Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ka so to eni bumbarji na ZD Bežigrad. Sva prejšnji mesec vprašala sestro, če bo decembra šola za starše (pač človek si misli, da ker je veseli december pa se jim mogoče ne da organizirat), pa je zatrjevala, da sigurno bo, da je vsak mesec. No in danes kličem, če vedo kdaj bo in mi reče sestra, da bo ne sploh, ker se je uprava tak odločila. Še dobro, da že na začetku meseca vedo, kaj bodo ta mesec delali.
Rezultat je pač tak, da greva sedaj v porodnišnico, ampak ob tej uri se nihče več ne oglaša na telefon, pa me samo zanima, tiste ki hodite tja v šolo, kaki so sploh urniki, pa kdaj se je sploh začelo.
. Zdej se pa itak komi premikam, ker mi bo trebuh počil...pa še tamala tolk telovadi....sam ne vem, a je to znak, da ji zelje paše, al da se ji ni ravno dopadlo
.
. No, zdej mi je končno slabo ratal, tako da mam nekaj časa mir pred njo.
včeraj aktiven/na, zgleda da danes bolj počiva... Sicer se premika, ampak ne ravno tako močno. Me pa boli pod trebuhom na levi strani, ko se
. Zdej mi je že čaj mal pomagal, tako da verjetno kakšen košček čokolade še pade, sam se morm mal nazaj držat!!!
. Ta lulček kr noče in noče odpadit