|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosn...
1.3.2008 15:29:27   
mišeka2
Živjo! Lepo prosim za kakšen vaš nasvet o nakupu previjalne torbe: torej katero mi priporočate, kaj moram pri nakupu paziti (sta le dvauser posted image , tako da...), pač nekaj v tej smeri. Zanima me tudi, če je kakšna od vas uporabljala prenosno varuško oz. kako to skombinirat pri dvehuser posted image ? Pri nas ni možnosti, da bosta spale v spalnici in tako bosta morale od začetka spati v svoji sobi, tako, da si ju želim imeti pod "nadzorom".

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
1.3.2008 17:04:41   
marsovcek
Jaz sem imela baby phone, uporabljala sem ga ene 4m. Uporabljala pa sem podnevi, ponoči pa so bile vrata njene sobe odprta, ker je njena sobe poleg najine spalnice. Mislim da tudi pri dveh ne bi smelo biti problema, daš pač nekam, da je obema blizu. Previjalne torbe pa nisem uporabljala, večinoma sem imela kar nahrbtnik. 

_____________________________

Ti si moj b..

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
1.3.2008 19:51:52   
Naja30
Torbo imam nivea in mi že od začetka dobro služi user posted image

Babyphone pa imamo Tomy in se tudi dobro obnese. Čez dan, ponoči smo itak v isti sobi user posted image

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
1.3.2008 20:35:33   
emaa
Jaz imam previjalno torbo od Zooperja, v nahrbtniku se mi je vedno zdelo, da nič ne najdeš. Mi imamo še vedno baby phone, ker naša dva tudi od prvega dne spita v svoji sobi. Se obnese, če ni predaleč (po hodniku imava midva 6m do njune sobe), ga ponoči, ko gresta spat izklapljaj in pripri vrata sobe, se ne boš zbujala za vsak šum. Jaz ga uporabljam čez dan, pa zvečer, ko midva še gledava TV ali se pogovarjava ali karkoli, ko greva spat, varuško izklopiva in odpreva vrata obeh spalnic. Nič ni razlike eden ali dva, saj slišiš oba, kateri joka pa se dokaj hitro navadiš prepoznat. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
2.3.2008 7:18:59   
mišeka2
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Mi imamo še vedno baby phone, ker naša dva tudi od prvega dne spita v svoji sobi. Se obnese, če ni predaleč (po hodniku imava midva 6m do njune sobe), ga ponoči, ko gresta spat izklapljaj in pripri vrata sobe, se ne boš zbujala za vsak šum.


Otroška sobica je sicer zraven spalnice, vendar pa imamo user posted image (ki je sicer vseskozi noter), vendar pa ji je vstop v spalnico strogo prepovedan in tako bo tudi z otroško sobico, tako da žal priprte sobe ne bom mogla imet user posted image (saj bi sicer z največjim veseljem hodila k tamalim v posteljice...).

Sem slišala, da so Angel Sounds zelo dobri; a so kateri tudi primerljivi (pa je cena recimo malo nižja)?

Jaz tudi nekako bolj navijam za torbo kot nahrbtnik. Pri torbi me samo skrbi, da le ne bi bila premajhna za vse stvari; sicer pa toliko pa spet ne mislim vlačit okrog! Moj se itak heca, da, ko bomo kam šli, da bomo vzeli sabo eno plenico, pa tista, katera bo prej kaj naredila, tista jo bo dobila user posted image !! Hja, misija nemogočeuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
2.3.2008 15:51:45   
mišeka2
IZVIRNO SPOROČILO: mišeka2

Sem slišala, da so Angel Sounds zelo dobri; a so kateri tudi primerljivi (pa je cena recimo malo nižja)?

  Kiks!!! Ne Angel Sounds, ampak Angelcare.user posted image

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
2.3.2008 16:10:17   
emaa
Na začetku sva tudi midva zapirala vrata čez noč (tudi zaradi mačke), pol po 6, 7 mesecih ni bilo več potrebe, pa mačka tudi ni hodila noter, sta prenevarna.

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in pre...
4.3.2008 10:13:46   
zabica26
Zadnjič sem videla ene odlične torbe v bušiju, Zdele so se mi zelo praktične, za enega ali pa za dva otroka, imaš dovolj prostora. Itak obeh hkrati ne boš previjala. pomembno je, da notri zbašeš dovolj plenic. Pa jaz kupujem v lekarni tiste nepremočljive podloge, da jih lahko stran mečem, kadar previjam na javnih mestih. Za vsak slučaj, je le ceneje kot dobiti npr. rotavirus.

Glede varuške... mi imamo tomijevo premium in je odlična. Lepo nam lovi po celi hiši, pritličje+dve nadstropji, celo balkoni niso problem. Poleg tega prikazuje še temperaturo v sobi. Jaz jo uporabljam čez dan in ponoči, čeprav je otrok v sosednji sobici. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?