|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 19:44:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Oktobrčki 2006-5
6.1.2009 20:06:52   
muki1
Jaz tudi vem datum poroke user posted image . Pa še nekaj vem. Da je dekliščina razveljavljena. Mislim, dajte no, lepo vas prosim....kdo pa ma dekliščino skoraj eno leto pred poroko? Bo treba novo užgat, nujno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:10:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.1.2009 20:29:48   
pikapolona2
jst sm pa slabo začela tole leto...sem čist brez energije...pa še zebe me skozzz....mislim sej koga pa ne. Danes smo bli še na enem pogrebu in me je prezeblo do kosti...brrrrr

Muki berem da tudi vas bolezen ne špara....imate pa res kar po vrsti...a škrlatinka je zdej že OK?

Frrrrr...ti si še vedno v pogonuuser posted image

sivkamivka ti se pa razprodajaš..hehe

lucika tebi sem pozabila čestite...bravo...vdiš kako si sposobna da ti v tehleh cajtih uspe dobit pogodbo za nedoločen čas.user posted image

tasha...čestitam za tako dobro vzgojo kot je zapesala že ena pred mano....punce ti bodo hvaležne ker bbosta tvoja fanta tako usposobljena

piškot a si že zdej doma...al še vedno po službi letaš?

altati.....a si še na bolniški?

maxica tebe pa sam pozdravljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.1.2009 20:42:07   
piskot
cer.

torej. jest mam nekaj vprasanj.

1. a vi zobe umivate ze z zobno pasto? jaz sem mu zdaj ze 2 kupila, pa mu nobena ni vsec, pa itak hoce vse dol pojest.

2. vse ki imate po 2 otroka ... a je tisti board za na vozicek uporaben al ne? sem mislila kako je poceni, pa stane skoraj 70 eur. banda.

pikapolona ce skratim ... ne, nimam casa it rodit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:14:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.1.2009 22:06:29   
moci
u vau. kolk čveka.

datum - 18. april mende. ampak to je samo v oblakih, da ne bo kera descu povedala, da sem sčvekala. ker še nisva nič rezervirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.1.2009 22:08:41   
moci
mi pa umivamo z eno obično otroško pasto.

umivava skupaj in plujeva. mal je pač poje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.1.2009 22:28:03   
pikapolona2
mi imamo še vedno uno firstteeth ipasto z lekarne...weledino nočeuser posted image ....aja brez paste pa sploh noče nič umivat.....jo pa zdej učim pljuvat ven...ampak ona najprej vodo s pasto popije pol pa sam slino ven pluva.

sivkamivka.....jst sm bla med prazniki 2x pri dežurnemu...juhej...še 7mica se je skvarila...bemti moji zanič zobi.

Moja mama se je danes prikazala v pelc mantlu (itak za na britof).....in Brina jo je naravnost oboževala....in izjavila...babi ti si ko en medvedekuser posted image user posted image user posted image kolk je blo to enega božanja...jst sm jo pa zpet skritizirala ker je obupna v tem plašču...ampak ona ne da svoje nutrijeuser posted image ....ima tko star model da so bili še une podložena ramena popularna...je res ko en medved ko se v to obleče.

21 februarja je pust.......ste videle?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.1.2009 23:12:08   
muki1
O kul. Torej moramo samo januar prebroditi pa se bo spet dogajalo user posted image .
Neža ne da pospravit smrekce in lučk. Je včeraj jokala, ko sem rekla, da bomo danes pospravili vse. Pa sem razmišljala, da ji moram obljubiti, da bova potem spet za valentinovo srčke izrezovali in lepili, pa potem je spet pust takoj.....zdaj mi ta božična dekoracija več ne paše....veselje je mimo, ni več filing te lučke met pa raznorazne Rudolfe& CO.

Zobke mi tudi umivamo s pasto, kakopak. Pljuvati pa še tudi ne zna, čeprav pljuva na veliko. To je v bistvu glavno pri umivanju zob user posted image .

Sivkamivka, odgovori koje so ti to kumare, ženska božja, ne sili me na FB it.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 6.1.2009 23:13:19 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.1.2009 8:13:53   
Anonimen
dobro jutro,

mi tudi umivamo zobke še z eno prvo ameriško pasto -  pa seveda tudi pljuvamo in jemo. user posted image

piškot - jest tistega predragega boarda za voziček ne bi in tudi ne bom kupovala. Mi je tako nepriročen pa še nevaren zraven. Sem jih gledala v NY pa so se ob vsakem kamenčku spotikali.... user posted image

Altati - wb. Sem čist fovšna kar se tiče žuranja z možičkem. Kaj je že to žur ? user posted image

Moci - me veseli, da si določila datum poroke. Pa april je glih en tak taprav mesec. Ne prevroč, ne pretopel. A moraš zdaj ponovno vse iskat, ali boš samo iz prejšnega datuma prenesla ?

Ah, drugega pa nič novega. Zaspana in utrujena sem, spet skoz....razprodaje so me spravile v slabo volje, ker bi morala kupovati pregrešno velike številke, tako da sem si za letos obljubila da do konca leta shujšam. Otroc so pa itak Ok - živijo svoj life.....user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.1.2009 8:17:45   
tasha23
Tako, najprej dobro jutro.
Preden se mali zbudi, da se mali izkašljam: danes ponoči mi je še zadnja babica- nona za vedno zaspala. Na 01.01. so jo našli nezavestno v kuhinji; diagnoza možganska kap; in do danes je bila v komi... Zdaj pa je nehala trpetiuser posted image user posted image user posted image  Zanimivo je da sem oba nonota (dedka) izgubila v mesecu februarju, obe noni pa januarja(5.01 je bila 1. obletnica)
Saj ne vem kako se počutim, bolj hudo mi je ker je ta nona živala malo bolj dlje in sva se redko videvale... pa glih sem imela namen k njej za praznike pa me je angina prilepla na posteljouser posted image ... zdaj pa je ni več niti Gabriela ni spoznalauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.1.2009 8:18:26   
tasha23
Je pa Gael počasi (ko se spomne) začel spraševati po kahlici... zdaj pa šibam, ker se mali oglašauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.1.2009 10:08:22   
Anonimen
me je ga.Altati spomnila, da bi bilo dobro pobrskati za dopuste....... ste se že kaj odločili ? Jest razmišljam, da bi šli enkrat proti koncu septembra, v začetku oktobra v Turčijo...pa mislite, da bi bilo to za 4-5 mesečnika prehudo ?

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.1.2009 10:14:29   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

me je ga.Altati spomnila, da bi bilo dobro pobrskati za dopuste....... ste se že kaj odločili ? Jest razmišljam, da bi šli enkrat proti koncu septembra, v začetku oktobra v Turčijo...pa mislite, da bi bilo to za 4-5 mesečnika prehudo ?

Jaz sicer ne bi šla s tako majhnim, ampak vsak ve bolje kako se znajde. Mi gremo zdaj bliže, Gabriel bo glih 5 mesecev star, ti bom vedla povedat kako se obnese. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.1.2009 10:36:08   
tasha23
spet samevam na rr-ju

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.1.2009 10:40:37   
mis
Na hitro.

Dan!!!!!

piskot, jaz sem tudi kolebala za ta board, pa smo se odločili za tole (je pa bila naša tina res mlajša skoraj 1 leto):

http://www.soncek.si/si/buggypod-dodatni-sedez-za-starejsega-otroka-i7494.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo5OiJidWdneSBwb2QiO3M6MToibyI7aTowO30=

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.1.2009 10:43:22   
mis
Danes šibamo v lj k pulmologu.

Naslednjo soboto nas moževi starši vabijo za en teden na smučanje v Dolomite (Luttach). Ne vemo še kaj bomo. Tašča pravi da bo čuvala otroke, midva pa lahko smučava. Upam da se ji ne zmeša obe čuvat... No, sej jaz ne bi cel dan smučala... Bomo vidli...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.1.2009 10:47:19   
tasha23
Ojla mis kako kaj? Sorry če vprašam, vem, da si že pisala o pulmologo ampak ne pomnem za katero od tvojih rožic se gre?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.1.2009 11:33:52   
frrrr
na hitr...

včeraj zvečer bila z malim sama, ker je mož še delal in pridno zaspal... brez borb user posted image

zobna pasta - mi je še ne uporabljamo. samo z vodo zmočimo zobno ščetko. umijemo pa kr na rednem servisu na previjalni... poleg čiščenja noskov, še zobke umijemo.

dopust - januar smučanje, marec spet kratko smučanje, april kratek oddih v termah olimje, junij morski oddih na Pagu... za naprej pa še ni dorečeno user posted image

tasha - moje sožalje!

piškot - rolkico kupim js dalje, če jo nabaviš user posted image imata pa Lu in muki s tem izkušnje

pikapolona - lepše leto ti želim kot sam začetek leta!

lep dan!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.1.2009 12:13:59   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ojla mis kako kaj? Sorry če vprašam, vem, da si že pisala o pulmologo ampak ne pomnem za katero od tvojih rožic se gre?

Za Tino.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 19:04:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.1.2009 19:17:50   
muki1
O Mivka, majčica ti mila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1648
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 19:43:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.1.2009 20:08:08   
moci
aaam, sivkamivka, a veš to, da korenje pa ni sadjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?