Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ko sem bila malo gor, sem opazila,da nisem imela časa vseg abrat, ampk sme enostavno napisala, kako sem, kaj počnem in tudi opazila, da niso komentirale mojih postov, tudi sama sem se včaish počitila čist odveč. Čeprav po drugi strani mi je bilo lažje, da sme vsja povdala svoje težave, pa čeprav so dekleta samo prebrale. Zdja ko sem več kor, se strani tako hitor polnijo, da verjamem, da nas večina ne prebre vsega, pa še oktpberčki so se začeli rojevat in gre vse tako hitro ...predlafam ti, da ti kr pipši, že zato ti bo lažje, slej ko prej boš dobila tudi odgovor na tovja vprašanja ...ps čim msnj dr d trm obremenjevat ;)
Sej zato se ne bom zlomila niti umrla, samo ali moram res vsak dan posebaj bit na "svojem" forumu in vsak dan vsaki odgovarjat, da me bojo "šmerglale"
in mi vsaj kaj odgovorile če jih vprašam, ker drage moje sorry nimam čisto vsajk dan časa tudi ne zase kaj šele za RR.