Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.7.2008 15:31:31
|
|
|
|
|
bethany tudi tebi dobrodošlica
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.7.2008 16:48:36
|
|
|
|
Tejčika29
|
Da se še jaz malo pofočkam. Dobrodošle vse nove in upam, da bo tale forum bolj živel, saj je veliko celjank nosečih, le kje so? Mi bomo imeli Peg peregota switch moka barve, ker je lahek in se zloži v marelo - fino za moj avto, ker bom kar precej terenska in se ne mislim mučit. Sicer pa pridno nabavljamo, ker se cartamo oktobra. Delam še dva tedna avgusta in par dni septembra in grem na dopust pred porodniško, juhu.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.7.2008 18:01:18
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Kako smo??? Meni je takooooo vroče.Sparina za znoret. Mali mi fuuul brca,sploh ko se uležem.Kar bule se vidijo A ste vse na morju?? Uživate v senčki????
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 7:53:09
|
|
|
|
Babuška84
|
Dobro jutro. Ste že vstale, ali še lenarite v posteljah? Js sm mogla zelo zgodaj vstat, zaradi službe , bi pa zelo pasal še malo poležat, in čakat, če se bo v trebuščku kej premaknilo... Glede vozičkov pa so tudi meni všeč Peg Perego vozički in Quinny, Chicco, v posamezne modele se še nisem poglabljala, oziroma si nisem zapomnila tipov. So mi pa zelo všeč barvni, vendar se nagibava k nevtralnim barvam, da bo pasal tako kot . Namreč kar ne verjamem, da je ginekologinja na nuhalni napovedala pravilni spol Bethany, lepo pozdravljena!!! danes bo pa pasalo kakšno plavanje, za razmigavanje trebuščkov, ane? Lepo preživite še en vroč poletni dan.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 9:11:58
|
|
|
|
spps
|
morgen celjanke!kako ste?kaj dogaja v Ce in okolici? cita,a sva med celjankami edine marčevke?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 10:45:25
|
|
|
|
|
spps ja res ja sem že jaz ugotavljala da sva edini marčevki sej bova pa midve bolj aktivne al pa upajva da se še katera nama pridruži...čakanje se včasih splača
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 11:23:18
|
|
|
|
Babuška84
|
Mene pa zanima, kako se uredi ta luškana zadevice, ki jo imate na uporabniškem imenu, na primer, ko se postaviš na CITA, in pokaže časovni trak nosečnosti??? Kdaj točno imata rok v marcu, cita in spps? Še imata kakšne tegobe ? Js se namreč šele kakšna 2 tedna počutim odlično, prej so me dajale takšne slabosti, da sem komaj dihala. Ni blo luštno. Ampak so se stvari umirile. cita, sem prebrala iz prejšnjih strani da si z Laškega. Meni je to zelo lep kraj in pred kratkim sma s fantom iskala stanovanje in sma se zelo zanimala ravno za Laško. Ampak je pol naneslo da sva pristala v Vojniku. Ampak še vedno je moj naj kraj Laško, sploh za sprehode z vozičkom je zelo primeren, ane?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 11:44:26
|
|
|
|
|
babuška ja res sem iz laškega seveda preseljena sem drugače pa celjanka...glede sprehodov je res lepo tako da se že veselim vozičkanja tle okoli...glede tegob takšnih ali drugačnih ti pa naj povem da me je na začetku nenormalno bolel križ noge slabosti glavobol ni da ni...potem izcedek in lahko rečem da sem skoraj en mesec že v boniški tako da verjemi ni fajn bit skoz doma in počivam ampak za pikico bom naredila prav vse da se nam pridruži po napovedi G 01.03.2009...ti bom poslala ZS pa tam uredi ok...če pa kaj ne boš vedla pa le vprašaj...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 12:23:01
|
|
|
|
Dali*
|
Hej punce! Najbrž niste dobro spremljale, pa samo eno stran nazaj sprašujem...Kje ste vse celjanke, da bomo od marca dalje hodile na sprehode??? He he he Tudi jaz sem CE in marčevka. Moj PDP je po včerjašnjem pregledu 23.3.2009. Upam, da se bo še katera priklopila, d si bomo skupaj krajšale spomladanske dni in izmenjavale izkušnje. Uživajte v vikendu...si tipkamo drug teden...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 13:08:46
|
|
|
|
Babuška84
|
Cita hvala za sporočilo. sem celo uspela urediti Verjamem da ni luštno, če te tegobe spremljajo, ko si najbolj vesel, da te doleti kaj tako lepega kot je nosečnost. Ampak se res splača potrpeti. To, da si v bolniški pa je lahko tudi prednost, da se vsaj lahko zatopiš v to enkratno stanje, ki doleti samo ženske... Včasih si želim več časa, da bi lahko mirneje uživala v nosečnosti in bi lahko morda prebirala knjige, in še kaj. Opažam, da sem bolj kot ne med samimi marčevkami... zanimivo... želim vam lep vikend vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 13:19:13
|
|
|
|
Dali*
|
Tudi jaz sem vesela, da nas je toliko zanimivih marčevk. To bo boom v porodnišnici drugo leto. Pol pa izmenjavanje izkušenj, pa sprehodi, čveki...super, se že full veselim. Še kr neki bluzim po netu, ker se mi ne da pospravljat, je prevroče. Pa skoz sem zaspana.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.8.2008 13:48:50
|
|
|
|
|
babuška ni kaj če se da zakaj pa ne bi poslala...veš se ne bom nč rekla glede bolniške ampak veš ko je bila prva nosečnost takšna da sploh nisem vedla kaj pomeni biti noseč razen velikega trebuha imam pa vse za nazaj ampak sej bo da bo naša mala pikica zdrava in da bo vse vredu tudi to bom prestala in če so vse bom še jaz
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 8:13:27
|
|
|
|
Babuška84
|
Dobro jutro! Danes se javljam spet iz sobotne službe . Kako ste kaj ? Verjetno še spite. Najprej eno , da se boste lažje prebudile. Jas sem svojo že spila, da sem lahko pričela z delom. Cita, ja očitno moraš dati vsaj eno "pravo" nosečnost skozi... no, moja je prva, želim si pa vsaj dva otročka, če ne kar tri, tako da bom tudi morala preizkusiti še kakšno . Dali, js pa čeprav nisem marčevka, se vam bom kasneje pridružila pri vozičkanju in vam delila dvomesečne izkušnje z dojenčki, in bom ful pametna z nasveti.... .....malo heca ... no, toliko da se malo javim, zdaj pa naprej delat. se tipkamo v naslednjem tednu.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 10:07:07
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!jaz že kar nekaj časa ne spim,brskam že nekaj časa po netu ja,dali smo spregledale ,da spadaš med marčevske celjanke zdaj si bomo zapomnile
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 10:15:22
|
|
|
|
|
spps le kaj brskaš po netu hmm lahko ugibam
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 10:18:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita spps le kaj brskaš po netu hmm lahko ugibam nea povem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 10:24:43
|
|
|
|
|
sej če ne poveš vem le prijetno brskanje...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 10:56:03
|
|
|
|
Bethany
|
Hojla, še en sobotni delovni pozdrav! Strank ni, delo je poštimano, še dobra urica pa odpeketam domov. Še dobro, da si s temle forumom lahko krajšam čas, hehe! Drugače pa je za mano prvi nakup za bebico (no, če odštejem dva bodija v kompletu, ko so imeli v H&M akcijo s tistimi boni pred meseci). Včeraj sva se kar odločila in kupila voziček Quinny, je bil v BC ravno v akciji in verjetno ga kaj ceneje kje drugje ne bi dobila. Je pa tak fajni občutek spravljati na kup stvari za otročka , ane? Komaj čakam na vse naslednje nakupe, hehe! Lep vroč vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 19:26:22
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm se pa danes odločla za voziček In sicer Jane nomad. Sicer m hotla imet Jane slalom pro, ampak žal ne gre v prtjažnik, ker je le-ta prenizek Zdej pa kličem po vseh Pikapolonicah,če imajo kje še kak lanski model zapakiran, ker so mi barve bolj všeč. Drgač bom vzela pač enega od letošnjih. Cel komplet: športni del, košara, lupinica, torba.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 19:57:42
|
|
|
|
|
katja_p to najlepše ko greš kupit kaj takega...upam da najdeš prav tisto kar iščeš
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 22:37:19
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita katja_p to najlepše ko greš kupit kaj takega...upam da najdeš prav tisto kar iščeš Hvala Bom najbrž kr celo SLO prevozla in preklicala, da najdem to, kar bi rada
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.8.2008 22:42:33
|
|
|
|
|
katja pomembno je da najdeš
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.8.2008 21:02:56
|
|
|
|
pikicai
|
hey celjanke! vidim da nas je kar dovolj,bodocih mamic....a je med vami tudi kaksna avgustovska da hodi po celju tako kot jaz (zogica)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.8.2008 8:33:34
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Kje ste pa tiste,ki bomo oktobra skupaj rojevale??A nas bo kaj??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.8.2008 8:55:13
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce, da vas mal pozdravim.... marčevke za cito smo odločli da bo rodila konec februarja tak da sme 2 februarki ..... Kak vam velja k že kupujete.... mi bomo mogl še mel počakat z nakupi sem se pa že ene 3x zaljubila v kakšen voziček ampak sma z možekom sklenila da počakama tja do decembra k bo ziher še kej novega in ugodnega ven padlo.... , če se pa vmes pojavi kaj kar mi bo res tipi topi všeč in funkcijonalno bomo pa verjetno kr nabavli.... lep dan in uživajte, upam da ne bo prevroče:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?