|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
31.1.2008 22:28:31   
melaverde
konkretno zmenjenega ni nič, jaz bi šla v Kp ker bo kao organizirano v Taverni in bodo vsi vrtci...me ne bo sram če bom šema user posted image

Ma Ema se zdaj dviguje vsepovsod in naredi tudi 2m sama...valda tudi pade in moja mama je vsa trda ker si je en dan ustnico vgriznila user posted image  ma cavoli, sono cose che capitano, je vedla da ni kot Val - crnogorac user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
31.1.2008 22:33:47   
thaiss
JAZ SEM TUDI ZA TAVERNOuser posted image  ops
bom pogledala če dobim še kej da se našemimuser posted image

Pridna Ema, še malo pa bo tekla in takrat ja ki bo nona user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
31.1.2008 22:35:14   
nektarina
iiii. Mela, prenosnik pol deluje, še si na nogah.
Jaz sem vsa zmantrana pa še  mesto v postelji so mi ukradli.  NIk  pa stežaj  spi na mojem koncu. Meni ostane moj foteljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3528
31.1.2008 22:38:28   
nektarina
Ma kaj v tej  Taverni ne bo gužva?
Jaz bi se šemila ma me je sram.user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
31.1.2008 22:43:42   
thaiss
verjetno bo gužva, ma gremo hitit en uč in pokazat naše lepe maškareuser posted image  Upam da prideš????

Neposredna povezava do sporočila: 3530
31.1.2008 22:51:58   
nektarina
ma se boš tudi ti našemila??
Pa v nedeljo nič ne organizirajouser posted image . Lani je bilo žurka.  Lep sončen dan, veliko  maškar ,  tebe najbrž ni bilo, ker si bila takoj po porodu, kajne

Opps , poslušam novice o   podražitvah...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
31.1.2008 22:55:10   
thaiss
ma bi se, samo nimam ideje!!!

Če se ne motim je bil lani Lani pust par dni preden sem rodila, tako da sem še veselo skakala naokoli!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3532
31.1.2008 23:00:18   
nektarina
Jaz se pa spomnem ,da sem takrat imela lep trebušček kateri je začel rasti. Malo nostalgije.

Najlažje  se je  obleč v moškega. Vzameš obleko od moža, narediš  brke in je. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
31.1.2008 23:11:31   
melaverde
Lani je bilo pustovanje v šotoru pred Bonifiko in sem zmrznila !! user posted image  Moja sestra pa je še isto noč tekla na hrib user posted image , pa smo dobili šemo Emo user posted image

ma sej ne vem kaj se ne moremo maskirat ki če ne kdo nam bo tolažu otroke user posted image  jaz si bom samo ušesa nataknila, pa brke narisala...brez kompliciranja !!

nektarina, sej si daš lahko viklarje na glavo pa zeleno tempero-kao maska user posted image

pojem še pomarančo in grem,

lahko noč !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3534
31.1.2008 23:16:09   
nektarina
Che schifo. Tega niti  doma ne počnem.  Jaz sem se danes   malo našemila  pred user posted image  . Nista dojela kaj se dogaja  in  sta samo opazovala. Tista moja črna lasulja jim ni bila všeč. Imajo rajši bjonde.

No pa lahko noč. 

Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.2.2008 9:35:54   
tejčica

Alex in Nik, user posted image user posted image user posted image  za 8 mesecev.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.2.2008 9:36:25   
melaverde
Jutroooo

nektarina, ma ženska božja, sej jih je šok da so se tvoji dolgi lasje spremenili v črno !!!! user posted image  Mene bi tudi... user posted image
ma gremo bolj postopoma...v Hiperju si kupi ušesa od tigra (to zato ker bodo pasala na tvoje lase) in rep ?! user posted image

kaj danes, gre katera ven???
pepelka šiva.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.2.2008 9:38:53   
melaverde
Alex in Nik, vseeee najboljšeeee !!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.2.2008 9:42:47   
helenav
ojla

jaz bom kar doma danes.......Klara pa bi bila lahko pikapolonica za maškare, bi imela obraz v stilu..je polna pikic....user posted image user posted image Šalo na stran..boga je....ima spuščaje in pikice po celem telesu..sem klicala mojo še staro P in je rekla, naj grem na dieto..če se do ponedeljka stanje ne izboljša se moremo pokazat,,,UFFF TO PA MI NI BILO POTREBNO....in nevem kaj ji je naredilo..jaz jem vse že dolgooo časa...ona je sprovala vse okuse že teden nazaj in ni bilo nobene reakcije...po glavi pa mi hodi una kašica v kateri je bil gluten in jaz tega nisme videla....saj je pisalo od 4, m naprej..ampak pojedla je mogoče 30 ml?? Upam, da ne bo kaj hujšega...

bem bom vsaj shujšala....letos krofi očitno odpadejo...

Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.2.2008 11:23:47   
teedy
ojla pozdravljene
jaz sem nova ne tem forumu, sem iz kp in imam doma 3 mesečnega đeksona.
Me pa zanima če je katera hodila na telovadbo z dojenčki na Ogrlico ali pa masaža dojenčka ? Me zanima če je vredu?!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.2.2008 12:03:34   
nektarina
user posted image

NIK in ALEX se zahvaljujejo  Meli in Tejčiči za čestitke

(odgovor članu teedy)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
1.2.2008 12:07:55   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Jutroooo

nektarina, ma ženska božja, sej jih je šok da so se tvoji dolgi lasje spremenili v črno !!!! user posted image  Mene bi tudi... user posted image
ma gremo bolj postopoma...v Hiperju si kupi ušesa od tigra (to zato ker bodo pasala na tvoje lase) in rep ?! user posted image

MA res je bil najprej šok in jok in pol ko sem se pokazala nazaj z mojimi lasmi  sta samo gledala , pol sem si stavila še enkrat gor  in sta mi jo vlekla dol.
Mela. jaz sem včeraj v Sparju  tudi  dobila levčke.
user posted image  Ma moji nočejo  tistega na glavi, non stop  cukajo dol in tista finta griva pada na vse strani. Se bojim ,da bo šlo kar v usta.  Pol sem stavila vse prat in zdaj bom pogledala če je kaj boljše. Se mi  zdi  da bo kar ostalo za drugo letouser posted image  tudi zaradi  vremena

Danes pa bomo cel dan domauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.2.2008 12:13:38   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

ojla

jaz bom kar doma danes.......Klara pa bi bila lahko pikapolonica za maškare, bi imela obraz v stilu..je polna pikic....user posted image user posted image Šalo na stran..boga je....ima spuščaje in pikice po celem telesu..sem klicala mojo še staro P in je rekla, naj grem na dieto..če se do ponedeljka stanje ne izboljša se moremo pokazat,,,UFFF TO PA MI NI BILO POTREBNO....in nevem kaj ji je naredilo..jaz jem vse že dolgooo časa...ona je sprovala vse okuse že teden nazaj in ni bilo nobene reakcije...po glavi pa mi hodi una kašica v kateri je bil gluten in jaz tega nisme videla....saj je pisalo od 4, m naprej..ampak pojedla je mogoče 30 ml?? Upam, da ne bo kaj hujšega...

Pri nas je naredil to reakcijo  mali košček kivija.  PA tudi po korenčku  NIk dobi izpuščaje po  ritki.  Gluten pa je za nekatere alergen in zato  se počasi  dodaja po 6 mesecih. Mi smo začeli  že prej , menda okoli  5 meseca in ni  naredil nobene reakcije.  Tudi jaz sem kupila kašico in nisem opazila, da  je notri  gluten. No in ker potem ni  bilo  nobene alergije sem kupila še piškotke  in druge vrste žit.
Kaj pa krompir? Tudi ta  zna naredit pikice

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.2.2008 15:58:21   
sandra85
ola....ma vam se prav dogaja tuki na tem forumuuser posted image
sem bila 1 dan brez PC-ja user posted image
ja za kofetkanje bi se tut js zmenila, sam v izolo? do spomladi sem brez avta user posted image
edino če pride kera do lucije-portoroža, pol pa se že da zmenit user posted image

helena tebe kr precej meče a ?user posted image user posted image user posted image
kaj delate ob takih vremenih? mene ta megla ubija-sam glava me pol cel dan boliuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.2.2008 16:21:09   
majrim
helenav...Neža je tudi dobila...in to po hrani,ki jo je že jedla..dva dni al tri,pol je blo že vse po starem....ne stoj pa jo mazat z nobeno kremo ali oljem..samo vodo uporabljaj dokler ne izgine....škoda,da te ni blo danesuser posted image ...malo mrzlo,ampak full dobro...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.2.2008 16:22:16   
majrim
teedyuser posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošla....zdaj pa kar pogumno na klepet!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
1.2.2008 16:24:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
pepelka šiva.... user posted image

pepelka je zjutraj čakolala in pohajala, zdej pa šiva!

helenav kaj pa če ima 6.otroško bolezen. Sej par dni je imela vročino ane?? Pomoje od glutena ne dobi spuščajevuser posted image

teedy dobrodošla!!Daj povej kej več o tvojem user posted image  Jaz sem hodila na masažo dojenčkov in mi je bilo super, telovadba pa mi je bila premalo aktivna, zato sem po enem mesecu pustila.

sandra85 mogoče se pa en dan vse skupi (ponavadi nas ene 6 skupi pohaja) odpravimo na tvoj konc. Lahko pri prepešačle relacijo Lucija-Piran... seveda s kafetkom nekje na pol potiuser posted image

NIK in ALEX vse naj naj

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.2.2008 16:24:16   
majrim
sandra85...itak smo vse same nore tle...user posted image ...vsaka po svoje in ravno zato je fuulllll doobro...da malo sprostimo svojo dušo..user posted image ...evo,jaz sem zlikala, Nežo sem dala v stajico in zddej grem še posesat ...dela kolikor češ,samo delo mene ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.2.2008 16:25:55   
majrim
NIK in ALEX

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.2.2008 16:31:21   
asso
Ojli,

ja te pikice. Znajo pridet tudi dosti pozneje, ko so že na vse navajeni...

Pri nas pa je tako, da imam jaz ponovno neko "driskalno" virozo. Danes dežuram samo na WC-ju, pa si predstavljate tako bit v službiuser posted image  Sej sem bila do dvanajste in šla raje domov počivat, ker to na vsake 15 minut me je prav zdelalo in še brez hrane po vrhu ker mi nič ne paše. Samo upam, da ne stakneta tudi moji dve in da bo jutri boljše, da gremo v maškare.

Lepo se imejte in fajn se namaškerajte.... Pa krofov se najejte za celo leto...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!