Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!! Je svakinja v soboto rodila.
Upam, da ima spravljen recept za tako hiter porod in da ga bo delila z mano.

.Sem mojmu stokala, da me ful križ boli, pa mi je reku naj grem pa ležat.Pa sem mu odvrnila, da bi mi bol pomagal, če bi me mal zmasiru, pa me je
.A se ne more vsaj mal potrudit zame in me mal pocartat
smo lahko tečne nosečke. Sem šla po paket in sem mela sabo svojo osebno in osebno od mojga. Pa ni blo dobr. Ker se ne piševa enak (pač nisva poročena) in ker imava oba naslove drugje ne tam kamor je bil poslan paket. Smo se letos preselil in še nisva menjala dokumentov ker je pač tale naslov samo za 2 leti. Mi je rekla da nimam nobenga dokaza da živiva skupaj in mi ni hotela izročiti paketa. Ampak jezna sem pa najbol zato, ker naju oba pozna (je bivša sošolka od mojga) in ve da sva skupaj.
. Po tel. se tako al tko ne slišva. Tiste 3x na leto pa raj ignoriram njene izjave.
. Ja, enkrat se jih bo treba, ni kaj. Sam zdej češpel ni
delala prvič in je odlično uspela.
-se ponavadi kr mal švercam pa jih kupim
Čveke čvekaste februarske!!!
. Pri nas pa naporen. Sinoči smo še vedno imeli vročino, pa celo posteljo polulali, da sem sredi noči prala rjuhe in kovter, zdajle perem še pižame
.Res ni preveč fajn bit tkole na bolniški, ker sam skos študiraš, kaj vse je še treba,po drugi strani pa se ne smeš preveč naprezat ....vas bom nehala morit.