|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.1.2008 12:32:33   
nanka
Za magnetno resonanco menda velja, da ni škodljiva za otroka, vsaj tako so mi zdravniki zatrdili, sem vprašala tudi Pušenjaka, samo nič pa ni 100%, tako da sem morala podpisati, da se s preiskavo strinjam.

ja zdaj pa na sprehod, kmalu nas čaka dež.

Mml, veliko sreče jutri in čim prej opravi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.1.2008 12:41:49   
Majuska
Nanka, tudi mene je presenetilo da so ti delali MR zdaj ko si noseča ... jaz sem imela namreč težave s trtico in na koncu tudi fizioterapevtka ni pustila, da mi karkoli delajo. Imela naj bi nekakšno terapijo z ultrazvokom, ampak očitno se jim je zdelo preveč tvegano.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.1.2008 14:36:57   
Calena
Ojla punce,

Katina držim pesti da bo drugi test za sladkor OK in da ti ne bo treba na kakšno hudo dieto. Sama sem imela v zadnjih mesecih prve user posted image  samo prepoved soli zaradi preeklampsije, pa bi ravno takrat najraje grizljala kaj slanega. Sporoči, kako boš opravila.

NiLe si pa zelo pridna da najdeš motivacijo za študij ampak res se splača vse izpite opraviti še pred novo user posted image . Diplomo boš pa lahko tudi potem sfiniširala. Držim pesti za tvoj zadnji izpit.

mml upam da uživaš ob podoživljanju potovanj, ko skeniraš diase. Oh kakšne lušte si mi napravila s Kambodžo. Midva z mojim user posted image  sva bila včasih tudi navdušena popotnika in do sedaj je bila meni najljubša destinacija Tajska, čeprav si že dolgo želim videti Kambodžo ampak zdaj bomo tudi mi morali počakati še ene 4 leta preden se spet kam odpravimo. No upam da nam vsaj kakšno Grčijo uspe spet obiskati zelo kmalu...
Drugače pa tudi zate držim pesti in upam, da jutri čimbolje opraviš. Pa da ti bo bivanje v porodnišnici čimbolj prijetno in da bo user posted image  čimbolj pridkan.

nanka upam, da bo tvoj komolec kmalu spet OK s pomočjo fizioterapije in da te zdravnik vsaj še nekaj časa ne bo poslal nazaj v službo

Drugače pa upam, da vse uživate v sončku, da se fino počutite in da ste lep dan izkoristile za kak sprehodek po svežem zraku. Jaz sem hodila danes kar dobri dve uri čez Rožnik seveda ful počasi (se počutim že kot nasedli kit) ampak me presenetljivo ni nič bolelo, pa še trebuh mi je danes otrdel šele proti koncu sprehoda. Zdaj bom pa počasi morala v MŠ, ki se na srečo jutri konča, tako da bo spet več časa.

Izkoristite današnji dan (kar ga je še ostalo) za kaj lepega in počnite kaj, kar vas razveseljuje






(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.1.2008 15:10:18   
mml
Hoj,

jaz sem pri frizerju opravila na hitro...s potjo tja in nazaj 45 minut...sem pa precej skrajšana, tako da se spočutim že skoraj kot kratkolaska...za barvanje sem pa "dogovorjena" čez kakšen mesec, so rekli, da naj pridem kar z vozičkom in če bo treba bom pa kar tam dojila...se vidi, da čeprav se miz LJ, živim tako rekoč na vasi user posted image

calena očitno mi bo uspelo poskenirati celo potovanje Kambodža-Laos. Meni je najbolj všeč Laos, ljudje so mega prijazni, pokrajina prečudovita, edina "napak" je, da nimajo morja. Tajska je pa na določenih koncih že precej skomercializirana in je izgubila precej svojega čara, čeprav je še vedno super, sploh otoki in pa kot izhodišče za okoliške države...ja saj lepega dne bomo spet oprtali nahrbtnike in se šli potepat...do takrat pa 5* hoteli in all inclusive user posted image . Jaz ti pa zavidam sprehod po sončku, ker se komaj privlečem do avta v garaži...
...sicer pa hvala za lepe želje, upam, da bo vse tako kot mora biti...

nanka pridno razgibavaj komolec, ker je zoprno, če ti zatrdi in imaš potem težave

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
29.1.2008 16:02:36   
Katina
Sicer imam naslednji test šele v ponedeljek. Do takrat bo hranjenje po starem. Potem bomo pa vidli kako bo s pustnimi krofi.

Sva šla z mojim danes na krajši sprehod. Ful paše, da mal preluftaš telo in možgane.

mml, jutri je potem D day. Od 9. dalje bom držala pesti. Ko boš lahko se nam kaj javi, da nam ne odpadejo členki.
Ti kar mal zavidam hitre seanse pri frizerju. Jaz sem tam navadno naredila cel šiht, zato sem zdaj vsa srečna, ker pride moja frizerka na dom - to je komunizem.
Pa še malo talismančkov za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
NiLe, kdaj imaš izpit, da bom takrat tudi zate držala pesti. Upam, da bo kmalu za tabo.
Calena, dobra si, da zmoreš Rožnik. Moj se namreč norca dela, da imava maraton, če greva eno kratko turo na sprehod. Pri meni je namreč tako, da čim naredim prvih par korakov imam trd trebuh - in tako do konca. Imam občutek, kot da imam v trebuhu medicinko.user posted image
nanka, tale poškodba pa ni ravno fajn, sploh ker je komolec. Tudi meni je čudno, da so ti dovolili na magnetno resonanco. No, upam, da je bilo samo v tvoje dobro in ni bilo nobenega minusa. Zdaj pa le lepo razgibaj tvojo roko, ker jo boš kmalu še kako potrebovala.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 8:56:11   
Katina
no, mml je ravno na poti v Rim. Upam, da ti bo pot lahka in kratka. Mislim nate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 13:08:53   
Majuska
Oooo, bomo držali pesti da bom ta pot čim lažja in radostna user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 13:13:40   
nanka
Mml, čiprej opravi mislim nate.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 13:33:08   
NiLe
Ojla punce ... samo toliko, da sem z mml govorila malo pred 11 uro (sva se včeraj nekaj dogovarjali za kavico, ker sem imela pregled v Leonišču - poleg porodnišnice) in je rekla, da je na poti na oddelek.
Držimo pesti user posted image , da bo čim prej za njo!


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 13:40:33   
Calena
Tudi jaz držim pesti in mislim na mml, da bo pot do user posted image   čimkrajša in čimlažja in seveda da bo vse ok z obema.


(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 22:24:39   
Katina
No, upam, da bo mml kmalu kaj sporočila na RR. Ker me že členki bolijo od stiskanja pesti. Prepričana sem, da sedaj že sladko spita.

NiLe, kako kaj učenje, gre? Upam, da bo naizpitu šlo kot po maslu.



(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 22:55:35   
NiLe
Ja, zdej pa res ne vem: ali je mml že opravila svoje poslanstvo ali so ravno sredi dihanja in pritiskanja user posted image ? Mogoče nas pa jutri zjutraj čaka razveseljiva novička o novem članu RR user posted image

Katina, hvala za skrb. Danes sem celo popoldne zabušavala (no ja, skuhat sem morala kosilo, se igrati z mojo Spidermanko - veš, danes sem dobila od kolegice ful dobro pižamo Spiderman in masko ... mala je bila tako navdušena, da je joj ... ob priliki jo bom pofotkala in dala gor user posted image ), zvečer sem šla na telovadbo ...

Razlog v zabušavanju je v tem, da so izpit prestavili na ponedeljek, kar mi VEČ kot ustreza in tako se bom lahko še bolje pripravila user posted image user posted image .

Zdele ma pa že daje utrujenost in učke mi vleče skupaj ... danes sem namreč vstala ob pol sedmih user posted image , kar ni več v moji navadi ... ponavadi spimo do pol osmih.

Nočko user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
30.1.2008 23:47:55   
Majuska
dekleta že kaj veste, kako ze Mml? Upam da je že vse za njo ... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 8:03:09   
Katina
Punce imamo prvega dojenčka!

Zjutraj sem dobila SMS od mml, ki pravi:
" Sicer z nekaj dnevno zamudo, ampak zelo ekspresno, se nam je 30.01. ob 23.04 pridružil Matic, težak 3700g in dolg 54cm.  Vsi smo ga veseli. Mateja, Metod, Manca."


Bravo za mml in družinico user posted image !

P.s. sem hotela pripopat kakšno luštno slikico pa imam Mozillo in ne gre s Copy paste. Moram še mal pogruntat kako in kaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 8:26:09   
NiLe
Jeeee, bravo mml! Želim ti vse lepo in da boste uživali s povečano družinico user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 8:26:23   
Katina

mml, 30.01.2008
MATIC, 3700g, 54 cm

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 8:30:30   
Katina
Jeeeeeeeeee, ratalo mi je prilepit slikico (sem jo pobrala od januarčic, ker so mi tako cute) in glede na to, da bo kmalu pust super pašejo našemu Maticu.
No, še malo moram popravit tehniko pa bo.

NiLe, še dobro, da imaš še malo časa. čeprav se to pri meni ne obnese, ker mi tudi v tem primeru "zmanjka" časa - ker vmes mal zabušavam.

Komaj čakam, da prilepiš slikice od Spidermanke, prepričana sem da je luštna. Naša user posted image je pa našla lanskoletni kostum od muce in ji je še ravno prav - v njem je že prava dama. Če se bo pustila slikat, bom tudi jaz dodala slikco v album.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 10:40:03   
Calena
Bravo mml user posted image user posted image user posted image
Čestitke ob rojstvu sinčka Matica. Obema želim predvsem veliko zdravja in  lepih trenutkov, mamici pa da si čimprej opomore od poroda. Pa seveda vsej družinici želim, da bi se imeli radi in čimbolj fino skupaj, pa da bo neprespanih noči čimmanj.
Ko utegneš pa prilepi kakšno fotko. Pa super ime ste izbrali - ste cela družinica na Muser posted image
 
Pa še ena čestitka ob rojstvu Matica:
http://www.quickegreets.com/newbaby/mfnewbabyh.htm

 
Katina super slikco si prilimala za našega Matica. Že čakam na fotko tvoje "muce" v albumu.
 
NiLe fajn da so ti prestavili izpit, da boš imela več časa za študij. Pa povej kdaj pišeš, da bomo držali pestke zate. Tvojo Spidermanko bi pa tudi jaz že ful rada videla v albumu. Kaj bo pa sinček za pusta?
 
Naša Lana gre danes po plesnih uricah k babici na kratke počitnice, je prava potepinka. Sva bili zjutraj pri logopedinji, pa ni hotela povedati kaj bo za pusta, da je ne bi prepoznala. Lani je bila luštna zajčica, letos bo pa indijanka. Bom kakšno njeno fotko v album prilimala.
 
Uživajte v sončku
 
Calena
 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 13:04:43   
Majuska
Ful sem vesela za mml da je šlo vse v redu, čestitke mamici ki se je trudila in Maticu, pa tudi Manci in Metodu ... ful dobr, šele zdaj sem pogruntala, da so vsi na M user posted image

Upam da je šlo na hitro in brez zapletov user posted image

In ostala dekleta, kako ste kaj? user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
31.1.2008 13:33:08   
nanka
Mml, iskrene čestitke za rojstvo Matica.

Mi bomo imeli za pusta eno čebelico in že komaj čaka, da jo oblečem.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
3.2.2008 9:58:20   
mml
Dan...

hvala za čestitke in držanje pesti 30. januarja...kot sem rekla...je šlo ekspresno...v porodni sem bila celo uro in 10 minut preden sem rodila user posted image , tako da je bilo prav OK, čeprav precej intenzivno...sedaj smo pa doma, čakam še na Manco, ker ni smela na obisk v P, ker so obiski omejeni samo na očete. Počutje je OK, ker sem dobila samo ene 3 površinske pive na mestu predhodne brazgotine, tako da me pravzaprav nič ne boli in sem se v P prav dolgočasila in čakala, da grem domov...Bolj na dolgo se mse pa razpisala pri januarčicah

No to je pa Matic

Še v porodni sobi
user posted image

Danes pred odhodom domov
user posted image

user posted image  

Lepo se imejte, bodite super pustne šeme in se tipkamo

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
3.2.2008 15:54:20   
Calena
mml, dobrodošla nazaj. Super, da je šlo vse hitro in ok.
Matic je pa pravi srčekuser posted image , res je zelo luštkan fantek, pa tak dobrovoljček zgleda na fotkah. Upam, da bo čimbolj pridno papal in spančkal ponoči.
Kako je pa Manca sprejela svojega bratca?

Lepo se imejte!

Calena

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
3.2.2008 16:42:37   
NiLe
mml; iiiiiiii, kako lep je vaš Matic user posted image Porod je bil pa tudi ekspresen user posted image
Želim vam veliko cartanja in da vama steče dojenje in vse kar sodi zraven.

Sedaj pa spet nazaj med knjige user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
3.2.2008 17:24:11   
Katina
mml, me veseli, da sta že doma in da sta oba OK. Prav zavidam ti ekspresni porod - priznam. Matic je že v porodni sobi videti, kot, da se mu ni niti v trebuščku, niti med porodom nič hudega zgodilo, ves zadovoljen in prav nič utrujen ni videti.
Kako pa to, da so v P dovoljeni le obiski očetov - zaradi letnega časa in viroz ali je to sedaj splošno pravilo?
Zdaj pa vas čaka še veliki dogodek seznanitev velike sestrice z malim bratcem. Prepričana sem, da ga bo takoj vzljubila.

NiLe, jutro dobro opravi na izpitu!  V že pa spravi še tele user posted image user posted image user posted image , pa bo šlo.

Jaz bom jutri že pred 7. uro v ZD pila sladkano vodo. Navadno me cuker ne moti, bomo videli kako bo, če ga je 100g. V naslednjih dneh bom pa morala jaz bolj pridno sedeti za mizo in se učiti, da naštudiram za izpit, ki ga imam sredi februarja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
3.2.2008 19:54:45   
Majuska
jooooj kolk je Matic luštkan na tehle slikcah user posted image

mml, upam da se res fajn počutiš in da boste ponoči čim več spali.

Nile, srečno na izpitu!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?