Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.......... sem si vzela malo pavze ka se moren namazati s kremo, ka me preveč ne speče ...............

...sicer je nika hudoga nej nama, le avto je preci dobo. Pa še nej je bil najni, ka od moje mame. Ahhh...ščela sva njej ide tankat pa po nekši del v gmt, te pa sva niti do toga nej prišla, pa je počilo. Nepazljivost.
. No saj sta si njeva z atijon to vse zmenila
...pa mislen ka de še kar lep čas počakala. Uradno san tude včera začala s porodniško.
seveda dobrodošle
neven kama se naj denen...nemren se včakate
kumaj člakan ka čujen breč
dobro ka smo gnes vgojno šli malo vo...pa zdaj vupan ka se malo stavi tej dež ka moren na pošto pa v trgovino moren ka mi je dragi zapovedo ka moren pogače pečti
ob pamet spravlali. Gjes san jin pa nonstop pravila, ka de že
vo prišlo, kda de tomi čas. In tak je tudi bilo. San bila prvorodka, pa san nej mela pojma, kakšni su popadki, eli kda je pa prišal tisti den, no bole noč, san pa točno znala. Pa je bilo vse vredi.
ja saj ge be tude rada ka ide vse po naravne pote ampak dvomen ka de šlo...mene so enjale stavlate popadke komaj 9 dni pred rokon in zaj vsi dvomejo (še doktore) ka popadke pridejo same
... glede na to kak sta se lovila za rokice
...
si pa nekanrana gne, ge pa zaj komaj stanola