|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 14:38:36   
lana777
Danes z ekspres pregleda ... Spet teženje zarad otekanjauser posted image  ...
Kaj naj še nardim - pijem koprive, se izogibam soli (POSKUŠAM) in tiščim noge v luft!
Kdaj bo avgust?

Me pa zanima, če vam bojo G delale 3. UZ, ki je bil včasih
vštet, zdej pa ga ni več? Moja ni ravn navdušenauser posted image

Popoldne grem k prijateljici in ji prenesem vse vaše objeme ...

Gajka - a čisto na levi v predzadnji vrsti sta bla? Mi2
pa čisto zadaj za mizami na levi strani.

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 14:41:15   
Zoja Miša
Naty hvala za fotke in napotke! Luštno, ni kaj!!!!user posted image  Ja, mislim, da bom kar vzela gugalnik, se mi zdi praktičen! Sedaj pa me zanima samo še, ali je za to podlogo važno, da je iz česa mehkega, ali je navada, da se spodaj nekaj podlaga in če se, kaj?!

Ryssa hvala za info. Bom naročila! Sem se odločila za 2 kpl, 5 delnih kompletov . Verjetno vzorec 1 in 11. Vendar moram še mojega vprašati, da ne bo rekel, da se kar sama odločam.user posted image

Dojenč user posted image  za take delodajalce!

Vsem user posted image  za uspešne preglede!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:04:45   
Neža7
Lepo pozdrav lepe user posted image .....

Samo toliko, da vem povem, da je z najini user posted image  vse ok user posted image ... Sva z mamo kar lepo šla na diabetično torto in belo kavico po pregledu user posted image  in seveda mama si ni morala pomagati, da mi je še dva kompleta kupila v H&M. Hvala vsem kar ste držale prsti zame in za najnega sončka.

lana777.... jaz sem vedno v zadnji vrsti na koncu, ker se mi vedno mudi user posted image user posted image  Joj kakšno bo vreme jutri??? Mislim, da bom jutri imela roza majico (dolgo rokave) in črne hlače. Bom tudi spet sama, ker možek dela zjutri.

Sedaj hitro grem do konca skuhat, ker moj možek bo čez 10min doma user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:09:48   
Zoja Miša
Neža res lepa novica! user posted image user posted image user posted image  Uživaj sedaj, ko ni skrbi!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:19:03   
naty13
Neža user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Samo, da je vse vredu. In fajn, da sta se z mamico mal posladkali in mal zapravljali. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša jaz sem dala pod podlogo peno. So take kockice, ki se jih skupaj sestavi. Dobi se jih pa v Baby centru. Jih je 10 skupaj. So pa čisto poceni. Takrat so ble okrog 1000sit, ko sem jih jaz kupovala.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:32:11   
dojenč
JA NA PTUJ HODIM

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:38:40   
ANA_P
tatly, MŠ na Ptuju je prezasedena. Ko sem klicala v aprilu, so me želeli naročiti septembra, prej ni bilo nič fraj. Tako da če koga poznaš pokliči in ti naj zrihta preko vez, drugače ne bo šlo.
dojenč, kar se tiče bolniške in koriščenja dopusta. Komisija je začela zavračati nosečnice in jih pošilja nazaj delat. Ne em koliko nosečnic iz Ptuja so poslali nazaj delat. Še celo od mene so zahtevali dodatno dokumentacijo ta mesec, čeprav sem bila umetno oplojena. Še vedno čakam na podaljšanje. Tak da bolniška ni več hec, ker jih sploh ne želijo podaljšati brez utemeljenega razloga. Zato te je po mojem G vprašala za dopust.

Erin, podatki iz pregleda: naš pubec je težki 1945g, zredila sem se ta mesec za 2 kg. Naslednji pregled imam 11.7.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 15:45:33   
andrejaboris
Hoj babike!

Vsem bravo za odlične preglede. Je lepo slišat da je z našimi otročički vse vredu!user posted image user posted image

Mariborčanke jaz sem tut dans bla v mb in sem vas iskala pred astorijo vendar nisem vidla nobenih trebuščkov! SEm se vam htela pridružit! Pa drugič! MOgoče jutri, ko imam pregled!

Bom še zvečer kaj komentirala ker se še potepam pri mojih in saj vete...user posted image !

Lepo bodite1

papa


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 16:04:08   
dojenč
GLEDE MATERINSKE ŠOLE NA PTUJU-tudi jaz sem slišala da je prezasedena,ampakvčeraj nas je bilo samo 10-15, pa se je bilo polno prostora.tak da mislim ce bi osebno šle se pozanimat, nebi smelo biti problem, pač povejte da veste kak je na stvari

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 17:41:31   
bella02
cebrca, mi je kolegica dala body fresh, pa se mi ni zdelo ful učinkovito, niti me ni ohladil. Včeraj mi je pa dala še aktivno kremo. Sem se z njo namazala in je bil fajn filing, zjutraj pa, ko sem se zbudila in me je začelo srbeti, sem dala gor mokro mrzlo brisačko in je minilo. Očitno je bila to reakcija na vročino, ker so pikice že skoraj čist izginile in tudi manj srbi. Morda je tudi to krivo, ker imam vse hlače čez pas, tudi spodnje tam do sredi bušita, ker ne prenesem, da mam to pod pasom. Sem pa mehčalec že ukinila, praška pa nisem menjala. Sam če bi bila to reakcija na to, bi bila pikasta še kje drugje. Bom pa v prihodnje uporabila kis za vlaganje. 
Sem pa včeraj pupo peljala cepit proti klopnemu meningitisu in mi je pediatrinja potrdila, da bi se reakcija na jagode pokazala tudi drugod po telesu, tako da jih bom danes spet brez slabe vesti malicala user posted image user posted image .

Gajka in Sandra, jaz grem dat vodo popoldne in se prej doma in med potjo še dodatno nacejam z vodo, da potem komaj čakam, da pride kdo odpret, sem pa tudi že trkala, je bila pač sila user posted image user posted image user posted image .

Gugalnik in igralna podloga, luštni stvari, ki jih pri 1.user posted image nisem imela kam dat (sva živela še pri njegovih starših), zdaj pa ju bom imela user posted image user posted image user posted image . En gugalnik imam na podstrehi in moram pogledat, v kakem stanju je, podlogo bom pa kupila, če je ne bomo slučajno dobili za kako darilo user posted image . Mi je ful všeč. Samo zanima me, če se da oprati v stroju?

anita goitan, jest bi šla tud na morje user posted image user posted image . Pa glavno, da sta vidva uživala user posted image !

sling/kengurujček: nismo rabili v prvo, pa zdaj mislim, da tudi ne bomo

posteljica iz Interspara: jaz sem bila tam ob pol 10h in sem jo dobila. Že stoji user posted image user posted image user posted image . Je pa tako: včeraj mi je prijateljica rekla, da čez cca leto dobimo posteljico od malega in to tisto 140x70 (če se ne motim), ki se razstavi in nastane mladinska postelja. Ker sem še do včeraj oklevala med Recinkovo in to iz Interspara, sem se potem odločila za slednjo. Ni slaba, je stabilna za mulca in mislim, da bi zdržala tudi več let. Moje mnenje (in moj user posted image pravi ravno tako) pa je, da je za daljši čas bolš dat 30 eur več, vsaj vidi se mi Recinkova malo bolj močna. Mislim, da bo kar uredu. So jih pa imeli res morda samo enih 10 tam na kupu, če jih je blo sploh tolk. Pa tista improvizoriš tam postavljena je bla zložena bolj na hojladri in se je kar nekej guncala, ta doma pa je uredu. Mislim, da mi ne bo žal.

posteljnina iz galeba: verjetno jo bom tudi sama naročila, se mi zdi, da je to najbolj ugodna varianta, pa še dost izbire imajo

Se verjetno še danes kaj slišmo. Pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 18:38:57   
pingo80
Pa sem spet tu.
komaj sem se vsaj približno spočila od včeraj, če temu sploh lahko rečem tako. V Kekečvi deželi smo se imeli super - vreme 1A, otroci pridni kot sončki, varnost več kot zagotovljena (spremstvo policistov na 100m zarad obiska Busha), šoper vozil lepo. Skratka en lep dan je bil za nami - jaz pa sem ob 8-ih zvečer padla v postlo in med ni blo ven do 6-ih, ko smo šli spet v službo.

Daja27 - z mojimi prvčki bom pa pridno vztrajala do konca - mi jih bo še takrat težko pustit, ker mam letos res pridne. Pa hvala za pohvalo.
Na telovadbo pa ne hodim - je dost razgibavanja v šoli, pol pa še kakšen popoldanski sprehod, če mi uspe. in to je to.

Karmar - ja, tud jaz sem slišala, da starši v Kekčevo deželo nimajo vstopa. Učiteljice smo do zdaj šle vedno lahko z njimi, saj si na tako veliko število otrok po moje ne upajo poslat zraven enga samga vodiča. Malce strašljivo je na začetku, in sicer dokler ne srečajo Bedanca. So mi najbolj boječi viseli okrog in okrog in samo vrteli glavo sem in tja, ker niso vedl izza katerga grma se bo prikazal ta stric Bedanec. Vodič na začetku pove, kako lahko prestrašijo Bedanca in ko ga zagledajo, skovikanja sploh ni konec. Strica Bedanca tako prestrašijo, da pol zbeži za en teden iz planin. In od tu naprej otroci vedo, da ga ne bo več, zato tudi strah izgine. To je po enih 10 minutah hoje, pol naprej pa ni prav nič več strašljivega, ampak res zelo zanimivo. Vse  skupaj traja 2 uri in je za prvošolce že primerno. Kakšnih 4-letnikov paše raj ne bi peljala.

Bambi14 - user posted image  sem se nasmejala ob tvoji nočni prigodi. Sam da je tud Eli pol uspelo najdit iskano in te je pustila mal pri miru.
Glede pomoči mojga dragega- jo pričakujem, pa tud mislim, da bo rad pomagal. Je zdaj že pridno previjal svoji nečakinji, pa jih crkljal, kadar sva bla na obisku.

Matejka - mi mamo tud tak voziček, samo da je switch. barva pa čist ista. user posted image  za nakup.

Renatka - mava na isti dan pregled, pa še UZ povrhu.






(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 18:40:18   
m@j@
Pozdravljene.

Sem vas komaj uspela mal prebrati, tolk ste načvekale. Sicer pa:
Dojenč...baje je sedaj novi zakon, da če si v bolniški, ti dopust ne pripada. Imam sodelavko, ki je šla takoj januarja v bolniško in ji gre ves dopust v maloro, Jaz sem pa prejšnjo nosečnost vsega skoristila pred porodniško. Vsak malo drugače. Res pa ni način, da bi ti mogla lagat, da nimaš dopusta, če ga dejansko imaš.

Materinske šole....tudi pri nas poden od podna. Se mi zdi, da se tud mal ne potrudjo, jaz se upam trditi, da bi sama veliko bolje izpeljala predavanja, pa nisem nobena babca.

Ležalnik...Jaz ga pri prvi nisem imela, drugače pa sem imela vso kramo, ni da ni in sedaj pri drugem, bi pa od vsega imela prav ležalnik, se mi zdi praktičen.

lep pozdrav vsem, predvsem tistim v bolnici, da vam čas hitro mine. Ostalim želim veliko še prespanih noči, čimmanj zatekanja, sladkorja, itd...


(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 18:48:35   
Tamy30
heja punce,
mi smo meli pravi naliv, pa grmenje samo toce HB ni bilo.

lana777 hm tretjega pregleda UZ vec ni, mislim brezplacnega. Kolk mi je zdnano ti pripadata samo 2. Jaz sem v ponedeljek na pregledu povprasala ce bi slucajno slo, pa mi ni znala prav povedati, je naredila vprasajuser posted image (tak da upam na naslednji pregled da se bo ginekologinja izprsila)

Glede kengurujckov in gugalnic oz. lezalnikov z moje strani: kengurujcek dobiva na izposojo. Mi je ful vredu, mas proste roke in se lahko s tamalim sprehajas po stanovanju, zunaj. Tudi moja sestra ga je ful uporabljala, pa tudi svoje necake sem nosila v kengurujcku. Lezalnik pa bova vsekakor nabavila, je tudi zelo prakticen, si ga postavis na mizo v kuhinjo ali na tla, pa imas malcka na ocehuser posted image

Kaj pa posteljico v Intersparju? Baje je znizana 50%, ste sle kaj pogledat?


(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 19:00:12   
Maja T.
Končno randi uspel user posted image user posted image user posted image . Smo se načvekale Bambi, Gajka in jaz in potem je začelo deževat je bila kar fajn nevihta user posted image user posted image user posted image .

Andrejaboris res si bila pri Astoriji? Me smo pa malo nižje sedele v tistem kafiču pri C&A, pod marelami, zraven Astorie, škoda. Smo se dobile cca 13.10  in smo skoraj do 15.00 čvekale.

Grem malo bolj podrobno brat, kaj vse ste napisale...


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 19:14:55   
Maja T.
Sandra user posted image za pogum, da si nam zaupala svojo zgodbo in user posted image user posted image user posted image za odločitev, da ste se selili in da ste srečni user posted image

Naty kako cartkan je Nejc user posted image user posted image user posted image .

Dojenč jaz sem imela srečo in sem lahko koristila dopust, čeprav sem bila vmes na bolniški...

Ryssa bom kar naročila posteljnino, se mi zdi res lepa.

Neža user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Bella02 jaz sem igralno podlogo dobila od kolegice je kot nova in sem jo oprala v pralnem stroju z živalcami vred (igrače, ki gor visijo) in je bilo vse ok. Sem prala na 40.

Nisem vse komentirala, koliko sem se spomnila, vsem so-user posted image lep večer user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 19:16:15   
Maja T.
ps.

Vozička še vedno ni, zdaj sem pa že user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 19:45:50   
naty13
Maja T. ste se le načvekale. HB da ste toliko stran, da nas je dežek samo mal oplazil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa mislijo z vozičkomuser posted image  Kaj če bi mal povprašala. To je pa za znoret. Upravičeno si jezna. user posted image

Bella user posted image user posted image user posted image user posted image  za posteljico.

Pingo user posted image user posted image user posted image user posted image  za super izlet. user posted image

Jaz pa že nestrpo čakam user posted image , da greva v Baby center po tobogan za Nejca. Kupila bova takega, ki ga je že Sayuri enkrat gledala in mislim, da tudi kupila. user posted image  Bomo videli, če se bo doma tudi obnesel. user posted image

In upam, da mi vsaj malo trebušček zraste, ker user posted image  nima več prostora in čutim vsak premik, ki ga naredi. Jaz sem boga, ker me že vse boli in mali je bogi, ker nima nič prostora notri. Revček bo sigurno imel krive nogice tako kot Nejc.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 20:31:34   
Maja T.
Naty sem že klicala, kako je z vozičkom in so rekli, da te barve ni na zalogi. Zgleda, da je takšno povpraševanje po tej barvi user posted image

Saj mi je rekel, da je čakalna doba 1 m., v ponedeljek bo ravno 1 m., samo me vseeno jezi, bi šla k Pikapolonici kupit, ker tam ga imajo, samo ko je tako ugoden popust pri Sončku?


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 20:35:13   
anaya
Materinska šola: pri nas v Mb v UKC se mi zdi da je kr kvalitetna, včeraj smo meli babico pa faze poroda, pa je mela čist nove diapozitive.... je pa tista klima en drek vredna... prvo sem se je veselila, zdaj pa sma oba z dragim bolana...c c c. Danes sploh nisma šla zarad tega, ker se ne morem še zraven prehladit, itak se komaj premikam že, pa skoz smrkam pa kašljam pa kiham....tako da tiste ko nimate klime, blagor vam... MajaT. (zate vem da si bla junija) pri vas je bla tut tak močno narjena klima, se mi zdi da prav piha po nas....

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 20:52:37   
bambi14
dan,
grem hitro prebrat kar nisem od 13 ure naprej...pa imam že skoraj 3 strani- čččvekeeeeeeeeeeeee.user posted image

Med tem časom pa se lahko spomnite:
user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 21:08:22   
Erin
   user posted image  user posted image user posted image

                  ~  trenutno nas je 114 ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +9 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +8 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +13 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +9 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +8 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +10 kg
~ bavc
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +8,5 kg


user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +13 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +13 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja ) CE/ +15kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +13 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ


user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +8 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let


user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +3 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg


user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image Leon ) +10 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +16 kg
~ meeryana
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana ) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +19 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +13 kg


user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +6 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +4 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let


user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +6 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +9 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +8 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +8,5 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg
~ bibika24 


user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +7 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +6 kg


user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +8 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg


user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ clara23 (user posted image )
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka ) 28.let Ptuj/ +9 kg


user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +6 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image ) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +11 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ LEDO1974
(2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!
 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 21:08:51   
Erin

   user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

12.6. - andrejaboris
12.6. - sandra123
12.6. - bambi14
12.6. - Suzili
13.6. - Vilika
13.6. - Maja T.
13.6. - miškolinček
16.6. - kaja02
16.6. - cebrca
16.6. - anonimna user posted image
16.6. - Vilika
16.6. - soncek3
17.6. - anita goitan
18.6. - naty13
18.6. - bella02
18.6. - daja27
18.6. - buruolan
19.6. - Erin
19.6. - majah
20.6. - MATEJKA_
20.6. - nell
20.6. - Muklla
20.6. - Amelia
24.6. - Maja T.
24.6. - aradej
24.6. - Košuta
26.6. - dar10
26.6. - renatka
26.6. - Ryssa
26.6. - PABLO
26.6. - pingo80
27.6. - matejchi
27.6. - m@j@
27.6. - LinaK
30.6. - Nevaeva
30.6. - Tamy30
30.6. - URSKAP
30.6. - ozziebo
30.6. - maartinca
01.7. - astrea
01.7. - dojenč
01.7. - tatly
01.7. - andrejaboris
02.7. - kaja02
02.7. - gajka
03.7. - Neža7
03.7. - Julija08
03.7. - anaya
07.7. - Zoja Miša
09.7. - Zoja Miša
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - ANA_P
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
24.7. - dojenč
01.8. - dojenč
06.8. - dojenč

user posted image 3D UZ:

18.6. - anita goitan 3D UZ

user posted image         
Datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.



ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 21:23:07   
astrea
Ojla čveke.

Jaz sem sicer malo slabše voljeuser posted image . Nosečniški hormoni, pač.

Ampak sem naročila tudi jaz isto posteljnino kot Ryssa, tako da se je razpoloženje malček dvignilouser posted image user posted image user posted image

Preživite lep preostanek večera.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 22:46:37   
cebrca
sandra lahko samo zaploskam user posted image user posted image user posted image user posted image za tako življenjsko odločitev. Sigurno ni bila lahka, ampak po moje je bilo tudi tvoji mami lažje, ker je videla, da si srečna! Jaz sem šla tudi težko od doma, ker sta starša ostala doma sama in vem koliko sta si želela, da bi ostala doma, bi bilo dovolj prostora za vse. Zastopimo se krasno, čeprav sta na začetku zelo nasprotovala takrat še mojemu fantu, zdaj možu, sta zdaj neizmerno navdušena nad njim. Na žalost je tako, da razdalja žlahto samo zbliža! Mislim, da je celo star pregovor, ki pravi, da moraš imeti svoj dom tako daleč, da ne moreš v copatih k svojemu sorodniku!

Lana777
sočustvujem s tabo z zatekanjem. Jaz ne pijem kropiv, ravno tako se izogibam soli in sladkorja, popijem pa zelo velike količine vode - 3L ali več. Pa vsak večer mojga nafarbam, da mi noge zmasira, pa nekako preguram potem naslednji dan!

neža7 user posted image user posted image za dobre novice, in da sta oba zuser posted image u redu!

bella02 ti kar poizkusi več stvari, vsaka koža na določeno zelišče odreagira drugače. Je pa aktivna krema zelo fina zadeva, ker ima minerale soli iz Mrtvega morja in pomirja zelo občutljivo kožo. V mislih pa sem imela to, da se zdaj koža na trebuščku maksimalno razteza in je temu primerno tudi bolj občutljiva kot pa koža drugje po telesu. Imaš dobro kolegico, jo kar izkoristi. Vprašaj jo če ima mogoče tudi olje 31 ali Aktivator za sprostitev in poskusi kremi dodat 2-3 kapljice enega ali drugega, lahko tudi če ima olje tea tree in boš videla, če bo še kaj razlike!

sling in kengurujček meni nista ravno pri srcu. S te me pa čisto navdušile za gugalnik in igralno podlogouser posted image user posted image

bambi14
hvala za pesmice, sem jih že kar pozabila  (Jaz pa grem na zeleno travco - jo pa malo manjka!)

tejkaz brez problema se lahko vse zmeniva! Sem ti poslala ZS!

Zoja Miša Čilnarna v Tivoliju je odprta do devetih, pa še malo bolj na luftu je. BTC in Rudnik se pa večina oz. mislim da skoraj vse pa že zapre ob treh popoldne. Drugega pa zaenkrat nisem našla!




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.6.2008 22:53:27   
cebrca
Da ne boste pozabile!

Srečanje
Ljubljana
14.6 (sob) (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00


cebrca
(tejkaz - sob)
Zoja Miša - ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Glede na prijave, bo srečanje 99% v nedeljo! Točno se zmenimo v petek in soboto. Če pa ima katera slučajno še kakšen boljši predlog glede lokacije, tako da bomo vse našle naj pa le pove!


Upam, da bodo še kakšne prijave padle!



_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?