|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
18.7.2008 12:46:29   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

sanela ja vem ktera si, maš blont lase a ne, ko z ta drugo sem se zadnjič srečala in mi je rekla da si ti tud noseča, tak da sem se takoj ko sem vidla tvoj post spomnla na tebe. 

čestitam za diplomo, ker jaz jo še nisem končala, upam da mi tud uspe še letos, sicer velika pričakovanja pa bo že.....user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn, mi smo hodle na epf ja sam smo glede diplome bolj zamudniki, ker je že en let al dve  kar smo bli vpisan v absolventa, tak da bom mende jaz mogla že diplomo plačat, a ne?

ja kul, vidiš kak je svet mali. A jaz tebe poznam? user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.7.2008 12:53:30   
bučkabb
ja me poznaš, veš jaz sem tista s katero se je črna sanela velik družla v drugem letniku, ker sma ble na isti smeri -FB, sma pa midve tud velikrat govorile in kdaj na kakšnih predavanjih ble skupi.
sori ker vaju imenujem po barvi las, sam tak se najbolj ve, ktero kdaj mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

svet je pa res majhen user posted image user posted image user posted image

kako si pa drugače, se dober počutiš al maš oz. si mela  kakšne težave?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.7.2008 13:18:23   
spps
ojla punce.če slučajno katero zanima,v Konjicah po novem enkrat tedensko dr.šelih Martinec opravlja meritve nuhalne svetline,sploh nisem vedla,do danes,ko mi je sestra pri G rekla,da merijo nuhalno v KOnjicahuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.7.2008 13:24:08   
spps čestitke za dobre novičkeuser posted image user posted image to pa fajn boš mela zelo blizu NSuser posted image user posted image no zdej pa brž počivat po kosilo paše malouser posted image user posted image užiavjte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.7.2008 13:32:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps čestitke za dobre novičkeuser posted image user posted image to pa fajn boš mela zelo blizu NSuser posted image user posted image no zdej pa brž počivat po kosilo paše malouser posted image user posted image užiavjte
hvalauser posted image ,moram počakat,da bratec gre delat,jaz pa mal pančkatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.7.2008 14:03:29   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

ja me poznaš, veš jaz sem tista s katero se je črna sanela velik družla v drugem letniku, ker sma ble na isti smeri -FB, sma pa midve tud velikrat govorile in kdaj na kakšnih predavanjih ble skupi.
sori ker vaju imenujem po barvi las, sam tak se najbolj ve, ktero kdaj mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

svet je pa res majhen user posted image user posted image user posted image

kako si pa drugače, se dober počutiš al maš oz. si mela  kakšne težave?

joj kakšen opis......zdaj vem ravno toliko kot pa prej user posted image

Drugače sem pa okej, popolnoma brez težav, slabosti in bruhanja, edino zdaj me mal na desni strani boli zarad čudne lege dojenčka.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 931
18.7.2008 14:08:02   
bučkabb
ja sej nuhalno zdaj že na večih koncih delajo, sam kolk so pa uspešni pa ne vemo.

men je moja gin. rekla, ko sem ji rekla da bi šla kr na Doberno k enim bližje pač, da oni pač najbolj zaupajo Strahovi, ki je najizkušnejša na tem področju in vsi poznajo njegovo delo, ker objavlja na sekciji ginekologov svoje analize in poročila o svojem delovanju.
ti novi, ki se pa zdaj pojavljajo pa po večini še sploh nimajo licence pa poročila tud ne oddajajo tak da bi bili drugi. gin. obveščeni o njenem delu.

Strahova se je zmotla mende samo pri dveh primerih in še to so pol analiziral zakaj je do zmote prišlo.

no k termu boš šla je čist od tebe odvisn, jaz sem pol seveda raj šla kr v Domžale.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.7.2008 14:17:48   
bučkabb
sanela maš zasebno sporočilo.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.7.2008 21:54:34   
pikicai
hey celjanke? a ma katera konec avgusta pdpuser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.7.2008 22:35:14   
Katjusa
jaz sem bla pr strahovi pa k njej nikol več ker plačaš pol je pa osorna in nesramna in še groba hvala lepa za tak pregled..... sicer pa ona samo meri razdalje to lahko dela vsak G pol pa tak program sam izračuna.... kolkr sem jst vidla nima neki ekstra dela to ti lahko vsak G izmeri sam pač če nimajo tega programa ne more dobit rezultata v 1:XXXXX nosno kost tud lahko vsak vidi če je prisotna al ni.... tak da če ma licenco al ne sploh ni tak pomembno.... še vedno pa je to samo ocena, ki ti ne zagotovi da je s tvojim otrokom vse vredu.... sicer so pa povsod seznami zdravnikov z licenco in ni nobenga problema če greš komu od njih, ki se ne piše Strah in mu ni ime Darja... in po možnosti je prijazen in nežen...

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.7.2008 22:47:57   
men je pa moja ginekologinja rekla naj grem na NH v Velenje da je tudi ena ful dobra zdravnica tako da se ne mislim vozit v Domžale sem pa slišala že tudi jaz kr neki kritik na račun Domžal ampak ne vem no mi smo se tako odločili seveda če bo le prostouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.7.2008 8:17:04   
katja_p
Js sm mela nuhalno kr pr svoji G v VElenju: Kseniji Kardoš Mohorko. Pa sm bla čist zadovoljna. Stala je pa 60 eur.

Drgač pa dela nuhalno tud dr. Franić v Rogaški, ki je men ful faca. Vem pa ne, kako in kaj ti pove, ker nism bla pr njem. Bom pa klicala, kolk stane pr nejm 3D, da vidim, če je velik dražji kot v Šempetru.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.7.2008 8:34:16   
mbd0411
Dobro jutro vsem.
Tako zgodaj sem vstala,ker me moj sin iz Portoroža,kjer je na počitnicah takooooo zgodaj kliče.Čisto vsako malenkost mi razloži.Taka faca je.Je dobil desko od spidermana in natikače in bi mi najraje domov prišel pokazatuser posted image user posted image user posted image
Kako ste??? Danes jaz počivam,jutri pa grem v porodnišnico na merjenje krvnega tlaka.Imam previsokega.So rekli kak dan,a ko te enkrat dobijo noter,te ne izpustijo.user posted image
Sem kar vesela,ker napovedujejo dež.user posted image

Katja_p,si že kaj klicala za 3D uz?
Saj je fajn,če pa je otrok drugače obrnjen,pa se ne vidi fajn.Samo misliš si lahko kaj bi naj bilo.Me še vemo,ko pa to drugim čisto vesele pokažemo pa ne vidijo ničuser posted image user posted image user posted image .
Se pa slikica od uz vidi tako lepo.A si pogledala v moj album?Profil glavice-obrazek se super vidi.
Kje ste kaj ostale?? A bom katero srečala jutri v Celju v porodnišnici?
So imeli prejšnji teden tako gužvo.Toooliko nas je bilo.Saka je imela takooo velik trebuh.Sami poletni otroci.Jaz pa jesni,ko je mrzlo-skoraj pozimi.Tudi prvi je takrat oz.novembra.
Ha,ha,bomo imeli fešt.

Lepo se imejte

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.7.2008 8:54:22   
Dobro jutro...

sej bi še jaz tudi spala če ne bi blo treba it na wc potem pa ne morem več zaspatuser posted image user posted image ma ja veš se strinjam da je full letos poletnih otrok je pač leto otrok kk lepo da ne bodo skoz jamral da je premalo otrokuser posted image user posted image ...jaz pa sem imela hčero poleti tadrugega pa če bo vse lepo in prav pa bo februarja komaj čakam jutri ko imam pregled...jaz tudi nameravam it na NS v Velenje in pravijo da je vredu zdravnica...drugače punce kaj boste počele spet bo toplouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.7.2008 9:04:47   
spps

Dobro jutro...

sej bi še jaz tudi spala če ne bi blo treba it na wc potem pa ne morem več zaspatuser posted image user posted image ma ja veš se strinjam da je full letos poletnih otrok je pač leto otrok kk lepo da ne bodo skoz jamral da je premalo otrokuser posted image user posted image ...jaz pa sem imela hčero poleti tadrugega pa če bo vse lepo in prav pa bo februarja komaj čakam jutri ko imam pregled...jaz tudi nameravam it na NS v Velenje in pravijo da je vredu zdravnica...drugače punce kaj boste počele spet bo toplouser posted image user posted image
ojla!
kako?a si ista kot jaz,da ne moreš več spat ,ko se enkrat vstaneš?
kako se počutiš?jaz sem ok,počas se odpravljam v trgovino.ste še dolgo kartali včeraj?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.7.2008 9:32:16   
spps ja res ko se enkrat vstanem ne morem več zaspat nazaj na žalostuser posted image user posted image user posted image če se zbudim sred noči pa pol gledam ko sova ko ne morem zaspatuser posted image moje počutje je lahko rečem kar ok razen včerajšnji slabosti zvečer je danes še kr ok ampak sej veš ne smem se prehitro pohvalit ko se lahko hitro kaj spremeniuser posted image user posted image sej tudi mi bi mogli v trgovino pa bomo vidli če ne bo šel kr en sam...nismo več dolgo ko sem se poslovila iz foruma sem se odpravila kr v posteljo in me je tudi kr kmalu zmanjkalo...sem bila kr utrujena od celega dneva šetanja po trgovinahuser posted image user posted image in kaj boste počeli spps?kako kaj tamala??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.7.2008 11:29:51   
katja_p
mbd o411: nisem še klicala, imam to v planu jutri ali v torek dopoldne naredit. Mudi se mi še tk ne, bom mogoče kar počakala do naslednje srede, ko imam pregled pr svoji G in bom pol klicala za 3D (naslednji teden bo 22t, kar še itak ni prepozno user posted image )

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.7.2008 16:16:13   
tina_r
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Spps in koliko si noseča???user posted image user posted image
daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko
nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,

Pa še ena se vama je pridružila user posted image .

Noseča sem 6t.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.7.2008 16:30:05   
tina lepo pozdravljena če prav vidim sva obe iz Laškega??user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.7.2008 16:50:28   
tina_r
Prav vidišuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.7.2008 16:54:32   
no to me pa še posebej veseliuser posted image user posted image in si v centru laškega ali malo ven??user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.7.2008 17:39:49   
tina_r
Pravzaprav iz okolice Laškega. Pa ti?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.7.2008 18:50:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tina_r

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Spps in koliko si noseča???user posted image user posted image
daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko
nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,

Pa še ena se vama je pridružila user posted image .

Noseča sem 6t.

pozdravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image no,pa se nabirajo kandidatke za CE porodnišnico konc februarja oz.začetek marcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tina_r ,a si že bila na pregledu?Kdo je tvoj G?

< Sporočilo je popravil spps -- 20.7.2008 18:51:16 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tina_r)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.7.2008 20:05:02   
spps no vidiš lepo se nabiramo za celjsko porodnišnico...user posted image user posted image user posted image

tina jaz sem preseljena v Laško sem pa skoraj v centru...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.7.2008 8:15:36   
mbd0411
Jutro celjanke,danes pridem pogledat kako se imate v Celju.Da vidim koliko nosečk bo za v bolnicouser posted image user posted image user posted image .Hecam se.Grem v bolnico in upam,da me jutri že spustijouser posted image .
Še dobro,da bo vreme menda kislo.
Lepo se imejte in se javim ko bom zunaj

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?