|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 14:45:40   
Janeja
Darja33, ko si že ravno v službi user posted image : en nasvet prosim. Z Leo se še kar boriva z razpoko v kotičku ustnic. Pa sem vprašala v lekarni in mi je svetovala Eucerin Akut mazilo? A misliš, da bo res pomagalo? Drugač te bom pa fehtala za recept za Betrion, ki baje ful pomaga.  Kaj misliš?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 16:42:51   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

A ste še za tretjo rudno

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja




Neeeeeee! Sem že 100x rekla!


še za drugo se ne morema zmenit (skup pridet), kaj šele za tretjo..bi bilo pa super fino fajn, če bi v drugo bila kr dvauser posted image user posted image user posted image  (moje skrite želje, ampak kar pa dela Martin te dneve je pa uuuuuuuuuuuuuu štala).user posted image user posted image

aja, Dober dan


ej Darja, a včeraj si bila kr sama, al si bila s kom???ma moja blond pamet, se ni prej spomnala,da bi te prišla od blizu pozdravit.pa še eno vprašanje...a se da Sudocrem dobit na recept, la moreš kupit to zadevo user posted image user posted image (optimist, a)user posted image


Snorlax, sožalje!user posted image user posted image

Bejš, no! Tebe pa potem vedno skupaj potegne, ko te vidim v živo.... Vidiš, zaradi takilhle mamic se potem jaz sekiram --- imajo tudi 2 otroka, pa take, kot da še seksati ne znajo, kaj šele da so 2x doživele poroduser posted image


mhm... se stinjam s teboj.user posted image user posted image  ali pa jo vedno zebeuser posted image  (kaj češ Jančika, fovš sem ti)

btw. Jančika, kam se pa tvojmu vedno tak s kolesom mudi?user posted image user posted image



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 16:43:20   
barika
upsuser posted image , pa se mi ne da popravljat

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 20:58:32   
nemrak
user posted image user posted image ,
z mano je bila zmenjena!! user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 21:04:10   
teta beta
No, končno nekaj več za prebrat user posted image . Lepe slikice, Jančika in Janeja!

Snorlax, moje sožalje!

Naty-Taja, midva sva prej skoz imela v planu tri otroke, ampak zdaj kakšna dva, tri mesece se pa oba strinjava, da bova verjetno ostala kar pri dveh in da smo zaključili. No, bomo videli, ampak nerodno je, ker ne bi rada, da bi bila prevelika razlika potem z Dašo, po drugi strani pa spet ne takoj, ker bi si rada našla en orenk job.

Daša se je imela na morju super, slikice sledijo, ko bo še moj priklopil svoj računalnik (in od našega najmlajšega tudi.) Lp!


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
1.8.2008 22:30:19   
Jančika_
Barika, mojemu heroju se vedno mudi, pa če je s peciklom ali brezuser posted image . Kronični zamudnik, bemtišuser posted image . To je edina stvar, ki me pri njem res razpištoli. Ampak saj sem vedela, ko sem ga jemala, tako da se nimam kaj pritoževat (na prvem randiju me je pustil čakat 3 (TRI) ureuser posted image user posted image user posted image ). Včasih se vprašam, kaj mi je bilo, da sem ga sploh čakala? No, čakala sem doma, da pride pome, kje drugje bi jo je zdavnaj pocvirnala...

Še enkrat o flekih od čokoladnega sladoleda: danes sem z namakanjem spravila ven en teden star, OGROMEN flek, prej že enkrat obdelan z Megliom in opran. Eno orenk pest običnega praška (jaz imam Tandil iz Hoferja) na pol lavorja vode, en popoldan namakanja, pa je šlo ven brez sledu. Obenem sem namočila že večkrat neuspešno oprano belo majčko, ki sta jo krasila dva različna fleka (oboje neko sadje) - je šlo ven 100%user posted image .

Pozdravlja vas jerebica, še vedno brez neta in na antibiotikih zaradi mastitisa, 39,5 vročineuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 6:29:33   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pozdravlja vas jerebica, še vedno brez neta in na antibiotikih zaradi mastitisa, 39,5 vročineuser posted image .


Ojej, uboga sirotika. Pozdravi jo nazaj! user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 8:58:21   
marjanaR
Hooooooooooojla!

Aj´m bek! Kako ste?

Ful ste se naklofale, tako da bom do novega leta glih uspela vse prebrat.

Mi smo sicer že kar dober teden z dopusta, pa še nisem uspela nič napisat, ker ... kar neki, ne vem. Ni cajta. Malo še štukamo dopust s kopanjem v Laškem ...

Evo, me že ded preganja, da nuca računalnik. Pardon, njegova izjava: " Kva delaš tle, če maš gor dva otroka, ki se dereta? ti pa po internetu nage dede gledaš?!"
Jao, itak ...


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 9:16:32   
mavo
Pozdravljene!

Mi smo šli mal na internet in kavico, tako da vas na hitro pozdravim, pa še pozdrave od Ropotuljice in Skuštrane vam posredujem. Smo se včeraj slišale in sta obe fajn. Pravita, da so odrezani od civilizacije in da naj kaj napišem v njunem imenu. Piva menda nista onidve spili, je pa rekla Skuštrana, da ima nekaj za naju z Darjo33. Le kaj?user posted image  Po mojem je kaj v tekočem stanjuuser posted image .

Darja33, da ne boš preveč delala, mal še za druge pusti. Raje se pripravljaj za Krk user posted image user posted image . Res bi blo fajn, da vama rata priti dol, pol pa pridete k nam, zapečemo en fajn roštilj in skopamo male zverinice v našem kitajskem bazenčku, juhuhu. Pa 100 pirov spijemo zraven. A veš, da je kolegici ful pomagal tvoj nasvet glede mleka. Ji spet teče in je kar blažena. Je rekla, da ji po štirih mesecih spet normalno ven šprica, tako kot se spodobi. Pa še ribice so pomagale. Je ni čez dobro hrano.

Zdaj pa moramo nazaj domov. Je ratalo prevroče in bo treba v senčko. Uživajte, konec tedna se pa vidimo. Lp

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 16:53:00   
Meggi
No, vikend dopustov in spet zatišje!

Drage Celjanke- me smo pa danes po dolgem času obiskale mesto Celje v dop. času. V Hermanovem brlogu-špecale Mačka Murija. Predstava nabito polna- zaračunajo pa vsem 3E. Joj! No, je pa fajn it mal po dolgem času. Čeprav našim je blo pol vroč- nimate da bi hodu po mestu po senci. Doma se pod drevo skrijejo!user posted image

A ja še neki. Pri nas je danes praznik. 6 LETNICA IN 2.5 LETNICA OBE SPITA. Ne pomnem kdaj so nazadn obe čez dan spale. Res ne! A ja, se je pa res ati spogaju. Sem mu za nagrado ledeno kavo pripravla še po njegovem spanju. Mama mia kaka milina- malo miru!

Uporabljate brezžično miško in tipkovnico? Meni miška mal trokira, jo morn kr neki žokat. Čeprav imamo menda tud še eno,.. na stropu na dilah se čuje! Bo mogu ata it v akcijo, jaz ne nardim mm za nevzgr...

Ma no pišem bolj zase, tak nobene ni nikjer.

Jančika- dons nabavla Omino bianco pa še Ariel prašek. Se zdej perejo bele zaflekane cote. Delam preiskus če je kaj na teh znamkah. Tud imam drgač Tandil. Sam kok so dragi ti kemijski zvarki. Mala škatla 4.17E- to je ja jurja.

A katera kaj vlaga? Baje sezona za breskve. Sam je cena surovine že 1.30E. Na delo gospodinje! Zgledne?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 20:39:27   
pikecpokec
Čer!
Čist sem sesuta! Ampak v pozitivnem smislu, ker sva danes hribolazila. Na Okrešelj, pa naprej na Savinjsko sedlo (2001m) in na Jezersko sedlo (2034m). Kr lepa tura, malo po skalah, malo po ruševju. 3 ure v eno smer, pa eni 2 nazaj user posted image . Nazajgrede naju je nevihta ujela, ampak k sreči 5 metrov pred GRS bajto na Okrešlju, tko da sva tam prevedrila. Ne vem pa kako so prestali tisti ubogi reveži sredi Mrzle gore, pa Turskega žleba, pa Rink user posted image . Ker je sekalo kr povprek. Matr, kok to v hribih bobni user posted image . Je bilo precej takih ''pametnih'', ki so kljub slabi vremenski napovedi ob 12h (!) lezli na zelo zahtevne ture. Đizus! Midva sva štartala ob 5h od doma in sva ob 10h že malcala na sedlu.

Zdej sem pa cela musklfibrasta in grem spat. Jutr itak ne bom mogla vstat user posted image .
Moj je šel na fuzbal, jst pa glodam neke krekerje ki so že čez rok uporabe.


jerebica, drži se! Vem kako sranje je touser posted image

Nč, grem kr v postlo!
Lahko noč


< Sporočilo je popravil pikecpokec -- 2.8.2008 20:42:06 >


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.8.2008 22:13:59   
barika
pikecpokec, bravouser posted image user posted image , mi smo šli pa samo na kunigundouser posted image . aja, a malega imata zraven, al sta kr sama šla??

Jančika, dobra si, da si se pustila načakat...no zdej pa imašuser posted image user posted image user posted image  (2 otroka in brzinskega moža). a potem praviš, da je tandil super, no saj jaz tud s tem perem, pa me moji kr postran gledajo, ker nimam arelauser posted image user posted image  (mah, kemija je kemija).
 
nemrak a si zamujalauser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.8.2008 10:44:46   
snorlax
Jutro!

Pri nas nič novega. Včeraj smo dali skoz tisti pogreb. user posted image

Tamali pa me je včeraj zjutraj tako močno štoknil v učko, da imam čisto krvavo. Častna, da sem mislila, da bom ob oko. Saj ni bilo zanalašč, nekaj sva se igrala, pa me je po nesreči. user posted image

Jutri pa je nov delovni dan. Bomo današnjega sončnega poskusili izkoristiti, kar se da.

Lepo se imejte!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.8.2008 11:27:48   
pikecpokec
Evo, še par slikic od včeraj.

barika, šla sva sama. Že sama sebe sva komi nesla v breg user posted image , kaj šele da bi še tamalčka v ruzaku nesla. Z najim delamo krajše (in manj strme) ture.

Na Jezerskem sedlu. Zadaj Rinke. Nekje po sredini stene gre pot gor. Zgleda skeriiiiiii! Tja gor me žive ne spravijo, čeprav baje ni tko skeri (by moja mama, ampak pustimo to, ona je itak frik na skale, stene, prepade... user posted image ):

user posted image

Skuta in ledenik pod njo (bil včasih, zdej je samo še tale zaplatica snega user posted image ):

user posted image

Pogled proti Kranjski koči na Ledinah:

user posted image

Takole so se začeli zbirati nevihtni oblaki. Bejžmo!!!

user posted image





_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.8.2008 12:39:18   
darja33
Sori.

Js nisem na standby poziciji, kar se tegale RRja tiče.

Tak da Betrion lahk, Sudocrema ne. No, tak je blo nazadnje ko sem še delala.

Ropotuljica, ti pošljem ZS.

Mavo, js tud komi čakam. Ampak se ta petek itak vidma ne? Moj mi teži, date vprašam če bo lahk šel s fotrom ribe lovit! (???). Js bom zadovoljna s pirčkom in senčko in vodo.

Fleki.... Ja js že leta perem z Arielom in Vanishom. Sam mi zdej njen drekec ne gre dol razen če ne dam na 80 st. Z hlač (ki sem jih prala na 50) pa ni šlo.   TOrej???
Ni vse zlato kar se sveti?! Bom še probala z Megliotom....

Lp. Pazite se nore vročine...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.8.2008 12:53:20   
Meggi
Bi jo bilo fajn dones mahnat na Roglo- na svež zrak. Milina za dušo in telo!

  A zčgeda da bo delovna nedelja- ata je neki full zagnan, da uredi pralnico. Men pa ne da miru poletno pohajkovanje user posted image user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 8:04:50   
Naty*Taja
Kje pa ste vse? Sem misla, da bom rabla kako uro, da skoz pridem, pa sam trije novi posti? Se vidi, da ste dopustniške.
Še jutri, potem pa odrinemo tudi mi.
Sem pa tudi jaz danes po vaših nasvetih v gosto mešanico praška in vode namočla zaflekane cote - bomo vidli, kaj bo iz tega. Zaenkrat je bil samo dodaten flek na svetli majčki, ker je bilo na eni drugi en mal modrega in ...ja, barvo razžira, zemlo in travo pa neuser posted image . Zdej se pa na 60 pere, pa da vidmo, če bo mala še lahko oblekla dvojne svetle hlače...user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 9:16:40   
mbd0411
Naty-Taja!
Kaj pa Vanish?
Travo sigurno nese.
Če pa poliješ po madežu in čez nekaj časa še malo podrgneš in daš prat,bi moralo dol.Razen,če so lkake pomaranče,breskve,tu pa jaz tudi trpim.Ali pa čokoladni sladoled??user posted image


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 10:48:28   
HuAnita
Jančika - Vasjeku vse najboljše za RD!!!!!!
Tudi našemu Petju!user posted image user posted image user posted image

user posted image


tortica: kobinacija borovnic, malin in čokolade..... (smajli, ki se oblizuje okoli in okoli)

user posted image


user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 10:53:49   
HuAnita
morje:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 11:03:49   
HuAnita
Meggi - helou, sem pa smotana, kaj-?!!!! Toliko dela vsepovsod......user posted image  Saj bo, enkrat..... Žal sporočila nisem videla na RR, upam, da ste bili na Rogli.... Zdaj bomo verjetno ves avgust na paceli, pa se lahk kdaj popoldne zmenimo, pa jo manhemo na otr. igrišče pri cerkvi v V.? Samo v sredo in čet. sem popoldne v službi.... Si za?

Jančika - reci hvala  Joeju za izvirno idejo za krožnike. Jo bom skušala za Capinkin RD pa res uresničitiuser posted image

Darja33- še rabi tvoja kolegica varstvo? Ima gospa 2 prosti mesti, samo kdor prej pride, prej melje....

Snorlax - bil sva pri J., saj veš, parketi, pa so nama rekli, češ da brez razuna pa da tam ne delajouser posted image user posted image user posted image    Sem namigovala, kdo naju je napotil tja,user posted image  ampak se nisem spomnila vašega priimkauser posted image .... Vse po uradni poti je pa bistveno predrago.... Kaj nama je storiti.... Imaš ti kak direkti mobi od tistega, ki je pri vas polagal...?

Pikecpokec - faca si, da si takole privoščiš planiarjenje....user posted image    Mene bašejo čas, volja, energija.... eh, lenobauser posted image


MarjanaR- upam, da ne boš tega  brala za božičuser posted image ---- se kaj dobimo? Hodite kaj okoli v tej vročini?  A G te kliče, da se otroka dereta? user posted image   Njega user posted image pa to ne moti toliko, da bi poskrbel zanju in bi ti v miru posurfala?



Drugače pa pogrešam tele čveke --- pol jih je posrkalo poletje....user posted image

Pogrešam pa

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 11:13:04   
HuAnita
še ena lepša od zgornje, nisem prej videla.....


user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 11:41:17   
Janeja
Čestitke Vasja in Petja. user posted image user posted image user posted image

HuAnita, super tortica. Njami... A krožniki so bili OK? user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 14:31:27   
žanek
Vse najboljše Vasja in Petja user posted image user posted image user posted image !

HuAnitka
, izdaš skrivnost, kje si na koncu dobila tortico in po kakšni ceni. Njami zgleda. Mi jo bomo tudi čez 2 tedna potrebovali.

V četrtek pa imamo krst oz. Nika ga ima user posted image . Krstili jo bomo na Vranskem, župnik Dori user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.8.2008 15:20:49   
smrček
Vse najboljše Petju in Vasju in veliko user posted image user posted image

Jaz sem pa prejšnji teden počitnikovala na ginek2 z 39.8user posted image  vročine.
Ja valda, da sem ga fasalauser posted image  mastitis namreč. Prejšnjo soboto sem že dopoldan ornk kuhala, pa bolj ko sem si stiskala mleko, bolj mi je vročina naraščala, tako da sem že posumila na vnetje maternice, zato sem zvečer šla kr v bolnico. Na ginekologiji pa takšna gužva, da so me kr na ginek2 porinal, tja med rizične nosečnice, pacientke po SS in podobno. Počutje vse prej kot prijetno, ker Lukcu res nisem mogla dopovedat, naj ne joka, ker nasproti najine sobe leži gospa, ki je skoraj na koncu nosečnosti izgubila dojenčkauser posted image

Po parih dozah AB in zdravil za krčenje maternice se mi je vročina umirila, rdečina na prsi pa se počasi umirila. Prebolela sem mastitis brez kakršnekoli zatrdline, le z majhno rdečinouser posted image .
V petek mi je le uspelo prepričat dr. Lepegauser posted image , da me je spustil domov.

BTW, pozna katera Aquaflovuser posted image  (nisem čist ziher, če sem prav napisala) blazinice za dojenje?
To je takšna gumijasta blazinica, ki jo lahko ohladiš v hladilniku in po dojenju položiš na bradavico. Če odmislim ceno - en kos stane skoraj 8euser posted image , je super zadeva, ker res pomirja boleče bradavice.

Grem malo za nazaj prečekirat, kako ste se kaj imele na morju.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?