mis
|
Se javim, da ne bom med pogrešanimi neža že spi, Tina je tudi že v postelji. Sem obe zrihtala zvečer, pa Tini sem glavo umila. Pri nas je tudi to huda umetnost, ker so krokodilje solze zraven. Danes sem se pa spomnila. Vsedla se je v banjico, dala glavo nazaj, sem ji dala na oči suho brisačko, jo je tiščala na oči z rokami, jaz sem jo pa umivala. In tudi če bi kaj ušlo proti očem brisačka popije in smo zmagali Ves čas sva se smejali zraven. Evo, če kera rabi lahko ponuca idejo nam nč računala... Arabela, jao, ko sem te prebrala sem pogledala spodaj kolk je Sergej že star. Ne morem verjet, ne dolgo nazaj smo kar nekako skupaj odštevale. jao jao. Kmal bo junij ko še jaz pičim v službo. No, sej bo pasal mal spremenit. Tudi naši punci sta zlati. Tina noro govori, poje, lepo je, res je prava frajla. Nas nasmeji, pa seveda tudi razjezi. Predvsem je tečka kadar ne spi popoldan. no, zdej se je pa naspala te dni, je spala zdej zadnje tri dni ful popoldan, je vse notr prnesla in je pravi cuker ker je naspana. Neža je tudi že ogromna. Ful se opira na roke in poskuša pokrčit kolena. Mal ji še manjka da bi se postavla, a ne veliko. Prava močna baba je pa tudi pravi sonček, se ful smeji, je totalno nezahtevna, lepo je (sadje zelenjavo, kašico). Ugotovila sem razlog nočnega zbujanja ta teden. Obe zgornji enki gresta ven. Ne vem al je že prebilo al ne. No, zdej boljše spi, se še kaj zbuja, ampak tahudo je mimo. Tako da zdej ma že 4 zobke. Evo, šibam mal pojest, pa še mal magistrsko pisat. Jutri grem v Ljubljano v šoping z Nežo, jo bo moja mami mela, pol gre pa mami z mano domov, pa bo ene 3 dni pri nas, da bom jaz pislala dopoldan nalogo. Čas beži... Drug teden nas pa ni, gremo smučat. Ekola...