|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.1.2008 18:15:49   
mml
majuska čisto pametno vprašanje...sicer ponavadi ni težko zgrešiti kupa nosečnosti v slaščičarni, sicer pa vedno pride prav kakšna izmenjava GSM številk na ZS, tako da ni kakšne večje zmede...user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.1.2008 20:27:40   
Katina
Calena, moja user posted image se po moje malo boji, da bo morala sestopiti s trona. Ko sva ji povedala je doživela pravi šok, zdaj se je malo umirila. Mislim, da ravno navdušena ni, je pa sprejela dejstvo. K sreči se ji bo uresničila tudi želja, da naj bo vsaj user posted image če že mora biti. Z mano je šla na morfologijo, sem jo pa prej vprašala, če si tja sploh želi in pravi, da ji ni bilo žal. Mislim celo, da se do moje user posted image malo nalašč obnaša indiferentno, ker ve, da mi ni vseeno, čeprav ji tega nikoli nisem rekla. Tako da žal kakšnega večjega navdušenja z njene strani ni, sva pa zato bolj navdušena z mojim user posted image .

Vidim, da tudi tebi v tvoji prejšnji user posted image ni šlo vse gladko. Upam, da bo terapija z aspirinom dosegla svoj namen. Tudi jaz sem ta teden brez svoje user posted image , ker so šli s šolo na tabor. Je pa že po naravi taka popotnica, da nas tovrstne odsotnosti sploh ne presenetijo, ker smo jih vajeni.
Zelo mi je žal, da smo se domenile ravno takrat, ko imaš obveznosti, te pa naslednjič zagotovo vzamemo s sabo. Tokrat smo se prilagodile mml, ki se res že bliža cilju.

majuška, na tvoje vprašanje ti je odgovorila že mml. Se nam boš lahko pridružila?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 8:38:49   
Majuska
Ja, razmišljam o tem ... sicer nimam pojma, kjer je galerija, ampak ni vrag da jo ne bi našla user posted image

Da vidim kako zgleda kup nosečk pri kavici user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 9:28:08   
NiLe
Hej, punce ... z veseljem bi se vam pridružila, pa ne vem, če mi bo zneslo. V četrtek zjutraj moram skočiti do službe (drugače sem na bolniški) in glede na prejšnji obisk, ki se je zavlekel na 3 ure, nisem ravno optimist, da mi bo uspelo pred 12. uro user posted image

Calena; ja, vem, da si aprilčica in da te že dolgo nisem brala. Lepo, da bova tukaj čvekali ... tam se res fuuul dogaja user posted image . Kot vidim, imaš kar redne obiske pri G... saj je prav tako, da ne bi bilo kaj narobe. Moje počutje je veliko boljše kot takrat ko sem odšla na bolniško - v 15. tednu. Moja dva otročka se fuuul veselita sestrice - ja, imeli bomo še eno user posted image , starejši je bil tudi z mano na morfologiji in bil navdušen.  Tamlajša, ki bo marca dopolnila 3. leta, me pa stalno boža po bušiju, pa poje pesmice in je čist raznežena user posted image

Mml; ti pa zdrži do četrtka, da se spoznate, naslednjič ko se vidimo, pa bomo spoznali že tvojo drugo user posted image

Katina; držim pesti, da bo tvoja prvorojenka sprejela dojenčka ... mogoče sedaj tako reagira, ko boste pa 4-je, te pa lahko preseneti v pozitivno smer.

Lep dan želim!


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 11:01:30   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Mml; ti pa zdrži do četrtka, da se spoznate, naslednjič ko se vidimo, pa bomo spoznali že tvojo drugo user posted image




Sploh ni panike....moja otroka sta očitno brez kompasa in ure user posted image ...že Manco smo bezali ven 8 dni po roku, tale se pa tudi obnaša podobno, namesto da bi se kaj spuščal ima rit vsak dan višje...po moje če bi se dalo bi mi zlezel v prsni koš user posted image . Sicer pa sploh in oh rogovili in se obnaša, kot da bo še dooooooolgo v mojem trebuhu...samo sem z G zmenjena, da se v petek dogovirva, kdaj sledi deložacija, če bo le MV kazal znake zrelosti....
 
NiLe držim pesti, da bo službeni obisk čim krajši in uspeš prit na čvek user posted image

katina po mojem bo tvoja velika punca na začetku malce zadržana, po tem bo pa čisto navdušena nad user posted image . Prijateljica ima 9 let razlike med sinom in hčerko in je ta velik čisto navdušen nad sestrico in jo pazi in se z njo igra in je sploh zelo zaščitniški...tako da po moje bo pri vas tudi vse OK. Pri nas bo razlike 2 leti in še malo in Manca zaenkrat ne kaže nobenih posebnih znakov navdušenja nad dojenčkom, ve pa da pride in da bo spal v njeni bivši postelji...tako da upam, da ne bo hujšega ljubosumja user posted image

majuska kup nosecni na enem mestu vedno zbuja pomenljive poglede user posted image  in sploh starejše dame so hudo raznežene user posted image

Grem malo lenarit, dokler še lahko

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 11:36:13   
Majuska
Ja verjamem, mam'ce majo zmeri velike oči user posted image

bi mi katera za vsak primer pustila telefonsko na zs-jih? Res se bom potrudila pridet ... user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 13:04:51   
Katina
Srečanje četrtek, 24.01.2008 ob 9.30
Kje? Galerija Grad v BTC v kleti pod Emporiumom

                 Iz kje                   Pridem?
--------------------------------------------------------
Katina        Okolica LJ               DA       
mml                LJ                       DA
vilma         Postojna
nanka
majuška                                  DA
NiLe                                         če ne bo predolgo klepetala v službi



NiLe upam, da ti bo uspelo priti in da boš tudi z nami malo počvekala. Me veseli, da sta tvoja piškotka navdušena nad prihajajočm družinskim članom. Tudi jaz upam, da se bo naša princeska unesla. Sicer se ji pa že vidi, da ima enko pred starostjo in jo že rahlo napadajo najstniške fore. Ne misliva jo obremenjevati z user posted image , upava pa, da se bo kasneje sama odtajala.
majuska, sigurno se ne bomo težko našle, ker klet pod Emporiumom ni prav velika. Tudi jaz še nisem bila, sem si pa na internetu ogledala vhod. Bom jaz vsem potencialnim kandidatkam poslala moj GSM na ZS.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 13:15:31   
Majuska
punce, super ste user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 14:39:10   
Calena
Upam, da se boste ful fajno imele na srečanju ob dobri kavici in torticah user posted image   Vsaj v mislih bom z vami, pa že zdaj mml zaželim vso srečo in upam, da kmalu spoznam tako Manco kot novorojenčka.

Katina tudi jaz mislim, da bo tvoja user posted image  zelo vesela, ko se bo user posted image  rodil.  Mogoče bo potrebovala nekaj časa a bratca bo zagotovo vzljubila. Ampak saj jo je za razumeti, ko ravno prihaja v bolj občutljiva leta. Praviš, da je tudi ona velika popotnica? No tudi moja Lana zelo rada hodi na počitnice k babicam, pa z vrtcem je tudi že večkrat šla, tako da nima problemov, če mora kdaj par dni preživeti drugje, kar mi je zelo všeč. 

NiLe me veseli da se v bolniški boljše počutiš, je res čisto drugače kot hoditi v službo pa še za starejše otročke skrbeti. user posted image  Čestitke za user posted image . Tvoja tamlajša je pa takšna kot moja Lana. Tudi ona zelo rada boža trebušček in sprašuje, kako se bratec počuti, poje mu tudi pesmice in celo v vrtcu govori o user posted image  tako da je prav posrečena.

Majuska kdaj pa ti pričakuješ svojega prvega user posted image ?




(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 16:44:19   
Katina
Calena, res škoda, da nimaš vmes tolk frej, da bi se nam pridružila. Če ti pa slučajno rata pa veš kje smo.

sem bila danes presenečena, da me je user posted image klicala s tabora, da pove, da se imajo luštno. Na koncu je ozdravila tudi "tamauga"user posted image , skor ne morem verjet! Drugače je pa moja user posted image popotnica odkar pomnim, takoj ko je znala govorit me je vedno, ko sva šli z vrtca vprašala: Mami, kam greva pa danes na obisk? No in ker sem ločena že od njenega  1,5 leta je potovalka oz. kovček stalni spremljevalec, ko hodi k očetu. Da o počitnicah, taborih, dopustih ipd. sploh ne govorim.

majuška, ti tudi pričakuješ? Je to tvoja 1. user posted image ali imate doma že kakšnega user posted image ?

Kje ste Vilma, marsovček in nanka, javite se nam!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 18:46:42   
nanka
Dan, sem se vam mislila pridružit v četrtek pa ne vem, če mi bo zneslo, ker moram k zdarvniku zaradi moje roke. Drugače sem iz okolice Grosuplja, tako da če mi bo zneslo vas pridem pogledat. Ker že dolgo nisem bila v Emporiumu mi povejte samo to, a grem noter v Emporium, potem pa po stopnicah dol, kjer je Ariel? Če je to to potem vas bom našla.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 20:39:36   
mml
nanka upam, da prideš...je pa to tam, kjer si napisala...vhod za Emporium po tem pa v klet in takoj prideš v Galerijo Grad

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 20:52:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Calena, res škoda, da nimaš vmes tolk frej, da bi se nam pridružila. Če ti pa slučajno rata pa veš kje smo.

sem bila danes presenečena, da me je klicala s tabora, da pove, da se imajo luštno. Na koncu je ozdravila tudi "tamauga" , skor ne morem verjet! Drugače je pa moja popotnica odkar pomnim, takoj ko je znala govorit me je vedno, ko sva šli z vrtca vprašala: Mami, kam greva pa danes na obisk? No in ker sem ločena že od njenega  1,5 leta je potovalka oz. kovček stalni spremljevalec, ko hodi k očetu. Da o počitnicah, taborih, dopustih ipd. sploh ne govorim.

majuška, ti tudi pričakuješ? Je to tvoja 1. ali imate doma že kakšnega ?

Kje ste Vilma, marsovček in nanka, javite se nam!



Prvič user posted image , doma nimava drugih otročkov, sem pa v 13. tednu user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.1.2008 21:23:52   
Katina
nanka, upam da ti vseeno uspe. Več nas bo bolj bo luštno. Še dobro, da si bolj natančno vprašala kje je to, zdaj tud jaz ne bom zgrešila.
majuška, bravo za user posted image . Si šla na NS? Prav zanimivo je gledati user posted image na NS, ko se še vidi vse na istem ekranu. kakšni prav nagajajo in se obračajo po svoje.
mml, lepo da se kaj javiš, tako vsaj vem, da je velika verjetnost, da ne boš manjkala. Prav držim pesti, da se v četrtek srečamo, ker imam sedaj bolj malokrat priliko s kom v živo počvekat - še posebno z user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 8:37:33   
Vilma
Dobro jutro čvekice
Danes je pa lep sonček dan ane? Je človek takoj boljše volje user posted image
Za jutri meni žal ne bo uspelo, najbolj mi hodi narobe to, da moram po sina v vrtec ob 11.00.
Zdej pa da pridem za pol urce in že letim nazaj v Postojno...
Poleg tega še vedno ne vem, a bom jutri imela avto ali ne.
Dragi še ne ve, a bo njegov sodelavec lahko peljal v službo ali ne.
Uživajte še zame ok?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 9:58:27   
Majuska
Katina,  v ponedeljek sem bila na NS, včeraj so mi še kri vzeli za DHT. Mislim da je vse v redu, zdravnica nama je vse lepo razložila in sva bila z možem navdušena. Ful lepa izkušnja!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 10:01:17   
mml
Jutro...no pravzaprav dober dan....

Zunaj je takšno sonce, da bi šla kar smučat user posted image  ali pa vsaj v mesto na kavo, pa me še vedno prehudo boli medenica, da bi bila sposobna kakšnih daljših sprehodov, no bom pa uživala v lepem vremenu skozi okno, saj to tudi pomaga user posted image

Meni so vsi govorili, kako 2. nosečnost mine hitreje kot prva...ampak meni se tale dosti bolj "vleče", po drugi strani pa si poskušam zapomniti občutke, kako je, ko ti nekdo razgraja v trebuhu, ker je to pač zadnjič...

vilma škoda, da moraš biit že ob 11. v Postojni, za dobre pol ure ti pa verjamem, da se ti ne da vozit, pa kdaj drugič. Jaz imam v Postojni teto, tako da bom spomladi in poleti sigurna kaj prišla tja vozičkat user posted image

katina, če se zgodi, kaj nepredvidenega ti javim na GSM user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 10:23:14   
Calena
Ojla čvekice,

Ja danes nas je pa razveselil sonček in sama imam občutek, kot da je pomlad že blizu, čeprav bo šele čez dva meseca. Tudi mene vleče ven, tako da bom današnje dopoldne spet izkoristila za dolg sprehod čez Rožnik z mojima psičkama. Sem šla tudi včeraj, pa me po sprehodu potem vedno močno bolita križ in medenica, ampak se splača potrpeti.  Tako ali tako bom jutri cel dan v zaprtih prostorih - najprej MŠ ob 9h, potem GP ob 11h, potem upam da greva z mojim user posted image  na kitajsko kosilo v Štorkljo, potem spet MŠ ob 14.30; upam, da mi bo ostalo še kej energije za ogled kakšnega filma v Koloseju.

Tako da se vam jutri žal res ne bom mogla pridružiti. Uživajte še zame, a prav?

Majuska user posted image bravo za dober rezultat NS in  držim pesti da bo tudi s kombiniranim testom NS in DHT vse ok, pa saj mora biti user posted image

Lepo se imejte v sončku!

Lp,
Calena

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 11:12:01   
Majuska
Hvala Calena, imam kar dober občutek, dokončno bom izvedela pa naslednji teden! user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 11:16:47   
NiLe
Daan user posted image

danes je pa res takooo krasen dan, da tudi mene takoooo vleče na sončka, pa kaj, ko se moram učiti.user posted image Ostal mi je še en izpit, pa ena seminarska in diploma, ampak ne vem, če mi bo vse ratalo do aprilauser posted image . No, za izpit se vsekakor moram potruditi, da bom imela saj z učenjem mir.

Se bom potrudila jutri priti ... vse je odvisno tudi od mojega učenja, če bom danes pridna, se vam pridružim.

Calena, dobro opravi jutri na pregledu. Pa uživaj v sončku in sprehodu. Blagor ti! Kako pa to, da poteka MŠ v dveh delih? Jaz najverjetneje ne bom šla ... mogoče na kakšno zanimivo predavanje. A mi lahko okvirno poveš, katera predavanja imate? Tenks user posted image

Mml; malo še zdrži in preloži deložacijo na drug dan user posted image user posted image

Majuška; sem vesela, da si uspešno opravila NS in videla svojega user posted image

Katina; no vidiš, da je tvoji user posted image nekaj do dojenčka. Boš videla, vse bo super, ko bo dete prišlo na svet.

Vilma; škoda, ker ti ne bo uspelo. Pa drugič. Velja?


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 11:27:21   
Majuska
NiLe, očitno sva malce sotrpinki... danes tudi jaz delam za faks, se pripravljam na predstavitev seminarske. Si pa vsekakor bolj pridna, mene čaka še ene 7 izpitov do konca user posted image

in veliko raje bi šla na sončka kot da čepim za računalnikom ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 17:58:13   
mml
NiLe in majuska sta pa pridni, da se vama da delati za faks...jaz sem prav vesela, da se mi vsaj stem ni več treba ukvarjati user posted image


Sem pa danes poskenirala diase s potovanja po Mehiki..po mojem ne od tega tišči v zgornjem delu trebuha, ker sem preveč sedela. Medenica je boljše, tako da jutri definitvno prišepam, jaz bom verjetno v Galeriji že malo prej, ker Manco peljem k varuški ob 9. in po tem potrebuješ se max 15 minut, da sem v Galeriji, tako da vas pričakujem. Bom pa v rdeči majici in črnih hlačah in z velikim trebuhom user posted image ..drugače imam pa rjave lase, malo popravljene na blond user posted image , tam nekje čez ušesa...

lep večer in mirno noč

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 18:26:48   
Katina
Pozdravljene vse skupaj,

jaz sem danes končno prišla do tega da sem šla na onko dat kri. Prejšnji teden sem se spozabila in avtomatsko zjutraj vzela zdravila, potem pa ni nič s puščanjem krvi. No, tako, da je ta opravek tudi za mano. Potem sem šla pa še v lekarno po magnesol in elevit, da bom oborožena za naslednje dni. na hitro sem skočila še v BC - v La Vie, kjer sem probala ene hlače, pa žal nisem "po jusu", tko, da sem potem kar obupala user posted image .

mml, bom pa še jaz jutri malo prej tam, recimo ob 9.15, ker mi je čisto vseeno, če pridem malo prej. Jaz bom seveda v edinih spodobnih hlačah, ki jih imam in so bež, ter v črtastem puloverju. Imam pa dolge, črne lase in zgledam kot kitolovka v 47 tednuuser posted image , tako da me je nemogoče sfalit.
Upam, da se po GSM-ju ne slišiva in da se raje vidimo v BTC-ju.

Vilma, škoda, da te ne bo. Se bomo pa drugič bolj uskladile, da ne bomo imele opravkov, prav?
Calena, upam, da bo jutrišnji dan uspešen, ker bo tudi kar precej naporen. Malo nam poročaj kako je v MŠ. Jaz bom šla v začetku marca, verjetno hodiš v porodnišnico LJ. Tudi zate velja, da se bomo naslednjič dlje časa usklajevale s termini, da nam bo vsem prav.
Majuška, bravo za uspešno NS. Upam, da kmalu dočakaš dobre rezultate DHT in uživaš v user posted image .

NiLe, si pa res pridna s študijem. Tudi jaz imam še za napisat 1/2 magistrske naloge, pa iz tedna v teden odlagam - se moram za ušesa, zraven sem se pa vpisala še na enoletno izobraževanje, kjer imam vsak mesec izpit, tako da se moram res disciplinirat. Upam, da se pridno učiš in se nam jutri pridružiš - saj vendar rabiš tudi malo pavze.

No, želim vam še lep preostanek dneva in se vidimo jutri.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 18:55:53   
mml
katina jaz tudi ne pašem v La Vie hlače...ne vem kakšne mere moraš imeti za njihova oblačila...tako da jaz se kar na H&M nosečniških hlačah in majicah...

majuška sem ti prej pozabila čestitat za dobre rezultate na NS, DHT bo pa to samo še izboljšal user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
23.1.2008 19:22:07   
Katina
mml, jaz pašem samo v 10 let stare nosečniške hlače, ki sem jih takrat kupila v Kepici. Hvala bogu, da mi jih je kolegica pred cca 1/2 leta vrnila, sicer bi bila kriza. Zgleda, da so zdajšne generacije user posted image narejene čist drugače. Res je, da sem vmes pridelala kar nekaj kg, mapak saj niso mlade mamice same Twigice. Kje za hudiča pa dobijo kaj za oblečt?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?