Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ja v ljubljanski Kepici sm jih kupla. Žepek majo pri strani, takrat jih je glih dobila ko sm pršla, ble so pa 52 EUR. Te hlače so res fuuuuul udobne. Kavbojke pa isto. Sm pršla v kavbojkih z razpetim fršlusom tja, pol sm si pa te oblekla, pa bi kr v teh ostala

!!!
.
Nikoli nisem imela navade za hlace dajat 12 oziroma 13.000 SIT (jest se zmer v tolarjih razmisljam, se ne dam
Nujno sem morala priti v sluzbo, ker sem imela neprestavljiv sestanek in sem rekla - ok, pridem, zdrzim (se ze cel dan z agrumi filam), jutri mam pa bolnisko! in pika. tko da komaj cakam konec del. dne, ker vem, da se vikend ze zacenja
in še bolj fletna psička
Tam imajo precej lepše in kvalitetnejše stvari kot v LaVie, kjer so se mi zagravžali z nagravžno visokimi cenami in za en k*rc kvaliteto
Poleg tega sem si pred tremi leti v C&A kupila čudovito krojeno bež trenirko, ki tudi spet čaka v omari
) v neki nobel privat štacuni v Avstriji. Ampak bodo zdaj nošene že v tretje, zato se bodo vsekakor amortizirale
in sem bila nad izbiro kar razočarana, našla sem edino ene žametne hlače, vse druga mi pa ni bilo všeč. Očitno z leti postajamo zelooooo izbirčne.
Je rekla da čuti, da se nekaj dogaja in se pač tako odziva. G je bila zelo prijazna, si je vzela čas....z mano je bil tudi
Zadnjič na urgenci ga je pri meni našla, danes ga ni bilo več. Je rekla da se pač pojavijo in izginejo in da ne vedo zakaj.