|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 13:02:47   
poli*
Luna8- js se brijem s peno in britvico... samo je postalo tako nerodno, ker ne vidiš nič, pa... user posted image  user posted image  user posted image
            posteljico bo preoblekel moj, ko bomo v p. Je pa tut to vredu, če jo sedaj oblečeš, pa jo pokriješ z rjuho, da se ne nabira prah.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 13:05:01   
konina
Punce, hvala za čestitke. user posted image

Moje špikanje se je umirilo, celo spala sem. user posted image  Imam pa občutek, da sta danes nekje med nogami, zasidrana v luknji in hočeta ven. user posted image  TAko, da moram malo počivat, ker če ne bosta res prekmalu tukaj. Še kakšen teden naj počakata. Lyra ima itak prednost pred mano. user posted image

Lp, Nina

_____________________________

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 13:34:23   
taly82
Konina še z moje strani VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

Jaz sem se ravno spravila prati cunjice za našega novega družinskega člana. Če mi bo ostal čas bom oprala še posteljnino in oblekla posteljico, ter jo pokrila z rjuho... čeprav imam jaz še čas, še več kot en mesec je pred mano user posted image

Britje.... ja o tem bi se lahko govorilo.. čeprav nimam velikega trebuščka je postalo prava nadloga, saj se sploh ne vem kako se, zadnjič sem se čist približno, bom naslednjič kar svojemu rekla za pomoč user posted image

Jaz se tudi že nekaj časa spravljam, da naložim slikice na forum, upam, da mi bo kmalu uspelo...

caligula, lepo si uredila kotiček za svojega dojenčka user posted image

nič grem malo izkoristit lepo vreme za en sprehodek, do takrat se mi bodo ravno cunjice oprale...

lep dan

_____________________________

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 13:48:31   
lyra*
Evo,da se na hitro še javim preden gremuser posted image
 
Glede britja tut jaz uporabljam peno in britvico. Veet in podobno sovražim.
Imam pa zdaj tak velik trebuh,da si z čimerkoli težko pomagam tako,da kar mojemu prepustim to delouser posted image  Bolje kot,da se sama in sem cela porezanauser posted image
 
konina super,da se je vse umirilouser posted image  Ja ti maš itak prepoved pred mano it kamuser posted image  Tako,da še kar čakaj kakšen teden...
 
caligula lepo si uredila za user posted image ...  user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
Šibam zdaj jaz..se javim še pol kaj

_____________________________

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 14:10:30   
Polynesia
Ojla mamice user posted image in srečkice user posted image .

No pa smo že na 2.delu, bravo mi, zdej pa le klepetajmo naprej user posted image .

Konina vse naj naj user posted image user posted image user posted image    user posted image .

Posteljninca jaz imam še dobre 3 tedne do poroda in ne bom še oblekla postelnince, ker se mi zdi škoda da bi se gor prah nabiru, da bi imela pokrito mi pa tudi ni. Če zdržim do roka jo bom oblekla en teden pred PDP, drugače pa jo bodo že drugi če me kaj prehiti, to je pa ja najmanjši problem.

Spanje n ebom zgubljala besedm ker teli zadnji tedni so pa res groza od groze user posted image user posted image user posted image   user posted image ...vse me tišči, sramna kost me boli da komaj vstanem, na wc grem 5x na noč, spim na L ali D boku in oba bolita k user posted image ....ampak kaj čem se pritoževat, še mal pa bo mimo.
Drugače pa tamali nič ne špara na brcanju, zadnje dni je noroooooooo, desna stran me že čist boli in prav čutim da ma tam nogico al ne vem kaj, hehehe, ampak kar nej brca, vsaj vem da je vse ok in pravijo, da bomo potem ko rodimo pogrešale te občutke, kar pa čisto verjamem. Drugače mi pa mali že fuuuuuuuuuuuul dol pritiska in imam občutek da bi že kar lahko rodila user posted image .

Britje uporabljam gel iz DM-a in britvico, najprej se na "slepo" pobrijem sama po možnosti malo z ogledalom, nato pa v inšpekcijo pride mož in delo dokonča kot se šika user posted image user posted image user posted image . Moram pa rečt, da je to zame že cela "ekskurzija" tam v banji, zadnjič sem se kar na tla usedla v banjo in se kooooooomaj skobacala ven, mož se je pa zraven smejal kot nor user posted image .

Caligula lepo si uredila ja, bravo...joj jaz bi tudi že lahko poslikala sobico...no ko jo bom pa povem user posted image .

Anime bravo bravo za pogumen porod in le glej da se čimprej spet kaj oglasiš in prilimap slikice, tukaj komaj čakamo da jih vidimo user posted image .

Ajaaaaaaaa....tole sem vam pozabila povedat!!!!!!!!!!!!!!!! Se še spomnite ko so možu zavrniti zdravljenje v toplicah in tudi bolniški stalež. No sva se na obe odločbi pritožila in v torek se je moral zglasiti na ZZZS na osebnem pregledu, v četrtek je dobil odločno da mu pa sedaj toplice v Šmarjeških pripadajo user posted image ...v petek pa dobi odločbo, da bolniški stalež mu pa ni upravičen in da je pritožba neutemeljena....gledala sva k dva čuka, pa kaj se pa grejo, toplice ja, bolniška ne...pa ista komisija, isti ljudje, prav norca se delajo. In kako nej gre zdej v toplice če nima več bolniške??!!! Res so kreteni največji, da jih ni sram, za navadne smrtnike jih briga medtem ko si oni ližejo prste user posted image ...sem se zdej kr mal razjezila a ne user posted image .
Vprašanje če katera ve: Ali je zdravljenje v toplicah bolniška in za to dobi bolniški list ali je kako drugače?!?! Ker jaz ne verjamem da bi moral koristiti dopust ali kaj podobno če mu država plača toplice. Sej v salužbi se je že zmenil da v skrajnem primeru bo vzel dopust, hvala bogu delava v isti firmi in smo k ena familija in se vse da zmenit, samo vseeno.

Aja pa še to...v toplice gre za 14dni v četrtek 16.10.-30.10. jaz pa imam PDP 06.11. user posted image user posted image user posted image user posted image ...najboljš da me še prehiti in bo drvel iz toplice, hahaha...noro, vse je tampirano kot bomba.

No prejle sva prišla s kavice in je blo dopoldne prav megleno, potem pa se je le pokazal sonček...zdej sva pa doma, okoli 15h pa greva k tašči na piiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzo, njamiiiiiiii user posted image .

Tko, zdej pa šibam možu solato narest in malo počit, potem pa že odrineva k tašči.

Papa.
user posted image

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 14:11:38   
Polynesia
Šele zdej sem vidla kakšno dolgo klobaso sem nakvačkala user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 15:35:11   
Oaza
Se vse "sončite", da ni nobene tu gor? Jaz sem malo počivala, ker se ne počutim najboljše... Zdaj sem pa prišla pogledat kako napredujemo z našim klepetom in če bomo res do poroda prišle na tretji del. user posted image Se mi zdi, da bo tole težko izvedljivo, glede na to, da nismo preveč zgovorne. Pustimo se presenetit!
caligula- lepo si uredila kotiček za bebico. Midva sva pa kar v BC kupila nalepke in sva jih prilimala na steno. user posted image Temu se reče lenoba... No, pa talenta tudi ni... user posted image




(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 16:08:39   
orka
helow
ja če čte čimdalj pridet boste morale pa malo več čvekatiuser posted image user posted image user posted image
Sem govorila z Anime in bo popravila napako, je verjetno pozabla pripetiuser posted image
jaz vas pa želim že nekaj časa vprašati a še kaj user posted image ????? jaz sem prejšnji teden prvič po porodu,joj kako je to lepo opravilo, sem že komaj čakala saj sem že bledla od pomanjkanja user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil orka -- 12.10.2008 16:09:27 >


_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 16:35:34   
luna8
caligula lepo si narisala in vse pripravila za novega članauser posted image

mi pa že nekaj časa neuser posted image -me je kar malo strah - ampak pa komaj čakam da bomo spetuser posted image

Enkrat sem zasledila eno knjigo (oz. nekaj takega kot npr. dojenčkov album - na to foro) kamor stari starši zapisujejo svoje izkušnje in spoznanja, a je potem namenjena otroku. A mogoče katera ve o čem govorim oz. kje bi jo dobila?
 
 

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:02:30   
Polynesia
Joj mi2 nisva user posted image že fuuuul dolgo, pa mislim da bo tako tudi ostalo. Enostavno na začetku sem krvavela, nato krči in vse ostalo, tako da je bolj srednja žalost. Bomo pa po porodu tolk bolj, hahaha user posted image . Je pa mož čist uvideven, tko da ni panike.
 
luna meni je tašča kupila ta album v mladinski knjigi, sem jih pa videla v Baby Centru spodaj pri blagajnah, tko da tam ga 100% dobiš.
 
Evo mi2 sva pri tašči in že diši piiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaa, laufam tja user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:03:12   
Polynesia
Aja še tole, če se katera lahko kaj pozanima kako je s toplicami in bolniško bi ji bila hvaležna.
 
papa

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:30:30   
Oaza






user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

      PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================
 
1.  30.10.    Anime       (1 ,0 )     29 let        LJ       RODILA

2.  30.10.    varci                   (3 ,? )     28 let        LJ         30.09.      

3.  01.11.   emina83             (2 ,1 )      25 let       CE        13.10.    

4.  02.11.   Iyra*           (? ,0 )     27 let       MB        pregled    

5.  02.11.    poli*                    (1 ,0 )     ?? let       kraj      22.10.     

6.  03.11.   vejicica                (1 ,0 )     23 let       kraj      pregled       

7.  03.11.    tamy31                (2 ,1 )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1 ,0 )      28 let   Jesenice   RODILA     

9.  05.11.   Mijavček          (1 ,0 )   32 let        LJ    RODILA       

10. 05.11.    luna8                   (1 ,0 )     27 let         LJ       13.10.  

11.
06.11.    Saskha                (1 ,0 )     28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2 ,0 )     28 let        LJ         15.10     

13. 07.11.   gugu                    (2 ,0 )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (? ,? )      26 let   Jesenice   21.10.   

15. 08.11.   mihi78                (4 ,0 )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (? ,? )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? ,1 )     ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 ,? )     32 let   Koroška    07.10

19. 09.11     petra *k             (1 , 0 )     25 let    Ptuj         16.10

20. 09.11     tackica               (1 , 0 )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1 ,0 )      27 let      MB          07.10     
   
22. 10.11.    Hanna M.            (2 ,1 )      ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1 ,0 )      29 let      kraj        pregled  
 
24. 11.11.   *inči*                  (1 ,0 )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (? ,1 )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2 ,1 )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1 ,0 )     24 let   Domžale   16.10     


28. 12.11.   mali_marsovček (1 ,0 )     27 let       LJ          22.10  

29. 13.11.   pat13                  (1 ,0 )      31 let       LJ         pregled

30. 13.11.    Bety upa             (? ,3 )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2 ,1 )     33 let        LJ          pregled    

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (? ,? )      24 let    Mengeš    20.10  

33. 13.11.   Charley      (1 ,0 )     29 let    Kamnik    RODILA
  
34. 14.11.    Malapikice          (2 ,1 )     29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2 , 1 )     36 let    Kamnik   pregled

36.  16.11    caligula               (1 ,0 )     26 let       NM         7.10      

37. 17.11.    taly82                (1 ,0 )     26 let    Gorenj.    22.10.    

38. 17.11.    TINKA05            (? ,? )     28 let      NM         pregled   
 
39. 18.11.    LadyKate            (2 ,1 )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (? ,? )     ?? let      kraj        pregled


41. 19.11.    Lakšmi               (1 ,0 )     30 let       LJ         pregeld     

42. 20.11.   orka                    (3 ,2 )     33 let        LJ         RODILA   

43.  20.11.    onur                    (? , 0 )   27 let      Kras       23.10. 
 
44. 21.11    Andromeda         (1 ,0 )    28 let       LJ         RODILA

45. 21.11.    natasa78    (2 ,1 )    ?? let      kraj        pregled 

46. 22.11.    Jelka123            (3 ,1 )    30 let      kraj         23.10     
   

47. 22.11.   konina         (2 ,1 )   30 let      NM          13.10.      


48. 22.11.   saba                    (4 ,1 )    31 let      KP           28.10.      

49. 23.11.    petra.                  (1 ,0 )    20 let       LJ            pregled


50. 24.11.   klavdiy4              (? ,? )    18 let     kraj           21.10.   

51. 25.11.    tayrin                  (2 ,1 )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1 ,0 )    21 let     Laško       24.10.

53. 25.11.    peny                    (? ,0 )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2 ,? )     33 let    Damask    pregled
 
55. 26.11.   Lorby007           (3 ,1 )     32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2 ,1 )     30 let      Žiri          21.10 

57. 26.11.    sonček2008       (2 ,0 )     30 let       LJ           pregled  


58. 26.11.    amani                 (2 ,1 )     26 let       LJ           pregled
 
59. 26.11.    Marty1                (1 ,0 )   32 let       LJ           22.10
 
60. 27.11.    Oaza                  (? ,? )     ?? let      kraj         pregeld   

 
61. 27.11.    MissI                   (1 ,0 )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (? ,? )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1 ,0 )     ?? let    Brežice     pregled



 

??          Ssheila
                     (2 ,0 )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (? ,? )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (? ,? )          ?? let          kraj         pregled

 
??          simo                          (2 ,1 )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (? ,? )          ?? let          kraj        pregled 
 
??          28nina                      (? ,? )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (? ,? )         37 let          kraj         pregled

 
??          mvtz                           (2 , 1 )       ??let           kraj         08.10      


Kontakti za sporočanje novičk:
 
Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

 


Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

                                     


________________________________________
Uporabne strani:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 



  • urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 
 
________________________________________
za vse nosečke! Naj bo mirna in srečna nosečnost!        




_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:31:51   
Oaza



             user posted image   
            user posted image
 
 

26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )
 
01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )
 
03.10.2008
5. Charley -  in  ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )
 
07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )



_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:35:28   
Oaza
Takole- pa imamo še seznamčke tukaj! user posted image
Polynesia- glede tega ti pa res ne znam pomagat. Upam, da katera druga kaj ve.
user posted image - že kar en čas nič! user posted image Pa saj bomo vse nadoknadili po porodu! user posted image


(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 17:38:26   
Oaza
Ups, zdaj sem opazila, da je prvi seznam malo čuden! user posted image Ga nisem dobro prekopirala? Joj, naj ena popravi, prosim! In obljubim, da se ne bom več mešala v te sezname, ker nikoli ne naredim tako, da bi bilo O.K.! user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 19:18:00   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: orka

 
jaz vas pa želim že nekaj časa vprašati a še kaj user posted image ?????



midva imava prepoved, ker se odpiram. sem pa rekla, da če zdržim roka, bova pa takrat, saj potem po porodu spet ne bova smela. verjamem da si bledla od pomanjkanja, ker se tudi meni to dogaja  user posted image

ker se ne morem več sama briti, dragi si me pa ne upam, sem se odločila kar za brazilko... naslednji teden sem naročena, ker je prejšni teden delala ene mlada punca pa si ni upala- je rekla, da ne bo dovolila, da ji rodim zraven... tak da čakam na mojo kozmetičarko.

glede bolniške ti pa tudi jaz ne znam pomagati....

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 19:48:21   
petra *k
pozdravljene!!

prvo user posted image user posted image user posted image  za drugi del!!!!

kar se tiče user posted image , jaz sploh nevem, kaj to je, že dobre 4 mesece, ker mama prepovedanouser posted image . pa ki še je to,da boma lahko, bom tacajt res pozabla, kak se to delauser posted image user posted image user posted image user posted image

britje- enkrat sem mojega napizd...., da mi je pomagal, pa je brez problema. pa ga nekak več nečem obremenjevati s tem, še se njemu samemu včasih ne da. in zaj pač sama probam, kolko se da, pa ne kompliciram, kak je pač je. se včasih lepo porežem. ogledalo pa brezveze da uporabljam, čist nič mi ne pomagauser posted image . sicer pa tudi moj trebušček trenutno ni več tako velik, tak da mi nekak že uspe,nouser posted image

_____________________________

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 19:48:28   
caligula
kako so lahko februarčice 09 že na drugem delu pa okol 70 strani???????????

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
12.10.2008 20:57:50   
jelka123
polynesia seveda mu pripada bs,saj je to zdravljenje na teriaclnem nivoju(sem amb ms),tako da naj uspešno rehabilitira,ti ga pa tačas počakaj z user posted image

_____________________________

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 0:05:35   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: jelka123

polynesia seveda mu pripada bs,saj je to zdravljenje na teriaclnem nivoju(sem amb ms),tako da naj uspešno rehabilitira,ti ga pa tačas počakaj z user posted image


No superca, informacija iz prve roke user posted image . Sej se mi je kar zdelo da je tako, pa sem vseeno hotela eno potrdilo. Hvala ti user posted image .

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 2:12:44   
šema
Kolk ste načvekale, da spet komaj dohajam. Danes je eden tistih dni,ko ne morem spat, pa sem se odločila, da mal prečekiram RR.
user posted image kaj je že to???
Danes pa potujem v prlekijo in grem kar sama- bomo videl kako se bom peljala, drugače je pa na Ptuju pa v Rakičanu tud bolnica za take k sm jstuser posted image
Komaj čakam, da se najem kostanja pri mojih staršihuser posted image user posted image - sem najprej mislila, da ne bi zarad napenjanja, sam pol sem se pa premislila- a ve ga jeste??

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 8:18:15   
članica
Dobro jutrouser posted image

No, eno dobro user posted image , pa še mal čajčka- pa kar vam srček poželi- se moramo fajn razvajat. Jaz sem čist ponosna, da sem še v enem kosu - vsak dan je pomemben. Se pa kar nekoliko bolje počutim, danes ponoči sem kar dobro spala- samo 1 WC. Sicer pa poskušam velik jest, da dete pridobi na kg, preden pride. Včeraj sva šla tudi ven na kosilo, zvečer sem pa jedla kostanj - pa ni bilo nobenih posledic.
user posted image - zdaj vem kaj pomeni, ah- ja, tud pri nas že kaka 2 mes nič- pogrešam, pogrešam...
Posteljica- jaz sem jo ravno včeraj do konca zrihtala, pa pokrila z rjuho
Brce- čeprav je moje dete precej živahno, se mi zdi, da je zdaj boilj miren, moram brce štet. Včeraj je bila na obisku ena kolegica, je rekla, da je bila tri tedne pred porodom odprta 2 cm. No, če bo 14 dni, bom zelo srečna.

Je bil pa včeraj kar velik šok, se je moj ta velik sin nekaj poškodoval na smučanju - na smučišču se je zaletel z drugim smučarjem - onega so odpeljali s pretresom možganov, moj pa ima bolečine v kolku - ga je kar trener odpeljal na urgenco- ni nič zlomljeno baje. Tko, da sem ga že danes odpeljala v šolo. Trenira namreč smučanje in že na veliko hodijo smučat na ledenike v Avstriji - ja veliki otroci- velike skrbi.

Orka - vztrajaj, sprašuj sestre..., tvoja Ema si zasluži najboljšo možno oskrbo.  

Sicer pa grem spet mal z levega boka na desnega, lepo bodite..






(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 9:59:45   
carly
Jutr punce,
sem imela tolk za prebrat kar ste načvekale čez viken, da sem vmes že lačna ratala in sem mogla it na čokolino.user posted image

user posted image ja midva zmeraj bolj poredko, se morm pohvalt da sva zadnjič po doooolgem času spet, zdej bo pa njbrž kar zatišje.

Britje, ja jaz se kar sama, pod tušom s klinco, pa bolj na pamet, pa včasih moj potem mal poprav včasih pa kar pustim kot je, pa se nič kaj preveč ne sekiram, sama se itak ne vidim tam dol, če pa mojga kej moti mu pa rečem naj vzame klinco pa sam naredi tko da mu bo všečuser posted image .

Posteljnina- ja košek imam že pripravljen, sicer pa te dni dobim tudi posteljico, pa sem posteljnino pri Galebu naročila, to pa še ne bom pripravila, ker bom našouser posted image itak na začetku imela v košku tako da bo posteljnina lepo v omari počakala dokler ne bo čas da se prestavimo iz koška v posteljico.

Sicer pa mene že dva dni ful prebava daje. Sem bila v soboto ful zaprta, da me je res že vse bolel, pa sem se potem s sveže stisnjenim jabolčnim sokom nalivala, včeraj pa danes sem pa stalna stranka na wc-ju.Me tko črviči pa vse boli, upam da je to res posledica soka, da se kej drugega ne pripravlja.

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 10:59:16   
bobika1
Pozdravček

spet sonček sije- men se zdi da kr izboljša dan...

user posted image  kaj je že to, če že je karkoli je just igra, ker je moj to že kr neki časa nazaj reku da je neki tam vspodi da čuti in od takrat se sam igramo user posted image  user posted image   user posted image

Posteljnino- jaz je še nisem oprala  bom jo v bljižni prihodnosti pa jo pospravla tak da pol ko rodim jo bo pa že en obleku...

britje- ja to je pa ratal poglavje za sebe... jaz kar britvico pa vodo in če n grem h ginek. potm sama to uredim če pa grem pol pa rečem mojmu naj pogleda če je kje še kaj ostalouser posted image user posted image , je reku moj da mi bo ogledalo namontiro pod tušuser posted image user posted image user posted image

nič zej grem pa psa pelat ven-ker ga že eno uro budim pa se mu ne da vstat- jz ne zastopim da obstajajo taki leni psi....user posted image



_____________________________

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
13.10.2008 11:03:27   
emina83
oj!

evo mene, spet terenska user posted image . sem imela pregled in sem pri mami-tokrat žal samevam. sekice so v šoli, mama in ati pa v službi, Ajša mi pa trenutno spi.


sem pa spet malo jezna na G, čisto nič mi ni povedala, razen to, da je user posted image  na glavico obrnjenuser posted image , mislim, ej, pa tak bliskovit UZ mi je naredla. glih 10 sekund je porabla, da je vse pogledala. sem jo vprašala, če bo resuser posted image , pa mi je rekla:,, tak kot sma že rekle,,. ehhhh, škoda besed... 

mi je bilo pa mal hecno, ker je isti čas kot sem bila jaz tam, bila še ena kitajka, ki je prišla na pregled kr z user posted image  v naročju. in pol ko je mogla it G v ordinacijo, je šla še ena sestra zraven, da je držala user posted image , ta kitajka pa jo je zmedeno gledala, češ zakaj mi jemlješ otroka iz rokuser posted image , no sej na koncu so se le nekako sporazumeleuser posted image .

no, user posted image  je pri nas zadnje čase kr redno ( pa to ne pomeni vsak dan, da ne bo pomote) , mojga je blo en čas kr neki strah, pol sem mu pa rekla, lej ga a si nor, se spomneš kak si komaj čakal, tistih 6t po porodu, se ti je taaaak vleeeeklo, a bi rad da je zdej še dlje, al kaj, pa se mi je sam nasmejal, pa rekel uuuuuuuuu, pa res, pa v akcijo stopuuser posted image user posted image user posted image .


tak ,zdej si grem pa kavo skuhat, pa vas grem brat za nazaj...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?