Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 12:46:29
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb sanela ja vem ktera si, maš blont lase a ne, ko z ta drugo sem se zadnjič srečala in mi je rekla da si ti tud noseča, tak da sem se takoj ko sem vidla tvoj post spomnla na tebe. čestitam za diplomo, ker jaz jo še nisem končala, upam da mi tud uspe še letos, sicer velika pričakovanja pa bo že..... brkn, mi smo hodle na epf ja sam smo glede diplome bolj zamudniki, ker je že en let al dve kar smo bli vpisan v absolventa, tak da bom mende jaz mogla že diplomo plačat, a ne? ja kul, vidiš kak je svet mali. A jaz tebe poznam?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 12:53:30
|
|
|
|
bučkabb
|
ja me poznaš, veš jaz sem tista s katero se je črna sanela velik družla v drugem letniku, ker sma ble na isti smeri -FB, sma pa midve tud velikrat govorile in kdaj na kakšnih predavanjih ble skupi. sori ker vaju imenujem po barvi las, sam tak se najbolj ve, ktero kdaj mislim svet je pa res majhen kako si pa drugače, se dober počutiš al maš oz. si mela kakšne težave?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 13:18:23
|
|
|
|
spps
|
ojla punce.če slučajno katero zanima,v Konjicah po novem enkrat tedensko dr.šelih Martinec opravlja meritve nuhalne svetline,sploh nisem vedla,do danes,ko mi je sestra pri G rekla,da merijo nuhalno v KOnjicah
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 13:24:08
|
|
|
|
|
spps čestitke za dobre novičke to pa fajn boš mela zelo blizu NS no zdej pa brž počivat po kosilo paše malo užiavjte
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 13:32:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita spps čestitke za dobre novičke to pa fajn boš mela zelo blizu NS no zdej pa brž počivat po kosilo paše malo užiavjte hvala ,moram počakat,da bratec gre delat,jaz pa mal pančkat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 14:03:29
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb ja me poznaš, veš jaz sem tista s katero se je črna sanela velik družla v drugem letniku, ker sma ble na isti smeri -FB, sma pa midve tud velikrat govorile in kdaj na kakšnih predavanjih ble skupi. sori ker vaju imenujem po barvi las, sam tak se najbolj ve, ktero kdaj mislim svet je pa res majhen kako si pa drugače, se dober počutiš al maš oz. si mela kakšne težave? joj kakšen opis......zdaj vem ravno toliko kot pa prej Drugače sem pa okej, popolnoma brez težav, slabosti in bruhanja, edino zdaj me mal na desni strani boli zarad čudne lege dojenčka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 14:08:02
|
|
|
|
bučkabb
|
ja sej nuhalno zdaj že na večih koncih delajo, sam kolk so pa uspešni pa ne vemo. men je moja gin. rekla, ko sem ji rekla da bi šla kr na Doberno k enim bližje pač, da oni pač najbolj zaupajo Strahovi, ki je najizkušnejša na tem področju in vsi poznajo njegovo delo, ker objavlja na sekciji ginekologov svoje analize in poročila o svojem delovanju. ti novi, ki se pa zdaj pojavljajo pa po večini še sploh nimajo licence pa poročila tud ne oddajajo tak da bi bili drugi. gin. obveščeni o njenem delu. Strahova se je zmotla mende samo pri dveh primerih in še to so pol analiziral zakaj je do zmote prišlo. no k termu boš šla je čist od tebe odvisn, jaz sem pol seveda raj šla kr v Domžale.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 14:17:48
|
|
|
|
bučkabb
|
sanela maš zasebno sporočilo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 21:54:34
|
|
|
|
pikicai
|
hey celjanke? a ma katera konec avgusta pdp
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 22:35:14
|
|
|
|
Katjusa
|
jaz sem bla pr strahovi pa k njej nikol več ker plačaš pol je pa osorna in nesramna in še groba hvala lepa za tak pregled..... sicer pa ona samo meri razdalje to lahko dela vsak G pol pa tak program sam izračuna.... kolkr sem jst vidla nima neki ekstra dela to ti lahko vsak G izmeri sam pač če nimajo tega programa ne more dobit rezultata v 1:XXXXX nosno kost tud lahko vsak vidi če je prisotna al ni.... tak da če ma licenco al ne sploh ni tak pomembno.... še vedno pa je to samo ocena, ki ti ne zagotovi da je s tvojim otrokom vse vredu.... sicer so pa povsod seznami zdravnikov z licenco in ni nobenga problema če greš komu od njih, ki se ne piše Strah in mu ni ime Darja... in po možnosti je prijazen in nežen...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.7.2008 22:47:57
|
|
|
|
|
men je pa moja ginekologinja rekla naj grem na NH v Velenje da je tudi ena ful dobra zdravnica tako da se ne mislim vozit v Domžale sem pa slišala že tudi jaz kr neki kritik na račun Domžal ampak ne vem no mi smo se tako odločili seveda če bo le prosto
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 8:17:04
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm mela nuhalno kr pr svoji G v VElenju: Kseniji Kardoš Mohorko. Pa sm bla čist zadovoljna. Stala je pa 60 eur. Drgač pa dela nuhalno tud dr. Franić v Rogaški, ki je men ful faca. Vem pa ne, kako in kaj ti pove, ker nism bla pr njem. Bom pa klicala, kolk stane pr nejm 3D, da vidim, če je velik dražji kot v Šempetru.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 8:34:16
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro vsem. Tako zgodaj sem vstala,ker me moj sin iz Portoroža,kjer je na počitnicah takooooo zgodaj kliče.Čisto vsako malenkost mi razloži.Taka faca je.Je dobil desko od spidermana in natikače in bi mi najraje domov prišel pokazat Kako ste??? Danes jaz počivam,jutri pa grem v porodnišnico na merjenje krvnega tlaka.Imam previsokega.So rekli kak dan,a ko te enkrat dobijo noter,te ne izpustijo. Sem kar vesela,ker napovedujejo dež. Katja_p,si že kaj klicala za 3D uz? Saj je fajn,če pa je otrok drugače obrnjen,pa se ne vidi fajn.Samo misliš si lahko kaj bi naj bilo.Me še vemo,ko pa to drugim čisto vesele pokažemo pa ne vidijo nič . Se pa slikica od uz vidi tako lepo.A si pogledala v moj album?Profil glavice-obrazek se super vidi. Kje ste kaj ostale?? A bom katero srečala jutri v Celju v porodnišnici? So imeli prejšnji teden tako gužvo.Toooliko nas je bilo.Saka je imela takooo velik trebuh.Sami poletni otroci.Jaz pa jesni,ko je mrzlo-skoraj pozimi.Tudi prvi je takrat oz.novembra. Ha,ha,bomo imeli fešt. Lepo se imejte
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 8:54:22
|
|
|
|
|
Dobro jutro... sej bi še jaz tudi spala če ne bi blo treba it na wc potem pa ne morem več zaspat ma ja veš se strinjam da je full letos poletnih otrok je pač leto otrok kk lepo da ne bodo skoz jamral da je premalo otrok ...jaz pa sem imela hčero poleti tadrugega pa če bo vse lepo in prav pa bo februarja komaj čakam jutri ko imam pregled...jaz tudi nameravam it na NS v Velenje in pravijo da je vredu zdravnica...drugače punce kaj boste počele spet bo toplo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 9:04:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dobro jutro... sej bi še jaz tudi spala če ne bi blo treba it na wc potem pa ne morem več zaspat ma ja veš se strinjam da je full letos poletnih otrok je pač leto otrok kk lepo da ne bodo skoz jamral da je premalo otrok ...jaz pa sem imela hčero poleti tadrugega pa če bo vse lepo in prav pa bo februarja komaj čakam jutri ko imam pregled...jaz tudi nameravam it na NS v Velenje in pravijo da je vredu zdravnica...drugače punce kaj boste počele spet bo toplo ojla! kako?a si ista kot jaz,da ne moreš več spat ,ko se enkrat vstaneš? kako se počutiš?jaz sem ok,počas se odpravljam v trgovino.ste še dolgo kartali včeraj?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 9:32:16
|
|
|
|
|
spps ja res ko se enkrat vstanem ne morem več zaspat nazaj na žalost če se zbudim sred noči pa pol gledam ko sova ko ne morem zaspat moje počutje je lahko rečem kar ok razen včerajšnji slabosti zvečer je danes še kr ok ampak sej veš ne smem se prehitro pohvalit ko se lahko hitro kaj spremeni sej tudi mi bi mogli v trgovino pa bomo vidli če ne bo šel kr en sam...nismo več dolgo ko sem se poslovila iz foruma sem se odpravila kr v posteljo in me je tudi kr kmalu zmanjkalo...sem bila kr utrujena od celega dneva šetanja po trgovinah in kaj boste počeli spps?kako kaj tamala??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 11:29:51
|
|
|
|
katja_p
|
mbd o411: nisem še klicala, imam to v planu jutri ali v torek dopoldne naredit. Mudi se mi še tk ne, bom mogoče kar počakala do naslednje srede, ko imam pregled pr svoji G in bom pol klicala za 3D (naslednji teden bo 22t, kar še itak ni prepozno )
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 16:16:13
|
|
|
|
tina_r
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Spps in koliko si noseča??? daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko nosečko Pozdravček, Pa še ena se vama je pridružila . Noseča sem 6t.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 16:30:05
|
|
|
|
|
tina lepo pozdravljena če prav vidim sva obe iz Laškega??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 16:50:28
|
|
|
|
tina_r
|
Prav vidiš
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 16:54:32
|
|
|
|
|
no to me pa še posebej veseli in si v centru laškega ali malo ven??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 17:39:49
|
|
|
|
tina_r
|
Pravzaprav iz okolice Laškega. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 18:50:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina_r IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Spps in koliko si noseča??? daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko nosečko Pozdravček, Pa še ena se vama je pridružila . Noseča sem 6t. pozdravljena no,pa se nabirajo kandidatke za CE porodnišnico konc februarja oz.začetek marca tina_r ,a si že bila na pregledu?Kdo je tvoj G?
< Sporočilo je popravil spps -- 20.7.2008 18:51:16 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.7.2008 20:05:02
|
|
|
|
|
spps no vidiš lepo se nabiramo za celjsko porodnišnico... tina jaz sem preseljena v Laško sem pa skoraj v centru...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.7.2008 8:15:36
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro celjanke,danes pridem pogledat kako se imate v Celju.Da vidim koliko nosečk bo za v bolnico .Hecam se.Grem v bolnico in upam,da me jutri že spustijo . Še dobro,da bo vreme menda kislo. Lepo se imejte in se javim ko bom zunaj
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?