Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Vse se zafrkavate, jst pa resno sprašujem! Resno bi tudi cprašala Pušenjaka pa se ne znam registrirat , kako naj to storim. Zaskrbljena sem - punce pomagajt mi
Anonimna uživaj nosečnost in nehaj verjeti vsaki čenči.Je pa čisto normalno da če se kaj prestrašiš se nekje primeš (in povsej verjetnosti bi se primla za trebuh) mogoče želiš s tem tudi zavarovati svojega otročka, ne pa mu škodovati! Zato misli bolj pozitivno in lepo ti želim.
Anonimna, česi res ful zaskrbljena za vsako tako reč, mogoče malo "oladi" - saj sama veš da take stvari ne morjo bit resnične, a ne? Kar možgančke vklopit pa živčke na off.
Meni so edino rekli, da naj ne bi na hrbtu ležala, ker teža otroka + plodovnice takrat pritiska na glavno žilo v mojem telesu in potem po telesu ne kroži dovcolj krvi ali kako. Ali pa posledično ne pride dovolj krvi v posteljico ali nekaj takega. Tega se pa res spomnim. Pa obešala tudi nisem in oken pomivala.
Men to sploh ni pasalo po 34t. Se mi je kar vrtet zacelo.
Tale tadruga anonimna me pa močno spominja na eno debato o britju in teh zadevah pred porodom, če se katera spomne. Nas je vse tako lepo zaj dokler je nismo skužile.