|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 8:34:16   
anita goitan
jutro punce, tak čuden dan se obeta vsaj kar se vremena tičeuser posted image
Super  Naty13 za zidarijo, uf sva lani se uselila  v novo stanovanje in potem sva imela sanacijo-razne reklamacijske zadeve in skrite napake-konkretne, sem sita raznih zidarčkov in zidarčin čez glavo pa potem pucanja, ma bo pa potem lepo oz pri nama je sedaj končano.
bella02
se tudi sama ne čudim da pri vsem futru čez praznike nisem fasala kašnega vnetja!

Komaj čakam sobote, greva mal v Karavanke in sicer na Košuto, vreme se obeta, kako je moje user posted image s soncem-se je potrebno fajn mazat z zašćitnim faktorjem ne? Saj imam eno dobro 20 faktro še od poletja ko smo se po stenah podiliuser posted image
Mejte se in bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 8:51:36   
sandra123
Jutro souser posted image ...Jaz sem imela pa včeraj tak glavobol, da sem popoldan zaspala za 3.ure, pa je bilo potem boljše...Zgleda, da sem bila tako obremenjena s tem, kaj bo z mojo službo, da nisem več zmogla takšnega pritiska...Hvala bogu, da se je ta morija s službo končno končala...Danes imava z mojim user posted image obletnico poroke in poznanstva, pa sem se ful dobre volje zbudila in hitro šla v šoping...bom malo bolj ekstra kosilo pripravila, ker na večerjo žal ne bova mogla zaradi princeske, ki ima jutri šolo...Moja user posted image user posted image sta že od 4.30 aktivna, tako, da je bil spanec bolj rahel user posted image . Glede Elevita pa...tudi jaz ga še vedno jemljem, sem pa opazila, da, če ga pozabim kakšen dan vzeti, je žurka na wc-ju, se prebava takoj izboljša.
Lepo se imejte, pa se še kaj tipkamo.
user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:10:08   
tatly
jutro
BELLA02-jaz jemlem elevit odkar sem bla prvic na pregledu.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:10:38   
renatka
Madona ste pridne, en dan pa že 4 straniuser posted image user posted image user posted image !
Mene zanima, če ste že kaj gledale vozičke, jaz sem že imela nagledanega GT3 od Peg Perego, nato mi je včeraj prodajalka pokazala novega Buzza in Freestayla od Quinny, ki sta ful dobra, zdaj pa ne vem več kajuser posted image
Bambi14- res je, da si opravičen do denarne pomoči po treh mescih neprekinjene bolniške, neglede kaj ti je, jaz sem v službi vprašala in so mi rekli, da bom dobila nekaj več kot 400€ ampak od sindikata, zdaj pa ne vemuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:17:13   
Višnja
Jutro,
ste že spile kavico????
Spet ta dežek.....jaz hočem sonček, sonček tooooplooo!!!!!
Železo pa zapira in jaz se nikakor ne morem odločit, da ga začnem jemat, ker že tako imam težave s prebavo. Na srečo mi je dal gine en sirup za prebavo in si vsaj malo s tem pomagam, ker če ne bi počla.

ceberca...pogumno...vem, da je težko amapk zase, za tvojega dragega in tvojo majhno pikico moreš bit korajžna in optimističnaaa...ker maliuser posted image  vse čuti.
Upam, da je danes kaj bolj pozitiven dan!!!


lep dan vsem, pa čeprav deževen....se kaj beremo in pišemo kasneje.....papa

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:38:55   
tejkaz
Dan

Pokonci standardno že od pol šestih. Tudi če bi lahko, ne bi mogla dlje spati, ker sem se začela že pred Evo zbujati.

Mi  smo spet na starih tirih. Zdravi in služimo (no, Eva jih zapravlja) dinarčke.

Sem samo na hitro preletela zadnjih 10 strani. Ni časa da bi vse točno prebrala čeprav bi rada

Tudi jaz še vedno jemljem Elevit. To pa zato, ker imam bolj neredno prehrano. Prebavo imam pa zdaj urejeno.

Sandra, čestitke za nedoločen čas.

Čestitke vsem za uspešne preglede. Upam da bo tudi moj uspešen.

Cebrca zate user posted image user posted image Upam da bo takšnih dni čim manj in da bo s tastom bolje

Sonček3 in miškolinček, železo ali zapira ali odpira. Tako so meni rekli v lekarni pa še v navodilih pri stranskih učinkih piše da je posledica zaprtje ali driska.

Nell, super pleničke. Bi jih poslikala še zame? user posted image

Višnja, sem včeraj kar zajokala ko sem prebrala kaj se je zgodilo eni decemberki. Grozno.

Ste gledale včeraj oddajo na Kanalu A? Ne vem kako se ji je reklo, šlo se je o družini, ki je imela 5 otrok in so bili grozno zanemarjeni.



_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:39:10   
gajka
Ojla, user posted image !

Madonca, 2. del se komaj odpre, pa se mi zdi kot da se prav trudite, da bi čimprej kar s 3. delom štartale! Sej pa je to lepo, je vsaj kaj vsak dan za prebrat!

Jaz sem danes že iz laboratorija in končno sem si privoščila zajtrk! user posted image  Zdaj pa počasi veselo na delo - spet delam doma, mi prav paše! Ni 2 ur vožnje na dan, pa ni treba že ob 5h vstajat... Pa še sitnega šefa in njegovega pripravniškega ritoliznika mi ni treba gledat! user posted image

Berem, kako ste vse pridne z izpiti. Res čestitke vsem! Pa za pogum, da ste se odločile za user posted image  poleg študija. user posted image  Mene bi pobralo! Jaz sem šele dobre 3 leta po diplomi šele začela razmišljat o user posted image , ampak tudi enostavno prej nisem nekako imela želje. No, vmes sem bila še 1 leto na podiplomcu v ZDA, pa se že celo leto in pol prepričujem, da bi vsaj te papirje pri nas spravila v nostrifikacijo... Ah, ta lenoba in izgovori... user posted image
 
soncek3 - zanimivo, da se ti zdi, da bi s user posted image  lažje znala delat. Pri meni je ravno obratno, ker se enostavno z mašnicami in volančki in barbikami ne bi najbolje znašla! Se mi zdi, da bi se bolje počutila pri igranju fusbala! user posted image  Torej samo ''upam'', da je imela G na MF prav, čeprav je še sama rekla, da pa je v našem primeru kar 100% glede spola.

Maja T. - jaz sem bila tudi danes zjutraj pri vampirjih! user posted image  Tokrat so zahtevalo celo ''samo'' 2 epruvetki krvi. Pa še debelo uro so me tam zadrževali, ker so mi delali tist test, ko moraš še ogabno sladko vodo spit in potem tam čakat 1 uro brez premikanja, da ti kri vzamejo... user posted image

cebrca - življenje pač ne teče vedno po ustaljenih tirih. Ti se kar mirne duše olajšaj malo na forumu. Sicer pa drži se! user posted image

sandra123 - čestitke za pogodbo! user posted image




(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:45:14   
lana78
OJLA, PUNCE!

Samo, da vas na hitro pozdravim, ker imam full dela. Brala vas bom pozneje. Kolk ste pridne, bom imela veliko za brat.

Pa še eno vprašanje za vas. A se vam je kdaj zgodilo, da ste bile zeloo zatečene? Jaz sem se ponoči zbudila in še rinke nisem mogla dat dol (običajno mi je prevelika). Tudi po obrazu sem bila zatečena. user posted image user posted image user posted image   Sem se kar ustrašla, ker naj bi to bil znak nosečniške sladkorne. Ma zjutraj je bilo vse ok. user posted image user posted image   Ima katera podobne probleme?

Pa lep dan vsem (čeprav je vreme kislo)!!!


(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 9:47:18   
žanneža
Pozdravljene avgustovke!

Včeraj, ko sem brskala po omari kaj oblečt za službo, sem dobila super idejo! Sicer imam dvojne nosečniške hlače, ampak moja služba zahteva malo več.
Namreč vse hlače so mi še prav , razen seveda v pasu. Odprla sem zadrgo in si všila elastično blago enake barve kot so hlače ( vzela sem kar elastične tangice- sprednji trikotnik je bil kot nalašč za to). Z rezultatom sem zadovoljna. Ker je všitek elastičen, mi hlače lepo stojijo, po nosečnosti pa jih bom samo odparala.

Kar se tiče kilogramov, se punce ne sekirajte. Če boste dojile in malo potelovadile boste hitro spet v formi. Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 11 kg, v drugi 16 kg, sedaj pa bomo še videli! Faj je, da si mažete trebušček (vrsta kreme ni toliko pomembna), da koža ostane elastična.

Komaj čakam na ultrazvok, da spet vidim svojegauser posted image ! Sploh nimam tistega pravega občutka da sem noseča, razen ko občutim tiste rahle brcike (ampak niso še pogoste)!

Kar se tiče službe, pa si tudi jaz že želim da bi čimprej izpregla. Vožnja v avtu me že utruja .

Lep dan vsem!

_____________________________

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:00:17   
bambi14
Jutro punce,
hvala za kofetko,njami sem že hladilnik oropala.user posted image


Cebrca,.....
kot pravi
miškolinček
Sem pa zelo vesela, ker sem se imela priložnost posloviti še ko je bila živa. Poslovili sva se prav z besedami adijo, pa da se enkrat vidiva. Je vse razumela, ker je tudi želela na koncu samo še moje obiske in nobenih drugih. Pa tudi sama mi je dala vedeti, da je pripravljena da oddide s tem ko mi je rekla da naj mislim nanjo in molim zanjo da se bo rešila, ker je res trpela.
Mogoče se sliši grdo, ampak jaz sem res prosila, da se bo čimprej rešila, ker takšnega trpljenja si ni zaslužila, je bila predobra.



nimam besed s katerimi bi te lahko potolažila,....mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:00:32   
maartinca
Lep pozdrav vsem ki pričakujete avgusta svoje user posted image  tudi jaz bi se vam pridružila, rok imam 10.08. in bo moj drugi sonček eno sončico 3 letno pa že imamo. Danes imam MF in komaj čakam da izvem kakega spola bo naš novi član-ček. Torej sem v 20 t in pridobila +4 kg.

Vsem en lep dan kljub vremenu ... Marty

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:04:12   
anita goitan
pozdravljena martyuser posted image user posted image user posted image super ma sam kolk nas bo avgusta!

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:05:27   
sayuri
Evo še mene na raport user posted image . Sem rabila več kot eno uro, da sem se uredila v kopalnici user posted image user posted image user posted image . Groza, tole britje nog bo še zabavno v prihajajočih tednih user posted image user posted image user posted image . Da ne govorim o tem, da zarad trebuha tja dol nč ne vidm user posted image . Pa nohte na nogah sem res komaj dosegla. user posted image  Ojej. Pri Filipu sem do zadnjega vse sama delala brez problemauser posted image , zdaj pa... user posted image . Pol sem pa še doživela šok, ko sem na tehtnico stopila user posted image . Lih včeraj sem v enem postu pisala, kako se malo redim, danes pa mam hudiča. Erin, piši +6 kg user posted image . Vse kaže, da sem na dobri poti najmanj 20kg user posted image . Saj se ne sekiram zaradi tega, ampak vem, da se mi bo neumno zdelo, ker res malo jem.... Ah.... Čeprav mi je tolažba moj trebuh, ki je iz ure v uro večji user posted image .

Bom kasneje kaj več pokomentirala, zdajle nekam nisem pri volji. Spet sem slabo spala...bla, bla bla....

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:05:32   
bambi14
Bambi14- res je, da si opravičen do denarne pomoči po treh mescih neprekinjene bolniške, neglede kaj ti je, jaz sem v službi vprašala in so mi rekli, da bom dobila nekaj več kot 400€ ampak od sindikata, zdaj pa ne vem



,....meni je bilo rečeno, da to ni denar od sindikata ampak od delodajalca.user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:24:58   
sayuri
Jaz se moram tudi pozanimat v šoli glede nadomestila, ki pripada, če si 3 mesece v bolniški. Se spomnim v prvi nosečnosti, da mi ni nihče nič rekel, jaz pa tudi nisem vedela in sem ta kratko potegnila. Sedaj pa me ne bojo tako hitro frej. Počakam še, da mine marec, aprila bom pa v tajništvo šole klicala in vprašala, kako je s tem.
maartinca, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

tejkaz nekaj časa sem gledala tisto oddajo - Mali skrbniki al kaj je že bila. Moj komentar je - groza!!! Ubogi otročki. Ta veliki dve in ta mali fantički. Čisto zanemarjeni, prestrašeni, nihče se ni smejal, zapostavljeni, jedo kar iz tal, iz mize, spijo na tleh.....ubožčki. Mama pa fotr pa sam čik v gobcu pa pir v roki. Sorry, tudi če sta slepa, bi lahko bolj skrbela za otročke. Vsaj v naročje bi kdaj kakšnega vzela, ga pocrkljala, zapela pesmico, se z njim smejala.... Resnično so se mi zelo smilili user posted image  in sem morala preklopit.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:25:22   
miškolinček
Pozdravljena Maartinca, doborodošla pri nas.user posted image user posted image

Juupiii, še malo pa nas bo 100!user posted image user posted image user posted image
Ja, ja, zgleda da bo res treba prostor v porodnišnici rezerviratuser posted image user posted image , drugače ne vem kako se bomo zvrstile. Pa še dopusti so, ojej,..user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:31:07   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

tejkaz nekaj časa sem gledala tisto oddajo - Mali skrbniki al kaj je že bila. Moj komentar je - groza!!! Ubogi otročki. Ta veliki dve in ta mali fantički. Čisto zanemarjeni, prestrašeni, nihče se ni smejal, zapostavljeni, jedo kar iz tal, iz mize, spijo na tleh.....ubožčki. Mama pa fotr pa sam čik v gobcu pa pir v roki. Sorry, tudi če sta slepa, bi lahko bolj skrbela za otročke. Vsaj v naročje bi kdaj kakšnega vzela, ga pocrkljala, zapela pesmico, se z njim smejala.... Resnično so se mi zelo smilili user posted image  in sem morala preklopit.


Sem gledala in se popolnoma strinjam s teboj. Sem imela enako mnenje in komentarje ko sem gledala, tako da sem nazadnje preklopila. Nič drugega nista naredila kakor vsem otrokom uničila otroštvo. Posledica je pa ta da ta večja punca sploh ne bo imela svojih otrok, tamal je pa že pri 8 letih samomor delala,user posted image user posted image , ..mislim, da bi se že tle mogla mal zamislit,......groza kaj vse ljudlje počnejo,...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 10:56:08   
bambi14
Punce jaz imam eno idejo:

- kaj ko bi se opominjale kaj bi blo dobro vse izkoristit v tem našem času,..bolniška, porodniška. Kdaj kaj oddati, da ne bomo slučajno kaj spustile po nepotrebnem.user posted image user posted image user posted image

Na bolniški bom jaz npr. od začetka nosečnosti,.....kaj mi potem pripada nadomestilo 2x. A je mogoče katera bolj doma v teh vodah kot jaz,....hvala.
In še nekaj: ali to držiuser posted image
- delodajalec plača denarno nadomestilo po 3 mesecih staleža
- sindikat pa ti tud lahko da neko denarno pomoč


(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:15:17   
Višnja
tejkaz...zdaj sem prebrala. Sploh ne morem verjet. Groza!!!! Človek si sploh ne upa pomislit kaj doživlja...brez besed, res!!!!

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:19:35   
Vilika
Hojla!

Joj kakšen turoben dan...
Moram ti čestitat sandra123 za pogodbo - ful pozitivna novička!! user posted image user posted image  bravo za tvoje delodajalce, ko bi se vsaj tudi moji kaj k pameti spravili - bomo videli konec meseca.

Glede papirjev, žal, jaz ne znam nič povedati. Še sama bom izgubljena kako in kam vložiti papirje če mi ne podaljšajo pogodbe  - zavod, socialna... Upam da mi ne bo treba.

Maartinca - lepo čvejkanje z nami!!

Sayuri, meni se +6 kg zdi kar  normalno - saj nosiš 2 otročička user posted image

gajka, soncek3 - jaz sem tudi mnenja da bom bolj s fantkom znala, tiste prav pocukrane zadeve mi ne grejo preveč dobro od rok. Bomo videli user posted image .

Uh - včeraj me je hotela spet zgaga žgati user posted image  - pa sem jo pogasila s pol litra donata, hihihihi, in je potem obupala.. Pravijo, ko zgaga peče  - BEBICI LASKI RASEJO..... komaj cakam da pobozam te nezne laske na nezni glavici....

Sem cisto raznezena postala...
moram jit zdaj naprej delat...

Lepo se imejte!!



_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:34:08   
gajka
No, Erin, zdaj pa je čas, da še ti dvigneš svojo rit izpod toplega kovtra! user posted image  Pa, da ti ne bo dolgčas, lahko pri meni napišeš +3kg in naslednji GP 25.4. (če bo seveda v ponedeljek v KC tudi pri ''drugem mnenju'' vse OK). user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:43:28   
bambi14
eeeeeeriiiiiin- dobro jutro
tud pri meni lahko napišeš + 4 kg in na uz se je videl spol,....meli bomo user posted image Ela. Moj user posted image je čist navdušen.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:46:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

eeeeeeriiiiiin- dobro jutro
tud pri meni lahko napišeš + 4 kg in na uz se je videl spol,....meli bomo user posted image Ela. Moj user posted image je čist navdušen.


IZVIRNO SPOROČILO: gajka

No, Erin, zdaj pa je čas, da še ti dvigneš svojo rit izpod toplega kovtra!  Pa, da ti ne bo dolgčas, lahko pri meni napišeš +3kg in naslednji GP 25.4. (če bo seveda v ponedeljek v KC tudi pri ''drugem mnenju'' vse OK).


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He he...saj vas berem..samo se mi ne da nič napisatuser posted image

bamby - čestitke zauser posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:52:56   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF

28.3. - vika1
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
31.3. - Gajka pregled
01.4. - karmen83
3D UZ
01.4. - Višnja MF
02.4. - tejkaz MF
02.4. - čipka
02.4. - renatka
MF
02.4. - karmen83 MF
02.4. - erta MF
03.4. - anita goitan MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin MF
04.4. - buruolan MF
04.4. - anaya MF
07.4. - Erin 3D UZ
07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - astrea
MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Naty13
MF
10.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - andrejaboris MF
10.4. - Lana777 MF
10.4. - sandra123
MF
11.4. - Neža7 MF
11.4. - žanneža MF
14.4. - Vilika MF
14.4. - K_a_t_j_a MF
14.4. - sayuri
14.4. - soncek3
15.4. - Višnja
MF
15.4. - kaja02
17.4. - pingo80
MF
17.4. - Krysia MF
17.4. - Julija08 MF
17.4. - Ninaaa 3D UZ
18.4. - miškolinček
18.4. - Maja T.
18.4. - tatly
MF
21.4. - ANA_P MF in 3D UZ
21.4. - Maja T. MF
21.4. - tejkaz 3D UZ
23.4. - košuta
25.4. - m@j@
25.4. - Gajka
25.4. - Muklla
29.4. - bella02
29.4. - anita goitan
05.5. - sandra123 3D UZ
07.5. - Julija08
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.3.2008 11:54:14   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

                  ~  trenutno nas je 96  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +3 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +3 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +4 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici


user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 32.let  PO/ +6 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ katjakoc


user posted image 06.08.

~ karmen83 (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg
~ Nevaeva
(1.user posted image ,user posted image )
27.let  LJ/ +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image Leja ) CE/ +6kg


user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +7 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ


user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let


user posted image 11.08.

~ miškolinček (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice/ +1 kg
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg


user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image Eva) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ +1 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO


user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image Tai ) 29.let  +3,5 kg
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let


user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let


user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ nateja (1.user posted image ,user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image ,user posted image )
28.let +6 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +4 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB/ +2,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +4 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let CE/ +3 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image Ela) 27.let  +4 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +3 kg
~ bibika24 


user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ +1 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +4 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let


user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +1,5 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +5,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let

user posted image xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ


Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!
 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?