|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.9.2008 21:21:25   
naty13
Čerrrrrrrrrr.

Moja dva lumpa že spita. user posted image  Nejc je šel spančkat ob 20.30 in kot ponavadi v sekundi zaspal, Jošt pa ob 20.45 pa je tudi že na flaši zaspal, ga nisem mogla zbudit za podiranje kupčka. HB sva ga že vmes podirala. user posted image user posted image  Jaz pa upam, da me kakšna masaža čaka. user posted image

Erin, a ti v vozičku ne spi, ko ga voziš. user posted image  V vozičku tudi najhujši problemi od otrok zaspijo. Saj meni tudi ne zaspi takoj, ko grem vozičkat. Se mi tudi včasih mal pokrega, pa ga pustim, pa mi zaspi po določenem času. Tudi Jošt zna fejst pokazat kdo je najglasnejši. user posted image  Glede polivanja ti pa nisem nič fovš. nejc mi ni kupčkov podiral, pa mi je vse ven zmetal. Je imel cel dan slinčka gor, da ga ni bilo treba stokrat problačit. Jaz sem mela pa tako srečo, da me je zalil ravno takrat, ko sem se na frišno preoblekla. user posted image  Jošt mi HB malokrat kaj ven vrže, ponavadi če ne more kupčka podret in ne kakat, potem pa skozi usta ven prileti, pa ni tako hudo.

Iva77 vse se bomo pa bolj težko dobile, ker vsako drugače okupirajo. Bi bilo pa fajn, samo mal bi mogli lokal povečat, ker tolk vozkov na kupu. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.9.2008 22:18:04   
matejchi
dojenč mislim da pomaga samo krema, ki zamegli vid, druge pomoči ni...
Pa preveč kave tudi zna škodit..

Prepovedana je kao vsa morska hrana.. pa stročnice, edino če hočeš jacuzzi...


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.9.2008 22:19:40   
matejchi
Lahko noč vsem!


< Sporočilo je popravil matejchi -- 1.9.2008 22:24:25 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.9.2008 22:42:15   
bella02
Ojla!
ribe: Kaj to pomeni, da je oslič alergen? Še nismo imeli posvetovalnice in to prvič slišim. Jaz sem si pa pekla osliča na olju, ne paniranega.

kitajska hrana: Ker sva imela obletnico poroke, bi šla v kitajsko. Kaj mislite? Če ne naročim pekočih stvari, potem pomoje ne bi smel biti problem. Saj je zelenjava kuhana.

naktarine:
Ni podobno z njimi kot z breskvami? Potem jih lahko jem, al kakouser posted image ? Upam, da ja, ker jih že mesec zelo pobožno gledam. Seveda jih ne bom pojedla kilo naenkratuser posted image user posted image user posted image . Sem si včeraj privoščila lubenico, pa Teja nima nič težav.

podiranje kupčka: Moja patronažna je rekla, da je treba user posted image dat tolk visoko na ramo, da ima roke čez in je trebušček na kosti. To mojemu user posted image uspe v pol minute, meni pa ne, ker je kar ne upam dat tolk čez, se mi pikica kar smili. Pa pri mojemu user posted image ima kost učinek, moje pa Teja ne začuti, zato pa ne gre user posted image user posted image user posted image . No, saj ni tako hudo, imam pa tud jaz za oddat nekaj kg, jih pripeljem na domuser posted image user posted image user posted image .

Nič, grem spat. Teja bo čez kako urco morda že lačna, čeprav ima to rundo navado potegnit tam od cca 21h,22h do 2h. Bomo videli. Vsem čimbolj mirno noč!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 5:52:10   
sandra123
Jutro user posted image ...Končno imam spet to čast, da vam skuham user posted image user posted image user posted image ...Za nami je dokaj dobra noč kar se tiče spanja...sta obe princeski spali od 23-ih do 4.30, tako, da je prva runda hranjenja že za namiuser posted image ...Danes pa ostanem sama z mojimi princeskami...me je kar groza, strah, kako bom sama zmogla obe lakotnici nasititiuser posted image ...mojemu user posted image se je stekel očetovski dopust, zdaj bom pa okupirana 100 na urouser posted image user posted image user posted image ...
Grem še malo poležati, naj vam tekne moja user posted image user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 7:07:07   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image  in super dobro noč. user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da boš tudi sama zmogla, samo en taprav način boš mogla najti, pa bo steklo. user posted image  Pri meni sta ponavadi oba naenkrat lačna, pokakana, da ju manjam na previjalni kot bi mela dvojčke. user posted image user posted image user posted image  Kako pa je minil Tini prvi šolski danuser posted image

Bella jaz sigurno nebi upala kitajske hrane jest. A ni juha zelo pikantnauser posted image  Mene je kar čez ušesa žgalo, tolk je pekla. user posted image

Matejchi za strije se pa strinjam. user posted image  Nobena krema ne bo pomagala, Dojenč to so samo kkomercialne zadeve, boš videla, da ti bodo strije ostale.

Naša noč super. Kdaj smo šli spat, sem že včeraj zvečer pisala. No prva runda hranjenja ob 3h zjutraj - skoraj 6.5 ur je zdržal user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole nam ratuje že nekaj dni. naslednja runda ob 6.20, zdej smo pa budni. user posted image  Se igra v ležalniku user posted image , pa kolca se mu user posted image . Nejc pa še sladko pančka. user posted image

Vreme je pa za en k..... user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da danes prav veliko ne bomo zunaj. user posted image user posted image user posted image

Ufffff jok.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 8:00:29   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Pa preveč kave tudi zna škodit..



Zadnjič ravno berem, da je čokolešnik škodljiv za krče pa sem tisti hip čokolešnik jedla, zdaj pa berem da je kava za celulit škodljiva in jaz kavo pijem.

Aja, dobro jutro user posted image

Kavo pijem zaradi tega "smeškota". Punce, ne se več hvalit s temi dobro prespanimi nočmi, ker je pri nas grozno. Jaša ne zna spati par ur v kosu. Še nismo noči prespali in mislim da je še lep čas ne bomo. Ne vem kaj delam narobe. Čez dan je veliko buden pa ne zato ker bi jaz hotela da je buden, ampak pač je. Ponoči je buden še več. Danes je še Eva kašljala ponoči. Zjutraj sem hotela da ostane doma, da se kašljanje ne bi v kaj preneslo, pa je bila tako sitna da hoče iti, da je pač šla. Res upam da mi ne zboli.

Ena dobra novička: Včeraj sem šla prvič na predavalja iz CPP-ja. Sem se odločila, da je res čas da naredim izpit za avto. Bom jaz vozila Evo v vrtec in hodila po njo. Predavanja so trajala uro in pol. Gregor pa je bil medtem sam z obema. Ko so prišli pome je bil utrujen kot da bi bil cel dan sam z njima. Jaša se je baje cel čas drl, Eva je sitnarla ker ji je šlo na živce ker se je Jaša drl. So celo en obisk dobili, pa so se raje na vratah obrnili zaradi norišnice.

Moram it


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 8:14:41   
ozziebo
Jutro še od mene, naša pikica še spi, je bila ob 4h pokakana (in seveda lačna), pa sem jo tako super previla, da je bila čez eno uro skoz in skoz mokra, še eno previjanje, zdaj pa od 6h spi. Sicer spi kar po štiri do šest ur v kosu ponoči user posted image , kar tako naprej!!

Erin, kar si opisovala za Tilna, je meni čisto poznano od taprvega, čist isti, tamala pa čisto druga, saj težko verjameš,da sta iz iste hiše user posted image ,  držim pesti, da ga čimprej ukrotiš.

Tejkaz, bogica, upam, da boste vi tudi kmalu spali ponoči, če ne se pa podnevi probaj naspat.

Sandra, saj bo šlo, držim pesti!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:07:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin, a ti v vozičku ne spi, ko ga voziš. user posted image  V vozičku tudi najhujši problemi od otrok zaspijo. Saj meni tudi ne zaspi takoj, ko grem vozičkat. Se mi tudi včasih mal pokrega, pa ga pustim, pa mi zaspi po določenem času. Tudi Jošt zna fejst pokazat kdo je najglasnejši. user posted image  Glede polivanja ti pa nisem nič fovš. nejc mi ni kupčkov podiral, pa mi je vse ven zmetal. Je imel cel dan slinčka gor, da ga ni bilo treba stokrat problačit. Jaz sem mela pa tako srečo, da me je zalil ravno takrat, ko sem se na frišno preoblekla. user posted image  Jošt mi HB malokrat kaj ven vrže, ponavadi če ne more kupčka podret in ne kakat, potem pa skozi usta ven prileti, pa ni tako hudo.


V vozičku mi zaspi, nekaj časa traja ampaka zaspi...vedno samo za POL URE, bog ne daj da bi prekoračil...potem pa dretje...
Evo sedaj sva izpraznila obe joški, dvakrat se že previla in je zraven mene v ležalniku pa ga ogovarjam pa se joka...samo ga ne mislm razvadit s tem da ga vzamem v roke vsakič ko začne piskat.... joooooj...

ozziebo - pa se teli naši divjaki kdaj umirijo..povej ko si imela podobno situacijo pri prvem... Kdaj nastopijo spremembe?user posted image user posted image



_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:25:47   
Zoja Miša
Jutro še z moje strani.
Sem po hranjenju ob 6.30 šla tudi sama nazaj spat še za 1h. Kaj vem, pa ponoči smo nekako spali. Od 23.30h-do 1.30h, pa je bila budnica 1h prehitro, je princeska tako kakala, da me je to zbudilo,user posted image . Potem sva jedli, ker je bila taka lakota, da ni bilo za dočakati in se cartali, da je zaspala, malo je imela vmes tudi krčev, potem sem si seveda še joške pumpala in ura je bila 3h ko sem šla zopet spat in ob 6h seveda budnica, je bila lačna. Sedaj še panča in čakam na budnico ki bo malo pred deseto. Upam, da patronažna v tem času pride, da jo lahko tako porihtamo. In da bo povedala, kdaj se bomo lahko kopali. Princeska ima sedaj 2870g.

Naty, ti imaš pa pridna fanta, ni kaj! Le tako naprej!

Sanda, tudi midve sva danes ostali sami. Se je mojemu prav tako dopust iztekel. Ampak, če boš zmogla ti, in itak da bošuser posted image , bom tudi jaz. Čeprav imem tudi jaz butast občutek. Kaj vem, prej je bil tu še vedno moj, za kar koli... ampak verjetno se bom navadila. Prvi dan je pač bljek!

Tejkaz, prav pogrešala bi tvoje poste, ker me vedno iz strca nasmejijo. Tudi jaz pijem kavo sedaj, ampak nekaj pa moramo imeti a ne?! In kaj vem, nisem opazila, da bi to vplivalo na mojo pikico. Res pa je Knajp kava, torej bela, brez kofeina. A ti piješ normalno??? Bi jo tudi jaz, če mi povete, da je o.k.
In ČESTITKE za tvojo pametno odločitev glede izpita!user posted image user posted image user posted image Boš videla kako bolje je, ko si bolj neodvisna in se lahko pripelješ kamor češ! Sicer sem pa jaz sedaj glasna, ki izpit imam, moj avto mi je pauser posted image zaplenil, ker je svojega prodaluser posted image . No, a do oktobra mislim, da bomo spet mobilni z dvema.

Za strije se tudi jaz Z Matejchi in Naty strinjam, če jih imaš ti noben bog, kaj šele krema, ne pomagata, da se jih znebiš.user posted image Jaz jih sedaj v nosečnosti sicer nisem fasala, a jih imam nekaj od prej in ja, ni šans, ostanejo za vedno!

Erin, no, pa nam zaupaj, po komu pa je Tilen?user posted image

Z še to, imam dovoljenje od najemodajalca, da se za stalno prijavim v Trzinu, bova s tamalo Trzinkiuser posted image . So mi v vrtcu rekli, če to naredim, imam skoraj 100% zagotovljen vrtec v Trzinu!user posted image  Pa bomo to naredili. Drug mesec bom tako vse dokumente menjala.


_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:36:00   
Krysia
Dobro jutro vsem!

Moram še čestitat novim mamicam: nateja, aradej, julija08 in tatly, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, pa če sem kakšno slučajno spustila, ni bilo zanalašč ... tako da res čestitke vsem novim mamjicam, tistim, ki še čakate pa želim, da se vam vaše štručke čimprej pridružijo ...
Sandra, hvala za kavo - ma ti si neverjetna - pri treh princeskah nam še kavo kuhaš user posted image

Ne boste verjele, ampak Rok spi - je spal od 22:30 - 2:30, pa pol sva pojedla, pa je spal do pol sedmih, zdej pa spet spi .. po moje še kakšne pol urce. Potem pa ummivanje, hrana in vozičkanje, če bo vreme zdržalo ...

Tejkaz, upam, da se vam vaše noči uredijo in da boste vsaj malo več spali, drugač boš ti kot en zombi ... Pa ne poslušat trapastih izjav pri pediatru. Mislim, kako ti lahko nekdo reče, da delaš vse narobe, pa te sploh ne vidi, kako to delaš???? Kar se mene tiče, mislim, da mamice delamo večino stvari pravilno, sploh tiste, ki imate že malo več prakse (= več otrok). Jaz verjamem, da kdaj tudi kakšno neumnost naredimo, ampak da bi pa vse delale narobe??? Pa čestitke za vpis v avtošolo. user posted image user posted image

Erin, tole z dretjem mi je pa znano ... samo pri nas je to samo zvečer, preden zaspimo. Ampak včeraj je čudežno takoj zaspal - ponavadi se deremo in tolažimo od pol enajstih do polnoči, potem pa zaspi, ker je tako zmatran ... So ga pa včeraj čez dan neki krči matrali in se je zvijal kot za stavo ... prav smilil se mi je, pa nič nisem mogla narediti ... sva potem iskala najudobnejši položaj in na koncu je zaspal v mojem naročju ... Skratka, erin, upam, da se boste nekako uskladili ... Drugač pa povej vsem, naj bodo srečni, ker imajo zastonj koncerte tako nadarjenega pevca user posted image

Ups, jaz sem tud ribe jedla ... pa čokolešnik ... kaj naj zdej, smo že nardil, kar smo, a ne? Drugač pa jaz tudi pobožno gledam nektarine, pa se ne morem opogumit ... bomo enkrat probal ...

Uuuuu, če bi se dobile tiste, ki smo bile v qlandiji - zdej bi ble spet atrakcija, samo res ne vem, kam bi se dale - razen če si zunaj na parkingu piknik naredimo user posted image . Ampak mislim, da je tako srečanje (v takem številu) zaenkrat mission impossible ... ni šans, da se uskladimo ...

Kupčki: mi pa na srečo s tem nimamo nobenih večjih težav ... v bistvu ponavadi takoj podre kupček in nima kakšnih težav s polivanjem. Se mu pa ful pogosto kolca ... in za odpravljanje kolcanja še nisem našla recepta. Če ima katera idejo, kar na dan z njo ... vam bom hvaležna

Iva77, hvala za odgovor glede zdravstvene kartice. Torej, če sem brezposelna, nesem rojstni list kar na CSD al kako? No, se bom še tam pozanimala, mi bodo že vedli povedat.

Ok, grem pogledat, kaj počne Rok ... babyfon pravi, da spi, ampak grem pogledat, če se je slučajno zbudil. Ker včasih kar leži in gleda v beli svet, men se pa pol smili, ker je sam v sobi ... ga mam rajši blizu sebe, če je že zbujen ...

Uživajte pa čimmanj joka in ponoči čimveč spanja ...


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:44:59   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image , pa smo na novi temi, bravo Erin

Sem si obljubila, ko bomo na temi dojenček, bom bolj aktivna, pa žal še ne bo šlo.

Zara mi je na 2 uri, pa preden se kupček podre, pa previjanje, pa treba je kaj doma postoriti, potem pa se čas naenkrat okrog obrne...., sami izgovori so me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ne bom vas po imenu naštevala, da katero ven ne spustim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICE ČESTITKE OB ROJSTVU VAŠIH MALIH SONČKOV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Pri nas je tudi ati kupček mojster, ampak kaj ko je to aktualno samo čez vikend in popoldan, ko je doma. Ponoči ga čez teden ne zbujam.

Tako se dopoldan in ponoči sama ubadam s temi presnetimi kupčki user posted image user posted image user posted image , ki trajajo. Če mi ga ne uspe podreti v 15 min ne vztrajam več, samo kaj ko vem da sledi polivanje in preoblačenje user posted image .

Mamice kako lepe slikice vaših sončkov, bi jih človek kar pohrustal user posted image user posted image user posted image ...

Žal sem premalo na tekočem, da bi lahko kaj konkretno komentirala, resnično vas pogrešam user posted image .

Sem si pa zapomnila Tejkino izjavo stoletja user posted image : ENKRAT AVGUSTOVKA, VEDNO AVGUSTOVKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


Drugače je Zara v redu - raste in se debeli, mi pa zadnje dni nekaj štrajka na joškici, kljub temu da se nahrani, bi ona še kar jedla in se mi dere v joško. Ko jo stehtava poje cca 90-110 ml. Ne vem, ali je mleko premalo kvalitetno user posted image user posted image user posted image .

Sem že mislila z dodatki dohranjevati, pa se še nisem odločila, ker jo potem nekako uspeva potolažiti in zaspi. Ker se redi normalno je lahko vzrok tudi drugje.

Nič danes imamo posvetovalnico in imam kar nekaj vprašanj, sem si jih kar na listek napisala.


Lepo se imejte, rada vas imam in vas zeloooooo pogrešam user posted image user posted image user posted image ...










_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:48:39   
Maja T.
Imam vprašanje, kako do katerega meseca so podirajo kupčki in kako dolgo približno otrok poliva?

Hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 9:55:59   
Maja T.
Ne morem iz kože user posted image , še nekaj slikic naše male:

Po vozičkanju se prilega spanec
user posted image

Moje živalce
user posted image

Kako noro srečni smo
user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 10:11:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imam vprašanje, kako do katerega meseca so podirajo kupčki in kako dolgo približno otrok poliva?

Hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image



Kupčki se podirajo do približno 6.meseca ko otrok sedi in ga lahko podre sam. Polivajo pa toliko časa, dokler nimajo vsaj enega gostega obroka na dan. Gosta hrana potem oblaži to polivanje.

Zoja Miša, kava na Jaša nič ne vpliva. Pijem jo samo zjutraj, dopoldan in popoldan je čisto normalne volje. No, saj čez noč tudi, sam po mojem čez noč kava že popusti in bi lahko vsaj spal. Bom poskusila en dan brez kave.Knajp kavo smo pa dobivale v porodnišnici. Potem bi že morala biti v redu. Meni je dobra. Mogoče bom prešaltala na to. Sam kaj ko potrebujem kofein zjutraj. Hehe, pisat pa ne nameravam nehat. Včasih imam občutek da je forum moja edina povezava s svetom. Raje RR preberem kot pa 24ur.com. Pa super za Trzinko.

Zdaj pa šibam posodo pomit, potem pa ven


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 10:35:01   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
 Boš videla, da boš tudi sama zmogla, samo en taprav način boš mogla najti, pa bo steklo. user posted image  Pri meni sta ponavadi oba naenkrat lačna, pokakana, da ju manjam na previjalni kot bi mela dvojčke. user posted image user posted image user posted image  Kako pa je minil Tini prvi šolski danuser posted image

Naty....saj nekako gre, ampak sem navajena, da moj user posted image uleti, ko je treba obe hkrati nahraniti in previtiuser posted image ....prvo rundo hranjenja je bil user posted image še doma, pri drugi rundi ni bilo krize....Naša Taja je bolj živahne sorte, rabi veliko več pozornosti kot Teja...pa je potem še bolj naporno, ko se dere in kriči, če takoj ne dobi hraneuser posted image ...Tejka je pa zelo pridna, njen jok je sicer veliko bolj konkreten kot Tajin, ampak je takšna potrpežljiva punčka, da ne moreš verjeti - verjetno je ravno zato bila bolj lahka ob porodu, ker si ni znala izboriti hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Tinka je pa prvi šolski dan preživela odlično, jo je user posted image peljal, po njo smo šli pa vsi 4-je...V bistvu je Tinka že komaj čakala, da gre v šolo, jaz pa tudi, da nimam zdaj 3-eh sitnih babnic skupaj pri hiši user posted image user posted image user posted image ...ker potem še mene zagrabi tečnoba in potem je moj user posted image okupiran z vseh strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 10:41:17   
naty13
Krysia za odpravljanje kolcanja jaz dam Joštu, pa tudi Nejcu sem mal čajčka za spiti - komarčkov od Hpp-a ki je od 1. tedna naprej. Problem je le, da potegne flašo med kolcanjem, ampak se splača, ker se mu v max v minuti neha kolcat. user posted image

Maja T. odgovore o polivanju in podiranju kupčka ti je dala že Tejka. Se strinjam z njo. Nejc je veliko polival, potem pa je prišla GH pa se je počasi nehalo polivanje. user posted image  Ti pa povem, da Nejc zvečer še pošteno podre kupča - rigne user posted image , ko popije mleko.  Jaz sem kar prešaltala iz 2h ur hranjanja na 2,5 ali na 3, pa mi veliko hitreje popapa in imam veliko več časa. Če ja pa po dveh urah kriza, mu pa mal čaja dam - par požirkcov, pa je tudi dobro.  Se ti pa Zara fajn redi, pa tolk je fletna user posted image , bo kmal že 2 meseca stara. Kako gre hitro čas.

Tejka user posted image user posted image user posted image  za tvoj pogum in odločitev, da greš delat izpit. Gregor se mi je pa mal zasmilil, ko sta ga Eva in Jaša zmatrala. user posted image  A boš potem Evo v KR vrtec vpisala, a se boš v Medvode z Jašom vozilauser posted image

Zoja Miša dobro zrihtajta s patronažno. user posted image  Tale o Trzinkah je pa izjava dneva. user posted image user posted image user posted image

Erin meni se je Jošt tudi začel dreti  v ležalniku, pa sem mu mal nazaj dudo uvedla, ker po flaški lepo papa. user posted image  Pa mal mu glasbeno lunico navijam, ga pomirja in opazuje, pa fajn je da je nekje višje, da je bolj svetlo in bolj vidi. Jaz ga imam na sedežni ali v kuhinji na mizi. Pa pred kopanjem ko je že mal sitko, ga imam v lupinici, da še bolj vidi. user posted image user posted image  Nejc je bil pa že v ležalniku na tleh zadovoljen, pa ga ni bilo treba prestavljat. user posted image  Kaj pa če bi na vozičkanje vzela mal čaja, mogoče je pa vaš fant žejenuser posted image  Jaz mu ga dam po par požirkov, pa se potem umiri. user posted image  Matr so si otroci različni. Glede tega, da ne moreš svojga user posted image  ukrotit, druge v vrtcu pa lahko. Tudi svojega boš čez eno leto lažje krotila, če se bo drl, ga boš lažje ignorirala. Tele male cukrčke pa res ne moremo pustit, obsojat in kregat.

Naš Jošt pa zdej nina v vozičku na balkončku, Nejca je za pol urce user posted image  vzel v varstvo, prej smo šli pa jaz, Jošt in Nejc na sprehoda. Je Nejc priden zraven, ga za roko držim ali pa voziček lepo pelje. user posted image  Sem kar  stroga, da mi lumparij ne počne. user posted image user posted image  Pa da imam energije do večera dosti. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 10:55:37   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ozziebo - pa se teli naši divjaki kdaj umirijo..povej ko si imela podobno situacijo pri prvem... Kdaj nastopijo spremembe?user posted image user posted image



Pri našem je dretje prenehalo, ko se je začel sam sedet in plazit okrog, 6, 7 mesec, prej ga je bilo treba v glavnem okrog nosit, da se je razgledoval, pri miru ni bil nikoli zadovoljen, kaj šele v avtu, če smo se vozili dlje kot pol ureuser posted image . Je imel pa zelo rad vrtiljak nad posteljo (za deset minut), ampak mislim, da je začel opazovat igračke šele po petem ali šestem tednu.

V vozičku pa nikoli ni dolgo zdržal, po pol ure je bilo že dretje, tudi ko je bil že večji, ko pa ase je začel postavljati na noge, bi pa sploh bil samo zunaj. Ampak  pri dveh letih je pa pogruntal, da se je pa fajn vozit okrog user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 11:13:17   
matejchi
tejkaz probaj čokolino, ker čokolešnik ima pač lešnike, oreščki pa škodijo..

A bomo zdaj tut kaj trebuhe gor prilepile... hihi
Strije in celulit, da veš da si bila noseča... da slučajno ne bi pozabile. Za piercing sem tko prestara... bom pa ušesa dala večje uhane pa preusmerila pozornost.


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 11:22:05   
matejchi
Maja T.  zgleda bo treba dudko uvest, če je še niste.. jaz ji dam, če sitnari, ko jo v jajčka dajem, potem je pa brez, ker jaz si ne morem joške do jajčka nategnit, da jo umirim.. hihi

Danes sem pa imela konkretno dozo spanja, tamalega sem dala v vrtec ob 8, pojedla zajtrk in pol potegnila še do 10.30, ko me je zbudil telefon. Maruša pa tudi še spi, vmes samo poje in vleče spanje dalje.


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 11:36:06   
matejchi
Kdaj pa kamela lahko sprejema obiske, mislim koliko časa po porodu ste čakale?

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 11:43:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Erin, no, pa nam zaupaj, po komu pa je Tilen?user posted image



Lep po obeh, pameten po meni, trmast in zoprn pa po atiju seveda.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imam vprašanje, kako do katerega meseca so podirajo kupčki in kako dolgo približno otrok poliva?

Hvala za odgovore



To bi pa tudi jaz rada vedela lepo prossssssssimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 11:55:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin meni se je Jošt tudi začel dreti  v ležalniku, pa sem mu mal nazaj dudo uvedla, ker po flaški lepo papa. user posted image  Pa mal mu glasbeno lunico navijam, ga pomirja in opazuje, pa fajn je da je nekje višje, da je bolj svetlo in bolj vidi. Jaz ga imam na sedežni ali v kuhinji na mizi. Pa pred kopanjem ko je že mal sitko, ga imam v lupinici, da še bolj vidi. user posted image user posted image  Nejc je bil pa že v ležalniku na tleh zadovoljen, pa ga ni bilo treba prestavljat. user posted image  Kaj pa če bi na vozičkanje vzela mal čaja, mogoče je pa vaš fant žejenuser posted image  Jaz mu ga dam po par požirkov, pa se potem umiri. user posted image  Matr so si otroci različni. Glede tega, da ne moreš svojga user posted image  ukrotit, druge v vrtcu pa lahko. Tudi svojega boš čez eno leto lažje krotila, če se bo drl, ga boš lažje ignorirala. Tele male cukrčke pa res ne moremo pustit, obsojat in kregat.

Naš Jošt pa zdej nina v vozičku na balkončku, Nejca je za pol urce user posted image  vzel v varstvo, prej smo šli pa jaz, Jošt in Nejc na sprehoda. Je Nejc priden zraven, ga za roko držim ali pa voziček lepo pelje. user posted image  Sem kar  stroga, da mi lumparij ne počne. user posted image user posted image  Pa da imam energije do večera dosti. user posted image

Aha vidim da je že tejka odgovorila glede polivanja...hvala.


naty - jaz vse to delam - je na visikem da lahko opazuje, jaz sem non-stop zraven, tako da nič ne morem postoriti po stanovanju, nič!user posted image Na vozičkanju je vedno čaj z nami pa ne pomaga...verjemi sem vse poskusila pri vseh stvareh. Pač je naporen fant, kaj naj...jokam? No tud to sem že ampak tudi to obdobje mine... Malo ga navajam na dudo, počasi se je bo končno navadil, v nasprotnem primeru se joka, pri jedi pa joško cuza do onemoglosti.
Ko bo okoli 1 leta star bo lažje ja, ker bo šel v vrtec in se bo tam učil tujih pravil in ker bom že bolj vedela tudi sama kako in kajuser posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 12:14:18   
anckabancka
A je sploh še kakšna avgustovka, ki še nima svoje štručkeuser posted image

Jaz še vedno čakam. Sem danes imela še zadnji CTG in pregled pri mojem G, v četrtek pa se grem pokazat v porodnišnico.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
2.9.2008 13:09:26   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin meni se je Jošt tudi začel dreti  v ležalniku, pa sem mu mal nazaj dudo uvedla, ker po flaški lepo papa. user posted image  Pa mal mu glasbeno lunico navijam, ga pomirja in opazuje, pa fajn je da je nekje višje, da je bolj svetlo in bolj vidi. Jaz ga imam na sedežni ali v kuhinji na mizi. Pa pred kopanjem ko je že mal sitko, ga imam v lupinici, da še bolj vidi. user posted image user posted image  Nejc je bil pa že v ležalniku na tleh zadovoljen, pa ga ni bilo treba prestavljat. user posted image  Kaj pa če bi na vozičkanje vzela mal čaja, mogoče je pa vaš fant žejenuser posted image  Jaz mu ga dam po par požirkov, pa se potem umiri. user posted image  Matr so si otroci različni. Glede tega, da ne moreš svojga user posted image  ukrotit, druge v vrtcu pa lahko. Tudi svojega boš čez eno leto lažje krotila, če se bo drl, ga boš lažje ignorirala. Tele male cukrčke pa res ne moremo pustit, obsojat in kregat.

Naš Jošt pa zdej nina v vozičku na balkončku, Nejca je za pol urce user posted image  vzel v varstvo, prej smo šli pa jaz, Jošt in Nejc na sprehoda. Je Nejc priden zraven, ga za roko držim ali pa voziček lepo pelje. user posted image  Sem kar  stroga, da mi lumparij ne počne. user posted image user posted image  Pa da imam energije do večera dosti. user posted image

Aha vidim da je že tejka odgovorila glede polivanja...hvala.


naty - jaz vse to delam - je na visikem da lahko opazuje, jaz sem non-stop zraven, tako da nič ne morem postoriti po stanovanju, nič!user posted image Na vozičkanju je vedno čaj z nami pa ne pomaga...verjemi sem vse poskusila pri vseh stvareh. Pač je naporen fant, kaj naj...jokam? No tud to sem že ampak tudi to obdobje mine... Malo ga navajam na dudo, počasi se je bo končno navadil, v nasprotnem primeru se joka, pri jedi pa joško cuza do onemoglosti.
Ko bo okoli 1 leta star bo lažje ja, ker bo šel v vrtec in se bo tam učil tujih pravil in ker bom že bolj vedela tudi sama kako in kajuser posted image



Joj pol pa res ne vem. Je res zahteven otrok. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?