|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
16.2.2008 13:01:36   
Majuska
Ja okorna sem že zdaj, pa ugotavljam da me po malem tudi križ daje ... moram že pazit, kako se dvigujem in sklanjam.

Jaz tudi upam, da bo tale utrujenost čimprej mimo... Pomlad je moj letni čas in bi jo rada čim bolj intenzivno doživela.

Katina in NiLe, upam da bo za obe izpit uspešen user posted image in mml, super ste da takole šibate naokoli.

Drugače pa, meni bo naš zmenek ok, vsekakor bom poskusila biti frej in bi prišla.

Zdaj grem pa kuhat, pozdravček vsem!! user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.2.2008 9:10:17   
Katina
Sem imela že v petek tak dolg post napisan, pa mi ga je vrglo ven. Od same jeze sem se kar odjavla iz RR-jauser posted image .

Zgleda, da bo tale "počitniški" teden lepo vreme. Mi smo našo user posted image poslali na smučanje, da vsaj ona uživa na snegu, če že drugi ne moremo. Pravi, da se imajo v redu in upam, da bo polna lepih vtisov in rdečih ličk prišla nazaj.

Calena, verjetno ste do sedaj že čisto ozdraveli. Tudi moj prehlad je k sreči izzvenel in se ni razvil v kaj hujšega. Tudi jaz se spomnim, ko sem bila pred leti taksist za dostavo na dejavnosti. Zdaj je user posted image že tako velika, da gre lahko sama peš tja. Nazaj jo hodimo pa iskat, ker je tema. To je komunizem!

O kakšnih kapljicah proti krčem je bilo govora? Pa tudi kako pomaga sxntoncinon spray? Jaz sem imela nekaj časa po porodu le Tametil, ki naj bi pospešil lahtacijo - torej obratne težave.

Drugače pa imam tudi jaz težave s pozabljivostjo. Toliko zelenjave, kot sem jo zažgala zadnje dni je nisem v celem življenju! Sedaj namreč kuham zelenjavo v AMC -brez vode in ker je pozimi zelenjava na policah še bolj dehidrirana je še toliko težje. Vendar jez hodim okoli, ko dam kuhat stvari, pozabim pa namestit Audioterm, ki bi me na prekomerno temperaturo opozoril. No k sreči imam vgrajen vonjoterm (beri. nos), ki zazna, da se nekaj žgeuser posted image . Še dobro, da se v AMCju okusi res ne nalezejo, da je tisto kar je nekremirano relativno užitno.

V predlog za podaljšanje B moja G še ni zapisala GD, ker to takrat še nismo vedeli. Sem se nekaj poskušala zmenit z diabetologinjo, pa je rekla, da vnaprej potdil ne daje. Pa nič, če bo panika bom zaplet že kako rešila. Sicer pa ne grešim velikokrat, tako da verjetno kakšnih večjih težav ne bo.

No, naslednji mesec bo treba v MŠ. Zdi se mi, da se bo zdaj začelo vse odvijati s svetlobno hitrostjo. Maš prav, da bova že obvladali te user posted image , če sva znali s user posted image . Bi pa res rada malo obnovila znanje. Se mi vidi, da brez izobraževanja pri meni ne gre. Če ni šola je pa tečaj.

Majuška, mislim, da bo sonček pripomogel k boljšem počutju. Sicer pa se bo naslednje tri mesece energija povečevala.

Zgleda, da je srečanje drug teden kar dobro izbrano. Zbiram prijave kater dan vam najbolj ustreza, ker jaz zaenkrat še nimam kakšnih hujših obveznosti.





(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.2.2008 9:43:14   
NiLe
Ojlaaa ... se oglašam po dolgem času ...

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Sem imela že v petek tak dolg post napisan, pa mi ga je vrglo ven. Od same jeze sem se kar odjavla iz RR-jauser posted image .

Veš, tole je mene že parkrat izučilo, zato sproti pritiskam ctrl+V user posted image .

Zgleda, da bo tale "počitniški" teden lepo vreme. Mi smo našo user posted image poslali na smučanje, da vsaj ona uživa na snegu, če že drugi ne moremo. Pravi, da se imajo v redu in upam, da bo polna lepih vtisov in rdečih ličk prišla nazaj.

Tudi pri nas imamo prve šolske počitnice in smo starejšega oddali za dva dni mojemu očetu, potem pa bosta z možem hodila na enodnevne smučarske izlete. Lea je v vrtcu, ampak bomo kakšen dan izkoristili za skupen izlet.


Zgleda, da je srečanje drug teden kar dobro izbrano. Zbiram prijave kater dan vam najbolj ustreza, ker jaz zaenkrat še nimam kakšnih hujših obveznosti.

Meni odgovarjajo vsi dnevi, razen petka - imam pregled.




V petek sem bila tudi jaz zeloooo slabe volje - ruknila sem izpit user posted image in sedaj ne vem, ali je kakšna možnost, da bi se dogovorila za ustni izpit ... drugače moram čakati do junija, ko je naslednji rokuser posted image

Poštar zvoni ... mogoče sem dobila odločbo... se javim kasneje.


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.2.2008 9:52:05   
mml
NiLe držim pesti, da se ti bo uspelo dogovorit za ustni izpit user posted image

katina meni je čisto vseeno kateri dan naslednji teden, zjutraj oddam Manco, po tem imam pa več ali manj čas, Maticu je zaenkrat vseeno kje spi user posted image

calena upam, da uspeš priti tudi ti, glede na to, da si ti od najdalj, povej kdaj ti ustreza, da se ti prilagodimo user posted image

majuska se je utrujenost kaj umirila? Tole vreme je kot nalašč za preganjanje utrujenosti user posted image

nanka se mi zdi, da si danes prvi dan v službi, naj ti čim hitreje in lepo mine

Pri nas nič novega. V soboto smo bili v mestu in na tržnici, Matic je vse lepo prespal, Manca je pa veselo vozila voziček, dokelr ni zagledala česa bolj zanimivega user posted image . Skratka ne dogaja se mi kaj posebenga, jutri je user posted image  zadnji dan doma na očetovskem dopustu, pa ravno sem se navadila in razvadila, se mi zdi, da bo par dni kar kriza, da se bomo spet vsi navadili. Upam, da bom lahko zjutraj poštimala oba otroka in Manco dostavila do varuške, da ji ne bo treba vstaajt že ob 6.20, ker trenutno zjutraj lepo spi do 8...

Sem mislila malo diase skenirat pa mi nekaj ne dela skener, moram počakat, da pride domov user posted image  in ga poštima...

Uživajte in izkoristite tole sončno vreme

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
18.2.2008 12:16:43   
Calena
Ojla punce,

Upam, da ste vse preživele en zelo fajn vikend. Mi smo bili kar veliko po sprehodih na sončku pa malo po nakupih za našega user posted image . Ker so se nam zlomila kolesca pri Lanini previjalni mizici, smo morali kupiti novo - tako bolj lahko, ki ima banjico in mizico, da se jo da vozit po stanovanju. Pa še igralno blazino in vrtiljak za nad posteljico smo kupili. In ker smo imeli našo user posted image  s sabo, je še ona v BC-u izposlovala eno Fifi v cvetličnem loncu. Drugače smo jo pa komaj spravili iz igralnice v Merkurju, ker sta se z enim fantkom tko luštno zaigrala - mali je bil pravi kavalir...skupaj sta pila sok iz kozarca, vsak po svoji slamici..Včeraj smo pa šli na gimnastično prireditev v podporo Aljažu Peganu za nastop na OI in zdaj je Lana prepričana, da bo tudi ona gimnastičarka....

Najprej glede srečanja: Meni ustrezajo vsi dnevi razen v torek dopoldan ne, ker imava z Lano logopeda..Drugače sem pa iz LJ tako da mi ni problem priti kamorkoli...s predlogi na dan

Katina naši user posted image  so proti krčem pomagale kapljice Sab Simplex..pa namesto AD3 kapljic je potem dobivala samo kapljice z D vitaminom se mi zdi. Syntocinon injekcije so meni dajali že v porodnišnici, ker je prišlo do zastoja mleka...ko se je zadeva izboljšala sem pa nadaljevala s sprayem, da je mleko lažje iztekalo..se je pa dojenje hitro uredilo v ene 14 dnevih...
Lepo da vaša ta velika user posted image  uživa na smučanju. Se kar pozna, da so počitnice, tudi v vrtcu je bilo danes v Lanini skupini le 10 od sicer 24 otrok, ker imajo mnogi starejše bratce ali sestrice ali pa starše zaposlene v šolstvu pa so šli na lepše..

NiLe škoda, da si ruknila izpit user posted image , ampak držim pesti da se boš lahko dogovorila za ustni izpit..upam da bo prfoks razumevajoč, glede na tvojo user posted image . Pa seveda lep počitniški teden želim.

mml vi ste pa res super že čisto prilagojeni na novega družinskega člana in ti že čisto fit in v kondiciji. Upam, da ne boš imela prevelikih težav naslednje dni, ko boš morala poskrbeti sama za oba otročka. Si pridna, da skeniraš diase, jaz pa urejam fotke s compa, da jih dam sprintati za celo leto 2007...smo eno leto v zaostanku ker je digitalc velika potuha...

majuska  upam, da se tudi ti zdaj bolje počutiš in nisi več tako utrujena

Danes sem bila že na enem sprehodku pa je bilo kar mrzlo. Upam, da tudi druge uživate v sončku.

Lepo se imejte, pa se kmalu spet kaj beremo

Calena

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 8:32:23   
Katina
Glede srečanja smo kar sklepčne. Glede na trenutne omejitve predlagam ponedeljek ali sredo, lahko kar na istem mestu kot zadnjič ob 9.uri. Zbiram prijave.

NiLe, se zgodi, da včasih zmanjka sreče. See strinjam s Caleno, da poizkusi izkoristit svoje stanje za to, da ti bo šel prfoks tolk na roke, da te sprejme na ustni izpit. Navadno jim user posted image prošnje zmehčajo srčke. Držim pesti, da ti uspe, ker je junij res bolj zoprna varianta. Sporoči kako ti je šlo.
Upam, da si dobila odločbo. Meni je kar kamen padel s srca, ko so mi podaljšali do nastopa porodniške. Jupi!
Če imaš jutri ali pojutrijšnjem kakšno urico odveč, te z veseljem povabim na kofi.

mml, kar ne morem se načuditi vašem mirnem prehodu iz 2v1 v 4 člansko družino. Saj to so sanje vsake izmed nas. Dvomim, da bom jaz tolk skulirana - malo zaradi narave, malo zaradi oddaljenosti od časov, ko smo mi imeli user posted image . Sem pa prepričana, da bom veliko manj komplicirala, kot sem prvič.
Glede utrujenosti je pa pri meni zadnja dva dni mal čudno stanje - zjutraj komaj pridem k sebi - sem čist out. Navadno sem kot una pupa, ki se ji oči odprejo, ko jo postaviš pokonci, zdaj pa si moram pomagat z eno kavico. Mogoče mi pa mal cuker pade, moram enkrat še v takem stanju zmerit cuker, da vidim.

nanka, upam, da si se znašla v službi in se boš lahko zmuznila za srečanje z nami.
majuška, tudi ti planiraj, da bi se nam na srečanju pridružila.
Jaz si namreč popoldanskega šetanja po BTC-ju ne morem privoščit. Še dopoldan nisem najbolj navdušena nad njim.

Calena, Nile, sta že vse nabavli za user posted image ? moj nad šetanjem po trgovinah ni najbolj navdušen, zato se moram vedno psihično pripraviti na to kam greva in po kaj. No jaz sem tipična ženska, ki je sicer zadnja leta precej šopingistično skulirana, ampak še vedno rada "šnofam" po trgovinah.
Calena, jaz tudi občasno naročim fotke, ki jih imam na compu, ampak pri tem nisem dosledna. Najbrž se jih splača imet še v obliki fotk, da jih slučajno ne zgubiš, če ti crkne comp. Kako delate ostale?

Danes je spet en lep - sicer hladnejši dan, ki ga je treba izkoristit, ker se v sredo pričakuje poslabšanje. Sicer pa komaj čakam naš naslednji čvek.



(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 9:02:48   
nanka
Dobro jutro punce,
zaenkrat še nisem v službi. V petek sem bila pri zdravnici, da mi zaključi bolniško, ker se mi je komisija iztekla, pa je vzela list in je poslala na komisijo za podaljšanje. Tako sem ta teden še doma in čakam odločbo, kaj bo sklenila velecenjena komisija. Če mi ne podaljšajo moram v ponedeljek v službo in ni variante da se izmuznem na srečanje, če pa mi podaljšajo pa pridem, ni problema.

Sem pa zdaj že dva dni šoping bejba in samo zapravljam. V petek sva bila v Ikei ( sva si omislila novo kuhinjo, ki je šele v delu), včeraj sem starejšo hči peljala po nove hlače in čevlje, danes pa sedim doma z prazno denarnico. Za novega člana sem nabavila že skoraj vse, voziček sem že kupila, rabim še ležalnik in banjico na stojalu. Ko pa na morfologiji izvem še spol, moram v primeru da bo fant v nabavo oblačil.

Pri nas hodi na smučanje letos samo moški del družine, babe pa letos doma sedimo.

Nile, žal mi je za tvoj izpit, mogoče se pa uspeš dogovoriti za ustni.

Jaz ne bom šla v MŠ, ker nisem bila pri nobenem in tudi zdaj  ne grem. Dragi je šel samo na hitri tečaj, da je dobil potrdilo, ki mu bo veljalo tudi letos.

Zdaj pa letim pospravljat in kuhat, otroci doma uživajo počitnice.


< Sporočilo je popravil nanka -- 19.2.2008 9:04:37 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 10:33:39   
resnično srečna
Pozdravljene punce!

Eto še mene...z nekaterimi se že poznam...nekatere poznam še od prej, ko še niso imele sploh otrok (vsaj na videz)...nekaterim se pa zdajle predstavim...

ja, ja tudi jaz bom kmalu 36 letnica...in tudi iz Ljubljane...tako da skoraj že sodim v tole skupino...

svojega drugega otroka pričakujem aprila (prvi sin ima že skoraj 15 let)...sedaj bo 100% punčka in moram priznati, da je ta nosečnost tudi povsem drugačna od prve...ne bolj naporna...le naša pupa je zelo zelo živahna...

ta teden sem tudi zadnjič v službi tako da z naslenjim tednom začnem uživati zasluženi počitek...

kar se tiče stvari imam skoraj vse že pripravljeno...materinska me pa še čaka...saj ne da ne bi znala več...le lepo bo spet malo obnoviti (15 let je le velika razlika)...

za menoj je tudi že kar nekaj zoprnih posegov, ki me po porodu še čakajo, vendar se s tem niti ne obremenjujem...pustimo času čas, pa se bomo sekirali takrat, ko se bo treba...

ekola...sem se malo razpisala...

pip

G.

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 11:32:44   
Katina
nanka, držim pesti, da ti podaljšajo bolniško, da prideš na čvek.  Dobro poznam ta občutek efvorije ob nakupovanju in nato streznitve po tem. Mi smo pred kratkim user posted image nabavli hlače v Benettonovem outlettu. So bile znižane od 70 - 90%, ene so bile pa celo samo 1€user posted image . Za 5 kom. hlač in kavbojk smo dali 45€. Sem tolk vesela, da bo en cajt mir.

Resnično srečna, dobrodošla med nami. Po kriterijih iz naslova čisto sodiš k nam, čeprav vzamemo medse tudi tiste, ki jih ne izpolnjujejo, pa se dobro počutijo med nami. Torej še ta teden, potem boš pa imela več časa. Tudi ti si vabljena na klepet v živo, ki bo po vsej verjetnosti drug teden. Moj predlog je ponedeljek ali sreda. Prijave pa še zbiramo.
Meni je tokrat evforija ob nakupovanju cunjic in potrebščin za user posted image v veliki meri žal prihranjena, ker smo kot hrčki pridno spravili stvari (no vmes so bile v obtoku). Kupili smo le voziček/rabljen, pa mami se je izprsila in nam kupila zibelko (bravo, mami user posted image ). Kupili bomo le kozmetiko, pa plenice in kakšno novo dudo, pa gugalnik oz. stolček. Vse ostalo sem že privlekla iz naftalina in upam, da bo vreme tako, da bodo oblačila ustrezala.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 14:15:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Glede srečanja smo kar sklepčne. Glede na trenutne omejitve predlagam ponedeljek ali sredo, lahko kar na istem mestu kot zadnjič ob 9.uri. Zbiram prijave.

Meni ustrezata oba dneva.

NiLe, se zgodi, da včasih zmanjka sreče. See strinjam s Caleno, da poizkusi izkoristit svoje stanje za to, da ti bo šel prfoks tolk na roke, da te sprejme na ustni izpit. Navadno jim user posted image prošnje zmehčajo srčke. Držim pesti, da ti uspe, ker je junij res bolj zoprna varianta. Sporoči kako ti je šlo.
Upam, da si dobila odločbo. Meni je kar kamen padel s srca, ko so mi podaljšali do nastopa porodniške. Jupi!
Če imaš jutri ali pojutrijšnjem kakšno urico odveč, te z veseljem povabim na kofi.

Jutri (sreda) ne bo šlo, ker grem shopingirat v Ikeo, za četrtek pa še ne vem, kakšne plane imamo... če bo vreme mogoče izkoristimo in letimo na obalo na izlet. Sva na vezi
user posted image

Calena, Nile, sta že vse nabavli za user posted image ?

Mi imamo večino od prej, kupili smo nov voziček, nekaj cotk sem še nakupila, jutri v Ikei še par malenkosti.



Oooo, resnično srečna, lepo da si se nam pridružila user posted image user posted image user posted image ... sva že znanki od aprilčic user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
19.2.2008 20:12:37   
mml
katina meni je bolj pri srcu sreda, čeprav lahko tudi v ponedeljek, če ostalim bolj ustreza ponedeljek. Po mojem bo najboljše nekje v BTC, ker se najlažje parkira...

resnično srečna dobrodošla med nami "starejšimi" čvekami, upam, da uspeš priti naslednji teden na čvek v živo

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.2.2008 10:19:23   
Calena
Ojla punce,

Katina glede srečanja meni ustrezata oba dneva. Morda se raje dobimo v sredo, ker ta dan bolj odgovarja mml
Drugače pa sem jaz večino stvari za našega user posted image  že nakupila (nekaj smo jih uporabili tudi od Lane), manjka samo še jogi in pa kakšne flaške in dude.
Katere flaške in dude nameravate uporabljati oz. katere uporabljaš ti mml? Prvič sem imela vse od Aventa, zdaj pa malo kolebam med Aventom in Mam-om. Tippee Toppee flaške so žal preširoke za naš Aventov grelec stekleničk.

NiLe uživaj v shoppingu in se imej maksimalno fino

resnično srečna dobrodošla med starimi čvekami, se te spomnim z aprilčič, čeprav tam jaz nisem aktivna ker mi ne uspe slediti vseh zanimivih tem in pogovorov

Upam, da se nas čimveč zbere na čveku, da bo čimbolj luštno. Pa našega prvega dojenčka Matica bomo upam lahko videle.

Lepo se imejte in preživite prijeten dan.

Pa-pa
Calena

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.2.2008 10:28:35   
mml
calena jaz imam še nekaj stekelničk od Aventa iz prejšnje runde user posted image , takrat jih razen parkarat za čaj, nismo potrebovali in držim pesti, da bo tudi tokrat tako..zato ti kaj pametnega ne mroem svetovati. Manca ni marala dud, Matic je pa trenutno zadovoljen z Aventovimi, ampak samo kadar ga kaj napenja ali črviči, sicer je pa rajši brez user posted image

Včeraj smo šli na prvi šoping v BTC in ga je Matic z veseljem in užitkom prespal user posted image , jaz sem pa včeraj uspela potisnit kazalec na desni roki v vrelo vodo, ampak na srečo ni prehudo, saj lahko brez problemov tipkam in pritiskam na miško user posted image . Sicer smo pa danes opravili samostojni podvig...projekt pelajti Manco v varstvo user posted image  in je šlo brez večjih stresov in pretresov. Glavni pretres je bil,  da se je Manca po ne vem koliko časa odoločila, da se bo zbudila že ob 7 user posted image  in po tem je bila veselica do odhoda v varstvo, vmes je bilo treba še preoblečt Matica in ga nahranit, pa seveda servisirat Manco...še največji problem je bilo podiranje kupčka pri Maticu, sem bila površna in po tem se mu je kolcalo. No zdaj pa veselo spi v postelji. Zvečer sem mu dala Antiflat kapljice in je spla 5 ur v kosu user posted image .

Grem malo lenuharit, dokler ni kakšnega hujšega alarma user posted image



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.2.2008 17:37:13   
Katina
Torej za srečanje predlagam sredo, 27.02.2008 ob 9. uri na starem mestu (Galerija Grad v BTC v kleti pod Emporiumom ). Prosim za potrditev udeležbe in komentarje.

                        Pridem?
---------------------------------
Katina                   DA       
mml                       DA                            
NiLe                       DA  
calena                    DA
nanka
majuška    
resnično srečna                           

NiLe, upam, da danes uspešno šopingiraš.  Jaz ugotavljam, da niti za v šoping nisem. Bi rabla WC vlečt s sabo.
Calena, jaz sem pri user posted image uporabljala Aventove stekleničke in NuK-ove dude. Naša je bila z obojim zadovoljna, jaz pa tudi. Imela sem (no, ga iam še vedno) tudi sterilizator od Aventa za v mikrovalovno in je super zadeva. Smo ga kar skoz uporabljal.
jaz sem tudi danes sprevla user posted image v šoping gledat gugalnike. Pri gugalnikih še nisva sklepčna, sva pa tudi kupila vrtiljak za na posteljico. Končno sem lahko mal zapravljala. To je tako lep ženski občutek. Sem v user posted image .  Naročila sem tudi dve rjuhici za zibko, ki sta že gotovi in jih moram it iskat.
mml, nam boš dala mal navodil o tem kako pripravit user posted image , da je tako priden kot vaš. Komaj čakam, da jih slišim, ker mal dvomim, da bomo mel tako srečo.

Zvečer sem mu dala Antiflat kapljice in je spla 5 ur v kosu
kaj pa je tospet za eno čudo?


nanka, majuška, resnično srečna in še katere, ki se nam želi pridružit, pofočkajte se!


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.2.2008 18:33:28   
nanka
Kot vse kaže bom morala v ponedeljek v službo ( zaenkrat še ni odločbe in če je do petka nebo) tako da me žal nebo. Če pa dobim odločbo po kakšnem čudežu in bom še doma, se vam pridružim.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
20.2.2008 23:13:53   
Majuska
Ojla,

samo na hitro se javljam, načeloma sem v redu, le utrujenost je še kar na pohodu ... v ponedeljek prav nesrečno padla na ledu, tako da me zdaj vse boli. Žal pa zdravnica ni hotela nič slišati o pregledu, ugotovila je le, da sva obe z bebico v redu. Tako da sem malce v dvomih, da bom lahko v sredo prišla na drink.

Bom videla, ali se mi bo uspelo kaj zmuzniti ven ... se bom pravi čas pofočkala, če mi rata.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 7:59:22   
Majuska
Ojla,

samo na hitro se javljam, načeloma sem v redu, le utrujenost je še kar na pohodu ... v ponedeljek prav nesrečno padla na ledu, tako da me zdaj vse boli. Žal pa zdravnica ni hotela nič slišati o bolniški, ugotovila je le, da sva obe z bebico v redu. Tako da sem malce v dvomih, da bom lahko v sredo prišla na drink.

Bom videla, ali se mi bo uspelo kaj zmuzniti ven ... se bom pravi čas pofočkala, če mi rata.

Lepo se imejte user posted image


(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 8:09:33   
Katina
Tale tvoja G je pa mal čudnauser posted image .  Jaz mislim, da bi te mogla pogledat, četudi nimaš kakšnih težav po padcu. Res je, da je user posted image doro zaščiten v amnijski vrečki, ampak vseeno....

Upam, da ti bo uspelo priti. Ni nujno, da se pofočkaš, če prideš bomo vesele.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 9:25:57   
*tedy*
Pa se  še jest pofočkam tukaj. Kmal bom  37 in pričakujem tretjega palčka (9 let punčka(je ze kr punca) , 3 leta fant (ma glih jutri rd)), zdej pa še nevem kaj bo, imam šele 10.3. G! V bistvu nam je pa vseenouser posted image

Sicer pa imam najmlajšega doma, ker smo bili skoz bolni in bo do septembra še v "crkljalnici". Potem pa bo treba spet v vrtec.

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 10:07:34   
NiLe
Ojla punce ... samo na hitrco user posted image

Katina; jaz potrjujem udeležbo za v sredo user posted image

Majuska; upam, da ni bilo kaj hujšega ob padcu.

Tedy; dobrodašla med nami. Tudi mi pričakujemo tretjega user posted image

Shoping včeraj je več kot uspel ... bilo ja zanimivo in pestro user posted image

Sedaj pa me moja dva škrata in možek vlečeta stran od računalnika ... se gremo potepat.
Se javim, ko bo malo več časaaaaa






_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 11:46:36   
nanka
Punce, v sredo se vidimo, ker sem dobila podaljšano bolniško še za 14 dni, potem pa moram res v službo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
21.2.2008 17:11:55   
resnično srečna
Zdravo ženskice!

Ja včeraj sem bila tudi jaz v šopingu in bilo je super...ne sam šoping ampak še kaj...

potrjujem prisotnost v sredo na srečanju...he he...upam, da bodo v službi pridkani in ne bodo morili po mobilcu...

drugače pa je moje počutje super, naša pupa v trebuščku kar nekam umirjena (upam, da zvečer ko se umiri ne bo spet začela rajanja)...

Nanka user posted image  za podaljšanje porodniške...

Tedy super za 3. dojenčka...očitno bo vedno več slovenskih družin z vedno večjim številom otrok...jaz osebno čakam drugega, moj najdražji tudi...ampak to je skupaj tretji...in če štejem še psa bomo kmalu kandidati za kombi...sploh sodeč po besedah mojega ginekologa, ki že sedaj navija, da naj se kar hitro odločim še za enega...pa še tele nismo rodili...

Majuska... pazi nase...pa ne hodi v tem obdobju preveč na led( ja saj vem...lahko je govoriti....sicer sem pa jaz tudi bolj adrenalinska in me v zadnjem času prav vleče na smuči)....

Calena...glede stekleničk sem tudi jaz skeptična...Tommy Pee zelo propagirajo in baje ne tečejo...ampak jaz kot dobra krava mlekarica rabim potem še črpalko, ki pa je pri nas od te firme še nisem našla...Aventove stekleničke so meni v prvo zelo polivale...tedaj smo večinoma uporabljali Nukove...kar se tiče dudic...na začetku smo imeli Mumove, ker so najkrajše in jo je naš mali držal z obema ročicama že v porodnišnici...sedaj sem nakupila dve različni firmi in jih s seboj odnesla v porodnišnico...ker če bo naša pupa tak "sesalec" kot je bil prvi mi bo spet bradavice spremenila v krvavo polje...pa je bolje to preprečiti kot zdraviti...

mml hvala za dobrodošlico in se že veselim, da vidim tvojega korenjačka...

torej...dovolj kracanja...grem še malo delat...potem pa domov...

pip

G.



_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.2.2008 5:37:13   
Katina
Sem prav vesela, da je moj poziv k novim članicam obrodil sadove.
*tedy* pozdravljena in dobrodošla user posted image . Če imaš čas si vabljena, da se nam na srečanju pridružiš.

                    Pridem?
---------------------------------
Katina                   DA       
mml                       DA                            
NiLe                       DA  
calena                   DA
nanka                    DA
majuška              če ji bo uspelo priti iz službe   
resnično srečna     DA
*tedy*                    ?

NiLe, me prav veseli, da je  šoping uspel.Me prav zanima kaj vse ste nabavili. Tudi mi2 sva kupila gugalnik za našega user posted image , pa previjalno podlogo. Zdaj nam manjkajo le še malenkosti.
nanka, user posted image za podaljšano bolniško. Super, da boš lahko z nami. Sej te bomo pol spustile v službo.
resnično srečna, user posted image tudi za tvoj uspešen šoping. Si mi pa spodbudila radovednost s tistim ... ne sam šoping ampak še kaj.......KAJ? Sodelavce pa najlažje zdresiraš, če za čas med čvekom izklopš GSMuser posted image , pa še jezni ne bodo, če bo linija pač nedosegljiva (saj verjetno ne gre za življenje in smrt, ali pač?)
Zanimivo, da nisi bila zadovoljna z Aventom, jaz sem imela pa probleme z NuK-ovo stekleničko - prvo kupljeno, ki je bila čisto zanič, ko pa smo prešaltali na Avent je blo pa super. 
Zadnjič sem za darilo dobila NUK-ovo dudo, ker so imeli ravno prezentacijo - in ko jo je doma user posted image hotla videt sem šele ugotovila, da ima narisano nogometno žogo - še dobro, da imamo user posted image .



(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
22.2.2008 21:42:22   
Majuska
tedy in resnično srečna, nisem vama še zaželela dobrodošlice, upam da se bosta dobri počutili v naši družbi.

sem se morda malo nerodno izrazila... pregledala me je moja splošna, ker bi na Leonišču pri moji G ful trajalo, da bi sploh prišla do njej. Sploh imam pa naslednji teden pregled in ji bom omenila. Splošna je rekla, da je videti vse v redu in tudi jaz mislim, da je z bebico vse v redu, priletela sem namreč na rit in me temu primerno tudi boli user posted image   ja ja, drage moje pupe, lahko je govoriti - bilo je v temi, zvečer je pomrznilo ker so spodaj škropili z vodo in pač nisem videla, kam sem stopila.

Sicer pa nisem hotela narediti drame, načeloma sem ok. Tale teden je bil ubijalsko naporen, 3x sem bila na faksu, imela skrajno natrpan delovnik, danes sem nadomeščala še dve manjkajoči in popoldne prilezla na izpit ... ne obetam si veliko od njega, ampak vseeno - ful sem vesela, da je petek zvečer in da si končno lahko malo oddahnem.

Za naslednji teden za drink res ne morem nič reči... z velikim veseljem bi prišla, ampak bomo videli, kakšna bo situacija user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice
25.2.2008 11:13:51   
mml
vidim, da ste elpo izkroistile sončen koenc tedna, ker ni bilo od nobene nobenga glasu user posted image . Mi smo bili v soboto na tržnici, včeraj smo patudi šli v mesto na sprehod in na kavo, je bilo prav spomladansko toplo, čeprav za kakšno dolgotrajnejše posedanje je še vedno malo mrzlo

Z Maticem prideva v sredo nekej okrog 9.15, ob 9. oddam Manco v varstvo in po tem se pripeljeva v BTC in se razmontirava in namontirava, tako da se že v naprej oproščam za zamudo user posted image

Matic trentuno spi, po tem greva pa tudi mi2 malo izkrositit tole lepo sončno vreme

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?