|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
3.8.2007 22:13:29   
HuAnita
Dobili smo 2 nova zoba... Kaj več tik preden se mi dete spremeni v malčka, pa malo kasneje, moram k očetu nekaj skočiti...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
3.8.2007 22:18:57   
melitkica
čerček

na novi temi, mi se še malo švercamo, bomo pa uradno za 13 dni postali malček. Jupi

Grem lepo po vrsti:

andrejaz - saj nisem vedela, da si ti "andrejaz". Vedela sem le, da gre ena "gorenjska avgustovka" user posted image  v Lanterno (kamp v juliju). Vaš tabor (seveda z bazenčkom) pa se mi je zdel znan, ko si se menila glede kampiranja s piščančkom (btw. škoda, da je ni več moč brati) in si prilepila slike iz preteklih let. Tako sem vas pogruntala v tem mogočnem (zame prevelikem) kampu. Ko smo vstopili v kamp, sem dragemu rekla, da je tukaj ena avgustovka, mi je rekel, da če bi jo hotela najti mi ne bi uspelo, ker je kamp ogromen. In glej ga zlomka, glih vas sem zagledala po nekaj 100 metrih hoje. Naslednjič sigurno pristopim/-o, če se bo še kdaj ponovila priložnost. Kako je Sara? Je ozdravela? Verjetno je, ker bo jutri pihala svečko.

Nea - user posted image  za seznam. Tudi mi imamo take mamice, ki... user posted image user posted image

TODI - tvoja Loti je pa fejst punca.

majcab - midva z dragim sva kupila Azri za RD tricikel (čeprav še RDja ni imela user posted image ) in prav uživa v njem. Je pa zelo nevarna zadeva, ker ne smem niti za trenutek vstran pogledat, in npr. že vstane... skoraj je še premajhna.user posted image  
Drugače pa tudi mi zadnje čase ful jokamo ponoči, kliče mamam. Imamo pa dve posteljici eno v njeni sobici in eno v spalnici, ko joče jo prinesem v spalnico, se podojive in zaspi, spi pa do jutra. Mogoče noče spati sama v sobici (mislim na Azro). Pa tudi zobeki nam rinejo iz vseh strani, kaj zasanje... vse to so možni nočni joki - vsaj pri nas.

ČEVELJČKI in HOJA - mi imamo Cicibanove, smo pa najraje bosi. Ne vsiljujem ji hoje, ker mora sama dojet, kdaj je pravi čas za to (brez držanja za roke). Se pa dviguje vsepovsod, pa tudi spusti se večkrat, koraka pa še ni naredila. Bo pa že, vem samo da še nekaj časa ne.

Kopanje - že ko zagleda banjico, se pakira vanjo, pa čeprav je oblečena. Imamo pa potem vojne, ko moramo ven. Noče, samo mi pokaže ne-ne, jaz pa ne popustim (ker je že voda pošteno razhlajena, cca. 20 min.), potem pa jok. In spet kopanje naslednji dan.

Služba - tudi jaz sem še brez službe, sem pa do 16.8. na porodniški. Nekaj si rihtam, ampak še ne vem kako se bo izteklo. Sigurno bom poročala.

Dojenje - je pri nas zakon in pika. Moji miški je "didi" vse. Zato niti ne vem koliko krat na dan.


Me pa zanima kako kolesarite? Uporabljate čelado?

Grem, ker mi nekaj internet šteka in bom jezna, če ne pošlje posta, ker že nekaj čas tipkam.

Tija 75 in Polly - čestitke Tii in Pii za prvi rojstni dan. Lepo praznujte.

nočko





(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
3.8.2007 22:28:30   
Tanyka


01.07.  NIK         najina pikica
23.07. AJDA    
    miši
27.07. ŠPELA  
   moj sonček
28.07. ZOJA       Tiasha77 
          SARA          
hruska
01.08. PIA            Polly
03.08. TIA            tija75 
04.08. ALVIN    stuhica   
           PETJA      HuAnita

           SARA        andrejaz  
06.08. LARA        Nea
07.08. ANEJ      issa

08.08. MARK   Sandra    
VAL            Vesna 
          ŽAN            saraja
09.08. LUKA     Ptica 

10.08. KIAR         dalia 
         ANEJ              Tia 27
12.08. HANA        binabona
13.08. NIK          sončnica13  
            TILEN  Samoyedka
14.08. LORIS  L & L
          MAŠA         bambina
 
15.08 LANA    morrak

16.08. AZRA      melitkica 
17.08. KIMI       goda13
 
19.08. AJDA    piscancek
20.08. ENYA    matejas

23.08. ANA MARIJA   mojcab
27.08. MAJ          Nisaa
29.08. NIKA    saranika

31.08. TIA            beba76
01.09. LOTI      TODI

03.09. RENE    Tanyka





_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
3.8.2007 23:27:36   
andrejaz
Ojla punce

Zdravje naše Sare je že precej boljše. Je že veliko bolj živahna, pa tudi jesti je začela kar veliko. Žal bo morala jutrišnji 1. rojstni dan preživeti na antibiotikih. Jutri ne bomo nič praznovali, glavno praznovanje za sorodnike bomo imeli 15.avgusta ko bomo praznovali tudi Markov 3. rojstni dan, delno pa še 20. avgusta. Sem pa danes spekla malo tortico, tako da jo jutri še okrasim, da bomo jutri simbolično upihnili svečko.

Stuhica – ti odgovarjam na tvoja vprašanja še iz prejšnje teme.
- Najbolje da se slišive po telefonu in se zmenive za kofetek. Kaj praviš na drug teden?

- Gorenjsko srečanje – mislim da ni ravno veliko zanimanja, saj si se na zadnjo debato ki sem jo začela o tem, samo ti javila na zs.

- Dojenje – poskusi najprej nehati dojiti zjutraj, čez nekaj časa pa še zvečer. Jaz bom z odstavljanjem še nekaj časa počakala, saj se mora najprej Sara dobro pozdraviti. Dojim pa jo sedaj še 2x na dan in to za zaspati.

- Jaz še nisem začela delati – sem pa trenutno na bolniški zaradi Sare. Začnem delati konec meseca.

- Darila – mogoče nekaj idej za darilo: majhna mizica in stolčki, tepih oz. podloga za na tla z narisano cesto, poganjalec, tricikel, kocke,… Jaz imam tudi sedaj problem kaj kupiti za Saro (me tudi vsi sprašujejo) saj ima polno didaktičnih igrač, knjigic,… še od Marka. Sara pa se itak najraje igra z Markovimi avtomobili, tovornjaki, bagri,…Sari pa sem že kupila telebajskovo hišico, saj bodo telebajski vsak čas zanimivi za gledanje

- čeveljčki – Nea ti je dala zelo dober link, kjer vse piše o čeveljčkih. Jaz copate zmeraj kupujem superfitove (imajo v Massu)- res so dragi (15-20 eur odvisno od modela) vendar se noga skoraj nič ne poti, še najbolj pomembno pa je da je podplat čisto mehak. Sari pa sem ravno zadnjič kupila v Massu fisherprice sandalčke in to št. 20. Jih v našem Massu niso imeli, pa sem jih prosila, če jih lahko dobijo iz kakšnega drugega Massa – in sem jih dobila. Ko grem kupovat čevlje pa najprej preverim ali so mehki in se podplat brez težav upogne. Če je mehak potem pogledam če je usnjen, da se noga manj poti. Mislim da firma pri tem ni važna, samo da je podplat mehak in da je čevelj usnjen.
A ti Alvinu kupuješ sandale ali čevlje oz. superge? Nekaj imaš tudi tukaj
http://www.superge.si/html/svn/home.shtml
Drugače pa imaš ful lušne superge tudi v trgovini poleg Ojrota – mislim da je City sport- sem ravno nekaj dni nazaj gledala in imajo supergice tudi št. 17. Pa v Pami pojdi pogledat, če je še kaj ostalo, pa v Radovljici imaš kar nekaj trgovin če je kaj še ostalo.

Nea – super za jasli. Sem se pa prav nasmejala tvojemu dialogu z nemško mamico. Joj, kako sem tudi jaz čudna.

Mojcab – pri nas bomo ostali kar pri 2 otrocih, kljub bonusom. Sem prav vesela, če bo res z naslednjim letom, da bo imel drugi otrok zastonj vrtec. Se bo kar precej poznalo.
Mi imamo tricikel  in se Sara vozi z njim že od 8 meseca – je tudi ona čisto nora nanj. Ga je imel že Mark in je tak da ima varovalno ograjico.
Jok ponoči – moj ta starejši je zadnjič nekaj jokal – smo potem ugotovili, da se mu je tako sanjalo – preganjala ga je velika pikapolonica

Huanita – ja tale tvoj mali pa je res spreten če že spleza na tako visoke tobogane. Pri nas pa je Sara najraje v peskovniku

Saraja – mi bomo imeli praznovanje v obliki piknika. Malo bomo okrasili z baloni, pa lampijoni,… Imeli bomo žar, pa razne solate,… Torto bom za ta glavno praznovanje naročila – za Saro najbrž pikapolonico, za Marka pa torto v obliki valjarja (vpliv risanke Mojster Miha),.. Skratka imeli bomo tako bolj preprosto varianto.

Tanyka – ti bom poslala 2 primera vabil po mejlu

Melitkica – Da si me opazila pa je bilo kot bi hotla najti iglo v kupu sena in si jo našla. Kamp pa je res ogromen. Sej res sva se enkrat s piščančkom pogovarjale o kampiranju z malčki. Ja tisti bazenček kot stajica pa je dobro služil tudi pri Sari.
Ja res škoda da se piščanček več ne oglasi – sem pa v zadnji številki revije Mama zasledila njeno nosečniško sliko.
Pa da se malo pohvalim – tudi slika mojega Marka je tudi v tej številki revije in sicer na 12. strani in to zgornja slika.

Polly – čestitke Pii za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Stuhica in Alvin – čestitke za jutrišnji rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Huanita in Petja – čestitke za jutrišnji rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa je dost nakladanja – saj boste drugače rabile dopust, da boste vse prebrale.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 10:42:16   
Nea
Čestitke današnjim slavljencem:
Alvin, Petja in Sara  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem skupaj,
več pa ko bo več časa
Nea


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 11:02:26   
Tanyka
Sara, Petja, Alvin   vse najboljše
 
Še za vsakega po eno svečko.........user posted image
 

user posted image


_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 11:08:57   
saraja
Dan,

našega lumpa je doletel prehlad, zelo kašlja, mu dajem Panatus, pa domači sirup iz smrekovih vršičkov, pa je kar bolje, samo ni to to. UPam, da bo do naslednje sobote zdrav, bomo imeli njegovo praznovanje, ma me že čaka gora peciva za spečt in torta, upam, da se ne pokegla!
Tudi jaz še ne delam, si moram prej službo najt, tak da še uživam!!!
Tud ŽAn je dobil tricikel predčasno od dedija in babi, od Pikolo, je pa ful lep tak vesoljski!

Vsem slavljencem vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image

Evo, malek spi, mene pa kliče delo!!

Se beremo!!!!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 13:55:39   
L & L
Evo mene na kratko.
Imam zelo malo časa zadne dni ker se nam skos kaj dogaja. Imava z dragim kolektivni dopust in zato uživamo na veliko.
Najprej da ne pozabim čestitke vsem za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Čevelčki so pri nas večinoma iz H&M, pa tudi fišer prajs(piši kao što govorišuser posted image )
Drugač je naš mali falot še vedno zdrav in nasmejan fantek, zelo rad je vse po vrsti, zobkou ima trebutno toliko kot ušes mu pa zgoraj že bodejo vn 4- je na enkrat.
Spi zadnje čase odlično, enkrat čez dan po 3 urce in zvečer ob 8 do 8.30 pade dol pa do 7 včasih tudi do pol osmihuser posted image user posted image user posted image , upam da bo tako tudi naprej.
Od včeraj naprej pa naš mali fantičko tudi hodi, sicer še vedno rajši prepuza če se mu mudi drač je pa že kar fino stabilen.
Drugače se pa sedaj pazi pri moji mami in zelo uživa, drugo leto bo šeu pa v vrtec.
To je to na kratko, upam da bom imela še kaj časa da vas preberm, ker za pisanje po moje ne bo cajta.
LP in uživajte kakor se le da.
AJDE

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 15:01:06   
TODI
No še naše fotke z dopusta, če me nebo kaj ....

Tako sem celo enkrat zaspala na plaži:
user posted image

Tako me je stric ujel ob sončnem zahodu:
user posted image

Tak je pogled na plažo z vrha bližnjega hriba:
user posted image

S teto se učim hoditi po vodi:
user posted image

In še ena s sestričnama in bratcem na večerni promenadi:
user posted image

Upam, da je uspelo!!

Lep dan še naprej




_____________________________

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 15:51:11   
HuAnita
Hvala za čestitke. Jutrišnje praznovanje smo morali prestaviti, ker je sosedi, ki naj bi pekla odlično torto in na praznovanje pripeljala hčerki, ki jih Capinka obožuje, umrla teta... Pa še 3/4 ljudi si je v zadnjem hipu premislilo in skočilo na morje, tako dauser posted image user posted image
sem kar malo žalostna. A bo že.


(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 22:49:09   
andrejaz
Hvala za čestitke

Smo imeli danes samo zelo mini praznovanje (sami štirje) – sem Sari naredila čokoladno tortico in še preden smo prižgali svečko jo je že izpulila in tako s pihanjem svečke ni bilo nič

Todi – kje ste pa bili na dopustu? Zelo lepe slikce

Huanita – ne bodi žalostna zaradi prestavljenega praznovanja. Si pa jutri vzemite čas in sami pojdite na kakšen lušten izlet.
Jaz bi tako rada šla malo na kakšen izlet pa imamo že odkar smo prišli z morja doma firmo Bolezen d.o.o. Se je Sara že skoraj čisto pozdravila, pa je včeraj ponoči spet Mark dobil vročino.

Lp

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
4.8.2007 22:58:00   
andrejaz
Pa še nekaj slikic

Mark in Sara najbolj uživata v peskovniku
user posted image

Sara v peskovniku
user posted image

umetniško izražanje s kredami po asfaltu
user posted image

Sestavljanje puzlov
user posted image

v triciklu se Sara skoraj vedno vozi stoje
user posted image

zelo rada se Sara tudi gunca
user posted image

Sara je izpulila svečko še predno smo jo prižgali - mini domače praznovanje
user posted image

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
5.8.2007 17:09:59   
tiasha77
Hojla!

Samo na hitro da malo za zamudo (se opravičujem) čestitam, ker imam občutek, da bo našega lepotnega spanca kmalu konec.

Pia, Tia, Alvin, Sara in Petja - vse najboljše in najlepše, pa naj bo drugo leto polno novih dogodivščinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image

Zadnje čase mi sploh ne rata več pridet do računalnika, me tole jutranje vstajanje, pa služba in nato še vedno bolj aktivna mala čisto zdelajo, da zvečer samo še padem v posteljouser posted image .

Huanita - ne bit žalostna zaradi fešte, sej mali ne ve, kateri datum je in če bo kak teden kasneje, ne bo nč hudega, mogoče še lepšeuser posted image

Andrejaz - upam da se kmalu pozdravite, slikice so pa ful lepe

Nea - sem se ful nasmejala, pa mislim da ni problem samo v Nemkah, tudi pri nas se najdejo kake čudne varianteuser posted image  (in kontra - mogoče smo mi čudni drugim)

Saraja - mi smo imeli piknik varianto, tortico smo naročili, nekaj pečenega mesa (odojek) tudi, nekaj smo pa sami spekli

Mojcab - lepo te je bilo spet brati

Zdi se mi, da bi morala še nekaj odgovorit, pa žal ne gre, ko se spomnem in ko bo čas, se spet oglasim. LP

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 10:28:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 10:50:20   
lampica
Ojla!

Tudi mi smo že odpraznovali 1. rojstni dan. Čeprav uradno ga praznujemo kasenje. Imeli smo ga kar v obliki piknika. Tako da je bilo fino, ker nam je bilo tudi vreme naklonjeno. Mali je imel veliko posla ker je bilo veliko malih otrok. Večinoma nejgove starosti. tortica je bila hudo dobra.

Drgač pa je dobil veliko igrač, celo enakih. Nekaj oblek in bonov. Pametno. Da lahko sami kupimo tisto akr rabi.

Vsem malčkom ki ste že bili stari 1. leto in tistim ki boste, želim vse najboljše.

Naš mali ima tudi superfi čeveljčke. se mi zdi, da jih ful hir preraste. Imamo pa tudi cicibanove.

Hodi tud že lepo, samo je guotovil,d a gre po vseh štirih hitreje in varneje. Ko ima dan, bo skoz lepo hodil.

no tako na kratko,lepo bodite.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 14:15:38   
miši
samo da vas pozdravim,
obljubim da si bom zvečer vzela čas,da kaj več napišem.

uživajte!
Taja

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 19:28:34   
tiasha77
Lara - čestitke ob prehodu k malčkomuser posted image

user posted image

Todi - sem včeraj pozabla pohvalit slikiceuser posted image user posted image

Lampica - super za uspelo feštouser posted image , iste igrače pa probaj zamenjatuser posted image


Kolo - pri nas ga je najbolj fora okoli porivat oz. hodit ob njem

Takole, jst sem še kar v službi (danes sem prvič do 21-tih) in malo miško že fejst pogrešam, čeprav se ima brez mene baje prav lepouser posted image . Kaj naj vam še napišem, aja, včeraj se je začela tudi sama spuščat in korakat (ene par korakov), imamo že 2 zobka, čebljamo vsak dan bolj, pa kazat stvari v knjigici je pa itak zakon. Plenice še kar uporabljamo, mislim da ji bomo zdaj počasi predstavili kahlicouser posted image , če smo jo glih dobili za rojstni danuser posted image .

Pozdravčke vsem, T

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 20:43:32   
issa
pozdravljene!
ja nisem se dolgo nič oglasila,samo mi tak minejo ti dnevi ko mam tolko za opravit,...pa še kar nena vse postorim....
ja naš Anej bo pa imel svoj veliki dan, joj kar ne morem verjet da je res že celo leto naokrog user posted image user posted image user posted image   pa vidim da ste skoraj vse tako napisale,samo res mi je hitro minilo.....
no tako bomo jutri imeli tako mini praznovanje, samo mi trije,ker je večino naših gostov na morju,..tako da bomo imeli tisto veliko rajanje malo kasneje..
ja za tisto ko se gor na stol da ,da lahko mali v navadnem stolčku sedi sem tudi razmišljala,samo nekako obotavljam,ker ne vem če mu bo sploh všeč... se nevem kaj mu je,prvo noče več v stolčku sedet,pol se je odločil da nebo več kašic jedo,...samo ponoči ima svoje rituale in to je obavezno 2x steklenička....joj ko bi le to opustil,..user posted image user posted image
nič morm it počasa ker mam že alarem.
vsem ki ste imele/i svoj prvi roj.dan še enrat želim vse naj naj,...čestitkeuser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 21:17:38   
Tanyka
Lara vse najboljše
 
user posted image


_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
6.8.2007 22:50:22   
Splet.Ka
Dober večer!

Najprej vse najboljše vsem novopečenim enoletnikom. Vedno več jih jeuser posted image . Za žurke je pa vseeno, ali so en teden prej ali en teden kasneje...važno, da so!

Jaz sem zaključila s porodniško, zdaj imam dopust. Imamo pa tako natrpan urnik, da do večera komaj uspemo vse obletati. Kaj bo šele v "real life-u"?user posted image


Kolo - pri nas je čisto nora na tricikel. Hodi OKOLI njgea, ne ob njem. Ko je vnjem, pa seveda stoji. user posted image

Darila za rojstni dan: Sorodniki so prispevali denar za eno mini otroško sedežno garnituro, ki jo bomo kupili. Od moje tete smo dobili tricikel, ki je super stvar. Od prijateljev pa kup oblačil, ki jih potrebujemo, jih nimamo vnaprej kupljenih. Pa en prijatelj je prinesel Fisher Price kmetijo Little People...luštna stvar (in ni na zloglasnem seznamu, saj ste ga opazila, ane?). V glavnem, vsem sem povedala, kaj bi radi, pa sem zelo vesela vsega in vse je uporabno.

morrak, grem pogledat tvoje slikiceuser posted image

Andrejaz, sploh ne vem, kje naj začnem (da ne bom prekmalu končala in boš potem spet huda):
- lepe slikice, Sara je prava umetnica;
- sem opazila, da si "uvedla" špangico za lase
- za srečanje sem bila menda že junija, nisem se ti pa na zs javila...z veseljem bi se spet dobila z vami!
-  upam, da je Sara bolje
- kdaj boš peljala Saro cepit?

Stuhica, naša dva sončka marsikaj počneta skupaj, ko si ti v službi. No, ampak bolj dejavni sta tvoji nečakinji. Alvin pa dogajanje budno spremlja iz vozička. Aja, danes sem nekemu gospodu, ki je spraševal po vas, poslala k tvoji mami...upam, da je imel prijetne opravkeuser posted image .

Todi, tvoje slikice so pa take rajske...iz kakšnega sanjskega dopusta!user posted image

L&L, kar izkoristite dopust! Uživajte!user posted image

Saraja, tebe sem pa pogrešala. Lepo te je spet brati! Upam, da ste že zdravi!user posted image

Nea, tele prigode z nemškimi mamicami so pa prav zanimive. Kdo bi si mislil, da so tako različni trendi...pa se mi tale Nemčija sploh ne zdi tako dalečuser posted image .

Melitkica, mi stolčka na kolesu nimamo, Sara kolesari samo v triciklu. Če bi imeli stolček, bi pa zagotovo uporabljali čelado. user posted image

HuAnita...a lahko verjameš, da je pri nas na poti šele drugi zobek? Res!

Evo, to je eno kratko (user posted image ) poročilo od nas...lep pozdrav!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
7.8.2007 13:56:29   
HuAnita
Meni se bo od ne-spanja zmešalouser posted image   Če se zbudimo 4x, sem že ful vesela....

Pri nas tricikli ne vžgejo, pa imamo 3, razen če na njih sedi Capinka, potem začne knedl trmariti in e-eeeeeee-ati. Potem pa hitro začnejo padati udarci --- groza, kako se že mlatitauser posted image user posted image user posted image  S tem, da šele nekaj dni enoletni knedl zna že fino izzivati?user posted image  Mislim...

Na kolesu imamo čelado, ampak knedl raje kot na kolesu z atijem ali mano caplja za Capinkouser posted image user posted image  in se dotika njenega kolesa. Ona pa seveda znoriuser posted image

Lepe fotke - Todi, andrejaz!!! user posted image user posted image user posted image  

SREČANJE? Enkrat seprembra, da ne bo izgovorov o dopustih, službi, RDjih? Sem ful ful za, naši detki so bili stari3-4 m, ko smo se dobile, bi jih bilo zanimivo zdaj dati na kup... To bo enega smeha&jokauser posted image

Čestitke vsem, ki praznujete...... avgusta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
7.8.2007 13:59:16   
HuAnita
Aja, hvala za pohvale za avatar. Ja, takole je videti slivam podobna zadeva, ko je v polnem teku - donjenje še vsaj 3xdan, 4xnočuser posted image
Da bi le tako ostalo ---- nedrje, ne pogosto dojenjeuser posted image


Aja, ste dale delati zatonji fotoknjigo pri DM? (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1742642
Če je katera, naj mi plis,pojasni, kako zbrišem prazne strani?! Nikakor jih ne znam....



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
7.8.2007 16:26:09   
miši
huanita, ne morem pomagat,ampak tvojim postom se vedno nasmejim user posted image .oštja, upam,da bo kndelc kmalu imel kakšne druge prijateljice.

skratka, otroci rastejo, čas šiba, vsem želim vse naj naj najboljše. user posted image user posted image

čeveljčki-če katero zanima, prodamo nove cicibanke, sandalčke z ježkom, rdeče/modra kombinacija,usnje,zelo kvalitetne.so št.20. nove so ble 34eu, damo jih za 20eu. obute so ble 1x, prevelike. sicer je naša Ajda večinoma bosa, za zunaj pa imamo ene na pol sandalce ciciban in ene sandalce z ježki od znamke Chicco-jih ne dam za nič na svetu, so zakon res, zelo udobne,stopalo usnjeno,spodaj pluta in nato podplat.
terapevtka je rekla,da se mora vsak dober čevelj z eno roko prepogniti pa dokaj dobro oporo v peti mora imeti.
hoja-pri nas zaželjena čimkasneje, zaradi hipotonije in asimetrije. seveda pa je ravno obratno,kot bi mi želeli, Ajda je ogromno na noga,če sama hoče. če se le da,je ne držimo za roke oz. jo držimo pod pazduho.

evo,alarm,šibam ven,drugi del pa zvečer.
čaw

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
7.8.2007 22:11:47   
saraja
Čer,
jutri pa bomo uradno med vami user posted image user posted image , mali že drnjoha, jaz sem se pa na hitrco spravla pečt torto za jutri, da ne bo tak čist navaden dan. Pravo fešto pa bomo imeli v soboto s ta pravo torto.
Jutri imamo tudi posvetovalnico plus cepljenje user posted image user posted image pa prav na RD.Samo ne vem, če bo cepljen, ker mu ful teče iz nosa.

Darila za RD, dve je že dobil, eno od dedija in babice - tricikel, eno pa od atkove tete - štirikolesnik na akumulator, ma malek ful že obvlada user posted image , na druga darila pa bomo še počakali do sobote user posted image

Čeveljčke ima od cicibana, pa enkrat smo kupili one dr.Ketler al tak nekak, noga pa tak raste, da bomo morali spet v napad!

Šibam pod tuš!!
LEpo se imejte


_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
7.8.2007 23:56:26   
miši
evo,sem že nočna ptica.

no,da vam mal pojamram. naši žverci gredo ven vse štirice, dve sta že zunaj, dve se pripravljata na preboj. je kar boga, imela je vročini 2 dni, zelo zelo malo poje. še dobro da popije veliko, tudi dober liter na dan.
sicer se mamo fajn, veselo in aktivno, Ajda že ima kar bogat besedni zaklad, hehe, je prav smešna, ampak čeblja pa tako,da jo lepo razumemo, zaenkrat govori eno ali dvo zloženke.

huanita, a pol mate že skoraj vse zobe?
 
andrejaz, super,da gre sari na boljše, zabava bo že počakala, glavno, da ste vi skupaj. si se pa zelo potrudila s torto, jaz česa takega nisem sposobna ustvarit.

saraja, fajn praznujte, bomo držali pesti za vreme. glede cpeljenja ne skrbi, pri tem cepljenju ni nobenih stranskih učinkov, ker špiknejo pod kožo in ne v mišico.

issa, tudi pri nas imamo rpobleme s stolčkom, zdaj malo zaleže,če zraven bere knjigico in mi kaže stvari,jaz pa jo sprašujem,pol kr odpira usta, čeprav ne dolgo. upam,d abo kmalu minilo.

tiasha, kako je kaj v vrtcu? kdaj vstajate zjutraj? mene tudi že malo skrbi, čez 3 tedne bo treba v akcijo...sem radovedna, kje pa delaš,da moraš biti tako pozno še v službi? tudi pri nas so knjigice zakon, pa tut pelje in poriva vse kar se da viziti naokoli in gre potem po celem nadstropju. jabolj smešna je, ko vozi naokoli kahlico (da ne omenjam kakšen zvok se sliši,ko se drgne ob tla).

kahlica-kdaj boste začele? menda je zdaj še prezodaj,ker se še ne zavedajo.tako pravijo vzgojiteljice. Ajda gor sedi nekaj sekund, potem pa pot pod noge.

sandra, kje si kaj, kako vam gre, že v vrtcu?

srečanje, sem za september ali še rajši oktober,ker imamo čisto vsak vikend (od tega dalje) zaseden z rojstnimi dnevi, obletnicami in porokami. kmalu bomo objavili bankrot.

vsem ostalim pa lep pozdravček z Gorenjske
Taja

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?