|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
30.1.2008 20:45:27   
helenav
čer ..še od mene

jaz sem tudi pohajla danes.. sem srečala Austen v San simonu in smo šle en kratek giro ( je začelo rosit) in pol na en kafe..do Centra nismo bile..

je bilapa danes Klara taka tečka.....in v vozičku in doma....kakala je enih 6 krat danes..ampak vse normalno...povišana temperatura pa je še vedno....in te roke njene, bi si kar cele zatlačla v usta in zraven se dere kot da jo režejo....

zdej grem pa na kavč, ker sem utrujena..upam, da bo noč mirnejša od prejšnje...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.1.2008 21:02:00   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ciaooo vsem

Ma komaj danes sem zvedla, da moramo dat na davčno obrazec za uveljavitev olajšave za družinske člane...?? Kaj ve ste to že naredile??  Jutri moram v akcijo in izpolnit ta obrazec in nest na davčno ali poslat po pošti..

Majrim mi smo danes s Thaiss in A  pohajale ..

Zrak ti si prav en zrak!!!!!!!
Pa to sem jaz danes nesla na davčno!!!!
Na, tle imaš obrazec  http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

če ti kaj ni jasno samo vprašaj!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.1.2008 21:04:45   
zrak
Thaiss ma kaj nisi ti nesla za otroški dodatek??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.1.2008 21:15:46   
thaiss
na davčno olajšavo, na CSD otroške!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.1.2008 21:40:59   
majrim
pa kaj nimaš digitalnega potrdila in od doma oddajaš davčno in vso sranje??...ej zrak,malo se primi v rokeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
30.1.2008 21:42:36   
majrim
helenav...a je bil dež tle al kaj??user posted image ....pri mojih je blo super...samo pihalo jeuser posted image ...pa jo je naš toby vso polizal našo piškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.1.2008 21:50:10   
majrim
user posted image user posted image heheuser posted image ...je reku dragi,da vaju je videl,kako porivate v klanc....ampak zadnji trenutek in zato ni popiskaluser posted image
...grem jaz,ker sem sama...lahko noč
user posted image ...tako se mi je zaluštalo neki temu podobnegauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
30.1.2008 22:14:42   
tejčica
No, mi imamo KONČNO pustne kostume.user posted image  Sem pa mislila da bom živce izgubila. Naša pupa je hotla bit princeska in ok, naj bo princeska. Ma vsi kostumi ful kičasti, pa ene žice okrog, pa... Pod stadionom v Kp pa sva dobile enega, ki je bil še kar sprejemljiv, ma kaj ko naš otrok pol izbere tako barvo, da te v želodcu zvije. Itak da roza, ma to taka roza, da jo z lune dol vidiš. Sem jo pregovarjala za vsaj bolj nežen odtenek roza ma ne, ne, ne in ne. Ok, nej bo otroku, sej kostum je konec koncev zanjo in mora biti všeč njej. Vzameva zraven tiste duplo, ma kaj duplo, triplo roza obleke še tiaro in palčko in račun pride skoraj 35e.user posted image  Šola meni za vnaprej, da se najprej pogleda cena. In greva iskat naprej še za Vida nekaj in zanjo seveda svetleče copatke za k oblekici.user posted image Ma bi vrat zavila tisti prodajalki tam, ki je Taji dala to idejo. No, v Sparu sva za Vida vzele levčka in hvala bogu, je bil ta samo 10e. Vzele pa sva še svetleče copatke in ker jih roza niso imeli, sva vzele svetlo plave - važno da so bleščice gor.user posted image  Na poti proti avtu pa Taja s čisto solznimi očmi na robu joka reče, da ker ima modre copatke, bi bila ona raje dobra vila (sva gledale to pod stadionom in meni je bila ta še najbolj všeč). In tako sva šle zamenjat. V trgovini nama zamenjajo, doplačam še nekaj razlikeuser posted image  in preden greva ven še enkrat vprašam malo če je sigurna, ker še enkrat ne bomo hodili menjat. In kaj se zgodi ko se mala vsede v avto??? "Mami, jaz bi šla pa še enkrat zamenjat in bi tisto princesko kot sem jo prej imela."  Na a, no way, ne še enkrat, ma ni govora, ni šans, gremo domov. In pol seveda sem ji celo pot govorila kako bo najlepša, kako si vse punčke želijo biti dobre vile... Potem se vsa navdušena pokaže dediju in babici, Vid se je začel jokat ko dež ko jo je videl, sledi slikanje, potem muke za slečt, zvečer se je pa še atiju mogla pokazat. Pestro popoldne, ampak važno da je otrok vesel.user posted image

Ma sem jest zdej napisala eno celo klobaso iz tega...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.1.2008 22:26:48   
sandra85
dober večer...
sem dobila "vabilo" od majrim in se odločila da se pridružim vašemu klepetuuser posted image
mislim, da poznam sam helenov...
je kera iz okolice lucije?
danes to vreme prav ubijauser posted image pa tako lepo je kazalo 4 dniuser posted image
nič, lep večer še naprej

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.1.2008 22:38:07   
tejčica
Sandra, helou med obalnimi čvekicami. user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.1.2008 22:44:02   
sandra85
hvala tejčicauser posted image
a se kej menite za kako srečanje??? lahko bi kera organizirala kej...
mene štejte zravenuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.1.2008 22:51:36   
thaiss
ojoj Tejčica, to ja ki je bil pester popoldan..še dobro da je pust čez par dni, ker čene si Taja še žnjkrat premisliuser posted image user posted image
Jaz sem pa pred pol ure začela krojit in rezat blago, upam da jutri končam!!!

sandra85 dobrodošlauser posted image

par dni nazaj smo se menle za pustno srečanje v Kopru - torek!!! Sicer pa se redno -->> beri dnevno dobivamo v Izoli, vabljena na kafe!!!

ma kje ste ostale???????meliss, nektarina, helanav...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
30.1.2008 23:06:32   
dskubin
Joj, torek, mi smo tudi mislili it, pa bomo verjetno šli rajši al v Bistrc al pa na Opčine. Ker si prestavljam, da bojo v KP vsi vrtci in šole (se pričakuje okoli 1500 otrok), pa me je kr malo strah bacilov.

Sandra85
- ti kr tle čekiraj naša kafetkanja, no, jaz sem bl občasna gostja, ampak v Izoli skoraj vsak dan vsaj kašno srečaš, kako se martinčka (al pa stska v bundo, če burja piha, pa tudi dež ni ovira) user posted image

Joj tejčica, res maš pestro s princesko. A pol maš ti še bolj prefinjen okus glede vilinskih oblek, če si mogla še doplačat user posted image

majrim tebe pa bom držala za besedo!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.1.2008 23:08:43 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
30.1.2008 23:16:25   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

za krst so imeli v Okaidiju olj fine hlače, srajčko in belo jopico. ampak jaz ga lih nisem tela v svetlem zato sem hlače vzela temno modre, srajčko in jopico pa svetlo. kdaj ju imaš namen krstit??? lahko da bodo še dobili...user posted image

JAz sem se menila  z župnikom za konec marca. Ma moram še vse organizirat.  Restavracijo,  obleke , povabila itd. pa vseeno  bom povabila je sorodnike

Sandra85: dobrodošlauser posted image user posted image

Asso: mogoče pa res si videla Recaro sedeže v salonu Audija. Meni so strašno všeč: lepo  blago(alcantara) , lep videz in barve, dober na testih , cena sprejemljiva  le ,da v živo mi ni ratalo videt.
Ma ormai e' fatta.
Smo kupili Tobije in jih moramo še montirat v avto.  ALexu še paše jajček, NIk pa dela kažin. Se stalno obrača.

MA kaj vse ste zrihtale pustne kostime.   MA kakšno vreme napovedujejo?

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
30.1.2008 23:22:37   
nektarina
Tejčica: joj si pa res imela pestro. Bo pa tvoja pupa res lepa princeskauser posted image .
Kaj si za Vida kupila od 2-3 let,  kako mu stoji. Jaz sem za moje tudi gledala te kostumčke  ampak na koncu še nič kupila.  Ne najdem 2 istih številk, samo  neke miške sem najdla ( mi niso všeč) , pa slončke( tudi mi niso všeč) , mucke( bolj za punčke) in tako   sem ostala praznih rok. 

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
31.1.2008 0:19:57   
tejčica
Thaiss, ma si pridna, da si se sama lotila kostum za Matia šivat.user posted image user posted image user posted image  Jest še gumb komaj znam prišit.user posted image

Dskubin, user posted image user posted image user posted image , prefinjen okus, to ja.user posted image user posted image user posted image

Nektarina, ja, za Vida sem kupila velikost 2-3 leta. Ma sej mal mu je dolg ampak je fino ker je patent na nogicah in rokicah in lahko lepo notri spodviješ. Pa še fino otročka spodaj lahko oblečeš. Je pa ful ene šare od kostumov in težko kaj res pametnega najdeš, sploh zadnje dni.

Če katera rabi imam jaz za dojenčke čebelico - slinček in kapico.  Sem najprej mislila da bo Vid imel to gor, pa je že mal prevelik fante za tako opravo.

Šibam lase sušit in pol počasi spat. Ob šestih je že auf.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
31.1.2008 7:56:38   
melaverde
dobro jutrooo !!!!!!!!!!

tudi danes smo že pokonci in čakamo vrečkico da se napolni in jo nesemo v laboratorij....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
31.1.2008 8:18:08   
melaverde
o, sem skoraj pozabla...ma jaz sem bila v Hiperju v torek okoli 20h in so polnili police s kostumi ker so tudi 40% znižani....ma ni vrah, da so vse prodali ?!
Levčki, piščanci, zajčki in miške so bili prej 15 eur - zdaj se splača user posted image
Valu sem vzela velikost  2-3 in mu je na kombinezonček lih prav, vam pa povem da ni bistvene tazlike z velikostjo 3-4 let !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3393
31.1.2008 8:30:25   
thaiss
jutro

Matia je v vrtcu, az pa naj bi še malo šivala.......

mela kje si bla včeraj????????

Neposredna povezava do sporočila: 3394
31.1.2008 9:14:08   
majrim
jutroooooooooooooooo......eni so že pridniuser posted image user posted image user posted image ...mi smo pa spali do 8 in zdej se počasi rihtamo za ven...vreme ni glih,ampak malo bo žeuser posted image
...sandra85...si le prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
31.1.2008 13:59:35   
helenav
dan dan.......

danes sprehod malo boljši.....smo pile kavico in papale mleka in potem vžgale sireno do doma.....user posted image user posted image user posted image ..ah bo že tudi to mimo.....

ima pa danes Klara polno pikic po glavi, trebuščku in ritkiuser posted image user posted image user posted image zdej ne vem ali je to od moje hrane al je od hruške????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
31.1.2008 14:48:42   
majrim
to je od GH helenav....nekaj ji ne pašeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
31.1.2008 15:35:58   
helenav
allora hruška dela pizd****

ker ostalo ni jedla..oziroma itak ne je več  nič.....samo mi je čudno..ker Hruška bi jo kvečjemu napenjalauser posted image boooo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
31.1.2008 17:17:08   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

mela kje si bla včeraj????????

včeraj user posted image , ma doma...zadnje čase se mi Val zbuja kar zgodaj, pred 6. uro in pol mi gre on 8h spat do 10h in okoli 12h ga spet zmanjka...včeraj je itak prespal pol dneva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

allora hruška dela pizd****

ker ostalo ni jedla..oziroma itak ne je več  nič.....samo mi je čudno..ker Hruška bi jo kvečjemu napenjalauser posted image boooo

ma lahko tudi tvoje mleko, če veš da si jedla kaj čudnega...kaj pa prašek?!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
31.1.2008 17:19:11   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ne najdem 2 istih številk, samo  neke miške sem najdla ( mi niso všeč) , pa slončke( tudi mi niso všeč) , mucke( bolj za punčke) in tako   sem ostala praznih rok. 

začni hitro šivat, ker v torek te hočem videt v Kopru !!!! user posted image
samo pazi, da si ne boš kaj izmislila...jih bomo nahranle in previle v Kp OK ?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!