|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
29.1.2008 22:40:37   
melaverde
še nismo kupili pralnega, zakaj? prodaš tvojega ? user posted image
jutri moremo v akcijo ki perem skoraj na roke...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.1.2008 22:41:31   
thaiss
ma ne, tako sem se spomnilauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
29.1.2008 22:47:45   
melaverde
kdaj bomo vidli kostum od Matie?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
29.1.2008 22:48:48   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v torek......I hope so.....

Neposredna povezava do sporočila: 3354
29.1.2008 22:48:56   
nektarina
Jaz sem se zagrizla v njihove slavnostne obleke za fantkeuser posted image . Jaz še vedno iščem obleke za krst  in Quelle jih ima veliko , ma jaz se bojim naročit.

Je katera  kaj takega kupila pri njih in kako se je obneslo?? Ko bo krst bodo že  veliki in jim ne morem kupit pajacauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
29.1.2008 22:51:50   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

kaj ta stari stroj ne kuha več?? ma  vam ni ratalo popravit??

Neposredna povezava do sporočila: 3356
29.1.2008 22:54:40   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Jaz sem se zagrizla v njihove slavnostne obleke za fantkeuser posted image . Jaz še vedno iščem obleke za krst  in Quelle jih ima veliko , ma jaz se bojim naročit.

Je katera  kaj takega kupila pri njih in kako se je obneslo?? Ko bo krst bodo že  veliki in jim ne morem kupit pajacauser posted image

jaz sem za krst kupila v okaidiju in je bil full lep, pa še bankrotirala nisem. Ma iščeš prav tiste kompletine po starem, z metuljčkom??? Ki jaz ti svetujem kaj bolj praktičnega in uporabnega...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
29.1.2008 22:56:02   
melaverde

ma dandanes se ne splača popravljat...dam več za nove dele kot...

Neposredna povezava do sporočila: 3358
29.1.2008 22:57:46   
melaverde

ma nektarina, kaj ti kuhaš s pralnim ???? user posted image user posted image  naš je kuhal, ki ne bi smel...

Neposredna povezava do sporočila: 3359
29.1.2008 23:00:15   
thaiss
... in rezultat so roza majčke za sestricouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
29.1.2008 23:02:30   
nektarina
:)))) user posted image   ne moj ne kuha, ma tvoj ti je kar nekaj stvari skuhal, al se motim
Če ti   vre pri 30 stopinjah kaj ti dela šele pri 90user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa bojler zafrkava...  vidiš non stop  neke špeže
NIkakor se ne da  dat kakšnega eura na stran. DAnes sem dobila povabilo  za na poroko v Nemčijo user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kam čem jit z dvema user posted image , pa še ogromne špežeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
29.1.2008 23:06:13   
thaiss
punce, grem jaz pančat

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3362
29.1.2008 23:08:57   
melaverde

:)))) user posted image   ne moj ne kuha, ma tvoj ti je kar nekaj stvari skuhal, al se motim
Če ti   vre pri 30 stopinjah kaj ti dela šele pri 90user posted image user posted image user posted image user posted image

pride iz kopalnice v kuhinjo.. user posted image user posted image

Meni pa bojler zafrkava...  vidiš non stop  neke špeže
NIkakor se ne da  dat kakšnega eura na stran. DAnes sem dobila povabilo  za na poroko v Nemčijo user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kam čem jit z dvema user posted image , pa še ogromne špežeuser posted image user posted image user posted image

ma kaj te briga, ti pejdi in za nazaj prinesi vse ostanke...sej ne rabi jest vsak dan !! user posted image user posted image  moramo uživat dokler so majhni ki pol bo še dodatnih stroškov...

Neposredna povezava do sporočila: 3363
29.1.2008 23:10:21   
melaverde
jaz grem tudi, gledam na TV3 oddajo o neki punci, ki se je odločla postat fant....

nektarina, se tipkamo jutriii !! ciaooo

Neposredna povezava do sporočila: 3364
29.1.2008 23:25:20   
nektarina
Ok. Lahko noč.

user posted image   ej če bi  že šla na tisto poroko  bi rabila autobus in ne avto. Za dva dni rabim jaz več stvari  kot  kakšna  osemčlanska družina...  še če grem do KOpra je naš karavan polnuser posted image
A pa tisto V Okaidiju za krstuser posted image user posted image  Jaz tam  nisem najdla nič primernega. Iščem kakšen svetel kompletek( bel ali svetlo plav).

Ben  se tipkamo jutri... by by

Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.1.2008 7:13:06   
melaverde
Dobro jutroooo

sej ni dobro, se samo tako reče user posted image , mi kasneje kot gremo spat, prej se zbudimo...zdaj pa se že s kockami igramo user posted image

nektarina, sej sem se samo hecala veš !! verjamem da so za na tako pot potrebne cele priprave in en vagon rube za sabo. da o hrani niti ne govorimo, kje so tisti cajti ko sem dala samo joško ven...user posted image

za krst so imeli v Okaidiju olj fine hlače, srajčko in belo jopico. ampak jaz ga lih nisem tela v svetlem zato sem hlače vzela temno modre, srajčko in jopico pa svetlo. kdaj ju imaš namen krstit??? lahko da bodo še dobili...user posted image

ma kaj zdaj, ni nobene za klepetat ?!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.1.2008 9:49:09   
asso

[POl sem iskala  Recaro pa jih v Kopru ni

Jaz pa mislim, da so user posted image  Če se ne motim jih imajo v salonu avtomobilov Audi. Sem jih gledala in so fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tako, da sem gledala jaz že za naslednjega Recaro. Nisem pa glih 100%, da so bili Recaro, ampak 99% pa ja. Ja cena pa je tudi nekje tam kot Tobi.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.1.2008 12:48:03   
tejčica
Punce, kje se še da dobit kakšen pameten pustni kostum za male??? Taja hoče bit princeska (no way da jo pregovorim), pa še za malega nekaj. Jest sem čist pomešala tele datume in sem mislila, da je pust šele en teden kasneje. Ma sem adijo... Dones sem bila v Mercatorju in Arielu pa nisem dobila nič. Popoldan če mi bo tašča čuvala Vida, pa imam plan s Tajo skočit še v Špar, BC in Leonardota. Še kje za pogledat, pa da ni cena v višave???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.1.2008 14:11:04   
Žana04
Ciaooo!

Končno imam malo mira, danes smo SITNIIIII za crknit. Verjetno bo spet kakšen zobek, ker sta tudi GH in dojenje user posted image user posted image  Dopoldne sem šla v Koper, ampak sem se prav kmalu vrnila, ker se je Julija drla najprej v vozičku, potem pa še v naročju. V vozičku OK, ampak, da bo sitnarila še, ko jo držim... ne gre!
In ti, Mela, mi predlagaš pohod čez Gažon? Ne, hvala, v stanju, kakršnem smo trenutno, si ne bi ravno upala. Da ne bi obtičala kje na sredini poti (v bližini gozda in divjih user posted image ) z Julijo v naročju in vozičkom, ki ga je treba porivati naprej. Bomo šli raje kam, da bo avto v bližini. user posted image  Sigurno je sigurno.
Drugače pa ne bi bil problem, ker ful rada hodim. Prav pogrešam moje ture, tudi v hribe bi tako šla... Še par let, pa bom organizirala družinske pohode.
Zdaj pa grem naredit en kratek čimin, da bom lahko zdržala do večera. Lepo se imejte!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.1.2008 15:36:03   
thaiss

Ojli, vreme user posted image  tako da smo bolj malo pohajali.

Meliss tudi mi smo bli zgodnji danes, ponoči pa user posted image user posted image user posted image

jaz grem tudi, gledam na TV3 oddajo o neki punci, ki se je odločla postat fant....

jaz sem tudi gledala, zdej me pa nadaljevanje zanima..

Tejčica upam da dobiš še kej za pusta, poročaj!!! Jaz se bom danes lotla šivat (kot vedno čakam zadnji dan...)

Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.1.2008 18:32:21   
majrim
samo,da vas pozdravim,da ne boste rekle,da ne mislim na vasuser posted image ....uff,danes je pa pasalao bit pri mami...sem bila postrežena za kosilo,pa še pobarvala me jeuser posted image user posted image user posted image ...zlate mame!!user posted image ...tata pa je bil varuškauser posted image
...kaj niste pohajale??...pa saj je blo vremeuser posted image ...glavno,da ni dežja,za drugo ni ovir...
...nič,grem kej naredit...tako in tako ni nobeneuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.1.2008 18:33:32   
majrim
žana04...jaz sem včasih tudi hodla full v hribe...še kako leto,pa bomo hodli vsi trije...se bomo kej zmenliuser posted image ...kako fajn turo udarituser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.1.2008 19:15:03   
dskubin
se bomo kej zmenli ...kako fajn turo udarit

A vzamete še nas zraven? K nujno rabimo koga, da nas malo brcne, pa se mi zdiš ti glih prav primerna za to (mislim, energije ti pa res ne manjka) user posted image .

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.1.2008 19:19:20   
majrim
ni problem...user posted image user posted image user posted image ...jaz se družbe nikoli ne branim...sploh v hribih je super...user posted image user posted image user posted image ...se bomo zmenli... s temi mulci je za začetek slavnik,pol pa naprej v nove zmageuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.1.2008 20:35:31   
zrak
ciaooo vsem

Ma komaj danes sem zvedla, da moramo dat na davčno obrazec za uveljavitev olajšave za družinske člane...?? Kaj ve ste to že naredile??  Jutri moram v akcijo in izpolnit ta obrazec in nest na davčno ali poslat po pošti..

Majrim mi smo danes s Thaiss in A  pohajale ..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za punčko
akvalina

katero ime se ti zdi najlepše?

Ela (45%)

Lea (27%)

Pia (28%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!