Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
v službi. Komaj sem se danes zvlekla iz postelje... sem se stiskala k Timiju in mojemu in sta bila takooo prijetno topla.. Potem pa vstat v mrzlo jutro..bljak! No, zdej prihajam k sebi, hvalabogu. 
zredila za 6 kg, saj ni čudno če pa jem kot
in ko se najem grem
...in tako gredo kile lepo gor. Drugače sem pa v polni akciji glede gledanja in izbiranja pohištva, zdaj sva z mojim dorekla, da si kupiva za spalnico kotno omaro, dve komodi in komaj čakam, da začneva urejati. Bova še počakala do sredine januarja in nato bo moj
frej in bova belila, urejala...joj komaj čakam, se že veselim, da se končnooooooooo znebim teh starih omar v spalnici na katere sem že pošteno jezna.
.
. Poln kufr imam tega začasnega zidanja in si res želim enkrat vse zrihtat in potem v miru živet (Ha, ha
, in tudi jaz komaj čakam petek . .. pa še moj gre prvič zraven
.
.
vidim, Aurora, da sta na istem, kot midva - tudi naju čaka v januarju čisto nova spalnica in dnevna soba.
, ker to je pa že kar noro... glede na prvo trimesečje, ko nisem mogla videti hrane in se mi je obrnil želodec ob vsakem vonju, bi pa zdaj kar naprej nekaj mlela... Saj se mi uspe držati nazaj in pazim, da vse ostaja v meji normale, sploh pri sladkih stvareh, ampak vseeno se z mojim kar reživa ob taki spremembi apetita.
Prejle sem prala cunje na roko, sem se komaj pobrala.