiuser posted image , pa še s kako drugo marčevko z RRja. Čeprav zadnje čase smrčim (mogoče zaradi gripe in zaprtega nosu), tako da ne vem kako me boste vesele za cimro. Sem predvčerajšnjim tako zažagala, da sem sama sebe zbudila in potem sva se z možem oba tako krohotala user posted image user posted image user posted image .
Aja, pa še to perp. Ne samo, da imava isti PDP, celo ime za najini user posted image sva imele nekaj časa isto. Tudi midva sva ji mislila dat ime Neja, zdaj pa sva na Julijo prešaltala. Čeprav sem si jaz vedno želela Gajo, ampak mojemu možu na žalost ni všeč...

Katy13
, a toliko misliš obleči user posted image za iz porodnišnice? Joj, zdaj si me pa čisto zbegala, sploh ne vem kaj naj ji oblečem user posted image . Bom si lepo zimski kombinezon od kolegice rezervirala, pa ga bo šel mož iskat, ko/če ga bomo rabili, pa bo. Sem mislila namreč, da bi jo oblekla v bodi, žabice, žametne hlače, pletene nogavičke, jopico in pa debelo volneno dekico za čez lupinico. Pa seveda rokavičke in bombažno + debelejšo kapico. Mah, sej bomo vidli kako bo takrat vreme. Lahko, da bo sneg ali pa 18 stopinj in še več...


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:41:52   
Zofy
Punce, če še nimate tega linka in če si niste delale zapiskov na MŠ ali pa v MŠ še niste bile (kot jaz, začnem namreč 5.2. v ZD Šiška), vam nemra pride prav tale link: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

To si je baje en očka delal zapiske in jih tako lepo uredil in dal na internetuser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:46:01   
Dinki
Sem mislila namreč, da bi jo oblekla v bodi, žabice, žametne hlače, pletene nogavičke, jopico in pa debelo volneno dekico za čez lupinico. Pa seveda rokavičke in bombažno + debelejšo kapico. Mah, sej bomo vidli kako bo takrat vreme. Lahko, da bo sneg ali pa 18 stopinj in še več...


Tudi jaz sem glede oblačenja za iz porodnišnice bolj razmišljala v tej smeri....torej 2-krat majička, spodaj žabice in nogavičke, čez pa iz pliša kompletek (zaprte žabice + zgornji del na zadrgo in kapuco). Imel bi seveda tudi kapico in bil pokrit z odejico.....je pa tako kot si Zofy napisala...bomo videle...to vreme je danes tako nepredvidljivo, da je lahko takrat že pomlad ali pa celo sneg...se pa jaz kaj dosti ne obremenjujem, ker gre user posted image  takoj v avto in domov. Če bo pa zelo mrzlo mu bomo pa definitivno še kaj oblekli.
Zofy, želim ti, kljub temu, da imaš predvidenih 14 dni bolniške, da se čim hitreje pozdraviš, da se boš čim bolje počutila in boš lahko nadaljevala s sprehodi, ne pa z ležanjem in zamašenim nosom user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:49:12   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image


_________________________________________________

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 105 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +10 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julija user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Orhideja31 2.user posted image ,user posted image





77 NOSEČK ( user posted image )




Spol:

user posted image : 23
user posted image : 21








user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)




_____________________________

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:49:45   
Katy13
San - to pa je link. user posted image   Ampak verjamem, da se najde kje kdo, ki naredi kakšno takšno neumnost ali pa kaj podobnega. user posted image

Zofy - saj imava naštete približno iste cotke. Sama imam le še nogavičke (sem razmišljala ali so sploh potrebne) in pa haljičko. Sama nisem imela namena pokrivati z odejico, ker imam možnost za tega pajacka in se mi zdi, da je bolje pajacek, kot pa odejica, ker odejica se lahko hitro odgrne in potem piha.  Kakšne rokavičke pa misliš obleči? Debelejše ali tiste tanjše, ki so v bistvu zaščita, da se ne pokrempajo?



_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
   RE: Marčevke
24.1.2008 20:51:16   
max81
joj, jaz baba štorasta. Hodiva midva danes po pločniku proti Ljubljsanki porodnišnici in pazi ti mene. Mi zdrsne na robu pločnika in se nisem mogla ujeti in sem padla na tla. Sicer skoraj nisem padla na trebuščka, ker sem se ujela z rokami in na kolena, vendar vseeno sva se tolk ustrašla. Ja, zgleda da je res treba tudi na to paziti. Ampak je potem naša zelo pridno brcala, tko da zgleda da je vse ok



kaj mamo danes vse neke padce na grbi...no jest sem usekala danes na zadnji stopnici, ko sem nesla malo dol iz sobe in se ujela na srečo na kolenu, mal se je drgač ful ustrašla, pa se ni nikamor udarla..mene je pa kr malo zabolelo...valda, če sem mela ša še 10 kil v naročju...joj se že bliža konec, ko sm ratala malo bolj narodna
v prviuser posted image  sem pa padla na rit, k sem nesla smeti vn, pa jest pametna grem vn v coklah...uzuni pa malo snega.....drugače pa punce merkejte se


jao debata o smrčanjuuser posted image user posted image , jest nisem nič slišala, sem spala kt top, tko da cimre nisem slišala, njenega škratka pa tudi ne, pa je kr veliko prejokala....se vidi, da sem bla čist zmatranauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
   RE: Marčevke
24.1.2008 21:00:13   
ursi84
Punce moje ve ste tako pridkane o pisanju...meni enostavno ne znese več. Dopoldan imam opravka z svojimi živalmi(sprehod, hranjenje...), potem moram kosilo naredit, pol je pa tak user posted image skoz na netu...tako, da komaj vas na hitro preberem in kej napišem. Evo sedaj je šel v nočno in imam KONČNO nekaj časa zase (net-RR).

Oblekice...jst imam pripravljeno: navadbo bombažno kapico + kapico od kompletka;body z dolgimi rokavmi + majčka od kompleta + jaknico; žabice do trebuščka + žabice od kompletka + nogavičke oz copatke štrikane (še ne vem); na vse to pa pride še debela dekica. Mislim, da je to kar zadostno in da našega user posted image ne bo zeblo. Bom pa za vsak slučaj še za sabo pripravila še kej oblačil, ki pa jih bomo oblekli p.p.. Pripravila sem tudi dudiko za sabo v P user posted image , da ne bo preveč dretja ...user posted image

Moram se pohvalit, da sem danes dobila odločbo o porodniškem dopustu...user posted image user posted image user posted image Začnem ga 5.2.2008. Ja punce sedaj pa se začenja zares. Vsaj mislim si tako, da ko si enkrat na porodniškem se vse tako hitro obrne, da bomo glih zdej cartale te naše težko pričakovane user posted image user posted image user posted image ...


user posted image user posted image user posted image vsem, za opravljene uspešne preglede. Jst ga imam v torek in mislim, da lahko pričakujem svoj prvi CTG pregled...ali se motim user posted image user posted image user posted image

A je katera kle, ki bo rodila v Brežicah, al bom sama user posted image user posted image ?? Mislim, da se ni za bat, da biom sama, saj je letos toliko user posted image kot že dolgo ne.


_____________________________

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   RE: Marčevke
24.1.2008 21:17:08   
Katiandi
Hojla punce!
Da še jaz malo pojamram: sem bila danes od 7h zjutraj pa do 2h v bolnici - sem šla delat 100g sladkorni test, potem pa sploh zdravnice ni blo, pa smo jo morali čakat, da je končno prišla. Mam pa povečan sladkor, tako da sem imela predavanje o pravilni prehrani, določeno dieto, naj si pa občasno mal zmerim sladkor pri očetu ali pa kakšni sosedi. Sem kr mal žalostna pa sam sladice mi grejo po glavi, še sploh ko grem v trgovino, same sladkarije pa maščobe. No, 2 meseca bom že zdržala, saj gre zauser posted image .
Zdaj grem pa spat, bedim že od 5h pa sem skor v čakalnici že zakinkala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
   RE: Marčevke
24.1.2008 21:51:26   
Katy13
Glede na to, da smo že imele debate o tem kdaj bomo rodile, pred PDP ali po. Na naslednji povezavi si lahko pogledate kako majhen procent user posted image  rodi po PDP-ju in da jih največ rodi med 37. in 40. tednom.

http://otrocarije.googlepages.com/rojstvapotednihnosenosti.JPG/rojstvapotednihnosenosti-full.jpg

Torej je še upanje, da ne bomo čakale v nedogled... user posted image  

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
   RE: Marčevke
24.1.2008 22:06:07   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Kakšne rokavičke pa misliš obleči? Debelejše ali tiste tanjše, ki so v bistvu zaščita, da se ne pokrempajo?




Katy, jaz bom kar oblekla tiste tanke, ki so zaščita da se ne popraska. Sej bo dovolj, a ne? Jaz mislim, da bo takrat že toplo...

Sej res punce, ali tudi vas tako obliva vročina? Mi je non stop tako vroče, da komaj živim...to so najbrž hormoniuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   RE: Marčevke
24.1.2008 22:08:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Zofy, želim ti, kljub temu, da imaš predvidenih 14 dni bolniške, da se čim hitreje pozdraviš, da se boš čim bolje počutila in boš lahko nadaljevala s sprehodi, ne pa z ležanjem in zamašenim nosom user posted image


Hvala za lepe želje Dinki user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?