|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
26.10.2008 22:41:39   
frrrr
Miha - čestitke za 2. rojstni dan!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.10.2008 22:45:12   
frrrr
drugo svečko so pred kratkim upihnili tudi...

Bor
od mamice tadejet

Žan od mamice _andreje_
Andraž od mamice žažy

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.10.2008 22:47:25   
frrrr
danes pa je pihala 2. svečko na user posted image princeska Brina. VSENAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.10.2008 22:50:01   
frrrr
Matjaž - tudi tebi vse najlepše ob 2. rojstnem dnevu!

user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.10.2008 23:03:37   
frrrr
mi doma.
v petek smo šibali na koroško. sem šla na predstavitev prijateljčine knjige (erotična poezija user posted image ).
včeraj bili malo pri mojih, popoldne šli na piknik. čez dan mali ni uspel spat (že tretjič user posted image ) in je samo 2 uri ležal, js pa spala zraven user posted image zvečer šel ob 20ih po stari spat in se danes 7:45 po novi uri zbudil user posted image mu je zgleda manjkalo.
danes smo imeli krst nečakinje. potem smo pri mojih starših imeli pogostitev. smo kar naročili dostavo hrane (pripeljejo celo kosilo, postrežejo in odpeljejo), ker nismo vedeli kdaj bosta Katjuša in Jaša spala. no, pa sta oba mau pošvrknila spanje. Jaša dobro uro ležal, spal ni. je pa potem od 16:30 do 17:45 spal po poti v LJ.
kaj še novega? nogica mu je zrastla full na hitro. smo šli v petek kupit copate in nove športne čevlje. je neki jamral, da ga tiščijo stare adidaske in za copate tudi. vglavnem zdej smo na 23 čevljih, copatih in adidaskah.
to je to.

lep in uspešen teden vsem skupaj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.10.2008 23:57:06   
frrrr
psaša, jutri oz. skoraj danes gre na pošto user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.10.2008 7:35:10   
Maxica
Remy draga naša, ti pa danes ne pihaš druge svečke, temveč kakšno več, pa kljub temu ti voščimo vse vse vse najboljše iz srca. Da bi se s svojim doktor možem vedno lepo razumela, da bi ti bila Tinkara vedno v pravo veselje in tista svetla lučka tudi v bolj temnih časih, čimprejšnjo diplomo in eno fajn službo. Pa čim več tistega notranjega miru, vedenje, da je in da bo vse v redu, tako ali drugače.
Lepo praznuj v krogu svojih najdražjih.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.10.2008 7:53:30   
lucika
tudi od mene iskrene čestitke, vsem ki praznujete. velikim in malim. za par dni nazaj in par naprej:))))

mi smo preživeli prekrasen vikend. družba je bila odlična, hrana pravijo da tudi (hvala muki za namige), torta super njami...otroci razigrani, razposajeni, a vseeno pridni... res, super soboto smo imeli....pa okoli 20 ljudi sem spravila v dnevno, tak da sem res vesela naše hiške:))))
mali je bil ful vesel vseh daril, ljudi, vsega. svečko na torti je, za razliko od srede, pihal glih 15x.
ful mi je fajni naš strop v hiši, lesen. zakaj? ker lahko fino krasimo, balone obešamo, girlande z žebljički obešamo...brez da se sekiraš, kje se bodo luknice poznale... sem si dala duška tudi s tem:)

tole je za nami, čakamo novo leto:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.10.2008 8:19:42   
Lu
Brina
user posted image
in

Matjaž
user posted image
vse naj naj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.10.2008 8:22:51   
Lu
Draga Remy tudi jaz ti želim vsenajboljše za tvoj roj. dan. Da bi bila diploma že za tabo, da bi dobila super truper službo in še boljšo plačo user posted image , da bi naštimali še kakega user posted image  in da bi bili zdravi, srečni,....

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.10.2008 8:24:16   
pikapolona2
Hvala za četitke...imeli smo se super.......spekla sem fuuul preveč tako da so gosti še za domov dobili ostanke.

Sivkamivka.....ravnokar berem Skrivno življenje čebel....priporočam....pa knjigo  Dala sem ti vse življenje tudi fuuul lep roman. Margita od Mira Gavrana tudi.....čaki pa Ante Tomič od njega sem vse prebrala.......pa od Slavenke Drakulič tudi........pa Miljenko Jergovič tudi.....imaš za nekaj časa seznamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 27.10.2008 8:25:19 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.10.2008 8:38:37   
pikapolona2
pa še nekja slikc

takole smo pihali svečko v soboto
user posted image

tole je torta v nedeljo (pobarvan marcipan smo lepo pustili da se nismo zastrupiliuser posted image )
user posted image
user posted image

takole pa izgleda potem zabava...ko ati prinese harmoniko in potegnemo na plan vse inštrumente ki jih je Brina dobila....ej je norela in uživala miljon na uro!

user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.10.2008 9:07:30   
Maxica
Pikapolona, super slikice, Brina ti je vedno bolj podobna, če je to sploh še mogočeuser posted image , tudi ti si prav luštna z novo, še krajšo frizurco, vidim.user posted image  Torte pa tudi krasne.user posted image
Sivkamivka, user posted image  za pikico. Držim pesti močno močno, da bo drugi bolj močan in da zdrži vsaj do maja v varnem zavetju tvojega trebuščka.
Mi smo tudi praznovali v soboto, in sicer smo šli vsi kar v eno bližnjo gostilno, kjer smo se fino najedli, napili, naigrali. Sicer je bila tašča proti koncu že malo user posted image , tako da sva imeli malo nesporazuma in se (spet) drži name, ampak bo že.user posted image  
Je pa naš Lan postal tudi pravi glasbenik, kar prime v roko, postane kitara, ali trobenta, v glavnem, ga uporabi za glasbeni inštrument. Ob petkih zvečer sta pa otroka pri moževih starših v varstvu, ker greva z možem na telovadbo, in takrat vedno gledajo Na zdravje. Lan se nasloni na tasta, ki ga drži v naročju in plešeta celo uro skupaj. Včeraj, ko smo ravno ujeli ponovitev, je skočil k možu in rekel - plesat.user posted image  Sploh ni pustil preklopit.user posted image
Je pa začel ful govoriti in ponavljati besede, tako da mu gre vedno bolj fino.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 463
27.10.2008 9:37:03   
Anonimen
Maxica- hvala, me boš še v jok spravila, res nisem pričakovala in ste me lepo presenetile (hvalu tudi LU)user posted image

ja trenutno sem, kot bi moj rekel, kot bi bila na spiduuser posted image ......dnevi grejo nenormalno hitro, dogaja se preveč stvari, obletnice (sva imela zdaj 8 let), roj.dnevi (moj, Tinkarin, od babice, od svakinje in njenega...), razgovori, učenje, izpiti........in nekako gre kar vse mimo mene, preveč za en bogi oktoberuser posted image
sploh ne znam povedat kako zelo si že želim diplomirat pa it v službo, pa vem da bo potem dosti manj časa za vse stvari, ampak tale fax men že mal na psiho udarja in tega mora bit kmal konc.......potem mi je še ful hudo (ker zaradi mojega "učenja") je Tinkara že od petka pri mojih, jutri gre k tašči, pa jo ful pogrešam in se zdim sama sebi ful nesposobna in grda mami, da mora bit otrok cel teden od doma, ker si jaz ne znam zorganizirat časauser posted image . Pa vem, da ji ni hudega, da je rada tam.....ampak jo ful pogrešam!

sivkamivka- žal mi je za eno tvojo pikico in res držim pesti, da bo druga v trebuščku počakala na maj, zdaj pa naj se še greje pri mamiciuser posted image
Blaž je pa ful luštkan fantekuser posted image

nič se grem naprej v liste zakopat

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
27.10.2008 9:44:25   
*anč*

Miha,Brina in Matjaž  vse najboljše za drugi rojstni dan!!

user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.10.2008 9:48:48   
*anč*
Draga Remy!
Tudi tebi želim vse najboljše za tvoj rojstni dan! Da bi naredila zadnji izpit čimprej, si najdla super službo in počasi tudi poklonila Tinkari kakšnega bratca ali sestrico! Uživaj!!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.10.2008 9:56:52   
pikapolona2
remy ...čisto na konci si že...takorekoč v finiš liniji...še malo zdrži potem boš pa lahko s Tinkaro in boš uživala . dejmo naši dejmo naši (takole se navija Brinauser posted image )

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.10.2008 9:57:58   
pikapolona2
sivkamivka......ti si takšna razumna ženska in veš da je mati narava že vedela zakaj je tako dobro.....bo pa tale druga pikica toliko večja sreča. ti pa le pazi in počivaj in prebiraj knjige....če želiš ti pa še kakšno dostavim na dom!

P

Neposredna povezava do sporočila: 468
27.10.2008 10:05:37   
*anč*
sivkamivka  drži se! naj ta velik mišek lepo na maj počaka pa bo! ta mali pikec gre pa družbo delat mojima 2 user posted image in nas bojo čuvali z neba.  pobožaj bušija še zame! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.10.2008 14:40:29   
piskot
dan.

kaksno gnilo vreme. no itak sem se v sluzbi, pa se en cajt bom user posted image .

se 3 dni, pol pa ze podaljsan vikend user posted image .

sivkamivka pocivat, da bo se eno fejst bitje prispelo na cilj! kot je ze ena rekla, vsaka stvar je za nekaj dobra. user posted image

pikapolona
pa kdaj ti vse to preberes!?

VSEM SLAVLJENCEM, TA VELIKIM IN TAMALIM, OD VCERAJ, DANES IN JUTRI ZELIM VSE NAJLEPSE IN NAJBOLJSE!

remy zdrzi se malo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.10.2008 15:18:44   
Anonimen
Madona kakšen gnil vreme....pa čist sem zaspana, slabe volje in kar komaj čakam da grem........pa še teh slabosti kar ni in ni konca....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
27.10.2008 15:39:43   
muki1
Samo toliko sem se privlekla do računalnika, pa voščim Brini vse najboljše. Super fešto ste imeli, res. Pa ne morem si pomagati, ampak meni vedno, ko Brino vidim, na ta mali slikci potegne na našo Ivo. Taki bjondi dve bjondasti sta obe user posted image . No, saj ko sliko povečam si nista več podobni, ampak očke, laski....tak na prvo žogo pa sta si.

Brina: uživaj še naprej. Naj bo vsak dan tako lep in vesel kot je bila zabava.
user posted image

Remy, tudi tebi želim, da čimprej prisopihaš do svojih ciljev in potem res ujagaš eno fino dobro plačano službico, pa da se nauživate za nazaj in za naprej.. Morda je res naporen, ampak vseeno je ta oktober čisto tvoj mesec.
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.10.2008 15:43:24   
muki1
Sivkamivka, res mi je zelo zelo žal, da se enemu plodku ni izšlo. Najbrž je res moralo biti tako ...... Ne vem, zakaj, ampak nekdo nam že te karte tako polaga. Sem pa več kot prepričana, da bo ta drugi uspel in se bo razvil v pravega Supermena. Kar verjemi. Pa čuvaj se user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.10.2008 15:45:11   
muki1
Pa še to napišem, da smo jaz, mož in Neža čisto obležali. Bruhamo driskamo in slabo nam je za umret. Naša mala medicinska sestra Iva je pa tako zaskrbljena, da je še ona uboga zraven nas. Nenehno nas hodi spraševat, če nas še boli trebušček, Neži daje čaj po žličkah in ,,bere,, Cicido.
Ampak smo res v riti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.10.2008 16:11:09   
piskot
muki ojej, pa kar vsi naenkrat. to pa ni posteno. ponavadi gre to po vrstnem redu, da vsaj en odrasli lahko ostale pedena. ampak, pri taki oskrbnici boste kmalu bolje. drzimo pesti.

punce, jaz sem pa glih kar ugotovila, da februarja 2009 spet obstaja petek trinajstega user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?