|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
27.5.2008 21:27:40   
barbaw
Aurora  mi imamo butano hišo (iz zemlje) in vročina ne pride skozi 50 cm debele stene kot skozi zidano hišo. Zdaj je še prijetno v hiši, kasneje pa bomo zvečer odprli okna. Je pa moj kupil klimo, ki jo bomo uporabljali, ampak sem jaz rekla, da manj kot 24 stopinj ne bomo imeli. Potem je prevelika temperaturna razlika, ki pa mene ubije če jo doživim.
Da si materinstva nisi tako predstavljala ti verjamem. Jaz bi mojega najraje kresnila s Špelininim valljarjem, ker pozabllja, d ima DVA otroka. Oba moram sama skopat in porihtat zvečer pa še nahranit. In kot zanalašč ob isti uri. Se mi počasi že kar user posted image . Sem se prej zjokala, ker sem hotela spravit škrata spat, ki ima celo proceduro zvečer, pa Maja noče biti v posteljici in ne ve če bi jedla in ... Jaz pa lačna in zaradi tega fuuul tečna, on pa sedi zunaj na gugalnici in čveka z očetom. aaaaaaaaaa  Me je kar minilo do hrane. Sem si skuhala polento za mleko, čeprav ga zaenkrat ne primankuje (moram trkat), pa je vse skupaj ostalo na štedilniku. Čez dan pa nam gre samim trem kar super. Tole zvečer pa je res ena mala katastrofa.

Estrella user posted image
 
**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi
 
Majabo tudi jaz imam take probleme. Sicer nisem imela CR je pa hudo, ker sama res ne zmorem vsega. Lažem. Zmorem, samo me tako izčrpa, da se mi ne da ne jest pa še težim vsem okrog sebe. Bom počasi rabila kakšno boksarsko večo, da bom jezo dala iz sebe, ker se počutim nemočna, pa sama sebi vseeno toliko vredna, da bi mi lahko kdo pomagal.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
27.5.2008 22:23:20   
jana81
aurora syntocinon se uporablja, če imaš trde dojke, da ti te mlečne žleze sprosti in potem bolj teče.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
27.5.2008 22:59:45   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

Ful pogresam skupne momente s tavelikim otrokom, ceravno sem ga imela se pred 14 dnevi poln kufer. Zahteven triletnik jaz pa ko slonica, nekako ni slo skupaj. Sedaj bi ga z veseljem meckala in dvigovala (cr tega ne pusti) sla z njim na igrisce namesto da ga porivamo od ene babice k drugi, da jaz skrbim za novega člana med tem ko je oči v službi.

So to vaši prvi otroci ali že katera ima dete?


Majabo, tudi jaz imam na momente krizo, občutek krivde zaradi enega ali drugega otroka. Prvi je le bil 4 leta v središču naše pozornosti in zdaj smo začeli opažati, da ima vedno pogostejše izbruhe jeze-ne mara atija al pa mene, pa grozi, da naju bo udaril ipd. Hvala bogu pa je do dojenčka zelo nežen in ljubeč, tako da zgleda le išče najino pozornost in ne gre tolk za jezo do malega. Na začetku je bil kar dost pri babici, se pa trudim, da smo čim več skupaj. Po drugi strani pa imam slabo vest, ker se zavedam, da pa dojenčka veliko manj cartamo in ljubkujemo kot smo Jana. Zgleda, da so drugi otroci res tako bolj mimgrede, po domače rečeno. Eh, saj se bomo vpeljali in bo lušno, a ne user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 8:01:16   
Taula
Estrella...dobrodošla doma.

****...user posted image

Glede kriz...jaz ne vem kako zmorete ve ki imate več otrok. Jaz imam včasih občutek da me bo še ta pokopal. Zadnje dneve imam eno krizo in se sama sebi smilim in si grem na živce.user posted image  Včeraj je mala bila boga vsa sitna ker je vroče, pa krče je imela (od čaja, ne vemuser posted image ). Ponoči je spala 4 h preden se je zbudila (rekord), pa sedaj spi že 3h. Čakam  da se zbudi da jeva in hitro ven. Če ne bo že prevročeuser posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 10:13:44   
sashy
Mene pa zanima ali slučajno katera uporablja kungurujčka. S tamalim sem šla z njim prejšnji teden na sprehod pa se mi je zdel da mu je prav všeč pa še zaspal mi je notri.
Majabo sicer ne vem kako je ker imam samo enega pikca ampak tudi mene kdaj popade žalost in si ne morem kaj da se ne bi malo zjokala
****user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 10:34:20   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

Tole spanje vam pa zavidam, upam da tudi nas kmalu doleti.

Zanima me ali je katero kaj dajala poporodna kriza? danes je bila prvic pri nas patronazna, ko je omenila da se bom lahko kdaj pocutila zares zalostno in da se naj kar zjokam me je v trenutku prijelo da bi resnično padla v jok?!

Ful pogresam skupne momente s tavelikim otrokom, ceravno sem ga imela se pred 14 dnevi poln kufer. Zahteven triletnik jaz pa ko slonica, nekako ni slo skupaj. Sedaj bi ga z veseljem meckala in dvigovala (cr tega ne pusti) sla z njim na igrisce namesto da ga porivamo od ene babice k drugi, da jaz skrbim za novega člana med tem ko je oči v službi.

So to vaši prvi otroci ali že katera ima dete?


Jooj, ne vem kaj naj rečem...zaenkrat se ne prepustim poporodni depresiji, čeprav me je včeraj nekaj prijemalo....
Imam tri otroke (sin 56 let, hčerka 2 leti). Ker sem povrh vsega še zbolela in moram počivat (pa moj je z vročino) sta tamaladva v varstvu pri tašči, danes prideta domov in jutri zjutraj k moji mami na kras do sobote. Ja, zelo ju pogrešam, a mi je prvo v glavi, da se moram sama poštimat! Žalosti me tudi, ker vozičkanje (sprehodi) odpade, saj ne morem biti veliko pokonci - od mravljinčenja me že prav bolijo podplati in to naj bi trajalo še mesec dni. Odmislit moram gospodinjska dela in skrbet zase in Varjo!

Upam, da bo čez mesec dni bolje

Od vitaminov pijem elevit 1 tableto na dan.

Špelin@ ti ki piješ B kompleks, koliko na dan??? Mi jih je tudi meni nevrologinja priporočala.

Danes smo se pa zbujali non stop in jokcali, najbrž sem včeraj preveč zelene solate pojedla.

Včeraj pa je bila patronažna in smo Varjo stehtali... v 14 dneh odkar smo prišle iz porodnišnice se je zredila za točno 500g
Dojimo pa se kakor ji zapaše.... ampak zdaj gledam, da je cca na 3 ure.

**** upam, da ni kaj resnega!!!!

Estella dobrodošla doma. Pa za kakšno slikco male Alje se priporočamo!

barbaw, pazi nase in ne se živcirat!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 10:51:09   
kasso
Taula, kake učke ima tvoja mala user posted image se kar stopiš user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 11:01:17   
aurora28
Mi se še vedno zbujamo pogosto ponoči in veste ta moj Gal je en tak aktivno živahen otrok, on kar krili z rokami in spušča glasove, zadnjič si je dudko prijel s prstki, jaz pa sam user posted image , saj nisem mogla verjeti. Komaj čakam, da gremo malo na dopust. Še en mesec.

Mene je prav strah tamalega dojiti v postelji, ker jaz kar zaspim in mi je danes moj rekel, da sem mu ponoči roko držala na obrazu. Zdaj bom prisebna ko ga bom dojila in šele nato zaspala. A ve tudi zaspite med dojenjem v postelji oz. imate kak drugačen način dojenja ( na kavču, postelji, gugalniku...???)


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 12:22:36   
barbaw
Kasso jaz te prav občudujem. Jaz dva pač nekako furam, ker moram, ampak tri. Verjetno bi si isto mislila kot sem si prvič: le kako nekdo vzgaja dva otroka.
user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš. Sicer nekaj bi lahko vozičkala, a naj te potolažim, da je pri nas že ob 9-ih takšna vročina, da mi niti na misel ne pride, da bi šla na sonce. Je bilo zjutraj pred 8 v senci 24 stopinj, včeraj pa je bilo največ (v senci seveda) 34.

Aurora jaz zaspim sede ali leže. Je pa tako, da sem tudi jaz enkrat čutila, da sem spustila roko n se v trenutku zbudila, drugače pa se sploh ne premikam med spanjem. Je pa hecno, da ko ne čutim več da Maja sesa se zbudim, ker ne spim trdno in jo dam v posteljo. Kako ostanejo nekatere med vsakim dojenjem pokonci ne vem. Sicer pa sem tudi jaz pri prvem otroku bedela med vsakim dojenjem, dokler me ni izčrpanost po nekaj mesecih dotokla.

Zdaj pa se vidi, da smo vse polno zaposlene, ker nismo več največje čveke na RR. user posted image  Jaz se moram pohvalit, da se ponoči vstajam samo enkrat. Je Maja ful pridna kar se tega tiče. Najhujše pa je zvečer, ker oba takrat umivam in hranim in spravljam spat. Pa tudi to mi bo uspelo osvojit.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 13:59:28   
natasa34
Pozdravček,
Mi smo včeraj proti večeru že veselo vozičkali user posted image . Je bila Eva ful pridna, cel čas spala. Vozil je pa večinoma ponosni bratec user posted image .
Danes sva imele na obisku spet patronažno, je od ponedeljka pridobil še 100g, tako, da smo ful pridne.
Spi nam po 3-4 ure, včasih jo pa prime pa bi dojila kar naprej, vsake pol ure ... pa ta faza mine in je spet pridno dete user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 14:23:47   
Taula
Jaz kengoruja še nimam. Me pa mikauser posted image  Samo ne vem...rabila bi takega ki je primeren od rojstva daljeuser posted image

kasso...drži se.user posted image user posted image  Trenutno moraš poskrbeti zase...to je najvažnejše. Sprehodi bodo počakali.user posted image

Naša dama danes ful spi...včeraj ga je pa srala. Me kar skrbi, kaj bo ponoči. Da ne bo pa sovica.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 14:54:30   
Soncnica Sandra ***
Ojla mamice!
 
Evo mi smo ravno pri počitku user posted image . Manca je pridno zaspančala, mamica pa gre pripravit malce presenečenja za atija, ki ima danes rojstni dan. Bom napihnila balone in naredila napis: vse najboljše ati!
Upam, da bo presenečen ko bo prišel iz službe?!


_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 14:57:51   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: jana81
...jst čaja ne dajem, ker ne vem katerega.


Jana midve imava čaj od HIPPa in sicer: Instant čaj iz komarčka. To je čaj, ki ga user posted image  lahko daš po dopolnjenem 1.tednu. Od začetka ga naša ni marala-očitno ga tudi ni potrebovala, ker še ni bilo vroče.
Ta teden pa ga popije zelo veliko, sploh če sva dalj časa zunaj ga spije tudi po 100ml. Se mi je zdelo to ful veliko, ampak so mi rekli, da če je otrok žejen, da pač popije toliko kot rabi.

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 14:58:04   
Soncnica Sandra ***
Estrella: dobrodošla spet med nami!!!

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 15:03:23   
sashy
taula: v baby centru prodajajo prav tiste kengurujčke od rojstva naprej oziroma od 3 do 9kg

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 15:03:31   
aurora28
Barbaw pa mene je strah, da ne bi Galu kaj med spanjem naredila. user posted image
Sej ga čutim in vse, glej prejle sva se šla dojiti v spalnico na zakonsko posteljo, ker sem bila jaz ful utrujena in je tamali spal na hrbtu in glavico obrnjeno v desno, ampak jaz se nisem upala zapreti učk, da bi kaj odremala,. Zanima me ker vsepovsod piše, da naj bi otork do 6 meseca spal na hrbtu, spet drugi pa na boku. Kako pa vi založite otroka, če spi zraven vas v postelji?


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 15:05:23   
sashy
Estrella: dobrodošla doma, jaz se spomnim kako mučno mi ej blo tiste tri dni v porodnišnici pa skos so sestre pa zdravniki not uletaval pol ti pa rečejo tuki se morte spočit ker doam ne bo časa za počitek!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 15:09:10   
sashy
aurora: jaz sem imela tudi na začetku strah da bi se med spanjem kr nanj ulegla ampak potem ko sem pa ponoči dojila pa med tem zaspala sm mela pa nekako skos v zavesti da je poleg mene.
glede spanja na hrbtu pa pravijo samo takrat kadar je kdo poleg ker se lahko zaduši če slučajno ven plune mleko

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 16:47:45   
katy82
Čau mačkice se vam mal javljam k pol letimo vozičkat k se bo upam da počas mal ohladil.Jst mam malo kr v bodiju brez rokavov k mamo 26 stopinj v stanovanju tko da je res bogica.Kako jih pa ve oblečete?Moja ful švica pa še vročinske izpuščaje ima pa mi jo je brez veze tko oblačt.
SS men tudi mala spije okol 100 ml na dan čaja k baje da AM nase veže veliko vode pa itak so bebice žejne,saj smo mi tud.
Sem si pa dons prvoščla 3 urno turo šopinga ko sem šla kupovat ležalnik pa sem še za malo fračko kupla 2 bodija s kratkimi rokavčki pa še 2 bodija s kratkimi rokavčki in našitimi hlačkami.Ful sem mela še v planu kaj zase it pogledat pa mi srce ni dalo sem malo tko pogrešala,sem jo ful lubčkala ko sem pršla domov.Kdo bi si mislil,da maš lahko to malo štruco tako rad,jst sm ful dvomla vase,če jo bom mela rada zdej se mi pa to zdi prav smešno.



_____________________________

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:07:44   
špelin@
Na hitro en pozdravček za vse user posted image
 
Imam dve vprašanji.
 
Najprej eno za jano81: kakšna je sestava kapljic, ki jih imaš iz Avstrije (ne vem, ali imaš ti Lefaxin ali Antiflat)?
 
Pa še eno vprašanje za vse: ali imajo vsi vaši user posted image  krče?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:08:34   
Majabo
Verjetno silno butasto vprašanje ampak res sem v dilemi...

ali lahko 10 dnevni otrok spi v sobi kjer je ponoči odprto okno, meni se bo namrec od vrocine in slabega zraka zmesalo

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:12:03   
sashy
majabo: samo pihati mu ne sme drugače mu pa po moje slab zrak škodi bolj kot pa malo svežega vetrčkauser posted image .

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:15:57   
sashy
Špelin: moj ima krčke pa mi je patronažna rekla da naj po vsakem obroku nujno podremo kupček, masiramo po trebuščku v smeri urinega kazalca in vozimo kolo v nasprotni smeri, da mu to olajšamo, drugače pa jih ima zato ker moj Anej prehitro pa preveč požira mleko in zraven poje veliko zraka zato pa ga zvija. Glede prehrane pa mi je naštele zelo ozek izbor, ki si ga lahko privoščim ( no še dobro, ker mam itak ene deset kil prevečuser posted image )

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:16:31   
špelin@
NAŠI MAJSKI HROŠČKI  
 
user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej, 2020 g, 44 cm 
 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      
 
user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm
 
 user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm
21. april 2008, filipinka (PDP: 03.05.2008), user posted image  Zala, 2220 g, 47 cm in user posted image  Nika, 2400 g, 47 cm
 
user posted image
22. april 2008, *Tiana* (PDP: 01.05.2008), user posted image  Erazem, 3580 g, 53 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm
 
user posted image
30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Gal, 3390 g, 52 cm
 
user posted image
01. maj 2008, Soncnica Sandra *** (PDP: 05.05.2008), user posted image  Manca, 3470g, 52 cm
 
user posted image
02. maj 2008 ob 2:09, barbaw (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maja, 3620 g, 50 cm
02. maj 2008 ob 13:01, .muki. (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maša 
 
user posted image
03. maj 2008 ob 7:37, CatJa (PDP: 04.05.2008), user posted image  Mark, 3510 g, 51,5 cm
03. maj 2008 ob 22:10, Pika18 (PDP: 17.05.2008), user posted image  Matjaž, 3390 g, 51 cm, OG 37 cm
03. maj 2008, sankica (PDP: 12.05.2008), user posted image  Neli, 3700 g, 51 cm
 
user posted image
04. maj 2008 ob 10:09, Taula (PDP: 03.05.2008), user posted image  Ella, 3540 g, 50 cm 

user posted image
05. maj 2008 ob 10:47, sashy (PDP: 15.05.2008), user posted image  Anej, 3320 g, 52 cm
05. maj 2008, kastanjeta (PDP: 21.05.2008), user posted image  Tristan, 3200 g, 50 cm 
 
user posted image
06. maj 2008, GoYa (PDP: 20.05.2008),user posted image  Alja, 2410 g, 47 cm in user posted image Taj, 3280 g, 48 cm
06. maj 2008, tjaška28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Eva, 3080 g, 49cm
 
user posted image
07. maj 2008, petrahh (PDP: 02.05.2008), user posted image  Žiga
 
user posted image
08. maj 2008 ob 10:36, hijenca (PDP: 15.05.2008), user posted image  Vid, 3500 g, 50 cm
 
user posted image
09. maj 2008, buccka (PDP: 10.05.2008), user posted image  Lin
09. maj 2008 ob 2:54, Svojeglava (PDP: 12.05.2008), user posted image  Živa, 3630 g, 52 cm
 
user posted image  
10. maj 2008 ob 15:17, katy82 (PDP: 13.05.2008), user posted image  Lara, 3450 g, 54 cm
10. maj 2008 ob 9:30, mixi (PDP: 16.05.2008), user posted image  Kaja, 3305 g, 50cm
 
 user posted image
11. maj 2008 ob 4:20, Naty* (PDP: 11.05.2008), user posted image Žan, 3500 g, 51 cm
11. maj 2008 ob 11:28, kasso (PDP: 14.05.2008), user posted image  Varja, 3080 g, 49 cm, OG 34 cm
 
user posted image
12. maj 2008, Pepita (PDP: 05.05.2008), user posted image , 3840 g, 52,5 cm
12. maj 2008 ob 20:15, majčica 24 (PDP: 05.05.2008), user posted image  Žiga, 4000 g, 54 cm
 
user posted image
13. maj 2008, kodrana (PDP: 30.05.2008), user posted image  Tara, 3120 g, 52 cm
13. maj 2008 ob 11:59, tally (PDP: 13.05.2008), user posted image  Emilija, 3150 g, 52 cm
 
user posted image
14. maj 2008, Katina (PDP: 15.05.2008), user posted image  Inti, 3865 g, 53 cm, OG 36 cm

user posted image

15. maj 2008, zalazoya (PDP: 21.05.2008), user posted image Niki, 3010 g, 53 cm
 
user posted image
16.maj 2008, suzy85 (PDP: 16.05.2008), user posted image  Eva, 3950 g, 54 cm, OG:36cm
16. maj 2008, sylvy (PDP: 25.05.2008),  user posted image Jakob, 3695 g, 53 cm, OG:34 cm
16. maj 2008, Majabo (PDP: 25.05.2008), user posted image
 
user posted image
17. maj 2008 ob 2.04 in 2:05, Skye (PDP: 28.05.2008), user posted image  Lia, 2310 g, 46 cm in user posted image  Tia, 2200 g, 47 cm

user posted image
18. maj 2008ob 12.35, tancho (PDP: 28.05.2008),  user posted image Malakai 3570 g, 53 cm

user posted image
19. maj 2008, **** (PDP: 28.05.2008),   user posted image Omar, 3840 g, 52 cm
19.maj 2008 ob 19.45, nataša34 (PDP: 30.05.2008), user posted image  Eva, 2320 g, 47 cm
19. maj 2008 ob 20.33, Špelin@ (PDP: 31.05.2008),  user posted image Gregor, 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm
19. maj 2008, janjček (PDP: 23.05.2008),  user posted image Tilen, 3550 g, 52 cm
 
user posted image
20. maj 2008 ob 3.30, bobika (PDP: 09.05.2008),  user posted image Anže, 3260 g, 49,5 cm
20. maj 2008 ob 10.00, sesil (PDP:26.05.2008), user posted image Aneja
20. maj 2008 ob 5:39, najča (PDP: 20.05.2008), user posted image  Žiga, 3710 g, 53 cm

user posted image
22. maj 2008, StBarbara (PDP:19.05.2008), user posted image  Frida, 3670g, 54cm
22. maj 2008, 80kaja (PDP: 19.05.2008), user posted image  Lučka, 3790 g, 51 cm

user posted image
23. maj 2008 ob 12.18, Estrella (PDP:22.05.2008), user posted image  Alja 3500g, 53cm


user posted image
24. maj 2008 ob 20.06, darmar (PDP 23.5.2008), user posted image  Zala 3580, 52 cm, OG 36 cm

user posted image
25. maj 2008 ob 17:45, Anitka (PDP: 26.05.2008), user posted image  Gal, 3380 g, 51 cm
 
user posted image
26. maj 2008 okrog 10h, valentina2006 (PDP: 27.05.2008), user posted image
26. maj 2008 ob 16:53, edinaos (PDP: 23.05.2008), user posted image  Anja-Tia, 3670 g, 52 cm, 35 cm

user posted image
27. maj 2008 ob 00:41, mya26 (PDP: 30.05.2008), user posted image  Maj, 3750 g, 53 cm
 
user posted image  : user posted image
  28 : 30
Mamica je postala tudi medika1 (PDP: 01.05.2008, user posted image )

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
28.5.2008 17:20:53   
Estrella*
Majabo: otrok ravno tako rabi sveži zrak kot vsak drugi. Glej le toliko, da mu ne bo pihalo direktno na posteljico.

Špelin@: jaz imam antifalt kapljice (just in case) sestava pa je: 1ml suspenzije -Simethicon 41,2mg, sorbinska kislina 1,2mg, kalijevsorbat 0,402 mg, Na Cyclamat 1,35mg, Saharin Natrij 0,15 mg. Upam, da si to iskala.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?