|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
15.7.2008 21:07:52   
pufka
Oj, kako? Sem iz Rogaške. Je še kera srečna nosečka iz Slatne in kdaj ima rok?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.7.2008 13:26:01   
katja_p
Povejte mi, kda se šle v šolo za starše? Imajo to v ZD? A to kr pokličeš tja in se zmeniš? Kolk časa to traja pa ob kateri uri?

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.7.2008 14:15:58   
bučkabb
ja katja točno tako, pokličeš v ZD in se naročiš.  v celju poteka mende tri dni in to v dopoldanskih urah od 9-13 ure se mi zdi, v Laškem jo majo pa popoldan od se mi zdi da od 14-16 ure. pa v Velenju je tud se mi zdi da popoldan.  jaz sem se kr za Celje naročila, ko bom itak na dopustu takrat, partner bo pa tak sam prvič šel zrave, ko se obravnava porod.

naročiš se sama in skombiniraš mal, kdaj maš želje, ene hodijo ful zgodaj nosečnosti ene pa proti koncu. če nič ne rečeš majo v Celju navado naročat bolj proti koncu nosečnosti, jaz bom takrat v 34 tednov noseča,
mam pa datum 18.8. tak da bom takrat šla.

kako ste mi pa kaj drgač nosečke, ki ste čist na koncu, a je že katera nova rodila?

držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam pa juter pregled in me prav zanima kak bo, komi čakam da vidim svojo user posted image , saj bom mende mela UZ, glede na to da sem 30 tednov in naj bi takrat bil zadnj UZ, ki ti obvezno pripada, a ne?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.7.2008 19:04:18   
mbd0411
Pozdravljene!

Danes sem imela 3D uz.Lepo se je vse videlo,tudi lulčekuser posted image .Mi je G posnela na dvd.Mali se je tako prevračal in brcal,kot bi vedel,da ga gledamo.roke je imel skoraj ves čas med nogamiuser posted image .Plačala sem 33€.-se pa vidi bolj megleno,čeprav še vedno razločno.
Za en dan moram v bolnico zaradi visokega pritiska, na 24 urno merjenje.Jutri se grem zmenit kdaj.No ja en dan počitka ne škodiuser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.7.2008 19:32:19   
Katjusa
mi smo pa danes imel 1. pregled in je vse na svojem mestu srček bije in rok imam 10.2.2009..... sem tok vesela.... ampak nisem slikce dobla sem pa sama tud pozabla rečt od vse te sreče ko sem vidla da je z našo pikico vse vredu....

sem se pa naročila na NS v Rogaško pa nimam pojma pr kom in kam morem to it?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vid da sem cela zmešana številko mi je dala ena prjatlca in sem kr poklicala dobla datum uro vse vprašala pa nisem kamuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo jstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.7.2008 9:12:25   
košuta
Katjusa - user posted image  za srček in veliko sreče v celi user posted image !

A ste videle, da je Neža7 rodila malo Nežo? Podrobnosti pri Avgustovkah 3. del, stran 113/114 (se mi zdi). LP

< Sporočilo je popravil košuta -- 17.7.2008 9:15:04 >

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.7.2008 13:52:37   
mbd0411
Pozdrav vsem!

Danes sem bila v Celju na gin.in so me hoteli kar tam obdržati.Sem se izgovorila,da jutri peljem sina na morje in so mi ustregli.Nardili pa vse preiskave.Zdaj grem v ponedeljek noteruser posted image .Na uz so mi naredili tako lepe slikce,da sem jih dala v album.Poglejteuser posted image .
Včeraj na 3D uz ni bilo tako čisto,ker je bil mali obrnjen.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.7.2008 13:54:28   
sanelaa
jaz sem pa drugače iz Velenja.......saj to je skoraj okolica Celja........

Še katera iz velenja?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.7.2008 14:12:34   
bučkabb
ja sanelaa to spada v naš okoliš, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj pa pričakuješ?

jaz sem mela pa danes pregled in je vse Ok, razen železa mi mal primanjkuje pa mi je dala tablete. drgač mi ni nič posebaj gledala, srček je še poslušala in trebuh zmerla, to je pa tud vse.
kontrolo mam spet čez 4 tedne in bom takrat 34 tednov, a mislite da bom mela še kakšen UL al ne?

čestitam neža7 za user posted image  in čim več radosti in brez skrbi pri cartanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.7.2008 14:12:50   
sanelaa
Aja, drugače je tudi v Velenju materinska šola samo v dopoldanskih urah, žal je popoldan ni. 

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.7.2008 15:17:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pozdrav vsem!

Danes sem bila v Celju na gin.in so me hoteli kar tam obdržati.Sem se izgovorila,da jutri peljem sina na morje in so mi ustregli.Nardili pa vse preiskave.Zdaj grem v ponedeljek noteruser posted image .Na uz so mi naredili tako lepe slikce,da sem jih dala v album.Poglejteuser posted image .
Včeraj na 3D uz ni bilo tako čisto,ker je bil mali obrnjen.

Zakaj pa moreš noter?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.7.2008 19:54:10   
robika
Pupe zdravo,jaz se kr nic ne cartam sem 2v1 in ze zelo nervozna,a katera ve kaj je s ksenci,o njej ni ne duha ne sluha,,,

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.7.2008 21:06:02   
mbd0411
Katjuša!

Noter moram,ker imam previsok krvni pritisk

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.7.2008 21:14:45   
Katjusa
ja točno sem zadnič prebrala oprosti sem pozabla.... jst sem tud mela v 1. nosečnosti previsok pritisk ampak je bla fora da vedno sma na pregledih in sem si mogla doma kontrolirat in dobla sem aspirin100 se mi zdi...., ki ga nisem jedla zato ker sme doma mela vedno normalen pritisk.... upam, da se ti uredi..... a katera ve kdo v Rogaški dela NS ker sem naročena tam pa ne vem kdo je to niti kje jih najdemuser posted image njihova številka je 5815550 če katere pozna prosim za informacije.... bojda je moški user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.7.2008 21:30:19   
mbd0411
Pa je dober jesti aspirin 100?
Upam,da ne dobim kakih tablet.Pritisk imam višji res ko imam pregled pa včasih doma 1-2x tedensko malo višji.V bolnici ko bom ležala in mi bodo 24 ur merili bo sigurno nizek,doma pa sem ful aktivna ves čas in ne ležimuser posted image .Bomo videli kaj bo.
lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.7.2008 21:41:30   
Katjusa
pojma nimam men ga je G dal in je reku vsak dan eno ampak nisem ker se mi ni zdelo potrebno..... upam da se ti uredi..... 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 916
18.7.2008 8:39:20   
sanelaa
Ja torej sem iz velenja, pričakujem prvega otroka, fantka, na svet pa naj bi prišel okoli 20.oktobra. Komaj čakam.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.7.2008 8:55:10   
bučkabb
čestitam sanelaa za user posted image ,
a je tvoje pravo ime sanela, jaz sem hodla na EPF v MB in sem iz Velenja poznala dve sanele in sem slišala da bi naj bla ena noseča.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 918
18.7.2008 11:10:47   
brkn83
bučkabb -  tudi js sem hodla na epf v mb. a si že zaključila študij al še ne?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 919
18.7.2008 12:07:22   
sanelaa
ja sem hodla na epf, sem ravno pred kratkim uspešno diplomirala.user posted image

Ja moje ime je res sanela......a se poznava?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 920
18.7.2008 12:08:45   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

čestitam sanelaa za user posted image ,
a je tvoje pravo ime sanela, jaz sem hodla na EPF v MB in sem iz Velenja poznala dve sanele in sem slišala da bi naj bla ena noseča.

kk mi je to smešno......si baje slišala da je ena sanela zdaj noseča. user posted image No, moja prijateljica sanela je tudi hodla na epf, sam še ni noseča.....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 921
18.7.2008 12:12:14   
brkn83
sanela, katera smer si pa bila na epf-u? A si letos bila vpisana na absolventa ali že lansko šolsko leto?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
18.7.2008 12:16:47   
sanelaa
vpisana sem bla na smer marketing, absolventka sem pa bila lani. 

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 923
18.7.2008 12:20:21   
bučkabb
sanela ja vem ktera si, maš blont lase a ne, ko z ta drugo sem se zadnjič srečala in mi je rekla da si ti tud noseča, tak da sem se takoj ko sem vidla tvoj post spomnla na tebe. 

čestitam za diplomo, ker jaz jo še nisem končala, upam da mi tud uspe še letos, sicer velika pričakovanja pa bo že.....user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn, mi smo hodle na epf ja sam smo glede diplome bolj zamudniki, ker je že en let al dve  kar smo bli vpisan v absolventa, tak da bom mende jaz mogla že diplomo plačat, a ne?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 924
18.7.2008 12:37:23   
katja_p
user posted image  Tole mi je pa zelo všeč, da sta se tule našli user posted image  Kr zanimivo user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?