|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.7.2008 9:57:40   
Danes pa gremo našo pikico pogledat me je kr strah me kr želodec boli pa tečna sem in kr bi jokalauser posted image user posted image ko pridem iz pregleda vam javim novičke...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.7.2008 9:12:34   
katja_p
cita in mbd0411, držta se!

Js sm pa tk vesela, ko je pred dvema dnevoma še moj začutu brcike user posted image  
user posted image  je čist aktivna - predvsem zvečer user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.7.2008 9:32:54   
bučkabb
čestitam za brcike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jih je fajn čutit sam pol ko so pa že močne pa že včasih rečem moji user posted image  naj se mal umiri, ko mami ni prijetno, da jo tak brca......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a imamo že kakšno novo bebiko, ki je prijokala na svet?

kje ste vse a ste vse na morju al kaj?

no jaz grem pa naslednji teden, upam da bo vse OK in da se bom dober počutla, pol ko pridem pa domov pa morem res začet intenzivno nabavljat, ko september bo kmal tu.

uživajte......

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.7.2008 10:51:13   
katja_p
Dejte mi mal povedat, katere vozičke pa previjalne ste kupile, pa kje. Js sm bla včeri v ljubljanskem Baby centru z mamo in je tolk vsega, da se ti kr meša in sm kr zgubila voljo do nakupov, ker je blo preveč izbire. Pa nč mi ni blo všeč user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.7.2008 12:53:37   
bučkabb
user posted image user posted image user posted image user posted image  katja poznam ta občutek

ko enkrat začneš ornk gledat in se zanimat za ponudbo vozičkov, ugotoviš da sploh ne veš več kaj bi mela, pa čeprav si bla prej prepričana in si točno vedla kakšen vozek boš kupla.

jaz rodim septembra in še vedno nimam vozička, sem še vedno v dvomih kaj kupiti. nagibam se k Hartanovim Skaterju S in ga bom verjetno do konc tedna tud naročila, ker je pa zdaj že zadnji čas.

druga pa še tud nič nimam, grem drug teden še na morje, pol ko pridem pa nazaj pa bom šla v nabavo in nakupla vse kar potrebujem.

čim več užitkov pri študiranju ponudbe in pri nakupih želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.7.2008 16:08:41   
katja_p
No, ko boš kako izmed teh stvari kupila, poročaj, da se js mal znajdem v vsej tej ponudbi user posted image

Neki me še zanima: a tist paket od ministrstva lahko dobiš že prej? Na kateri socialni pa to urejaš? Ker midva s fantom sva vsak pri drugi. A urejam to tam, kjer bo otrok imel stalni naslov, se pravi v Celju? Pa ti podpisi za priznanje očetovstva ... Na kateri enoti to urejaš?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 956
23.7.2008 9:40:15   
bučkabb
bom poročala kaj vse bom nabavla, no včeraj sma z mojim klicala v Mozirje za voziček, tak da to mama skor že rešeno, nama bo po mailo sporočila kdaj ga boma lahka dobila.

ostalo pa pride na vrsto avgustauser posted image user posted image user posted image

glede paketa ne vem, kdaj ga lahko naročiš verjetno lahka že tudi prej, sam jaz si zdaj ravno urejam te papirje za porodniško na CSD-ju pa na obrascu moreš tud to označit, kter paket boš imela, jaz sem kr denar vzela. če pa hočeš e-paket, pa tak moreš preko neta naročit, sam moreš točni znesek ven dobit, do centa, ker drugač nakup ni moženuser posted image user posted image user posted image .

vse papirje si urejaš na centru kjer imaš ti stalno prebivanje, vsaj mislim da je takouser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.7.2008 12:31:15   
bučkabb
ja potrjujem tisto kar sem napisala, sem bla včeraj na CSD in sem oddala vlogo, ki mora bit oddana vsaj 60 dni pred PDP. tam tud poveš kateri paket boš vzela, tak da prej ne moreš dobit paketa.

vse papirje pa orejaš na tistem CSD kjer imaš stalno prebivanje.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.7.2008 13:16:05   
katja_p
Hvala ti za info! Si nam kr koristila :)

Js vas za čez vikend zapuščam, grem malo veliko lužo pogledat user posted image  Se tipkamo v torek.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.7.2008 14:28:59   
bučkabb
ja tud jaz vas zapuščam, mam vikend kr fajn zaseden, tak da verjetn ne bom uspela nič prit tle gor, v ponedeljek grem za teden dni mal na morje pogledat, tak da 4.8 sem nazaj in pol grem v aktivno nabavo opreme za našo bebiko, pol vam pa poročam

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.7.2008 21:03:18   
mbd0411
Živjo,sem že doma.Že? Ja no,rekli so en dan,držali pa štiri.user posted image
Moj krvni tlak je ok,mali tudi,le bolj velik je-1350g.
Sestre so ful prijazne,seveda eno nadstropje višje kot porodnice,tam so bolj tako menda.Imela sem velliko visokih nosečk,tik pred porodom.
Komaj sem čakala,da grem domov,sem mojega sinka takoooo pogrešala.
No,zdaj smo skupaj in se crkljamo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.7.2008 21:19:57   
mbd sam da si doma in seveda da je vse dobro z vašo pikico in tudi s tabo sedaj pa se le cartajteuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 962
31.7.2008 8:02:09   
katja_p
Hmmmm user posted image  kje pa ste vse? V porodnišnici al na morju? user posted image

Js sm včeri mela morfologijo in se naša user posted image  lepo razvija in brca. Zdaj bom pa najbrž še naročila se na 3D.

Pa še vedno se ukvarjam z izbiro vozičkov ... Imam 4 v ožjem izboru user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 963
31.7.2008 9:43:45   
Babuška84
Pozdravljene nosečke srečke! user posted image
Tudi jaz sem iz bližnje okolice Celja, zato bi bila zelo vesela, če lahko klepetam z vami. Berem vas že kar nekaj časa, vendar zaradi problemov z uporabniškim imenom nisem javno sodelovala. Sem v 17. tednu, moj PDP pa je 10. januar, torej naša bebika naj nebi bila več letošnja... user posted image  Zelo uživam v nosečnosti, vendar pa mi manjka kakšen čvek s sonosečnicami.  Tako da.. upam, da spadam sem..??
En lep pozdravček vsem

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 964
31.7.2008 9:51:41   
user posted image user posted image babuška dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

katja evo nas sej smo tle ampak nihče nč ne piše pol pa da nimam samogovorov se pa malo umaknem mislim da ne sam jaz še vse drugeuser posted image user posted image aja in med katerimi vozički se odločaš??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 965
31.7.2008 10:15:08   
Dali*
Dejmo CE in okolica, vse dobrodošle... Samo še vedno nas je malo... S kom bom pa hodila na sprehode od marca dalje???

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 966
31.7.2008 12:24:49   
Babuška84
Hvala za dobrodošlico. Vidim pa, da se čvekice kar redčijo, in da vas veliko odhaja na dopust? Saj je res treba izkoristit sončeka, ker bogve, kdaj se spet skrije. Mi smo ga žal že pokoristli julija, sem že skoraj pozabla, kako je na dopustu... user posted image

Dali, js se kr prijavim na sprehode, ko bo bebika zunaj. ampak, takrat bo zima... mislim da se bomo lahko takrat dobile na vroči čokoladi...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
31.7.2008 12:32:29   
Babuška84
Vidim, da že tudi ve iščete vozičke. Zame vem, da je kar zgodaj, ampak naju suser posted image  je že premamilo in sva si že šla v Baby center malo ogledovat modele in cene, da dobima vsaj malo občutka, kakšen voziček si sploh želiva za user posted image . Tako da glede kvalitete bi rabla kakšen namig; A ste privržene kakšni firmi vozičkov ali bolj modelom? dodatni opremi?
user posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 968
31.7.2008 12:43:41   
babuška jaz ko še nisem bila noseča sem si že ogledovala vozičke tako da imamo sedaj izbiro med dvema vozičkoma ampak mislim da smo se skoraj že odločili al ap da recimo se res zgodi kaj takega in vidimo kaj druga...mi smo gledali da ga lahko uporabljamo skoz in seveda da nam je všeč...barva pa je že tko in tko izbrana...user posted image user posted image in katere vozičuser posted image ke si kej gledala in kater ti je bil kej všeč??'

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 969
31.7.2008 13:33:43   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: cita

aja in med katerimi vozički se odločaš??

Quinny Freestyle 3xl Comfort
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a1df001044d227434debae1606ab/Product/View/FRC3962244Set

Jane Slalom pro
http://www.kiddies24.com/shop/product_info.php?cPath=15_1089&products_id=3818

I'Coo Pocco Country
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a263003e93c427414debae1606c1/Product/View/331064

I'Coo Targo Country
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a263003e93c427414debae1606c1/Product/View/329078

Če ima katera kakršnekoli izkušnje s temi vozički, naj kr pove.
A ste jih ve kupovale v naših trgovinah, al v Avstriji, al ste jih prek spleta naročile?

Na koncu bom gledla na simpatičnost modela, težo in zložljivost.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 970
31.7.2008 13:34:56   
katja_p
Edin barv še nimam zbranih, najraje bi pa kako zeleno-rumeno, da bo lepo nevtralna in še za naslednje otročičke user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 971
31.7.2008 13:35:49   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dejmo CE in okolica, vse dobrodošle... Samo še vedno nas je malo... S kom bom pa hodila na sprehode od marca dalje???

Js bom takrat zelo veliko se sprehajala po CE user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
31.7.2008 13:43:04   
mi pa imamo tudi barvo že izbrano ko tko ne bomo imeli več dojenčkov imam hčeko staro 9 in še tega potem pa konec smo se odločiliuser posted image user posted image
izbiramo pa med chicco in peg perego gt3

http://www.chicco.si/subgroup1.asp?idg=56&idp=61&sifra=849 mogoeč je on malenkost drugačen ampak ni neke spremembe ki bi ga imeli

http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?FileLink=http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgBigArticle_2_168383.jpg&ArticleID=168383&BigViewNew=1 tta je peg perego gt3

no bomo videli imamo pa še fullll časauser posted image user posted image ampak radovednost nam ne da miruuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 973
31.7.2008 15:05:15   
katja_p
Tale tvoja dva pa tud nista slaba. Joooojjj .... ne vem ... sploh ne vem, kaj naj vzamem user posted image  Ne vem, če sem se za kako stvar tk dolgo odločala in imela tolk izbire user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 974
31.7.2008 15:12:18   
Bethany
Hojla, Celjanke! Tukaj še ena, ki se pridružuje čvekanju! user posted image Čisto na kratko nekaj o meni, rok imam sredi novembra, čakamo, skoraj zagotovo, punčko, zaenkrat vse BP in počutje OK, razen občasnih popoldanskih utrujenosti, ki pa jih kaka urica počivanja odpravi. Vidim, da ste nazadnje čvekale o vozičkih, midva z možem imava nagledanega Quinny-ja Buzza, predvsem iz razloga, ker se zloži na zelo malo velikost, in gre edini v najin mali prtljažnik avtomobila. Pa tudi drugače ima vse kar pričakujem od vozička. Pa posteljice tudi malo že gledam, pa sem ful v dilemi kaj kupiti, ali zibelko ali malo posteljico, ki je uporabna samo kakšne 2 - 3 leta, vidla pa sem še eno varianto od Stokke, ki mi je zelo všeč, je taka ovalna in je tako za novorojenčka, pa do sedmega leta starosti, ker se stranice podaljšujejo. Skratka, ful luštno, sam precej drago, vsaj v primerjavi z navadnimi posteljicami.... Ima že katera kakšne izkušnje s temi posteljicami?

Lepo se mejte, nosečke, pa se tipkamo.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?