Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz bom na vsake tri tedne hodila k G, zaradi tega, ker sem na bolniški in moram vsak mesec nesti ažurne podatke o nosečnosti k svoji osebni zdravnici, da jih da na komisijo.
. Preostanek je pa seveda popapcala moja psička, ja ti pogledi, ko te pogledajo, se ti kar srce para in sploh ne moreš biti jezen na njih.

. Mi je lubi poslal sms, da je baje umrl pevec Toše Proeski, pol me je pa še sestra poklicala pa povedala. Sicer ne vem, kolk ga kej poznate, ampak js sm čist navdušena nad njegovim vokalom, ki je dobesedno angelski....oz. je bil... No uglavnem 26 let star ful perspektiven, v soboto bi mogu nastopit v BTC-ju, pa je danes zjutraj umrl v prometni nesreči. Baje da cela Makedonija joka. Je res hecno, kolk ti je lahko hudo za človekom, ki ga nisi niti poznal. Kljub temu te pa njegove pesmi ne morejo pustit hladnega in je skor tko kot da ga že poznaš.
.
Peli 2.
1.
3.
(12.5.2008) sem jaz, modrooka
Pridni bit
, pa Naty* da tebi ne bi enaka neumnost na pamet prišla in bo ji hotla kam
in tist morm povedat. Tud pr šefici se mi je že to zgodilo, čeprav sm na koncu razmišljala, če ne bi blo mogoče lažje kr odpoved napisat pa dat, brez kakih besed
), čeprav se trebušček veselo napihuje