Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka.
|
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Jazpa še pomislim ne,da bi se lotila torto delat,za take zadevščineimam dve levi roki.
|
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:26:30
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Verjetno pri meni tudi.
|
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale motiv je sedaj zelo aktualen:
|
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:48:00
|
|
|
|
2.2.
|
meni pa ni problem delat tortice, tako da meni vsaka slikica in ideja prav pride.
|
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:56:53
|
|
|
|
pety78
|
Še moj spiderman... Pa barby... Ogromno idej pa na tem linku... http://www.cakecentral.com/ Jaz pa zelo rada delam tortice, predvsem rada jih okrašujem.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 23.8.2007 11:10:37 >
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:59:58
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Verjetno pri meni tudi. enako , zato raje ostanem pri jabolčnem štrudlu
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSir s plesnijo v nosečnosti - da ali ne?Vsepovsod lahko preberemo razne prepovedi, da sirov s plesnijo v nosečnosti ne smemo uživati. Pa je to res ali je le ena...
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
SLUŽBAnataly33Ali ste zaposleni?DA (
57%)

NE (
43%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!