Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ampak bruham pa ne! Ampak bi kar cel dan preležala ob tv-ju. Upam , da v treh tednih mine!
Zgornje dele kombiniram kar pretežno "normalne", sem si pa pred leti kupila tudi eno oblekico (LaVie, draga ko pes, skrajno nekvalitetna, za doma bo že), lepo trenirko (v C&A - stala je takratnih 7000 SIT
, če ne bi zvečer tako težko zaspala, ker sem vsa napihnjena, se mi vrti, mi je slabo in rigam (ja, ja, bogi dec
), potem pa moram fajn podložiti vzglavje, da lahko mrknem...
je v službi, jaz pa iščem ideje, s katerimi bom zamotila moji dve lumpi, ki bi cele dneve samo skakali po lužah
kako veselo utripa ....kako je to en lep pogled!!!! V prejšnji nosečnosti tega žal nisem dočakala je pa tale srček odtehtal vse trpljenje od takrat. Pikica je bila v torek velika 0,92 cm tko da mislim, da mora biti že zdej kak centimeter
.
12.05.2008 2.
. upam, da bom zmogla.
, tokrat pa ne vem , če ne bom vprašala. Pa ve, mislite za spol spraševati ali ne?