|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:26:27   
Maja T.
Ne centrala je tista velika, zraven hotela Slavija, je pa Slovenska ul. blizu. Jaz tak avto v Europarku pustim in grem peš čez most v center, tako da mi ni težko kam koli v centru priti. kaj si za Astorijo?

Bambi si za akcijo-ponovno user posted image user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:26:28   
bambi14
ja dobro jutro,
vidim, da me že pogrešateuser posted image .

Včeraj drink žal ni uspel, Tamy kje si?user posted image A je blo fajn na masaži,...kaka masaža je to bla?....malo nam lušte delaš
No pa sem vseeno pohajkovala po mestu, sem si kupla 3 hlače na gumico- tričetrt( v KIKU), ker mi nobene niso več prav. Sem pa bla v mestu že ob 4, ker sem mislila, da bo uspela pijačka nekaj po 4 uri in sem šla malo prej še v kik, pa špar ampak....samo zapravlala in prišla crkjena domov. Tako, da jaaaa lahko se pripeljem v mestu, rečita točno uro, ker jaz sem za 10 min v mestu.......user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:39:53   
aradej
Pozdravljene souser posted image .

Hvala za user posted image .Je bila potrebna. Prvo vstajanje je bilo ob 4.15, sem možeka pospremila je šel delat na morje žal službeno. Bi se z Diano kar pridružile in uživale ob morju.

Včeraj ste se pogovarjale glede posteljice v sparu.Je bila katera že na ogledu?
Prosim za info.


Trenutno lahko uživam sem dala našo princesko v varstvo k babici. Malo počitka pride prav sem včeraj delala jagodno marmelado pa še mami mi je pomagala da sem bila prej gotova.


Zoja miša zasledila sem da si bila v nedeljo v Krškem. Kje pa točno?Če boš še kdaj hodila v ta konec me lahko pokličeš pa greva na kavico.

Pridne bodite pa kaj dobrega skuhajte za kosilo. Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:40:00   
Maja T.
Gajka sem ti poslala ZS.

Gajka, Bambi sta torej za user posted image med 12 in 13 uro pri Astoriji, se prej pokličemo...

Tejkaz sem hotela še tebi odgovoriti, jaz sem razmišljala o tej vreči, se mi tako praktična zdi, pa še user posted image je ves čas ob tebi


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:41:21   
cebrca
Sem že včeraj pisala pa me je ven zabrisal potem pa nisem več prišla zraven!

tejkaz ne pozabi vidva, oziroma vi ste družina, ki boste vedno skrbeli eden za drugega, vsa ostala žlahta se običajno potem ko je kaj narobe raje umakne ali pa se na smrt skrega. Jaz se drugače tudi krasno zastopim s taščo in tastom ampak če bi bili  pa skupaj pod eno streho in v eni kuhinji, pa ti garantiram da bi se s taščo lahko večkrat na dan oreng počile! Sva z mojim že pred poroko razčistila, da sva midva MIDVA in sama odločava o naju. Je tašča po najini poroki prejokala tri mesece da je izgubila sina, pa je šel samo čez cesto v drugo hišo, nič drugega.user posted image user posted image user posted image Še vedno vse dela na kmetiji tako kot prej (pa še jaz zraven) in vsak dan ga ima na razpolago, potem pa sliši nazaj, da nikoli nič ne naredi in če hoče kaj po svoje, je pa ogenj v streni ker bo nekaj drugače, kot pa se je prej 40 let delalo!user posted image user posted image
In prve tri mesece sem kosilo kuhala kakšno uro ali dve za taščo, pa mi je že nosila sem svoje kosilo, da ne bo njen sin revež lačen, ker jaz prepozno kuhamuser posted image user posted image user posted image Potem pa mi je odneslo pisker, kam pa naj jaz dam moje kosilo, ki sem se matrala z njim? user posted image user posted image user posted image Potem pa sva en mesec nosila nazaj njena kosila nedotaknjena in se je to nehalo, počasi smo tudi to razčistili, da njen sin ni šel nikamor!!!!! Včasih si tudi moj želi, da bi bila kakšnih 100 km stran od njegovih. Na žalost je to res, dlje ko si, raje te imajo!

Oprosti, ker sem se tako razpisala, ampak hotela sem ti povedat, da so na koncu važne samo vajine odločitve, kako si bosta urejala lastno življenje. Resno se o tem pogovori z možem, ker je zlata vredno da se vidva med sabo 100% podpirata. Pri nama je tako dobro uspelo, da sva se do sedaj samo enkrat skregala in težave z mojimi ali njegovimi starši ne pridejo med naju, ker tega ne pustiva!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:41:42   
Višnja
Dobro jutro oz zdaj je že dober dan....

ne se dosti sekirat zaradi velikosti, ker velikokrat se ginekologi zmotijo, ker imajo samo prebližne meritve (odvisno kakšno lego ima dojenček). Z mano je ležala v bolnici punca, ki so jo zadržali v bolnici mislim, da tri tedne, ker je bil otroček majhen...na koncu je rodila in je punčka imela čez 4 kg in vse ok!!!!!!!!!!! tako da.....


Jaz sem bila včeraj na pregledu. Me je samo zmeril. Ultrazvoka mi ni naredil, ker me je naročil čez 14 dni in da ga bo takrat delal, ko bo malo večji. Me je poslal v laboratorij amapk samo za železo...toxo ne. Sem ga vprašala, da zakaj ne, pa je reku, da ni treba, da kdo je danes sploh s tem ukužen....jooooj....ma je čudeeeennnn ta moj gineeeeuser posted image user posted image user posted image . Prav jezna sem bila. Potem pa mi še sestra reče, da grejo na dopust s 3.7 in jih ne bo 4 tedne. HAloooo?????? Štiri tedne????? Kaj ne bi mogle imet na koncu preglede vsak drugi teden?????????????? MA je rekla sestra, da za nujne primere bo ga nadomeščala ena druga zdravnica, drugače pa bo nam itak vse pripravla, tako, da ne bomo rabli nič...ma hvala - takrat grem lahko že rodit. Ma prav katastrofaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah, zdaj sem se malo potožla.

Ne vem katera je spraševala za sling....jaz ga ne bom uporabljala, ker mi osebno ni včeš. Stvar vsakega posameznika.

Danes sem tudi jaz slabo spala. Moj mali je tudi nekaj jokal ponoči. Potem pa se je odločil ob 5 da se bo zbudil z jokom. Pa sem ga dala k nam v upanju, da bo zaspal amapk ne....melko, mleko,...mami vstani, vstani, vstani, vstani....in nisem imela druge izbire kot vsta in it naredit mleko. Kdaj se bom naspala?????????????? Še nekaj let verjetno NIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


lepo se imejte


_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:46:01   
anita goitan
Punce živjo,
bom kratka saj veste da na dopustu nimam časauser posted image šibam eno steno prebelit, itd. pošiljam vam fotko od vikenda ko sva z avtodomom potovala po Istri, ni ravno ne vem kako dobra kvaliteta..ampak za pokušino kako sem uživala v tej udobni mašini, lp


user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 9:52:21   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka


Tiste, ki že imate user posted image . A so ležalniki/gugalniki, ki se jim da naslon čisto poležt, uporabni že za novorojenčke? Košare za voziček nisem kupila, pa se zdaj ubadam s tem, kje lahko user posted image  leži takrat, ko je buden in ga ravno ne nosiš po rokah. user posted image






Jaz sem Nejca v gugalnik dala takoj ko smo prišli iz porodnišnice. Dala sem ga v leže. Je bil pa hecen, ker se je z noskom zbasl čisto na rob. Mu je pasalo, da mu je bilo tesno. Je veliko preležal v gugalniku, še pri enem letu je notri pojedel mleko. Dobesedno toliko časa je bil notri, da mi ni ven ušel.  In tudi tega user posted image  bom začela takoj v gugalnik dajat.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:00:35   
Ryssa
Jutro!


Sem dobila včeraj posteljnino, sem jo za probo že tudi namontirala na posteljico. Vzela sem komplet za posteljico 140x70, tak da je moja odejica mere 135x100. Odejica je res velika in malo debelejša, če lahko katera primerja: je debelejša od Ikeine, tak da bo bolj za hladnejše dni.
Na splošno je posteljnina luštna, lepa, lepo zgleda. Ful mi je lepo ker ima obrobo za okol cele posteljice. Prevleka za jogi je iz frotirja. Glede kvalitete pa ne vem kaj naj rečem, meni se zdi ok, pa mama je tudi rekla da je ok user posted image
Nimam izkušenj z drugimi posteljninami tak da kvalitete ne morem ravno ne vem kako ocenjevat.
Drugače pa še vprašajte kaj vas zanima.

No, zdej si grem pa nekaj za jest iskat, pa preberem vas do konca.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:04:28   
Maja T.
Gajka zmenjeno, se slišimo, te bom Babmi potem poklicala, pa gremo čvekat user posted image .

Cebrca user posted image user posted image user posted image za zgodbo.


Me je poslal v laboratorij amapk samo za železo...toxo ne. Sem ga vprašala, da zakaj ne, pa je reku, da ni treba, da kdo je danes sploh s tem ukužen....jooooj....ma je čudeeeennnn ta moj gineeee .


Višnja halooooo, je pa res čuden G., pa ta pregled ti ja pripada, ne pusti se ????

Anita G., lepa, lepa slikica.



_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:07:59   
ozziebo
Gajka, za ležalnik, kot ti je že Naty napisala, tudi jaz sem ga uporabljala že od rojstva naprej pa do nekje 7-8 meseca, potem je pa že preveč razgrajal notri, me je bilo strah, da se bo prevrnil.. Mi je bilo fajn, da sem ga lahko nesla sabo, kamor sem šla.
Tejkaz, za slinge sem zadnjič malo gledala, pa so mi kar všeč. Pri našem mišonu nisem imela nič, čeprav mi je včasih kar manjkalo, zdaj mi je pa kolegica posodila kenguruja od Chiccota, bom najprej probala, pa bomo videli, kako se bo obnesel. Sicer so različna mnenja o otrokovi hrbtenici pa visečih nogicah...ampak za krajši čas po moje kar gre. Zaenkrat pa ga itak ne nameravam imet dolgo noter.
Žanneža, lepo vas je presenetila vaša user posted image , jaz trenutno perem cotike(končno imam omarouser posted image ), in ker še vedno ne vemo kaj imamo, imam na enem kupu modre stvari od našega mišona, na drugem pa roza od kolegice, pol pa bomo videli. Mi je pa ravno včeraj tamali rekel, ko sem ga vprašala, če bi imel bratca ali sestrico rekel, ne mami, dojenčka bomo imeliuser posted image
Anita, ti mi kar naprej delaš lušte, najprej s češnjami, zdaj z avtodomom... Uživaj čimbolj!!!
Katja in Mishel, user posted image , lepo, da sta se našli, čuvajta se!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:09:37   
Maja T.
Ryssa super, hvala, pa kaj odejica je zraven? Kaj ni samo prevleka za odejico, jaz sem odejico že kupila in rabim samo prevleke + prevleko za jogi + obrobe.


Ok že vidim, ti si verjetno 7 oz. 9 delni komplet vzela. Jaz ne bom imela baldahinčka, vzela bom 5 delni komplet


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:16:49   
cebrca
Maja T user posted image user posted image user posted image da se bo vse uredilo. Ti samo pridno jej in lepo ogovarjaj svojo user posted image , da bo pridno zrasla pa bo!

sayuri user posted image user posted image user posted image da ste vsi trije u redu in da imaš tako dobro družbo!

Katja in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta obe punci kmalu doma, pa da se super počutita!

mishel user posted image user posted image user posted image še naprej se tako dobro držite, avgust bo hitro tu, pa bo mamica lahko vstala! Potem bomo pa z največjim veseljem z vožički lavfali okoli!!user posted image user posted image

sandra user posted image user posted image user posted image   za mirno noč in novo frizurco!user posted image


Višnja če si toxo negativna, ti MORAJO kri pregledat na tri mesece, ker baje je okužba v zadnjem tromesečju najbolj nevarna. VZTRAJAJ! Če ne pri svojem, pa pri tistem, ki ga nadomešča!

bella02 vidim, da mi tudi posta zate včeraj ni objavilouser posted image !
Mene tudi srbi ampak mi stvari od Justa pomagajo (slezenovčevo mleko, bodyfresh, balzam za telo, olje 31, tea tree olje) To so vse stvari, ki umirjajo srbečico kakršnokoli, tudi po pikih komarjev, klopov in drugih insektov! Slezenovčevo mleko sploh priporočajo pri noricah! Balzam za telo pa mojemu možu umiri srbečico in mehurje, ki jih dobi zaradi alergije na sonce!
Ti pa svetujem, da malo pogledaš še pralni prašek in mehčalec, ker se nam koža spreminja. Jaz sem začela namesto mehčalca uporabljat 15 ml kisa za vlaganje. Cunje so ravno tako mehke kot prej z mehčalcem, koža je pa dosti bolj mirna. Pa če ti nobena krema od Justa ne zaleže, bi se šla jaz na tvojem mestu pokazat še zdravniku, da točno veš pri čem si!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 11.6.2008 10:22:37 >


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:20:48   
ozziebo
Ko ste se že pogovarjale o porodu, moj je bil prvič zraven in bo tudi sedaj. Kako se raznežijo tile naši močni moški, ko prvič primejo štručko..user posted image
Je pa res, da je porod trajal 4 ure, pa še EA sem imela in smo se hecali ves čas, pa še babica je bila super. Na koncu sicer on ni bil lačen, jaz pa fuuuul. so me ob treh zjutraj pripeljali v sobo, zajtrk pa šele ob pol devetih, se mi je skoraj zmešalo. V torbi, ki so jo seveda sestre sprevile v omaro pa sem imela čokoladne piškote, pa kaj, ko nisem mogla do njih, sester pa nisem hotela klicat.
Samo verjetno ni vsemuser posted image  ravno prijetno biti pri porodu, ampak saj itak sedijo ob nas in nas malo božajo. Punce, razložite jim, da ni nič tako hudo groznega, ampak malo jih pa le spustite, da se grejo sprehodit, sploh če se dolgo vleče. Kar pa se apetite tiče, po moje ne bodo prav lačni zaradi vsega adrenalina v porodni.
Višnja,  joj maš pa res čudnega G. Kar se pa spanja tiče tudi jaz mislim, da verjetno čez ene pet let bo mal miru, dokler ne bodo začeli ven hodituser posted image

Aradej, jaz bom kuhala grahovo juho pa sirove palačinke, njami, moram še v trgovinouser posted image , pa se mi nič ne da.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:22:15   
ozziebo
Cebrca, kam v pralni stroj pa vliješ kis za vlaganje? (pa ne se mi režat za butasto vprašanje)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:23:13   
Ryssa
Ja 7-delni komplet sem vzela user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:25:16   
cebrca
Ni butasto, sem tudi jaz študirala, sama pri sebi sem rekla, da če ga uporabim namesto mehčalca, ga potem dam tja kamor dam drugače mehčalec! Pa se je zadeva obnesla!

_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:42:45   
sandra123
Jaz sem šla v laboratorij dati kri in vodo...no pa se mi je prvič zgodilo, da vode nisem mogla datiuser posted image ...moram še enkrat nazajuser posted image , si bom pa zdajle eno skodelico čajčka privoščila - upam, da bom potem lahko dala vodouser posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:49:06   
gajka
Jaz imam vedno blokado, ko je treba vodo dat. Me mora res že orng tiščat, da mi uspe, zato se vedno prej ful z vodo nalivam. user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 10:56:56   
tejkaz
Gajka, tudi jaz sem gledala ta sling pa še naročiš ga lahko samo za probo. Pri Evi sem uporabljala kengurujček ampak šele od 3 meseca dalje ko je bila glavica bolj stabilna, zdaj pa razmišljam da bi sling kupila ker bom imela še eno razgrajačico doma.

V ležalnik oz. gugalnik sem pa tudi jaz Evo velikokrat dajala. Čez dan je spala notri. Pa lažje sva se igrali in pogovarjali kot pa če bi jo skoz nosila. V ležaniku je bila dokler mi ni enkrat ven padla. Ne vem, tam nekje pri 5, 6 mesecih.

Cebrca, jaz bom pa tebe nafehtala za eno predstavitev Justovih izdelkov, prav? Ko boš v Ljubljanskih koncih. Ok?
Svoje gospodinjstvo (če bi mi temu lahko tako rekli) imava, ker živiva v 3 nadstropju bloka, onadva pa v prvem nadstropju. Sam še vedno jih imam preveč gor oz. mojega preveč dol pri mamici.
Danes zjutraj sem šla z Evo prav potiho mimo njihovih vrat ko sva šli v vrtec in groza, izvohala naju je. Sva prišli ven, se že odahnem da tokrat ni ven čaz vrate planila, se je pa na oknu prikazala in naju pozdravila za dobro jutro. Kosila itak nisem skuhala že lep čas (sploh ne vem zakaj imam kuhinjo) ker moja dva prideta dve uri pred mano domov in vedno ona poskrbi za njuna želodčka. Jaz pa potem za njimi jem, če kaj ostane. PA sem že parkrat rekla in nič ne pomaga, mož pa hodi lačen iz službe in mu je fino pri njej jest. Uf, spet sem zatežila.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 11:13:24   
Zoja Miša
Tejkaz, upam, da ste se s tvojim zmenila včeraj, da si mu povedala kar ti na duši leži! Meni nisi nič zatežila, sem vesela, če lahko kaj pomagam. Vidim pa da tašča še vedno vztraja pri svojem ritualuuser posted image .

Ryssa, če je postelnina o.k., jo bom tudi jaz naročila! V kolikem času pa si jo dobila?

Sayuri, samo da si dobro.

Matjaž in Gabriel, hvala za info o vajinih srčkih! Le naj pazita nase in na user posted image .

Lana, pazi na svojo prijateljico in ti ohrani pozitivne misli.

Žanneža user posted image  za user posted image .

Sandra si me lepo nasmejela z zgodbico o frizurci. Lepo da si sedaj urejena. Jaz bom šla pa kar na depilacijo, upam, da preživim, še nikoli nisem bila. In upam, da se obnese, da bo res vsaj za 3 tedne mir!

Aradej, imava prijatle v Krškem, oz. Arnečih. Obe Karizmi sta njegovi.user posted image V tej v centru imajo ful dober sladoled!!! Mogoče pa poznaš!? Si bom za drugič zapomnila in te kontaktirala.

Anita, luštna slikca!

Naty ali pa katera - lahko pripopa slikico gugalnika?

Ceberca včeraj sem ti poslala ZS, upam, da si dobila.

Kako pa je sedaj glede srečanja?! V nedeljo? Sam zakaj pa Tivoli, a mislite da ne bo ful gužva tam? Cela Ljubljana je ob nedeljah v Tivolju, zato!?


_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 11:21:03   
sandra123
Joj, Tejkaz............ja, groza...a celo v istem bloku živite...user posted image Saj ne vem, ali bi ti zaupala svojo zgodbico, glede bližine najožjih družinskih članov...
No...pri nas je zadeva takšna...tam, kjer sem jaz uradno doma, nas je ogromno na kupu...3 hiše, ki se skupaj držijo, sicer vsaka za sebe...v prvi stanujeta stara starša, v drugi moj oče s svojo novo ženo, v tretji stric z družino. Ko sem bila nos. s Tino, sva se z user posted image preselila iz Lj k meni domov...moja mami je takrat okrevala po težki bolezni, zato mi je nekako odgovarjalo, da sem bila v njeni bližini, pa še 7.mesecev sem bila noseča. Nekega dne je prav pošteno počilo med mamo in očetom, jaz sem se seveda vmešala in skoraj pokasirala klofuto...to mi je dalo vedeti, da nimam tam več kaj iskati...takrat bodočemu možu sem rekla, da naj takoj poišče stanovanje, da greva za sebe in da doma ne bom več nikoli živela...poiskal je stanovanje, šla sva za sebe, kljub temu, da je mama okrevala po bolezni...oče je bil jezen name ko user posted image , ko sem vse spakirala in odšla od doma - za vedno...
Na žalost se je pri materi bolezen povrnila...jaz sem imela majhnega otroka, študij, prakso...me je že spet zamikalo, da bi se domov preselila in bila materi v pomoč, pa me je nekega dne objela in mi rekla "Najrajši te imam na tem svetu, ampak zapomni si, nikoli več se ne vrni domov, ne bodi neumna in bodi rajši za sebe s svojo družino, kajti, če se vrneš domov, boš imela celo življenje pekel"...njene besede so v tistem trenutku zabolele...obupno...ampak, ko je mama umrla, sem se spomnila njenih besed...pa še kako prav je imela, midva z možem sva že 9.5 let skupaj, nikoli se nisva skregala - razen takrat, ko je počilo med mojim očetom in menoj...srečna sem, ker živim za sebe, brez omejitev in brez nadzora svojcev...delam, kar hočem, kadar hočem grem s svojo družino na potep, dobim obiske, ki si jih želim...skratka sem SREČNA in ne bom hodila nazaj v sršenje gnezdo...kljub temu, da imam na razpolago 200m2... Moja mama tam ni bila nikoli srečna, neprestano se je moja stara mama vmešavala med njo in mojega očeta, nikoli ni bila dovolj dobra za njenega sinkota...


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 11:23:51   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sandra si me lepo nasmejela z zgodbico o frizurci. Lepo da si sedaj urejena. Jaz bom šla pa kar na depilacijo, upam, da preživim, še nikoli nisem bila. In upam, da se obnese, da bo res vsaj za 3 tedne mir!



Jaz sem tudi razmišljala o tem, da bi šla na depilacijo, čeprav sem jo prej sama izvajala doma...ampak zaradi ogromnega trebuha nisem bila ravno navdušena, sploh za intimni del...kar naj možek opravlja svojo dolžnostuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 11:25:59   
Zoja Miša
Sandra, tvojo zgodbo moram pokomentirati, ker me je ganila!user posted image  
Res si naredila prav in joj, res nekatere ste res ogromno dale skozi!
Bravo Sandra za to, da si bila tako močna! In sedaj si seveda super punca! user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 11:38:07   
sandra123
Hvala ZojaMiša...user posted image , včasih je kar hudo, ko se spomnim, kako je bilo, ampak sem srečna, da imam tako razumevajočega moža, tako ljubkega otroka, skratka...če zaključim svojo zgodbico...odselili smo se v 1.5 sobno stanovanje, ko je bila Tina stara 1,5 let sva našla to stanovanje, ki je več kot dovolj veliko za 5 ali več člansko družino (3.5 sobno)...srečni smo, imamo se radi, kar pa je pomembno pri vsem skupaj je pa tudi to, da se sedaj z očetom enkratno razumeva, me vedno objame in poljubi na lička, ko se vidiva...user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?