Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oba opravljene tečaja klasične masaže.
Ampak moram reči, da se le redkokdaj zmasirava, jaz mojega čoham po hrbtu, on pa meni nogice maže in glavo masira.

enake. Ene imajo slabosti, druge ne, ene špika druge ne. Odvisno je od posameznice do posameznice.
. Moji domači in preverjeni recepti so: Za boleče grlo: Skuhaj si žajblov čaj in ga grgraj, ne požirati. V primeru vročine lahko vzameš lekadol, ker v bolnici proti bolečinam nosečnicam dajejo lekadol, saj je baje najmanj stranskih učinkov. Za zamašen nos: je dobro da si prevreješ vodo v katero si prej dala nekaj morske soli in ko zavreje, daj nad pisker glavo in se pokrij z brisačo ter inhaliraj. Ta inhalacija ti bo odprla dihalne poti in iz nosu ti bo začelo teči, kar pomeni, da se vse čisti. Za boleče uho: pomaga, da si pogreješ malo jedilnega olja (lahko je tudi olivno) in si ga po 2-3 kapljici vliješ v uho. To zelo pomaga, je pa res, da boš mogoče kasneje mogla iti še na čiščenje ušesa, kar pa ni nič hudega, odstranili ti bodo zamašen čepek, ki ponavadi vase posrka vnetje.
Prežgani cuker, mleko in med. Ko skupej zmešaš. Vem da sem jaz to pila ko sem bila manjša za grlo. Okus je bil slab, a je pomagalo.
. Imam še majčkeno upanje zaradi zaostale
in ker se je kolegici plusek pokazal tudi šele pri tretjem preverjanju. Upam na najboljše, če pa ne bo nič potem bomo pa še naprej poskušali in upam da čimprej zagledam
. Hvala vam za vse odgovore
jaooooooooooooooo