muki1
|
Jutro. Lucika, iskrene čestitke za pogodbo . V teh norih cajtih recesije res pravi blagoslov za dušo. Za dieto pa ti držim pesti. I tebi i meni, dušo . Jaša, fejst poba kot vedno! Pa še angelčice Brine nisem pohvalila in njene ustvarjalne mamice, ki ima vedno tako noro dobre ideje. . Sivkamivka, kakšne kumare to šivaš? A že kaj za pusta hrusta? Naši sta rekli, da bosta čarovnici. Nisem jima hotela vzeti veselja in jima nisem rekla, da to v bistvu že sta, da bi lahko bili pa za pusta kaj drugega. Drugače pa Iva je zdaj fasala spet virozo in sem kot zombi. Že od nedelje je vročična, je včeraj bila z babico pri zdravniku in jo je kompletno pregledala, kri, bris grla...... pa nič. Virus. En teden bolniške mora met, počivat in pit. Je bila pa noč divja. Ni mogla dihat, vročina jo je kuhala, ne spat, ni si mogla najti mesta. Pa nosit, pa ne nosit, pa jamranje....potem se je nekak zgnezdila in zaspala na mojem trebuhu. Je pa včeraj bila hecna, sem jo nekaj zezala, da je ona še mala, pa da je dojenček, ker kaka v hlače in mi je zabrusila, da ona ne kaka v hlače, ampak v plenico . Hecna je ta mala naša.