|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
1.2.2008 17:05:43   
teedy
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

teedy dobrodošla!!Daj povej kej več o tvojem user posted image  Jaz sem hodila na masažo dojenčkov in mi je bilo super, telovadba pa mi je bila premalo aktivna, zato sem po enem mesecu pustila.

Ojla
ja tudi jaz sem mislila samo masažo, ker itak telovadim lahko doma user posted image   Sem malo prej poklicala in vprašala, pa je rekla da mogoče se bo začelo v februarju skupinsko, če pa ne bo zadosti prijavljenih, da lahko individualno. Pride cca. 45 eur.

Drugače naš sonček je Rok, rojen 23.10. in je full pridkan ... po mami user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
1.2.2008 18:06:53   
sandra85
thaiss js sem za to (sprehajanje po luciji do pirana, pa kofetek umesuser posted image )
majrim saj je prav, da se vsaj nekje kej dogaja in to brez prepirauser posted image
mene takooo glava boli že cel danuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu teedy)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
1.2.2008 19:00:38   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image saj se tudi tle kdaj "skregamo"user posted image user posted image user posted image ...saj boš kmalu vidla...ampak nekam tiho je tukajuser posted image user posted image user posted image
oooooooooooooooooo,helenav je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image ....hitro povej,kaj si delala danes!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image ...je blo kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
1.2.2008 20:02:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

oooooooooooooooooo,helenav je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image ....hitro povej,kaj si delala danes!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image ...je blo kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no, povej-vidim da si še vedno onlineuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
1.2.2008 20:23:27   
helenav
ciaooo babe

sandra mene me ne meče....takšna pač sem...rada streljam takšne in drugačne..enim sem zaradi tega ful simpatična..enim pa grem pač na živce, ker ne razumejo mojih šal....oziroma so preveč zaprti in zagrenjenih , da bi jih razumeli....user posted image ..ampak in vino veritas.....in takrat se tudi najbolj "pobožna nuna" odpre, kot spomladanski cvetuser posted image user posted image

ma ne  nisemuser posted image user posted image ..to pa res podnevi ne počnem že nevem koliko časa....so pasali cajti..al kašni to še uspeva:-)))mogoče ko bo imela kLara daljše spance čez dan, bo kdaj ratalo..ma zdej v uni pol uri, ki jo oddrema, se moja ledena gora ne uspe  odtalituser posted image user posted image

Ej pupce rabim pomoč....danes, je v zgornjem štuku ( pri tašči) nečakinja od Petra. Jutri bo oblečena v principesso in seveda teta Helena jo mora namazat.....Ej, kje imajo pustne šminke? Al pa kašne svetlikajoče nalepke za nalepit na obrazek? V DM? Šparu? in v Izoli seveda.....ker v Koper zaradi tega ne bom hodila...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
1.2.2008 20:29:11   
helenav
upam, da ni prepozno... Alex in Nik..to vama pošilja klara....

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.2.2008 21:00:17   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ni danes nobena za klepet????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.2.2008 21:01:45   
majrim
barve dobiš v šparuuser posted image ...zakaj ste tako lene danes??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
1.2.2008 21:10:14   
helenav
kuku.....a jaz ti nism dovoljuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
1.2.2008 21:12:05   
helenav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
1.2.2008 21:16:07   
majrim
veš kaj,ti  si ratala lena...nič ne govoriš..user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
1.2.2008 21:17:22   
majrim
pa grem počasi v pojslto,ker mi ga moja mala neki sere...že 2x je jokala...in se moram vsaj v miru zrihtat za v pojslto...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
1.2.2008 21:18:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
..ampak in vino veritas

hočeš reč in birra veritas...user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
1.2.2008 21:19:44   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš,že pozabljauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
1.2.2008 21:21:56   
majrim
grem...................user posted image user posted image user posted image ...nočkoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
1.2.2008 21:55:38   
nektarina
user posted image

Hvala vsem za čestitke.  Meseci prav tečejo ... škoda le,da smo bili cel dan doma, ker vreme nam ni bilo naklonjeno..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
1.2.2008 23:39:06   
Žana04
Čeprav bo kmalu konec dneva... čestitke NIKU in ALEXU za mini RD!

user posted image

Še sreča, da ste bile danes malo bolj lene, drugače bi lahko prebirala za nazaj do jutri zjutraj. Očitno je bilo dovolj v Izoli user posted image .
Jaz pa sem imela za napisati en dopis in potem je težka zapreti PC ne da bi pokukala na RR. Mislim, da mi bo user posted image  kmalu odrekel pomoč ponoči, ko se bo Julija zbujala, če me bo videlal ob tej uri za PC-jem.
Teedy, dobrodošla. Glede telovadbe in masaže se popolnoma strinjam s Thaiss. Tudi jaz sem user posted image le en mesec pri Maji, potem sem imela namen to delati doma, pa ne vem, zakaj ne uspeva.user posted image  Bom že tik pred poletjem user posted image .
Asso, želim ti, da se čimprej vrneš v formo. Vem, kako zgleda ta zadeva...user posted image  Samo zate - user posted image user posted image user posted image
Vsem lep vikend. Baje bo mrzlo in deževno, pa kaj zato, vseeno se lahko imamo lepo.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.2.2008 9:31:45   
tejčica
Bljak kakšno je danes zunaj. Mi smo nameravali it popoldan v Kp gledat povorko, ampak v tem vremenu ne. A se kje notri kaj dogaja, za otroke seveda?

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.2.2008 10:45:41   
dskubin
A se kje notri kaj dogaja, za otroke seveda?

Danes popoldan v portorožu v Avditoriju http://www.avditorij.si/schedul/event.php?id=546,
jutri v Izoli http://obala.net/dogodki/event.php?id=21558.
Drgač pa maš še okoli po vaseh. http://www.koper.si/povezava.aspx?pid=1907&id=547 (zloženka pustovanje)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 2.2.2008 10:48:14 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.2.2008 14:02:28   
melaverde
ciaooo

dskubin, še dobro da iammo tebe, da izvemo kaj se na obali dogaja user posted image

Val zdaj spi, mi v miru pojemo kosilo in pol se bomo nekam odpravili...kje se boste kaj potikale ???

thaiss, na kateri paradi bosta razkazovala vajin kostum ??? user posted image

ciao od šeme !!

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.2.2008 15:04:00   
tejčica
Dskubin, user posted image  za vse info.

Mi sploh ne vem če bomo danes kam šli. Zunaj še kar pada, tako da na povorko ne gremo. Mi je pa šit zaradi Taje, Vidu je itak vseeno za pust. Jutri pa v Izolo.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.2.2008 15:16:17   
n€na
ojla,
Upam, da se vam lahko pridružim kdaj pa kdaj na klepetu ali pa na jutranji kavici. Sem nova na tem forumu in bi se vam zelo rada pridružila. Prihajam pa iz izole, imam 7,5M staro punčko Zalo in najraje hodiva na sprehode v Lucijo.

Zanima pa me če katera obiskuje vodno vadbo z dojenčki v žusterni?

Lep pozdrav vsem in

Vse najboljše tistim ki so in ki še bodo praznovali
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.2.2008 16:22:10   
majrim
nena26...kaj sprašuješ???...valjda se nam lahko pridružiš...zalo imaš??...iiiii,to sem jaz zbrala,če pride še ena punčka...smo pa malo razlike...naša ima 7user posted image ...ti kar pogumno ...tu smo prave čveke veš..user posted image ...kaj te pa nosi v lucijo??...a ni lepše pohajat po izoli??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.2.2008 16:23:04   
majrim
helenav..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.2.2008 16:28:05   
majrim
grem delat miške...se vidimo zvečeruser posted image ...aja...smo šli en giro ven,da malo pokažemo našega zajčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!