|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 10:29:04   
naty13
Kje ste vse čvekeuser posted image li ste vse tako pridne in gnezditeuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 10:33:06   
bambi14
žaneža- vidim te....pogrešamo te,kje si?

Ju3 te čaka ultrazvok al?,...user posted image mogoče pa bo user posted image pokazala kaj je user posted image al user posted image .
Te že kaj gnezdenje matra? Povej kako si kaj?user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 10:54:36   
Anonimen
Hojla, punce user posted image !

Samo toliko, da vas pozdravim! O sebi in domačih zadevah raje ne bom nič pisala, ker potem napišem preveč in pre-na-dolgo user posted image , pa se ob tolikšnem branju še en kilometer branja res ne rabi, a ne?!  user posted image  user posted image  user posted image . Ni ravno haska...user posted image . Je pa vse OK in tudi dela potekajo tako, da smo lahko sedaj samo veseli, ko lahko že bolj nazorno vidimo, kaj v resnici ustvarjamo user posted image . Čas nam je trenutno edini nadležni faktor in preganjalec user posted image . Še posebej, ker nas čaka na novo potegnjena centralna napeljava čisto iz kleti v našo mansardo z vmesnimi popravki, pa strop v kuhinji bi radi dvignili......meseci pa se neusmiljeno obračajo.....Pa upam, da bomo vseeno zmagovalci......

Kar mi je najbolj v oči padlo in sem z veseljem prebrala je dogodek tejkez. Moje mnenje je - idealna priložnost!!! user posted image Jaz sploh ne bi razmišljala drugače, kot da bi zgrabili priložnost in poizkusili. Najboljše so tiste stvari, o katerih ne razmišljaš v nedogled in se ponudijo skoraj same od sebe. Oz. sem prepričana, da se človeku približajo tiste stvari, ki so mu resnično namenjene. Želim vam, da se seveda odločite tako, kot bo vam najbolj odgovarjalo!!! In držim pesti, da ne boste imeli težav s pridobitvijo prostega mesta v vrtcu in VESELO V NOVO ŽIVLJENJE.  user posted image   user posted image   user posted image . Kaj je lahko še lepšega?! In to z novim družinskim članom....Popoln začetek nečesa novega....

Podobno se je nam zgodilo, ko se nam je ponudila skoraj čez noč selitev v MS zaradi službe, ravno o času, ko smo najbolj razmišljali o +/- domačih lokacij, kjer naj bi začasno živeli. Ali pri nas doma ali pri njemu doma ali v najetem stanovanju nekje v mestu pa bi si s tem pridelali veliko zamero in užaljenost vsaj pri nas doma, ker je prostora dovolj....blablabla......Pa smo zgrabili priložnost in smo šli v nov svet. Čudovito!!! S + in - seveda. Čeprav nimaš nobenega svojca pri roki in novorojenčka nosiš povsod zraven in imaš nekakšne omejitve in si prikrajšan za kakršna koli druženja in tudi na novo ustvarjenim prijateljstvom se moraš delno odrečti zaradi obveznosti in si za vse sam, ampak je krasno! Imaš pa le svojo družinico, svoje stanovanje in svoj mir. Dobri sosedje so se pa tako ali tako sami ponudili......Trajalo je tako dolgo, da smo si pridobili izkušnje v popolnoma novem svetu, razmislili, kaj bi si prav za prav želeli v naprej in da smo izkusili, da smo sami prav lepo sposobni živeti in si usklajevati življenje brez kakršne koli domače pomoči......Čeprav smo bili daleč, smo bili vseeno preblizu, ker smo se vseeno skoraj vsak vikend vozili MS-CE-MS, kar pa počasi postane nadležno in utrujajoče........ Potem pa je čas itak pokazal svoje in smo se pač vrnili v naše CE......Evo, pa me je vseeno zaneslo, pa sem pisala o sebi user posted image .

Hotela sem samo bolj nazorno podkrepiti podporo tejkiz z osebno izkušnjo, da le naj poizkusijo, če se jim je ponudila priložnost!!! Če pa se ji je intuicija zrcalila celo preko sanj, pa je zagotovo to tisto pravo!!! Kaj bo jutri pa itak nihče z zagotovostjo ne ve......Držim pesti za vas!!!



(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:09:42   
cebrca
Maja T user posted image za jogi! Pa posteljnino imajo pri galebu res videt lepo. pa se mi še ne zdijo tako hude cene. Jaz sem nekaj posteljnine že dobila, pa bom počakala če bom še kaj rabila pa bom potem dokupila!

Tamy30 user posted image za cunce, a ne kako je fletno, ko lahko začneš prebirat in zlagat! Pa dobro opravi na pregledu!
Zoja Miša ti tudi dobro opravi na pregledu, pa da ne bo preveč dirkalno dopoldne!

matejka user posted image user posted image user posted image za tako pridnega in zavzetega user posted image in pa za previjalno!

tejkaz če vama stanovanje odgovarja, da se v njemu dobro počutita in da lahko rešita tudi ostale zadeve (vrtec, ZD, služba) samo zagrabita. Po moje so ti tudi sanje hotele kaj povedat! Jaz sem se s poroko selila 40 km iz LJ v naravo. ZD je v ****u, z vrtci so pri nas konstantni problemi, ravno tako s šolo naprej, v službo te noben noče, ker imaš preveč kilometrine, če si brez avta tudi v trgovino ne moreš itd. Ampak, če bi se še enkrat odločala, bi vse naredila isto, ker narava, dobri sosedje in dobro počutje odtehta vse. Vse ostale težave se potem nekako že rešijo! Pa še vsi v žlahti te imajo radi, ker te vidijo samo enkrat na štirinajst dni!

anita user posted image user posted image user posted image user posted image se ti vidi, da je bil izlet super, ker si polna energije!

Prijetno gnezdenje vsem do takrat ko si boste spet vzele čas za čvek na forumu!




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:11:15   
cebrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se pozabla sama cenzurirat, pa me je kar RR user posted image user posted image user posted image user posted image !

_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:14:18   
žanneža
Zdravo, punce!

KONČNO DOMA
Od četrtka dalje sem uradno na dopustu, vso moje delo sem predala, tako sem se končno začela bolj posvečati mojemu trebuščku. Delala sem do zadnjega, v službo se vozila uro in pol na eno stran, hodila na sestanke po celi Sloveniji, opravljala sem svoje delo kot da nisem noseča.
ULTRAZVOK
Jutri imam ultrazvok in komaj že čakam, da vidim svojega otročička. S seboj bom peljala tudi svoja otroka. Neža (6,5 let) je komentirala moje svarilo, da je vprašanje koliko bo sploh videla na ekranu in da ne bo potem razočarana; "Veš mami, saj ni važno! S teboj bom šla, da bom slišala kaj bo rekel zdravnik, če je z dojenčkom vse v redu, kakšno imaš kri, če si zdrava,.."
Vprašali bomo tudi za spol, čeprav mi je čisto vseeno kaj bo! Imam pa občutek da bo fant !
MOJ OTROČIČEK
Zelo je živahen. Ves čas čutim premike, brcike, kar me zelo pomirja. Počutim se odlično, polna energije, še vedno sem gibčna (noge si še vedno umivam v umivalniku), ponosna sem na svoj trebušček.
VOZIČEK
Prejšni teden sem dobila po pošti voziček Quinny buzz štirikolesnik capri barve. Kupila sem ga preko spleta v dnevni akciji -20%. Trenutno je v njem Nežin dojenček (igračka) in kolikor sem ga sprobala sem zelo, zelo zadovoljna z izborom.
POROD
Imela sem že obe izkušnji. Žana sem pred 9-leti rodila naravno, na predviden rok, brez zapletov (bilo je samo precej dolgo, težek je bil skoraj 4kg), Nežo pa pred 6 leti točno na predviden rok s carskim rezom. Porod se je pričel spontano, ker pa se mi je odluščil del posteljice od maternice in sem pričela krvaveti, popadkov pa še ni bilo, so se odločili za carski rez. Brazgotina se skoraj ne vidi, okrevala pa sem tudi zelo hitro.
Zaenkrat kaže, da bom sedaj lahko rodila naravno, za EA pa se ne bom odločila.

Toliko za danes, se oglasim spet jutri, ko opravim pregled.

Lep pozdrav vsem!


_____________________________

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:18:17   
cebrca
Da ne boste pozabile!

Srečanje
Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)


Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?



_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:41:02   
tejkaz
O punce, hvala vsem. user posted image

Pablo zelo lepo si napisala. Pri tvojemu postu me je zapustil še zadnji dvom. Res ti hvala.

Cebrca, narava res odtehta kar nekaj. Moj možek se že zdaj veseli, da ko bosta otroka malo večja, bomo lahko vsak dan na Lubnik hodili. Pa vedela bosta da krave niso vijoličaste :D Sicer jaz tam tako nahitrco nisem videla kmetij, je on prepričan da so verjetno bližje kot pa tukaj v Medvodah.

Bambi, nič se sekirat. Si super napisala. Vendar sem pa jaz že navajena na vožnjo. No, bolj stanje v kolonah kot pa vožnjo. Jaz mislim isto kot ti, če je volja, bomo tudi to prenesli. Sicer bo pa tako samo pet let, potem bomo pa nazaj v Medvodah, ko bo Gregor "podedoval" stanovanje po starših, ki se takrat, ko bosta šla v penzijo, odselita v hišo na Bizeljskem.

Naty, zadnjič so mi rekli, da ima celo Gorenja vas svoj ZD. Stanovanje bo imelo kuhinjo in kopalnico, ostale prostore bova midva opremila. Otroško sobo in spalnico pa tako imava, tako da ni problema.

Gajka, vidva imata pa še več vožnje kot bi jo midva imela.

Sandra, hvala tudi tebi. Midva bi tudi ene potne stroške prihranila, ker bi se ravno tako vozila skupaj.

Maja T, tako je. Okoli pet let bova v najemu in se vozila, potem pa dobiva stanovanje od moževih staršev.

Žanneža, lepo te je brati. Iz tvojega posta je res videti, da si zaljubljena mami.

Cebrca, na žalost pri meni dopiši sobota, ker se lahkosrečanja udeležim samo če bo v soboto. V nedeljo moja sestra praznuje rojstni dan in gremo v Novo mesto.

Čestitke vsem za dobre nakupe, za dobro opravljene preglede.

Tako, zdaj ob 12.00 moram poklicati v vrtec, ko pride vodja vrtca. Držite pesti.

Potem pa jest user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:42:23   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

No, da povem celo štorijo, če se bo slučajno kateri dalo brati user posted image
Kot veste imamo stanovanjski problem. Majhno stanovanje in lastnik bi rad stanovanje prodal zato se moramo čimprej izseliti. Ko sva dopoldan prišla iz Ljubljane sem bila tako utrujena da sem zaspala. Sanjala sem da sva našla eno stanovanje blizu Medvod in da sva ga najela. Ko sem se zbudila, mi ni dalo miru in sem šla na internet gledat ponudbo stanovanj. In res sem našla eno stanovanje v tistem kraju vendar me je odbilo, ker je polkletno. Oglas za njim, pa je bilo poceni stanovanje v Gorenji vasi. Oba sva mislila, da je to Gorenja vas blizu Medvod. Popoldan smo se odpeljali malo ta blok gledati, da bi potem v ponedeljek poklicali agencijo in se dogovorili za ogled. Hm, izkazalo se je da je ta Gorenja vas 16 km naprej iz Škofje Loke proti Žirem. Pa smo šli vseeno tja. Ogovorili smo enega domačina in ta je poklical lastnika in smo že tisti dan imeli ogled. Punce, stanovanje je krasno. Res, idealno. Midva sva samo gledala. Novo, še nihče ni bil vseljen, ker je novogradnja, božanska kopalnica, dve sobi (ena spalnica in otroška soba) in ogromna kuhinja skupaj z jedilnico in dnevno sobo. Hodnik je tudi širok in dolg. Idealno stanovanje, če le ne bi bilo tako daleč do službe.  Cena ista, kot plačujemo zdaj. Gregor se je vanj takoj zaljubil, jaz pa sem bila malo skeptična. Kaj pa vrtec, pa zdravstveni dom, pa nikogar poznanega blizu.... ?
Lastnik je rekel da so bili že eni pred nami na ogledu in so 90% da ga bodo vzeli. Da nas bo poklical, če se bodo slučajno premislili. Zvečer sva malo brskala po internetu in zasledila da je v njihovem vrtcu 5 prostih mest. Če bi Evo prestavila tja, bi bil ves problem rešen. Gregor mi je celo noč "težil" kako super stanovanje je, kako lepa je okolica, kako je zrak bolj svež, kako bi otroci bolj uživali v naravi,...

V nedeljo dopoldan smo šli k našim v Velenje. Cel dan je bil po malem dež, zato smo lahko premlevali skupaj z našimi in Gregorjevi, ki so bili tudi na obisku v Velenju, prednosti in slabosti selitve. Klical nas je še lastnik in rekel da so tisti pred nami odpovedali, ker se jim zdi malo predaleč. Tako, da zdaj imamo mi šanse. Gregor je že z eno nogo preseljen, spet je potem celo noč debatiral o selitvi in kako super bo. Z avtom se bo peljal do Medvod (25 minut vožnje) in potem z vlakom naprej do službe (20 minut) in bo isto kot pa se pelje z avtom iz Medvod do Ljubljane v gužvi. Jaz bom tako eno leto doma, kasneje bova pa to prakticirala oba.

Zdaj je moja naloga, da pokličem v vrtec, jutri se pa še enkrat dobimo z lastnikom in se vse dogovorimo. Selili bi se pa čez 5 tednov, ker je še kuhinja v delu.

Punce, kaj ve pravite?



OJ, pol bova pa tako rekoč sosede. Sem namreč doma zelozelo blizu Gorenje vasi?. Kje pa je to stanovanje, a v bloku, a vhiši, v katerem kraju.
PA da te potolažim, jaz tudi nisem nobenega poznala, ljudje so prijazni, bolj kot v mestu. Se jih pa tukaj ogromno vozi v LJ. v službo, pa še vozičkala boš v naravi, če s e boste selili. V službo se vozijo po drugi strani, kje je to ti zdaj ne bom razlagala je pa dosti bližje kot čez medvode in ni gužve. Veliko se jih pa pelje do ŠK. LOke z avtom, tam parkirajo, potem pa hop na vlak in so v pol ure v LJ.

Opozorim te samo glede vrtca. Kdo ti je rekel da je 5 prostih mest??? Letos je bilo skoraj 60 otrok preveč v Gor.vasi in je ravno zdaj selekcija. Tako da preden se odločite rajši pokliči direkt v vrtec in pojasni situacijo. Ti povem iz lastnih izkušenj. Drugače pa če je prosto mesto v Poljanah (to je kraj tik pred G.vasjo), otroka uvrstijo tudi v ta vrtec, ker je to ista občina, samo vrtca sta pač 2, vsak v svojem kraju. Je pa v obeh za otroke izredno dobro poskrbljeno, otroci so zelo veliko na prostem in se gibajo, pa tudi vzgojiteljice so v fajne. Veliko jih iz G. vasi vozi otroke v Poljane, ker jim je to na poti v službo. Lani so bili v obeh otrocih sprejeti vsi otroci , ker so odprli nove oddelke,pa župan je obljubil da bodo vsi, letos pa na žalost ni tako.
Rajši se prej pozanimaj, da ne boš potem razočarana. Če rabiš telefonsko obeh vrtcev ali pa kaj drugega sporoči.

Aja, pol se bova pa lohk kdaj vidle pa vozičkaleuser posted image ,....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 11:58:41   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

O punce, hvala vsem. user posted image

Naty, zadnjič so mi rekli, da ima celo Gorenja vas svoj ZD. Stanovanje bo imelo kuhinjo in kopalnico, ostale prostore bova midva opremila. Otroško sobo in spalnico pa tako imava, tako da ni problema.



Da, G. vas ima ZD dom, potrjeno, hodim tja. Pediater je tukaj samo 1x na teden, zaradi posvetovalnice, če je otrok bolan moraš v ŠK.Loko ali pa tukaj k osebnemu zdravnimu. Mi smo hodili na posvetovalnico v G. vas, za vse ostalo pa zdaj hodimo v Šk. Loko. Ginekolog je v Šk. Loki, tu ga ni, je še zobar, pa spodaj del fizioterapije, pa lekarna, pa velik Mercator, pa Kmetijska trgovina s hrano in vsemi drugimi stvarmi, pa pizzerija, pa ena ful dobra gostilna pri kateri imajo vsak mesec tematiko druge hrane, poleg običajne seveda (enkrat je dalmatinska, enkrat balkanka, enkrat morska, oktobra je oktoberfejst, pa divjačinska,.......), pa ena majhna trgovina z oblačili, skratka veliko.

PA vrtec se nahaja tik nad ZD, v sklopu osnovne šole.
Pa prav imaš, kmetij je kr nekja čeprav ne več toliko kot včasih, dosti da pri nas otroci vedo da krave niso vijolične, pa dosti imajo konje tukaj. Je pa res tako kot ti je tvoj rekel, Eva bo na svežem zraku, brez mestnega prahu, ni pa to toliko odaljen kraj čisto nekje na vasi, se ogromno stvari dogaja, poleti je veliko prireditev zunaj, veselic, avgusta so vsako leto Čuki. Skratka ni da ni.
A sem ti kaj pomagala?user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:19:57   
Erin
Jutroooouser posted image

Kako paše vsaj zjutraj se naspat in poležat, ko imam pa ponoči maratone na wcuser posted image zjutraj se pa umiri..uf, vsaj to.
No na mojem rač se je naselil en virus tako da vam pišem z laptopa od mojega user posted image . še dobro da ga ima in mi ga je pustil doma, no pa upam da bo danes moj že popravljen in bom spet veselo tipkala nanj ker se na tem kar zelo motimuser posted image .
Danes zvečer grem na predavanje od dojenja in sem že vsa neučakana. Sem se s predavateljico zmenila da prideva z mojim samo na to predavanje zaradi rizične in pa ker težko sedim itd. v kolikor bom zmogla pa še na kakšnega od ostalih...pa bom gotovo samo pri tem ostala ki pa je seveda pogoj če hoče biti moj pri porodu.  Me je mali tudi okupiral tam spodaj in me vse boli.

žanneža - dobrodošla nazaj med namiuser posted image user posted image user posted image Smo te pogrešale. Sporoči kako je bilo na UZ.

naty - super da je Nejček doma.user posted image Upam da bo od sedaj naprej zdrav pa še ti se ne boš toliko sekirala zadnje meseceuser posted image user posted image user posted image
tejka - super za novo stanovanje. In 3x hura za tvoje preroške sanjeuser posted image user posted image user posted image
sayuri, mishel, K_a_t_J_A, cicmic - upam da ste dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:23:19   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

                  ~  trenutno nas je 114 ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +9 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +8 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +13 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +9 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +8 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image  user posted image   ) 29.let +10 kg
~ bavc
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +8,5 kg


user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +13 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +13 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja ) CE/ +12kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +13 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ


user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +8 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let


user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +11 kg
~ dojenč (1.user posted image user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +17 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +3 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg


user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image Leon ) +10 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +16 kg
~ meeryana
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image user posted image ) 35.let CE/ +6 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +18 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +13 kg


user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +6 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +4 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let


user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +6 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +9 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -12 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +9 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +8 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +8,5 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg
~ bibika24 


user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +7 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +6 kg


user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +8 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg


user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ clara23 (user posted image )
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka ) 28.let Ptuj/ +9 kg


user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +4 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +6 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image ) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +11 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ LEDO1974
(2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:24:06   
Erin

   user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

09.6. - Tamy30
09.6. - Zoja Miša
10.6. - Maja T.
10.6. - čipka
10.6. - Višnja
10.6. - žanneža
10.6. - astrea
11.6. - MATEJKA_
11.6. - tejkaz
11.6. - ANA_P
11.6. - lana777
12.6. - andrejaboris
12.6. - sandra123
12.6. - bambi14
12.6. - Suzili
13.6. - Vilika
13.6. - Maja T.
13.6. - miškolinček
16.6. - kaja02
16.6. - cebrca
16.6. - anonimna user posted image
16.6. - Vilika
16.6. - soncek3
17.6. - anita goitan
18.6. - naty13
18.6. - bella02
18.6. - daja27
18.6. - buruolan
19.6. - Erin
19.6. - majah
20.6. - nell
20.6. - Muklla
20.6. - Amelia
24.6. - aradej
24.6. - Košuta
26.6. - dar10
26.6. - Ryssa
26.6. - PABLO
26.6. - pingo80
27.6. - matejchi
27.6. - m@j@
27.6. - LinaK
30.6. - Nevaeva
30.6. - ozziebo
30.6. - maartinca
01.7. - andrejaboris
02.7. - gajka
03.7. - Julija08
03.7. - anaya
09.7. - Zoja Miša
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
21.7. - PABLO

user posted image 3D UZ:

18.6. - anita goitan 3D UZ

user posted image         
Datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.



ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK
           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:34:57   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Danes zvečer grem na predavanje od dojenja in sem že vsa neučakana. Sem se s predavateljico zmenila da prideva z mojim samo na to predavanje zaradi rizične in pa ker težko sedim itd. v kolikor bom zmogla pa še na kakšnega od ostalih...pa bom gotovo samo pri tem ostala ki pa je seveda pogoj če hoče biti moj pri porodu.  Me je mali tudi okupiral tam spodaj in me vse boli.



Tvoj dragi za na Jesenice ne rabi nič, da je lahko prisoten pri porodu, midva sva bila 3 leta nazaj v MŠ in sva potrdilo imela pa so nama tam rekli da ne rabi ničesar. Razen če si se odločila kje drugje roditi. Grem pa jaz danes na MŠ na Jesenice, in pride babica prav iz porodnišnice pa jo lahko vprašam če želiš, ona bo že vedela.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:44:47   
Tamy30
dan punceuser posted image
vreme se je ze izboljsalo, tudi soncek imamouser posted image

tejkaz user posted image na tvojem mestu bi takoj zagrabila to priloznost, sploh ce je locena spalnica in otroska soba, ql touser posted image

sandra imas ze 3user posted image user posted image

bambi danes sem ze bla, jutr pa grem spet v MB, tako da se lahko popoldne dobimo kje na cveku, ti sam javiuser posted image  ta slikca iz 4d je pa svetovna, ful se lepo vidi obrazekuser posted image , hm kaksna pa je razlika med 4d in 3d?

Tak tudi pri ginekologinji je bilo vse OK. od prejsnjega pregleda sem pridelala (v 2 tednih) samo 1 kg, tako da se res pazim, oz. pazim kaj jem. Malcek pridno raste,zdaj je nekje 30 cm velik, tezek pa nekje 1.5 kg:) Naslednji pregled imam 30,.6. Mogoce bom se lahko izprosila za en brezplacen UZ (2 sem ze imela), ampak sele v naslednjih nekaj tednih. Drzmo pestiuser posted image

Lep dan



(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:45:04   
Erin
Saj sva midva tudi to slišala samo so mi pa nekatere kolegice rekle  da so pri njih hoteli videti potrdilo. Ma za vsaj slučaj greva oba pa še kaj se bo poba naučiluser posted image ŠeJ vedno sem pa za Jesenice. Nam bo pa predavala prav tako babica iz Jeseniške bolnice. Upam le da ne bo preveč dolgo trajalo ker tako težko sedim... 

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:52:20   
URSKAP
Ojla !
po dolgem času se javljam. Tudi pri meni se pojavljajo podobne bolečine in brce čisto nad sramno kostjo, pa je moja G rekla (na pregledu 2.6), da je vse ok. glede otrdevanja pa 2 magnesola spijem pa je bolše.
Tudi midva mava danes MŠ, na Bledu, sicer se je začela prejšnji ponedeljek in je danes že tretjič. Sobico smo pobelili in sestavili pohištvo, sedaj se pa suši. Cunce in ostalo se mi pa zdi da je še čas.
Pa še nekaj okrog dopusta. Midva pač zaradi težav ne greva nikamor, je pa moja G na vprašanje o dopustu odgovorila, da se v zadnjem tromesečju nebi oddaljevali od porodnišnice 3 ure in da kakšni Hrvaški otoki niso primerni kraj za nosečnice. Samo tolk povem kaj sem jaz dobila v odgovor.
Pa še nekaj me zanima, tiste, ki imate za G dr.Ribičevo ali kaj veste kdo jo bo nadomeščal in kako bo med dopusti? Na Bledu zadnjič dela 14.7, potem pa je do 18.8.ni, tako da sem kar mal v skrbeh kako bo?!
Pa še mal popravkov za seznamček +8KG; pregled 30.6.
PA PA

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 12:57:08   
miškolinček
Prejšnjič sem bla jaz prvič pa je predavateljica rekla da ne rabijo nič. So ble vse punce same, pa mislim da  so spraševale tudi to, sploh prvorodke.

Naty,user posted image sem šele zdaj videla sa ste se spet po bolnici sprehajali. Nejc pa tudi nima sreče, mogoče bo pa res bolje da ga izpišeš vsaj za kakšno leto, dokler boš imela majhno dete doma. Važno da ste zdaj boljši.
Jaz sem tle na RR,ćeparv bom šla počasi kuhat, še nič ne gnezdim, ne morem ker nimam še prštiman, moramo ta prvo sobo pospravit pol pa prebelit, pa tla, ....., da ta velikega preselimo, pol pa bomo. Moj pravi da je še dosti časa, jaz pa mislim da ga ni več toliko, samo se mi ne da o tem prepirat, ker moji hormoni pa njegovo prepričanje ne grejo skupaj. Za MŠ mi je tudi rekel da on že vse ve in da ne bo še enkrat šel, pa sem mu sam rekla kakor hočeš, pol grem pa sama, pa sva bla zmenjena.user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 13:41:42   
tejkaz
Miškolinček imaš prav. V vrtcu ni več prostih mest. Podatki so stari.
Gledala pa sem tukaj: https://sava.mss.edus.si/webregistri/Vrtci.aspx
Ko sem pa klicala v vrtec so pa rekli, da ni nobenega prostega mesta.

Sva šla z mojim na kosilo, ker se morava do jutri točno odločit kako bova. Mož je še vedno zato, da se vseeno selimo tja, da jo bo že v Medvode zjutraj s sabo vozil. Moj plan je itak tak da bi bila dva dni na teden z mano in dojenčkom doma, tri dni pa bi hodila v vrtec in mislim da bomo zadevo tako izpeljali.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 13:44:45   
Erin
miškolinček (in seveda vse ostale) - bodo vaši možeki pri porodu? Jaz sem mojemu že nekajkrat obrazložila da bo lahko grdo zgledalo (kri, voda, lahko tudi blatouser posted image ) pa še kar vztraja da bi bil rad zravenuser posted image user posted image in me to zelo veseli. Prej sem se najbolj bala da se mu nebi zagabila ko bi me videl v taki situaciji pa pravi da me bo potem imel samo še bolj rad...sem se kar raznežila.user posted image user posted image

Sem pa včeraj ponovno opazovala kako so me strije "poslikale" po CELIH nogah in bokihuser posted image , le trebuh so pustile pri miru.user posted image Tiste ki ste že rodile in ste imele strije - ali te ko shujšaš izginejo ali samo obledijo vidijo se pa še vedno?




_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 13:50:11   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem pa včeraj ponovno opazovala kako so me strije "poslikale" po CELIH nogah in bokihuser posted image , le trebuh so pustile pri miru.user posted image Tiste ki ste že rodile in ste imele strije - ali te ko shujšaš izginejo ali samo obledijo vidijo se pa še vedno?





Erin, na žalost strije samo obledijo, tudi, če shujšašuser posted image , ampak en spominček pa moraš imeti na nosečnost, kajneuser posted image ...sem že velikokrat pisala, da uporabljam Eucerinovo olje za nosečnice, meni odlično pomaga proti strijam, še tiste, ki sem jih pridelala v nos.s Tino, so zelo zbledele, mogoče ne bi bilo narobe, če poskusiš še s tem oljemuser posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 13:52:50   
sandra123
Joj, koliko čvekamo...še malo, pa bo treba izvesti selitev na drugo stranuser posted image ...sem šele včeraj opazila, da imam že 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkaz...čimbolje se dogovorita z možekom, kako in kaj, čeprav zgleda, da sta se kar nekako strinjala s selitvijo user posted image user posted image user posted image

Erin, tudi moj možek bo prisoten na porodu...tega ne bi želel zamuditi za nič na svetuuser posted image , čeprav še ne vem dokončno, kako se bodo zdravniki odločili - CR ali naravni porod...


< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.6.2008 13:58:02 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 14:03:45   
tejkaz
Ja mislim, da se kar strinjava s selitvijo.

Erin, strije res samo obledijo in se zoožajo. Jaz imam samo takšne majhne črtice in se skoraj nič ne vidijo. Saj jih je malo ampak vseeno.

Sem pa ravno včeraj odkrila prvo novo grdo vijoličasto.

Ko sem jaz rodila v Ljubljani, je mož sedel pri moji glavi. Videl ni skoraj nič. Jaz pa tudi ne. In tisti čas sploh ne pomisliš da bi ti lahko bilo nerodno pred partnerjem.

Gnezdim pa tudi jaz še nič, kvečjemu sem še večja lenoba postala user posted image



_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 14:06:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem pa včeraj ponovno opazovala kako so me strije "poslikale" po CELIH nogah in bokihuser posted image , le trebuh so pustile pri miru.user posted image Tiste ki ste že rodile in ste imele strije - ali te ko shujšaš izginejo ali samo obledijo vidijo se pa še vedno?





Erin, na žalost strije samo obledijo, tudi, če shujšašuser posted image , ampak en spominček pa moraš imeti na nosečnost, kajneuser posted image ...sem že velikokrat pisala, da uporabljam Eucerinovo olje za nosečnice, meni odlično pomaga proti strijam, še tiste, ki sem jih pridelala v nos.s Tino, so zelo zbledele, mogoče ne bi bilo narobe, če poskusiš še s tem oljemuser posted image



Šment... jah no ampak ne bo spominček ampak kar velik spomin...
Jaz sem uporabljala Aventovo kremo proti strijam in pa olje (mandljevo) ampak je res da sem se več ali manj mazala le po trebuhu saj niti pod razno nisem pričakovala da se bodo packe razrasle po nogah kaj šele da v takem obsegu. Me je kar žalostno naredilo...  Saj sedaj se mažem tudi po nogah pa upam da bo kaj pomagalo. Bomo pa itak veselo vozičkali po porodu pa upam da bodo vsaj malo izginile.

No sedaj je pa moj klical da je že konc s službo(1h prej) jaz pa še nič južne narejene...grem kuhat...



(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.6.2008 14:15:34   
anita goitan
uf je lep dan, sem mal po uradih skakala-menjala naslov, šele sedaj čeprav sva že leto in pol v novem stanovanju, ampak glede na to da mi drug teden pri dr.papirje dajo, bi pač rada imela vse urejeno, no še v službo nesem jutri.
Sem dala novo žehto sušit, se je kar nekja cunj nabralo od vikenda.
In sedaj grem mal ležat, se mi prav nič ne ljubi še po stanovanju pospravljatuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?