|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
2.2.2008 16:37:14   
nektarina
bravo Majrim... mi se ne upamo ven, pa še tati je šel raJŠI DELAT OB TEM VREMENU. KAKO JE BILO, JE KAJ ŠEM VENIH

OPROSTI  PIŠEM TAKO, KER DRŽIM NIKA V NAROČJU PA MI NA VELIKO BRCA

NENA, DOBRODOŠLA

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
2.2.2008 16:51:25   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

in najraje hodiva na sprehode v Lucijo.

mogoče pa smo se že srečaliuser posted image ...mi se tudi sprehajamo po luciji-najraje po avtokampu, ker je mir

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
2.2.2008 16:54:20   
sandra85
mi pa nismo dobili kostimčka...
hvala bogu me je helena spomnila, da jih imajo tudi v šparu, tako da bom jutri zjutraj dragega poslala da gre kupit preden gre v službo (ker dela v kopru)

drugače pa mi je helena omenila, da ena tuki prodaja kostimček od čebelice...?
sej js nevem če ga bom kam peljala v takem vremenu, ampak slikat pa ga morava obvezno-za album in njegov dnevnik...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
2.2.2008 17:18:49   
helenav
majrimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se sedaj najedla domačih krofov....upam, da Klara ne bo flekasta, ampak si nisem mogla kaj...lani jih nisem jedla, ker sem v tem obdobju in vse do marca, bruhala kot vidra user posted image in se filala z infuzijo gor na hribu....e ja ja..zlato lepo prvo tromesečje....

nena user posted image

ampak ej IZOLANKA IN SE SPREHAJAŠ PO LUCIJI?????????????????????? MA DDDDAAAAAAJ.....pa saj imamo najlepši kraj za sprehajanje..ok..jaz vsake toliko...enkrat tedensko zalutam kam drugam..ampak to je bolj zaradi tega, da Klaro navajam na avto..sicer je Izola mega..

sandra zakaj pa po kampu pohajaš? Jaz imam mir in tišino doma..in komaj čakam, da se s kašno vsedem na kavici in kašno podebatiram...sicer sem pol zvečer ko raztrgan doktor..moj takoj ve, ali sem vsaj 20 % besed izlila v dopoldnaskem času....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..nekdo je lačen....

meliss pa veš da imam prenosnik..ampak je v jedilnici na mizi...mogoče ga danes vzamem s seboj na kavč ( slabe baterije in mora bit priklopljen na elek) ....če bo kaj zanimivega tu gor...včeraj je bila tuuuuugaaa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
2.2.2008 17:22:09   
helenav
nena pravzaprav bi ti mogla ta welcome prilepit

user posted image

zakaj? Če boš večkrat zašla na forum zvečer, ko nas je večina v elementu ( jaz sem takoj po eni pivi user posted image ..thaissuser posted image user posted image )  boš kmalu ugotovila, da smo prave babe-baburasteuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
2.2.2008 17:49:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra zakaj pa po kampu pohajaš? Jaz imam mir in tišino doma..in komaj čakam, da se s kašno vsedem na kavici in kašno podebatiram...sicer sem pol zvečer ko raztrgan doktor..moj takoj ve, ali sem vsaj 20 % besed izlila v dopoldnaskem času....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi se sprehajala sama, bi šla po luciji, da bi srečala kero...sam ker gremo vedno cela družinica in tako nama paše, da se lepo v miru pogovarjava...enej pa itak po navadi spi

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
2.2.2008 17:51:32   
sandra85
spomladi ko pa bom imela avto, pa bom sigurno kdaj uletela v izolo...tam sem preživela 6 let (šola) no bolj po lokalih (moby dick, odeon, fly bar, shark...) 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
2.2.2008 18:01:10   
helenav
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
2.2.2008 19:40:35   
n€na
oj,
v bistvu nism iz centra izole ampak sem iz Kort, in mi je najlepše se peljat v Lucijo parkiram pri marini in se sprehajam ob morju vse tam do skladišč soli, zdej ni gužve in tam je skozi sonce (kadar ni slabega vremena) pa še avtov ni blizu. sm v Izoli tudi bila dostikrat pa na kavico sem šla v hotel marina mi je tudi tam lepo.
ko bo lepo vreme se vam bom pridružla tudi v Izoli na sprehodu in potem gremo na kavo.
to zdej ponavadi delam sama, na sprehod pa grem ponavadi ob 10-ih in sem zunaj do 12 in potem grem domov ker zala postane sitna in zaspana.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
2.2.2008 19:57:18   
helenav
nena26 točno ob takem času smo tudi mi okoli....ene že prej...

ojla....ma kje ste šeme??? Ste vse na pustovanju? zrak je na lepšem.....kako ti zavidam....

jaz pa bom spet tu monologe delala....vbistvu, je ta stran skoraj cela mojauser posted image user posted image ..pa kaj pol....vsaj na drugo stran nas ne pustim....

grem jaz se malo pokokolirat pred TV , v družbi noninih krofov in moževega skutinega peciva....če grem tako naprej...bo..nekaj takega, čez par mesecev:

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
2.2.2008 20:37:33   
majrim
user posted image user posted image user posted image ...mi smo pred tvuser posted image ...nimam volje sedet tle v sobi samauser posted image ...se čujemo jutri....user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
2.2.2008 20:42:09   
helenav
majrim...moj edini up za klepet in greš...ok..pa grem še jaz....ostale ga itak žurajo kot zgleda....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
2.2.2008 20:53:32   
n€na
js bi se ti z veseljem pridružla na klepetu sam mi internet stalno ven meče in bom znorela, ko hočem kej poslat mi kr vn vrže. Morm jutri klicat, je skoraj vsak vidend tako in ko jih napi? je takoj kak mesec uredu.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
2.2.2008 21:39:23   
melaverde
ojli, meliss tuuuuu...user posted image

smo šele ob 21h prišli domov, sem Vala že pri sestri dala v pižamo tako da smo ga samo fliknili v posteljo...

v glavnem, smo šli čez Kp in Taverna je bila nabita user posted image  ampak se mi ni zdela tista množica primerna za nas...pol smo šli do Spara (valda nabito poln in tudi maškar je bilo kar nekaj) po tople krofe in k sestri na obisk. Sem kontenta ki vsi vidijo, da je Vallevček user posted image  Je bil v Sparu en fantek ful lep, svetlo moder ampak nisva ugotovila kaj je predstavljal ?! user posted image

In kaj zdaj sem vse zamudila ??? Helenav, thaiss, nektarina, žana, austen????? ...zrak in mirjam sta itak na lepšem user posted image

še malo počakam...user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
2.2.2008 22:28:18   
helenav
meliss    user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
2.2.2008 22:34:25   
dskubin
Mi smo pa bli v Avditoriju - niti ni blo take gužve. Jutri pa bomo verjetno ostali kar v Izoli. Morem it, se Diti neki razburja. Našedva itak še nobeden ne spi user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
2.2.2008 22:40:36   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

meliss    user posted image

ma dobro, kaj ti počneš tle ob teh urah ???

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
2.2.2008 22:52:47   
melaverde
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
2.2.2008 23:10:23   
nektarina
user posted image

Lahko noč, danes sem bila malo kasnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.2.2008 10:33:52   
melaverde
Jutroooo

Ma kaj ste pri maši, že zunaj na sprehodu ali se zajčkate ????? user posted image
Kaj danes se gremo kaj kazat?? Izgleda da dežja ne bo, se pa dviguje ena megla....user posted image

Gremo v maškareee !! Če ne pa vsaj na krofe... user posted image
user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.2.2008 10:57:43   
n€na
jutro,

Ne nismo bili pri maši smo pa spali do 9:30 in preden se uredimo, najemo in pocrkljamo je 2uri okoli. danes bomo tudi mi šli malo okoli pogledat za maškarami. po dolgem času je tudi moj fraj popoldne tako da bomo lahko šli skupaj na sprehod. Se to ne dogaja pogostouser posted image , kaj češ služba je služba.

Me že kliče, se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.2.2008 11:12:56   
helenav
ma vreme od škifece.....Mela...pa kaj pri vas ne dežuje????????

Klara spi...morda gremo popoldne en giro..ampak jo ne bomo oblekli..ker ji je ful preveliko....ji stoji lepo, samo če jo držiš v roki....user posted image

evo našo malo ropotuljico:

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
3.2.2008 11:25:46   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ma sej je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image
...vidim,da ste že sve v akcijiuser posted image ...jaz sem danes spala do 9user posted image user posted image user posted image ... se je moj user posted image   izkazal,jo vzel ob 8 in sta šla v dnevno..jaz pa spala kot top in bi še,če ne bi dobili obiskovuser posted image user posted image ...upam,da nam bo zeneslo it kej v mesto,čeprav ne kaže glih lepo...ampak en giro pa bomo šli,ker zdej je itak še naprej napoved grda...
.hmmmmmmmmmmmmmm....danes imamo pasuljuser posted image ...po dolgem časuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
3.2.2008 12:20:24   
helenav
majrim pokaži nam tvojega zajčka

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
3.2.2008 12:44:49   
n€na
helenav kaka lepa čebelica, full je luškana tale tvoja Klara.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!