|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 19:24:42   
astrea
kaja02user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 19:25:45   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Evo mene nazja s kR, so me kmal notr obdržali, katastrofalen rr 170/110, na to mi je padu na 160/80user posted image , ctg uredu, popadkov malenkost, v torek nazaj.

Ja, Anita, kaj ga pa ti sračkaš s pritiskomuser posted image ...še dobro, da te niso kar notri obdržaliuser posted image ...Čuvaj se bejba, čimmanj soli, pa malo manj pohajanja naokrog, pa bo vse ok....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 19:33:41   
gajka
Dobila sem SMS od Kaje02: Lp iz P. Leja že cel dan spi, jaz pa tudi moram nadoknadit neprespano noč. Rodila sem v 30 minutah tako na izi, podrobneje pa na RR. Vse, ki čakate na rojstvo, naj bo vaša izkušnja tako lepa in hitra kot moja. Pa prijetno čvekanje vam želim. Presrečna Kaja02.



< Sporočilo je popravil gajka -- 2.8.2008 19:36:18 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 19:35:29   
ANA_P
VROČE VROČE VROČE  user posted image

naty, kak ste lepiuser posted image user posted image user posted image

No, z mano se očitno nekaj res dogaja ampak se kar ne pustim motituser posted image . Čez dan se mi neprestano pojavljajo 'menstrualne bolečine' ampak so danes kar močne. SO pa redke, na dve urci močne, blažje pa na 40 min. Trbuh mi že cel dan otrdeva ampak jaz še vedno sama sebe prepričujem, da to niso popadkiuser posted image user posted image user posted image . Danes ne grem nikamor, mi je prevročeuser posted image user posted image user posted image
Po mojem še res to ni to. Zato še kar lečem okoli. Sva šle s kolegico na kosilo, pa ji razlagam, pa mi pravi, ti si nora, greva domovuser posted image , pa sva še šle potem kljub temu malo v šoping, te pa domov. Če pa pride tak redko ta bolečina, kaj bom te. To lahko še traja par dni, tak si jaz to razlagamuser posted image . Saj ko me bo doma prav zares stisnilo, mi več po mojem ne bo smešno, zdaj pa se samo smejim, ker vem da lahko traja par dni preden bo akcija.
Tak sama sebe prepričujem, ker če bi si priznala, da so to popadki, bi me bilo preveč strah.
Se vam jutri javim, d aboste videle, d asem še vedno 2v1user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 20:16:34   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin



anita goitan- počivat!!! No, glede pritiska je pa res - visok je..še čudno da te niso obdržali v P.user posted image Utrip pa...ne sme čez 90? Ja kaj bi pa potem meni rekli ko ga imam že celo nosečnost tam okoli, zadnje dni pa okoli 110-120user posted image user posted image user posted image Upam da se mi bo kaj umiril, mene že malce skrbiuser posted image user posted image user posted image



erin utripa nisem imela ne vem kako visokega, nkekaj čez 70, ampak pritisk je bil pa res ornkuser posted image , obrdžali me niso ker mi je po pol urnem ctgju še 1x izmerila rr in je bil sprejemljiv, 80 srčni, ker samo ta je pomemben (prej 110).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 20:17:35   
Anonimen
erin bejž že rodit no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 20:34:28   
anita goitan
punce se beremo jutri, bom kar sama doma, mojuser posted image gre v hribe, jaz bom pa pridna počivala, sej itak nimam kja počet, tud pekla ne bomuser posted image , sam naročila sem mu naj bo dosegljiv user posted image jah če si celih 9m aktiven je sedaj na koncu prav čudno se odklopit in bit na miru ampak za vse dobro otročka veš da ti ni težko, jaz bom zase že poskrbela!

Popoldan sva oba spala dobro uro, je prav pašalo po napornem kosilu-beri:žaruser posted image
Vsem mamicam želim prijetno noč, vsem ki čakamo pa mirno, in že čakam da zjutraj prečitam če je kaj novega
Lep večer

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.8.2008 20:38:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 20:48:20   
andrejaboris
Ana P. jaz imam danes tut že celi dan take rahe očitno lažne popadke! Brezveze pa je it v P.  če res niso na 5 minut ali vsaj 10! Moj user posted image še naj počaka vsaj kaki tedn, zdaj še pa naj uživa pri mamici! Tebi pa manjka še 10 dni sem vidla, tak da lahko da bo kmalu akcija! Drži se!!!

Ja se grem zdaj umit in počivat in upam, da bo kolko tolko vredu noč!

Vsem mamicam dovolj spanja ponoči, vsem user posted image pa čimmanj obiskov wc-ja! Pa upam da bo jutri kaki novi avgustovček!
user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM!!!


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 21:16:44   
*zvezdica*
Naty kakšen lep čmrl je tale vaš Joštuser posted image user posted image .
Vidim, da si dobila "ta novo" porodno posteljo. Super! Jaz sem pri Marcelu imela tisto najbolj zastarelouser posted image
Katerga si imela pa G in babico pri porodu...če nisem preveč firbčnauser posted image . Veš, da me zanima ko bom pa sama kmal na tem.

Mene cel dan že ful matra, čep se mi je odlušču....Sam sploh ne vem več kako in kaj. Res ne bi spet rada šla za brezveze...upam pa tud, da ne prepozno. Ta kolegica, ki je včeraj rodila je prišla tako pozno, da ni blo časa ne za britje, ne za klistir. Mah, bo že!

Ana_P upam, da se pri tebi kaj izcimiuser posted image , Andrejaboris kakšen dan pa le še počakaj....če pa ne pa tud ni več krize. Obema veliko sreče!

Anita uživaj v jutrišnjem dnevu. Spočij se in si naberi moči za veliki finale! Pa upam, da ti pritisk ne bo eč nagajal!

Zoja Mišauser posted image saj bo kmalu vsega konec. Misli na svojo pikico, pa ti bo lažje. Upam, da so ti vsaj glavoboli ponehali.

Sandra ti pa čim bolj uživaj s Tinko!

Mirno noč vsem skupaj! Če se bo pa že kaj dogajalo, pa upam, da bo čim krajše in čim manj boleče!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 21:57:23   
ČebelicaMaja
Kaja02 iskrene čestitke user posted image
 
Anita glede pritiska ti pa lahko rečem samo to, da pazi in si ga sama res redno meri, ker je lahko za plod precej nevaren. Jaz sem ga imela konstantno povišanega v prejšni nosečnosti, proti koncu pa je kar naraščal in ko sem prišla na kontrolo v P (LJ) je rekla prim.dr. Blejčeva, kaj delam s takim pritiskom sploh še tukaj-pa je bil 145/90, naj pridem naslednji dan ob pol 8 in bom rodilauser posted image , valda me je skor kap in sva šla lepo naslednji dan v Postojno, so me notri obdržal-ker je bilo to 3 tedne pred rokom, so mi dal zdravila Metildopa, redno 3xna dan merjenje pritiska in ctg... pa  sem potem rodila šele 10 dni čez PDP- vse je blo OK...sam paniko so pa res naredil, jaz pritiska sploh nisem čutila in se mi sploh ni zdel tako hudo...ampak za plod je pa zelo škodljiv, ker se lahko zmanjšajo pretoki itd... 

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 22:08:35   
tejkaz
Čer user posted image

Sem tok vesela, ker je en sosed pozabil zakodirat dostop do interneta in zdaj se švercam preko wirelessauser posted image

Bom hitra in kratka.

Čestitke novim mamicam

Zoja Miša, da ti razložim zakaj sem ti napisala da bi šla jutri rodit. Je res zgodba za vnuke, samo po smsu nisem mogla toliko napisat.
Pri Evi so bili na soboto moji starši na obisku v Medvodah pri nas, v nedeljo sem šla rodit, v ponedeljek smo imeli najavljene delavce da nam v stanovanje v Medvodah internet napeljejo, na sredo sem imela pa naročen ctg. In sedajje isto, danes so bili na obisku moji starši tukaj v Kranju, jutri naj bi šla rodit, v ponedeljek nam pridejo internet potegnit, v sredo imam ctg. Problem je v tem, ker prav nič ne kaže na to, da grem kam v bližnji prihodnosti. Res je da danes nisem spala, ker so mi po glavi rojile razne misli in skrbi in sem zato danes čisto uničena, brez kančka energije, z bolečim križem, ampak to verjetno ni noben vzrok za rodit.

Cebrca, prav občudujem te. Prav z veseljem sem prebrala tvojo zgodbo, ker si po 12 urah CR dobro sprejela. In se sedaj res dobro držiš.

Mishel, luštkan David.

Naty, super da ste doma in da je Nejc lepo sprejel Jošta. Upam da bo tudi Eva našega fanta. Je pa res lepotec vaš Jošt, ti se pa super držiš po porodu.

Moram ugasnit računalnik, ker zunaj fino grmi.

Upam, da ni sosed medtem že interneta izkopil user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 22:09:40   
tejkaz
Saj res, pa še za Čipko en močan user posted image

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 22:52:48   
matejchi
Dober večer upam, da je še kakšna tukaj. A še kaj obsege merite? Al raje ne?
hihi

Jaz sem se pa odločila, da bi kar jutri šla.... potem, ko pride dragi iz službe, samo še ne vem kam....


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
2.8.2008 23:13:00   
Zoja Miša
Čer, nič kaj preveč zgovorne niste danes!user posted image  Samo še čakakate na akcijo? Saj je prav tako!

Naty, Jošt je res lušten fant!

Zvezdica, Andrjaboris, Maja T, se trudim biti pridna. Upam, da zdrživa vsaj še teden dni!

Erin, sem našla sesto, na porodni. Mi je snala obliž in evo v roku pol ure me glava ni več bolela in počutje se je izboljšalo. Čeprav pa ne vem, zakaj tako zatekam v prste na rokah in v noge, čeprav ogromno počivam. To  mi ni čisto jasno!user posted image

Anita, le počivaj, z visokim pritiskom se ni za hecati! Sem ga jaz imela zadnjč, ko so me zopet notri vzeli in sem se bala kaj je 150/80, pa so že z glavo zmajevali, Drugače ga ima skoraj vedno 120/70.

Tejkaz, a to je bilo...no če bo akcija, javi!

Bella vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da gresta jutri domov!user posted image

Bodite pridne, jaz si želim mirno noč, sploh po včerajšnji...Ve pa se odločite ali bomo dobile še kakšno novo mami!user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 0:35:28   
Višnja
Jooj, dokler vas preberem....

Č E S T I T K E  N O V I M  M AM I C A M!!!!!!
 
 
 
....pri nas vse po starem....
 
 
 
 
Ali je kateri delal gine ultrazvok  zdaj na koncu????
 
 
lahko noč

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 6:52:05   
naty13
Pravkar me je zbudil sms in že vam pišem.

Zvezdica sporoča:

Nič več naga, že v plenico moja rita je zavita. Že sem sita in umita ter k mamici tesno privita. Pozdravlja vas 3610g in 53cm velika ZARJA. Mamica je OK, očka trezen.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 6:59:39   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana. Moja fanta še spita.

Jošt ga je mal sračkal, je zaspal šele ob polnoči, pa do 5h - kar je lepo user posted image user posted image user posted image , potem sva popapala in zdej spet spi. user posted image  Zvečer smo meli pa probleme z dojenjem. Ne vem, sploh mi noče vlečt in joške mi ne sprazne,user posted image   v P je bilo pa še vse ok. Dvakrat potegne, pa je konc.user posted image  Bom probala z nastavki. Zdej sem mu dala mal Novalaca, da je revež vsaj sit. Flaša mu pa lavfa. user posted image  Kako pa se dojite ostale mamice? Drugače je pa priden. Mogoče ga je tudi nova postelja zmedla in ni in ni zaspal.

Grem mal družbo delat mojim fantom.

Zvezdica tebi pa vse čestitke za hčerkico. Lepo se crkljajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 8:05:12   
nell
Hojla in dobro jutro!

Naty kok ste šikani...si mi orng lušte nardila...lepo se cartajte.

Zvezdica - čestitke ob rojstvu hčerkice...sem se kr nasmejala ob tem sms-u.

Mene je tud včeri zvečer neki špikal, ampak mislim da to ni bilo niti približno to, ker me je bolelo v dimeljskem delu na desni strani, kot da se mi mišice ne bi več hotle raztegnit...sem komi zaspala...pa tud moj pravi, da sem se celo noč premetavala. Očitno mi telo sporoča, da se bliža tudi najin trenutek...lepo počasi.

Zdejle jo mahava na krst...komi čakam, da vidim tamala dva...sem se oborožila s fotoaparatom, da ju poslikam in da seveda zabeležimo še tiste zadnje trenutke, ko sem 2 v 1.

Punce lep dan vam želim in ne preveč vroč no


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 8:22:35   
nell
Katja -upam da se danes z Janom vrneta iz P in da bo mlada družinica končno skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 8:29:47   
anita goitan
jutrooo,
naty hvala za kavico, ti si pa še vedno lepo čas vzameš za nas in nam jo skuhaš, pridnauser posted image

zvezdica čestitke ob rojstvu Zarje, ma ku velika pupa, bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam neki pozajtrkovat, potem se še beremo

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 8:37:33   
astrea
user posted image user posted image user posted image zvezdica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 9:09:32   
sandra123
Jutrouser posted image , Naty hvala za user posted image ...
Se mi je kar zdelo, da bomo novega user posted image danes zjutraj dočakale user posted image user posted image user posted image ...Včeraj je mene ful dajalo, pa se rekla, da še ne grem, ko sem komaj mojo princesko malo pocartalauser posted image ....se je cel večer cartala z nama, je imela zgleda kar hudo domotožje, čeprav je rekla, da so se imeli superuser posted image .
Moj dragi je šel po zajtrk, jaz pa seveda takoj za računalnik, da vas pozdravim in da boste vedele, da sem še tuuser posted image .....Moja noč je bila sicer zelo mirna (sem šla spat že ob 22-ih), ampak se je kar poštena nevihta pojavila okrog 23-ih, da me je zbudilo treskanje in bliskanje....no, pa sem kmalu zaspala nazaj do 4.30, ko imam uro za na wc....

Tejkaz...ti se pa dobro in poceni švercašuser posted image , user posted image user posted image user posted image , kar tako naprejuser posted image

Erin, spet imaš delo...mislim, da so zdaj user posted image in user posted image izenačeni na naši listi rojstevuser posted image ....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.8.2008 9:15:55 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 9:12:22   
sandra123
Zvezdica, iskrene čestitke ob rojstvu tvoje princeske Zarje
user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 9:17:48   
LinaK
Zvezdica iskrene čerstitke ob rojstvu hčerke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povejte mi, če se vam zdi normalno, da me križ na levi strani tok boli, da komaj stopimna nogo? Jes res nevem, če je to ok?user posted image
A ma katera podobne izkušnje?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 9:20:37   
anita goitan
sandra lepo da si še kar doma, sploh pa sedaj ko imaš princesko doma si seveda imata veliko za povedatiuser posted image

Moja noč je bila tud mal čudna, najprej sva zniževala krvni tlak na način user posted image men se zdi da pomaga user posted image user posted image , ker velik je tud v glavi (sedaj samo na to mislm zakaj pr hudiču imam tak visok tlak, skoz aktivna, kg niso problem, mah HB da sem na koncu z user posted image )
Potem pa ravno zaspiva in čutim da mi nekja po stegnu teče, bilo je brez vonja, sem sigurna da zna bit kaj v zvezi s plodovnico povezano, vendar tega je bilo manj kot pol dcl, seveda potem nisme mogla zaspat, moj je pa kmal čez 2 urri vstal ker jo danes šiba na Kočno.  No bom videla kaj bo današnji dan prinesu, sedaj sem ok, Mg 300mg sme že spila (mi je včeraj dr.v KR zabičal da obvezno MG pit zaradi RR, ko se bodo popadki pojavili bi lahko 1kg MG spila  pa jih ne bi zavrlu ).
Se še beremo,

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.8.2008 9:21:22 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?