Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
.. men to ni problem.... boljš to, pa dejansko imet kaj od dneva... kot pa končat z delom ob 17h... veš kolk stvari lahko še js pol naredim?? NUL, NIČ ... res ne bi rada donosla otroka, pol mi ga bodo pa drugi vzgajali..
aja... sem pozabila povedat, da sem si nabavila 12 CDjev Lovely baby - sem celo knjižnico izropala .. pa sem jih dala presnet... sem pa Prenetal že poslušala pa je ful fajna muzika... še mene je ful umirila... tko da priporočam..
Tejchy, saraya...moj delavnik je od 07.10 pa do 15.30.....tak da še mam malo manj k urco druženja z vami...(madonca je huda služba)...no sej drug teden bo spet vse drgače, k se moj šefek vrne iz službene poti iz tujine
Drgače pa se mi te zadne minutke spet tako vlečejo.....saj veste danes grem spet domov na štajer....ti petki so meni najlepši!!!!! k bom končno združena z domačimi
Uh, jaz imam pa res fajn delovnik, pol strogo dopoldan, pol pa fleksibilno (beri: ko je treba, stiskam cele večere in vikende, ko ni treba pa ..... samo takih obdobij je bolj malo). No, če malo pomislim, pa imam vsaj 2x mesečno potegnjeno v popoldan, pa zdaj se začnejo delovne sobote.
Ampak nič ni problem, ko se spomnim, kako bom lahko zadnja 2 meseca doma čakala na prihod svojega .