Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

nisem imela. Kaki sod bom šele sedaj
Steper, kolo, rolanje in vozičkanje bo treba izvajati....ker bi se rada zbasala drugo leto v stara oblačila. Lani sem si kupila novo poletno garederobo..valda je letos ne bom nase spravila oz. prizor ne bi bil za v javnost
se nisem veliko zredila, ampak mi voda taaaaak zaostaja, da gleznjarjev niti slucajno gor vec ne spravim, tak podbradek imam pa licka, k jih nisem nikol mela?! upam, da s porodom tale voda zgine, ker tole je
ko z mojim sediva na kavcu, se kar zokam v gleznje in obupujem, k' zgledajo kot vzhajajoci kruh..
. Zelo velik pa res ni tale moj buši. No ja sej je mamica zato toliko bolj velika in se buši malce skrije, tako da bo najbrž tudi moj
in
še tudi mene čaka za danes, ampak se bom raje odpravila malo ven na sončeka, ker je res zelo lepo pa imamo že 16 °C zunaj.