Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je bil ful navdušen, ko sem dekico domov prinesla. Je rekel, da je tako mehka, da bi tudi on imel eno takšno
. 
za 1,5 tedna več kot sem noseča. po eni strani bi tudi jaz prej rodila, po drugi strani pa razmišljam, da če prej rodim za veliko noč nič ne bom smela jest
. Men pa že zdej šunka pa potica po glavi hodita. Sem tut smotana. Sam na hrano mislim.
zdej pa res ni dvoma, da bi ne prišle do magične 200
A nastavke za bradavice si boste kupile? Baje je ful dobro, da ne spokajo oz. ko spokajo.
na predavanju za Epiduralno a. Morm rečt, da sem bila proti EA, sedaj sem pa še bolj. Všeč nama je bilo, ker ni nič olepševala, ampak je povedala dobre in vse slabe stvari takega načina poroda. Res pa je rekla, da je ful odvisno od praga bolečine vsake ženske posebaj. Pravi da so lansko leto v ljubljanski porodnišnici naredili le 64 EA od skupaj več tisoč porodov. Ful malo??
vem ko sem sama spraševala če je kaj možnosti za napredovanje ni bilo pogoja pa rabim šolo pa ne vem kaj še da zj pa nč ne rabjo pa nč še ni tacga..pol ko sem pa zanosila pa kr naenkat možno vse brez šole napredujejo celo tisti z osnovno šolo al pa brez tko da mi je čist razpizdilo
!