beki24
|
da začnem še jaz danes na veliko jamrat! me grlo boli za umret, ne vem kdaj je bilo nazadnje tako hudo, ne morem jest (sladoled se potrudim, ker je le po tem 30 min bolje), ne pit, ne govorit........hudo no...... potem je pa še en smotan dan, sem po radiu slišala za Proeskeja, pa kar ne moreš verjet, da je res.........sicer je pa letošnje leto nekam zelo čudno (od sestrične mož se je ubil, od mamičihih kolegov sina, je na kolesu, 3 tedne nazaj, ženska zbila z avtom, do smrti) in komaj čakam, da ga bo konec in upam, da bo leto 2008 prijaznejše! Tinkara je bila v vrtcu- danes ni hotela iti in je bil jok Kupila se tisti električni nosni aspirator, ker mi gre tale njen smrkelj že pošteno na živce, pa še pihat ne morem več z Narhinelom, ker me grlo boli Sem ga pa kupila praktično sebi za rojstni dan. Cepljenje smo mi preložili za nedoločen čas zaradi noric.........zdaj ko bo inkubacije konec, je pa preveČ PREHLAJENA, DA BI SE CEPILA........pardon, bog ve kdaj se bomo cepili.......sem jim pa v vrtcu povedala, da lahko prinesem edino listek, da ni cepljena Baje pa potem čez ene 6 mesecev dobiš domov od "države" kao kazensko preganjanje, ker nisi cepil otroka